KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nyílt levél a tót génhibásnak – Te Degenerált Hülye!

A tótok antifasiszta hagyománya az, hogy börtönben hagytátok meghalni Gróf Esterházy Jánost, aki egyedül szavazott a zsidókat sújtó tót törvények ellen a tót parlamentben. Az is antifasiszta hagyomány, te hülye, hogy családok ezreit tettétek tönkre, mert a favágó és tutajépítő agyatokkal tudtátok, hogy loptatok kaptatok valamit – a másét, és az a más, a magyar nem kell nektek oda. Lakosságcserét provokáltatok. Deportáltátok a magyarokat ti igazi antifaszisták. Ma féltek a magyaroktól? Igazatok van, mert tőlem is legalább egy-egy pofán vágást kapnátok, ha személyesen találkozunk.

Te ócska tót szarházi! A ti antifasiszta hagyományaitok ölték meg a családom egy részét, amikor Ilaván (Illauban) börtönbe csuktátok őket, csak azért, mert svábok, szászok és magyarok voltak. Igaz, volt cséplőgépük, kastélyuk, földjük, erdejük. Akik meg Magyarországra szöktek, azokat az itteni gyilkos kommunista söpredék, az emberiség alja deportálta a Hortobágyra… hasonló antifasiszta indokok alapján.

Hogy mersz te szemét tróger a mai magyar parlamentről így beszélni? Milyen barna mocsok terjed onnan? Hogy mered megalázni azokat a tótokat, akik – és ezek többen vannak hála Istennek -, akik nem a te hülye fejed szerint gondolkodnak? Ha most itt lennél, adnék neked egy fejszét ajándékba, hogy a genetikailag kódolt munkádat tovább folytathasd. Vágj fát te szerencsétlen. Építs tutajt. De jól jegyezd meg: ha folytatod ezt a magyargyalázást, a sajátjaid fogják kirugdalni a fogaidat. Mert vannak a tótok között sokan, akik tudják, hogy egy évezredig mi adtuk a pofátokba a zabálnivalót, és csak a cionista puccsnak köszönhetitek azt, hogy ma gyakorlatilag van hazátok. Elvileg nincs, mert az a magyar Felvidék, és az is marad.

Mi magyarok megadtuk nektek 1920 februárjában, te Isten barma, teljes autonómiát, de nektek az egész Felvidék kellett… hálátlan és aljas gazember vagy, igazi ócska kommunista, az emberiség alja, szemetje. De azért köszönetet is kell mondanom neked te korcs állat! Ha te nem vagy ott, mint itt volt Gyurcsány és a többi rabló, akkor a magyarság a Felvidéken elvész. Slota szesztestvéred és te voltatok azok, akik újra feltöltöttétek az akkumulátort a felvidéki magyarokban. Slotának meg mond meg, hogy a határainkra emelt magyar apostoli kettős-kereszteket nagyon köszönjük. Igazán lekötelezett minket, hiszen amikor eljön az idő, és átlovagolunk Komárom hídján, már csak koszorúznunk kell. Mert a kettőre-keresztek már állnak az egész Felvidéken. Ezzel is bizonyítva, hogy ti mindig csak cselédeink voltatok, és azok is maradtok, mégha a pofátok akkor is, mint a Bécsi-kapu.

Levelem stílusa csak nektek szól, mert én is kivetkőztem magamból, mint tót az emberségből… de mit csináljak? Őseim általatok kihullatott vére és a ti ocsmány aljas viselkedésetek még az én fajtámból is kihozza, amit érdemeltek.

Végül: a felvidéki magyarság állampolgársága ezer évig magyar állampolgárság volt. Ma csupán történelmi jussát kapja vissza, akik kéri. És ehhez te favágók dísze, semmi közötök nincs. Mint ama magyar népdalhoz sem, amelyet himnuszotokként ordítoztok, ha kell, ha nem.

Te féreg, családom gyilkosainak leszármazottja! Szeretném megélni, hogy magyar állampolgár legyél. Felőlem a tótot is megtarthatnád… mert te a tótságoddal csakis saját néped nemzetbiztonsági kockázata vagy! Az összes felvidéki magyar nem árt annyit, mint a te primitívséged.

Stoffán György

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Nyílt levél a tót génhibásnak – Te Degenerált Hülye!

 1. Stoffán!
  Gratulálok.
  Őszintén el vagyok képedve. A szokatlan helyesírási és egyéb hibák arra utalnak, hogy a gyakorlott rutinon átütött az őszinte felindultság.
  Elismerésem.

 2. Még valakitől félhetnek a tótok:
  Tőlem.
  Valamint az oláhok, és a rácok is.

 3. Tökös gyerek a Stoffán!/ Ficot úgy vágja pofán/ Ő meg röhög rajta!/ Idióta magyarja!
  De tudott volt a megoldás is!: „ha Magyarország komolyan veszi az elszakadni készülő nemzetiségek törekvéseit, nem kellene egyebet tenni, mint feláldozni a nagybirtokot, s a föld legyen azé, aki megműveli, s így a nemzetiségi mozgalom nagybirtokos vezetői kezéből kiesne a vezető szerep. Az a román vagy szerb paraszt pedig, aki 20-30 hold ura lesz, nem fog soha kikívánkozni olyan hazába, ahol legfeljebb a nyomorúság vár reá” — Latinka Sándor Somogy megye kommunista népbiztosa.
  Valóban a Tanácskormány újra tudja mozgósítani a tömegeket a haza védelmére és katonai sikereket ér el! De ha a munkások a parasztok megvédik az ország integritását, akkor továbbra is övék kell maradjon a hatalom, mert a katonai siker legitimálja őket az ország további vezetésére is! Tehát a magyar uralkodó osztály inkább lesz a honvédő háború árulója (Julier Ferenc, Horthy Miklós, Bethlen István, Teleki Pál grófok) mint saját osztály érdekeinek ellensége.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük