Novák Előd csattanós válasza Lázár János féltékenységi kirohanására

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Nem a devianciát, a házasságot büntetik

Tisztelt Frakcióvezető és Polgármester Úr!

Féltékenységi kirohanása mögött nyilvánvalóan a gátlástalan politikusi álláshalmozásuk feszegetése áll, de örömmel fogadtam kétségbeesett megnyilvánulását, mert ezek szerint Önben még munkál a lelkiismeret, szemben pl. Kubatov Gáborral, aki egyszerűen és megalázóan „nem túl szép, nem túl okos” embernek nevezi azokat a tagjaikat, akik elől honatyáik elveszik az önkormányzati főállásokat is.

„Megfékezzük a politikusbűnözést, korlátozzuk a politikusok álláshalmozását. 2014-től bevezetjük, hogy férj és feleség ne lehessen parlamenti képviselő” – ilyen félrevezető választ ad Ön egy valódi problémára. Nem érzi következetlenségnek, hogy Orbán Viktor felesége is volt a Fidesz egyéni és listás országgyűlési jelöltje? Sőt miniszterelnökként már egyenesen kötelező a házastárs közéleti szerepvállalása. Navracsics Tibor második felesége a Fidesz EP-listáján szerepelt, végül a Nézőpont Intézet irodavezetője lett. Korrektebb a párt fiókintézményeként működő, elvileg független elemzőcég alkalmazásában állni? Hitelesebb volna, ha feleségem politológusként egy létrehozandó Political Radical megmondószervezetet vezetne?

Dúró Dórával közéleti tevékenységünk során, a Jobbikban találtunk egymásra, tehát nem arról van szó, hogy „behozom a feleségemet a politikába”. Egy, a lakóhelyünkön vont párhuzamot mutatva ahhoz tudnám hasonlítani esetünket, amikor a Fidesz XI. kerületi frakcióvezetője elvette a polgármestert (aki később országgyűlési képviselő is lett). Megtiltaná a szerelmet? Kubatov Gábor felvázolt egy orwelli diktatúrát, de ez már azért nevetséges.

A Jobbik demokratikus párt, feleségemet korábban helyi alelnöknek, majd képviselőjelöltnek is a legnépesebb fővárosi kerület tagsága választotta, több jelölt közül, titkos szavazással, tiszta versenyben. Szóvivővé is akkor választotta az országos elnökség, amikor én még nem voltam a párt alelnöke. Megértem, hogy Morvai Krisztina csatlakozása óta különösen kellemetlen Önöknek a női politikusok ügye. Hiszen Pelczné Gáll Ildikó is csak úgy válhatott Fidesz-alelnökké, hogy az utolsó pillanatban visszaléptették Schmitt Pált, így nem volt igazi választás; csak annyi, mint a MIÉP-ben egy átlagos elnökválasztáson.

Folytatás a Kuruc.infón>>>>
Kapcsolódó: A Fidesz nem akar elszámoltatást

2 thoughts on “Novák Előd csattanós válasza Lázár János féltékenységi kirohanására

  1. Csattanós válasz!
    Én csak azt kérdezném ettől a „nagyon alázatos közszolgától” a frakcióvezető Úr?-tól,nevezetesen Lázártól : 8 évig ültek mint „ellenzék” a parlamentben,és akkor egyetlenegy inditványt nem nyújtottak be a házaspárok ellen,-mint pl. veres+veresné,vagy arató + tüttös,és még sorolhatnám – akkor nem volt zavaró?Most a magát keresztény konzervativ pártnak nevező párt a házasság szentsége, a házaspárok ellen kiván fellépni? Ez bizony diszkrimináció ! Hogyan egyezteti össze a kettőt ezen párt frakcióvezetője,vagy már annyira nincs mit tenni a parlamentben,hogy ez a legégetőbb probléma? Felhivom a figyelmét az ELSZÁMOLTATÁS-ra,amire megkapták a 2/3-os -állandóan hangoztatott- felhatalmazást!!! Az összeegyeztethető,hogy az aki az „elszámoltatást” végzi,közben a XIV.kerület polgármesteri funkcióját is „ellátja”,-nevezetesen Papcsák Ferenc -hogyan? Egy ember felelősen!!! csak egy munkát tud elvégezni.Ezért gondolom,hogy Önök nem „emberből”vannak,csak annak néznek ki,és a hozzáállásuk is ezt fémjelzi-a felelősségükről már nem is beszélnék,mert az nagyon hosszú lenne.Ideje volna nagyon komolyan venni a felhatalmazást,és nem lesöpörni olyan törvényjavaslatokat aminek alapján valóban -a törvény által -eltüntetni azt a pártot,aki a Magyar Nép nyumorúságát és teljes kifosztását okozta,a kettősmérce mellőzésével!!!

    1. Nem biztos, hogy a láz ára érti, talán ha héberül vetjük monitorra a közlendőnket, akkor igen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük