Nyílt levél Uzonyi Attilának, Debrecen rendőrfőkapitányának

Kérjük ossza meg a tartalmat! Csak egy kattintás!

Nyílt levél Uzonyi Attilának, Debrecen rendőrfőkapitányánakTisztelt Főkapitány Úr!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom nevében leghatározottabban tiltakozom az október 22-i megemlékezés után történt rendőri fellépés ellen! ’56 emlékéhez méltatlan rendőri vegzatúra szégyent hozott a Szabadság Őrvárosára! A rendőrök megjelenése és viselkedése miatt borult fel az addig békés rendezvény rendje. Az Ön beosztottjai bontották a rendet, az Önök fellépése keltett megbotránkozást és félelmet a jelenlévőkben és az Önök erőszakossága miatt kellett mentőt hívni egy megemlékezőre, aki rosszul lett a „rendőrök” intézkedéseinek láttán.

Főkapitány Úr!

Kérem a jövőben ne teljesítse a hatalmon lévő hazaáruló politikai vezetők utasításait! A Jobbik a közeljövőben a városi és a megyei önkormányzat tagjaként, illetve parlamenti pártként megvizsgáltatja az elmúlt években történt kétes rendőri fellépéseket és garantáljuk, hogy azok a rendőri vezetők és beosztottjaik, akik a törvényeket semmibe véve politikai megfontolásból cselekedtek, többé ne lehessenek egyenruhás szervezetek tagjai!

A jövőben a Jobbik rendezvényein az első perctől fogva jelen lesznek a jogászaink, akik árgus szemekkel nézik majd az Önök munkáját!

A történtekről videofelvétel és fényképanyag van a birtokunkban, az igazunkat tudjuk bizonyítani, így a szükséges jogi lépeseket, természetesen megtesszük.

Hamarosan más szelek fújnak, Főkapitány Úr!

Remélem nem sértődik meg, hogy azt a köszönés választom, amit megpróbált megtiltani a rendezvényünkön:

ADJON AZ ISTEN, SZEBB JÖVŐT!
Kulcsár Gergely
Hajdú-Bihar megyei elnök
Jobbik Magyarországért Mozgalom

Facebook hozzászólások