Nyílt levél Orbán Viktorhoz – avagy: Gondolatok a "Társadalmi Felzárkózási és Cigányügyi Tárcaközi Bizottság" kapcsán

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tiszteletre méltó címzett!


Engem már csak a feltétlen tiszteletre és csodálatra méltó, páratlan humanista, magasrendű értelmű, tisztalelkű hazafi, a magyar embereket is tisztelő tudós, Dr I.L. példátlan tudása, önzetlen, felülmúlhatatlan embersége, emberi nagysága iránti alázat, tisztelet tarthatna a szavazótáborában. Ám a csúcsbizottság mindent lerombolt! (Lásd:
Csúcsbizottságot alakított Balog a cigányságért – szerk. megj.)


Miniszterelnök Úr! Dr. Orbán Viktor!

Ön nem csak erre kapott teljes körű, korlátlan felhatalmazást tőlünk tavasszal. Hiszen nem is csak erre tett ígéretet. Ugyan nem közölte akkor, hogy a mindennemű turbo-brutál rétegbűnözők kedvtelésére szolgáló kizárólagos áldozat szerepét szánja nekünk.
Csúcsbizottság, és újabb ezermilliárdok a cigányoknak, még százmilliók Kolompár Orbán csúcs businessman bankszámlájára, zsebébe? Minden elvárás, teljesítés, követelmény, munka nélkül! Kinek a törvénye ez? Számunkra hol van csúcsbizottság? Hol az egyenlő mérce? A bűn erény, és az erény (fő)bűn?

Mikor kérdezi meg Balogkeresztényiszeretet elvtárs-Úr majd, a valós eredmény érdekében, a társadalom perifériájára kitaszított – pária vegetatív szintjére leszorított – számkivetetetteket, kisemmizetteket? A hivatalosan elsőszámú közellenségnek nyilvánított, földönfutóvá tett, tiszta életű, alkotó, értékteremtő, törvénytisztelő embereket?

Két hatalmas, életellenes zsarolási potenciál a fidesz-kdnp és némely orvosok eszköztárában: a paraszolvencia, és a rétegbűnözők törvények feletti státuszának törvényerőre emelése. No és annak folytonos sulykolása a közvélemény, a védtelen-vétlen, bűntelen magyarok, öregek irányába – a tisztes NÉP fenyegetettség, félelem, rettegés állapotában tartása céljából.
Halálosztó zsarolás, korrupció, a kormány (szakadatlan harsány harsogássa) által támogatott merénylet, szörnytett ez, hogy bizonyos réteg bűnözésével szándékoltan rettegésben tartsák a szegényeket, a tisztes, törvénytisztelő megnyomorítottakat, szegényeket, kisnyugdíjasokat. A becsületben töltött emberi életek semmibe vétele, s mindennek, ami tiszta, szép és emberi!
Alantas merénylet ez a hozzáállás a természet adta elvitathatatlan alapjogok ellen: élethez, egészséghez, gyógyuláshoz, emberhez méltó létezéshez való jog – ezek sárba tiprásával!

A fidesz-kdnp  szerint nem természetellenes, nem törvénytelen a tömegpusztító fegyver, a paraszolvencia és a deviancia intézményesítése! A gyilkosok, minden rendű és rangú rétegbűnözők egekbe felmagasztalása, és a paraszolvencia: törvényerőre emelt genocidium!

A polgári rend, az Új Magyarország (az Ön Magyarországa!) felépült! Kérdem én, eszerint a törvénytisztelők a bűnözők? Minden idős és fiatal, hazáját szerető magyar ember, aki magasrendű morális értékrend mentén él, törvénytisztelő, tiszta életű, emberhez méltóan élni kíván méltóságával, az enyészetbe való?! A hazaszeretet, az alkotás, az értékteremtés, a becsületes életvitel, a negyven-negyvenöt évi erőn felüli teljesítmény, munka – az bűncselekmény? Minden hazaszerető ember és kisnyugdíjas szélsőséges, neonáci, antiszemita, terrorista? Csak a minden törvények felett álló „szűzhó-tiszta” Kolompár elvtárs a jó polgár, jó elvtárs? Igaz, mi már nem sokáig leszünk többségben. Ön már a jövőre gondol?

Tisztelettel:

Egy abszolút feddhetetlen, magasrendű morális értékrend mentén élő, törvénytisztelő magyar állampolgár, kisnyugdíjas, a „justizmord” mérgével átitatott sorsra ítéltek közösségéből.

Nemzeti InternetFigyelő

2 thoughts on “Nyílt levél Orbán Viktorhoz – avagy: Gondolatok a "Társadalmi Felzárkózási és Cigányügyi Tárcaközi Bizottság" kapcsán

  1. Akiben magyar vér csordogál, az egyértelműen a Jobbikra szavaz, minden szinten. Ma érkeznek zömmel Izraelből a kettős állampolgárságúak, hogy a cionista pártok képviselőire szavazzanak holnap, főleg a Fideszre.

  2. Idézet az interjúból:
    „Az Orbán-kormány ezzel szemben elindítja a Magyar közigazgatási ösztöndíjprogramot, amelynek keretében több száz diplomást várunk a közigazgatásba, s a Bajnai-féle kezdeményezésre jelentkezőket is bevesszük. Nem fogunk etnikai feltételeket szabni, de odafigyelünk majd, hogy a cigányság megfelelő arányban részt vegyen benne.”
    Ezt hogy lehet csinálni, kedves Münchausen Balog Zoltán ? Hogyan fognak figyelni ? Jobb szemmel, vagy bal szemmel ? (lehet, hogy bandzsitani fognak)
    Milyen mértékű, és mi lesz az alapja a „megfelelő” aránynak ? (csak remélni merem, hogy a munka, de akkor a cigányok teljesen kimaradnának a „program”-ból, értelemszerűen)
    Ilyen az, amikor valaki annyit hazudozik össze-vissza, hogy már ő sem tudja, mit beszél. Valószinüleg maga sem hisz abban, amit mond.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük