Nyomoznak Gyurcsány cégügyeiben

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

"Köszönöm, jól vagyok!"

Kedves Olvasóink!

Az alábbi híradás szintén a mai Magyar Hírlap online oldalon jelent meg. Szerkesztőségünknek pontos dokumentumok állnak rendelkezésére, melyet közvetlenül dr. Léhmann György ügyvéd úrtól kaptunk. Tegnap telefonon egyeztettük, hogy egy-két napon belül egy teljes összefoglalást adunk az ügyről, a feljelentésekkel együtt, melynek mellékelt dokumentumai (tulajdonlapi, cégbírósági egyéb bejegyzések, hiteles anyagok) is láthatóak lesznek. (NIF szerkesztők)

A hír:

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés a gyanú az őszödi villa és a Motim miatt

A Fővárosi Főügyészség feljelentés-kiegészítést rendelt el különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette és más bűncselekmények miatt Léhmann György siófoki ügyvéd feljelentése nyomán – értesült a Magyar Hírlap. Az ügyészség a nyomozással a Nemzeti Nyomozó Irodát bízta meg. A feljelentő szerint alapos a gyanú, hogy a Gyurcsány Ferenc cége, az Altus egy tevékenységet nem végző, fiktív postafiókcégen keresztül törvénysértő módon szerezte meg a Motim részvényeinek negyven százalékát. Léhmann úgy véli, a Gyurcsány tulajdonában lévő Altus Befektetési és Vagyonkezelési Zrt. megsértette a számvitel rendjéről szóló törvényt is. Szerinte az Európai Parlament és Tanács több, a pénzmosás és az adóelkerülés megelőzése érdekében alkotott irányelvével is ellentétes a Gyurcsány-cégek könyvelési gyakorlata.

„Még egy banánköztársaságban sem lehetséges, hogy az állam a tulajdonát egy hivatalban lévő miniszterelnöknek adja el. Ez jó erkölcsbe ütközik, ezért semmis” – mondta Léhmann, aki feljelentésében az őszödi üdülőingatlanra is felhívta a legfőbb ügyész figyelmét. Cáfolta és felháborítónak nevezte a leköszönő legfőbb ügyész a Klubrádióban, hogy falazott volna Gyurcsány Ferenc volt kormányfőnek.

(Nemzeti InternetFigyelő)

2 thoughts on “Nyomoznak Gyurcsány cégügyeiben

 1. Az a Klubrádiónak nyilatkozó „legfőbb” is megérdemelne látatlanban 35 év letöltendő kötelet! Jellemzően kinek is nyilatkozna éppen, ha nem a klubnak. Hiszen az egész egy nagy klub volt — és van(!), jobb és balodalastul, csak éppen most fordult a kocka, és fordultak a bíróságok és az ügyészségek is. Egzakt bizonyítéka ez annak a „rosszindulatú feltételezésnek”, hogy a jogszolgáltatás szervilis kiszolgálója a mindenkori hatalomnak!
  Azért persze nem kell meghatódni, mert Budaházy még mindig dutyiban van koncepciós, koholt vádak alapján.
  MAJD, HA GYURCSÁNNYAL HELYET CSERÉL, — NO, AKKOR LESZ ITT JÓ VILÁG!!!
  ADDIG MEG FOLYTATÓDIK A „PARASZT-VAKÍTÁS”.
  LÉHMANN DOKTORNAK PEDIG GRATULÁLJUNK, MERT ÉVEK ÓTA EGY VADÁSZKOPÓ KONOK KITARTÁSÁVAL TÁRTA FEL, ÉS BORÍTOTTA KI A MINDKÉT OLDALI MAFFIÁK DISZNÓSÁGAIT!
  ( MERT AZÉRT A SIÓFOKI BALÁZS-KLÁN SE PISKÓTA!!!)
  Sokat azért ne várjunk, mert Princz és Kulcsár is röhög a markába. —
  JA, és az olajos sintér a belügyminiszter! (Fidesz-fanok figyelmébe!)

 2. – Különösen sok emberéletben veszteséget okozó, „egészségügyi reform”-ként meghirdetett holokauszt keresztül erőltetése a magyar parlamentben, büntársai (Molnár L., Horváth Á.) segítségével (bünszövetségben elkövetett) népírtásban való aktív részvétel.
  – A magyar állami tulajdon hűtlen kezelése, az állami tulajdon értéken aluli „értékesítése” (privatizáció), a magyar lakosság munkanélkülivé tétele, a magyar lakosság elszegényítése, tulajdonaitól való megfosztása.
  – A magyar oktatásügy leselejtesítése, „oktatási reform”-nak nevezett, ezáltal a magyar lakosság érintett részének direkt módon történő elbutítása. Közvetett módon az oktatást elvégző személyek életlehetőségeinek, jövőjének elvétele.
  – A kis és középvállalkozók kirablása, törvények által.
  – Etnikumok közti feszültségek mesterséges szítása, az igazságügy függetlenségének befolyásolása, illetve törvényi káosz mesterséges előidézése által.
  – stb., stb.,
  Ha kell még indok, amiért felelősségre kellene vonni az említett elvtársat.
  Bár, nem akarja szerintem a jelenleg regnáló hatalom, hiszen náluk jobban senki sem ismerheti a disznóságait. Ott voltak végig néhány méterre tőle, amikor szavazva bűnöztek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük