KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

NIF: Hazugság, hogy Magyarország jobban teljesít – Magyarország vergődik

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Országos pénzügyinkről tartott konferenciát szeptember 14-én a Független Kisgazdapárt Kinizsi utcai székházában. A meghívott előadók – jogászok és közgazdászok – tárgyilagosan, a nyers tényeket ismertetve elemezték hazánk gazdasági, pénzügyi állapotát.

Több mint száz érdeklődő hallgatta végig az előadásokat, melyek rávilágítottak arra a kétségbeejtő helyzetre, amiben jelenleg hazánk vergődik, annak ellenére, hogy a hangzatos kormánypropaganda szerint „Magyarország jobban teljesít”. A valóság azonban ezzel szemben egészen más, bár jól tudjuk (már aki), hogy a propaganda, melynek ma már a legkorszerűbb elektronikus média is a rendelkezésére áll, mire is képes az emberek tudatának befolyásolásában.

Az előadásokon részt vevő hallgatóság átfogó képet kaphatott a bankok által korábban kínált lakossági devizahiteles szerződések semmiségének okairól, arról, milyen felelősség terheli ezeknek a szerződéseknek az alkalmazása miatt a fogyasztóvédelmet, miért is dobhattak piacra a bankok privilegizált helyzetüknél fogva, lényegében semmisnek mondható lakossági devizahitel szerződéseket, amelyek mind alakilag, mind tartalmilag hibásak.

Magyarország gazdasága tulajdonképpen nem működik, vagyis áll. Ezt minden józanul gondolkodó és a hétköznapokban látó ember jól tudja, amit Dr. Lóránt Károly közgazdász előadásában megerősített. A közismert közgazdász konkrét adatokkal alátámasztva közölte, hogy jelenleg Magyarország teljes adósságállománya a GDP 130%-a, ami lényegében kifizethetetlen.

Makkos Albert közgazdász a jogállamiság tényét kérdőjelezte meg előadásában. Szólt többek között a Federal Reserve kifosztó szerepéről, az árfolyam- és kamatpolitika kapcsán, a hitelkihelyezésről és annak a visszafizetési megakadályozásáról.

Az előadásokról hamarosan hanganyagot is megjelentetünk itt a NIF oldalain.

Nemzeti InternetFigyelő

15 thoughts on “NIF: Hazugság, hogy Magyarország jobban teljesít – Magyarország vergődik

 1. Van valaki az országban, aki ezt a kormánypropagandát komolyan el is hitte? (Ha pedig netán tényleg jobban teljesít az ország, ami totális képtelenség, akkor ebből egyetlen fillér sem marad itt, semmit nem látunk belőle, viszik mind.)
  Fizikai képtelenség, hogy jobban teljesít az ország, mert leszerelt üzemeink, tönkretett gazdaságunk nemhogy jobban, de sehogy sem teljesít. Miből tevődik össze a „jobban teljesítés”? Mi az, ami az országban új értéket állít elő? Csak nem 2-3 multira alapozzuk ezt, amelyik sehol nem fizet adót és itt az EU bér 1/4–e összegért dolgoztatja munkásait? Hazugságban ez a „kormány” sem marad el gyurcsányéktól. Megszorításban pedig Bokros tanoncnak mehet a „nemzeti kormányhoz”.
  Nagy Péter

 2. Egy kicsit talán módosítanám a megállapítást.
  Magyarország nem vergődik, hanem haldoklik.
  Még kap némi „fájdalomcsillapító morfin injekciókat” időnként, de az bármikor abbahagyható.

  Ismerve a fővezér múltjának egyes elemeit, a „kommonyizmusban” betöltött szerepét, ideértve a besúgói együttműködő, jelentgető múltját, az asszonnyal együtt megélt fiatalkort, a személyiségét, ami a legrohadtabb, legmocskosabb cigányénál is borzasztóbb, az erkölcsét, mely arra épül, hogy bárkit bármikor elárul és feláldoz, csak a nagy Ő lehessen, a tisztességét, hát nem is lesz jobb.
  Ráadásul a kistehén által a faj szaporodni fog. Szétszórja génjeit az országban.
  (Mielőtt bárki is azt mondja, hogy a purgyéit ki kell hagyni a politikából, azt mondom, hogy ő vitte bele. Nem én adtam hírt arról, hogy a pápához vitte őket. Nem én intézkedtem, hogy a kölyök esküvőjéről angol királyi szintű híradások legyenek.)

  Mondjuk még fék sincs otthon. mert ha utánanézünk az asszony múltjának, hát az sem egészen „szűz”.

  Hogy hazudik folyamatosan? Én ezt egy szakértőtől tudom.
  Valakiről itt azt tartják, hogy a hazugság nagymestere. Állandóan ezzel vádolják.
  Mi azt mondjuk, hogy a kérdésben szakértőket kell meghallgatni.
  Nos e szakértőt úgy hívják,hogy Gyurcsány Ferenc.
  Ha meg kell állapítani, hogy ki mikor hazudik, nála jobb szakértő nem is kell…
  … és azt hiszem, hogy ezzel mindenki csak egyetérthet.

  Ha itt esetleg egy multi azt mondja, hogy elmegy innen, nekünk annyi (meg egy bambi).

  Az ellenzéknek (mindegy ki akarja leváltani ezt a hazaáruló büdös komcsikatolikusreformátuszsidógyilkost) csak annyit, hogy nehéz dolguk lesz.
  Mindenesetre – ha már a látszat szintjén megy a választás, egymillió szavazót tudnék ajánlani.
  Azokat kell rávenni, hogy eljöjjenek szavazni, akik abba a körbe tartoznak, akikkel nőtt a létminimum alatt élők száma orbáncigány uralma alatt.

  Én tudom, hogy ez a tetű a pokolba kerül.
  Intézzük el neki, hogy Lucifer naponta kétszer úgy dugja s***be, hogy az agyát keveri meg. Hadd utálja az egész hetet…

  Gyűlölöm-e? Igen. Sokan vertek át életemben, sokan csaptak be.
  A listát ő vezeti.
  tgyl

 3. Szeretnék már végre látni egy olyan személyt vagy szerveződés vezetőjét, aki azt is meg tudná mondani, HOGYAN KELL CSINÁLNI egy önálló perspektivikus gazdaságot e mostani helyébe?

  Az E. U., a NATO és a kamatrabszolgaság szorításában örülnünk kell annak is, hogy még szabad lyuk van a seggünkön.

  Kíváncsi vagyok az FKGP mire jut a témával? T. István.

 4. Hegedüs Péter, mint az FKGP elnöke szervezett pénzügyi konferenciát? Ez valami vicc. Először magának a pártnak kéne helyre raknia a pénzügyeit, utána beszéljen Hegedüs Péter és szervezzen ilyen konferenciákat, a Belgrád rakparti székház eladása és az abból befolyt pénz sorsa a mai napig tisztázatlan.

  AZ FKGP-nek pedig 2005 óta egy tagdíjfizető tagja sincs!

  Néhány érdekes cikk az FKGP székház ügyéről:

  http://mno.hu/migr/ismet-eladtak-az-fkgp-fovarosi-belgrad-rakparti-szekhazat-419454

  http://www.demokrata.hu/ujsagcikk/vetettek_es_arattak/

  http://hvg.hu/itthon/20100902_penzvita_az_fkgpben

  Fésüs T. Endre

  1. Tisztelt Fésüs T. Endre!

   Vajon feltették-e a kérdést Önön kívül többen is, hogy kiknek és miért kellett egy történelmi, nagy hagyományokkal rendelkező, jelentős támogatással bíró pártot szétverni? Gondolnak-e ma is arra, hogy hány beépített ügynök dolgozott azon, hogy lejárassák azt a pártot, amelyik ma már több mint száz éves hagyománnyal rendelkezve a vidéki gazdák és parasztság érdekeit képviselve, valamennyi 1945 utáni megszálló hatalomnak az útjában állt? Vajon gondoltak-e arra, hogy miért igyekeznek az FKGP létezését is háttérbe szorítani a médiában, miért nem kaphatnak hangot annak ellenére sem, hogy ma már egy teljesen más, az Állami Számvevőszék által is többszörösen ellenőrzött gazdálkodású pártról van szó? Vajon gondoltak-e arra, hogy ezek az írások, amelyre Ön is hivatkozik, mind azoknak az érdekeit szolgálták és szolgálják, akik a nemzet valós kisgazda társadalmának felszámolásában és a magyar föld elbitorlásában érdekeltek? Azok az emberek, akik szétverték az FKGP-t ma már nem tagjai a pártnak, viszont közülük többen oda csatlakoztak, ahol politikai túlélésüket biztosítottnak látták. Az ő árulásuk és egyéni érdekeik tették lehetővé az FKGP ellehetetlenítését és ma is ők azok, akik mindent megtesznek azért, hogy a gazdák valós érdekei ne úgy érvényesüljenek, ahogyan azt a magyarság és a nemzet érdekei megkövetelnék.

   Nifadmin

   1. Teljesen egyetértek, az ilyen és hasonló kommentelők (mint Fésűs úr) minden erejükkel azon vannak,hogy ezt a néplélekből táplálkozó irányt lejárassák, a neoliberálisokat szolgálva ezzel.

    Pellei

   2. Hogy a Független Kisgazdapárt , mint olyan létezik-e, nem tudom , de az biztos, hogy ez év juniusában új kisgazdapárt bontott zászlót. Dr. Horkovics-Kováts János az
    elnök.
    Azt viszont biztosan tudom, hogy egyetlen médiában, egyetlen szó sem hangzott el róla, úgy mint ahogy a Független Kisgazdapártot sem említik soha. Akkor honnan veszi a HVG az információkat? Bezzeg a Bajnai-párttal kelünk, fekszünk. Vajon kinek az érdeke?
    TÉva

   3. Tisztelt Nifadmin!

    Én nem szeretnék semmit se jobban, mint hogy, az FKGP a parlament fajsúlyos tagja lenne, de ez a jelenlegi vezetéssel nem valósítható meg. Hegedűs Péter és Tóth István pont azokból a körökből jöttek, akik annak idején 1945 után tönkre tették az FKGP-t. Hegedüs Péternek és Tóth Istvánnak nincs más célja, mint zavart kelteni a Fidesz választói között. Ezzel kedvezve az MSZP-nek és a többi balliberális társulatnak. Hegedüs rádió és tv bemondó volt a Kádár-rendszerben. Ez ugye csak az lehetett, aki megbízható elvtárs volt! Hegedüs az volt, már a szülei is tanácsi tisztviselők voltak. A rendszerváltás után a megbízhatóságát máshol kamatoztatta. Hegedüs Péter a KDNP-be lépett be 1997-ben, mikor ott volt szakadás és széthullás, majd mikor nem volt rá szükség ott, mert Bartók Tivadar elvégezte a munkát egyedül is, akkor 2001-ben az FKGP-nél tűnt fel, mikor az volt szétesőben, aztán kivárt és 2005-ben megszerezte az elnöki széket, hogy végképp süllyesztőbe vigye a pártot. De a helyzet közben megváltozott, az MSZP 2010-es veresége után az elvtársak azt gondolták jó lenne az FKGP-t aktivizálni és zavart kelteni vele a kormánypárti szavazók körében. Maga szerint ha 2005 óta a párt elnöke volt Hegedüs, akkor miért most aktivizálta magát, miért most plakátolt ki? A székház ügy meg komoly dolog, az ÁSZ sajnos csak azt vizsgálhatja, hogy szabályos-e a könyvelés, azt nem, hogy mire ment el a pénz. Az is roppant érdekes, hogy a pártnak egy tagdíj fizető tagja sincs 2005 óta. Én tényleg szeretném, ha lenne egy erős FKGP, egy olyan ami a 30-as 40-es években volt, de Hegedüs és Tóth István nem ezt akarják! Sajnos!

    Fésüs T. Endre

    1. Tisztelt Fésüs T. Endre!

     Én nem tehetek róla, hogy Hegedűs Péter és Tóth István az Ön mumusai. Az Ön állításai több helyen is sántítanak, higgye el, elég jó információkkal rendelkezünk pártokat illetően, nem most kezdtük a szakmát. Kollégáink elég körültekintőek, közvetlen információkat szereznek be. Belső párt ügyekkel pedig nem kívánunk és nem is szeretünk foglalkozni, azt a pártok majd magukban lerendezik. Bennünket a nemzetünk boldogulása érdekel, és nem személyes csatározások. Az pedig, hogy ki, hol melyik pártban kezdte, teljesen indifferens, ha a magyarság fejlődését és megmaradását szolgálja. A tény pedig az, hogy jelenleg egyik parlamenti pártnak sem kívánatos az épülő félben lévő Független Kisgazdapárt, még az MSZP-nek sem.

   4. Tisztelt Nifadmin!

    Ha minden annyira rendben van az FKGP-vel, akkor miért történt az, hogy én is gondolkoztam csatlakozom hozzájuk. a A facebook oldalukon elkezdtem érdeklődni, hogy hol találok életrajzot Hegedüs Péter elnökről és Tóth István főtitkárról, meg hogy ki a Bács-Kiskun megyei elnök (gondoltam megkeresem, és tájékozódom nála, az esetleges belépésemről). Erre mi történt? Nem válaszokat kaptam, hanem egyszerűen letiltottak a hozzászólásról, így nem tudok hozzá szólni az FKGP facebook oldalán megjelent dolgokhoz. Kérdem én, ha nincs mit rejtegetniük, akkor miért tiltják le az embert, mikor a vezetők életpályával kíván megismerkedni?

    Takács Piroska

    1. Tisztelt Takács Piroska!

     Nem kívánom ismételni önmagam, hiszen Fésüs T. Endrének adott válaszomban minden benne van. Azt pedig egy szóval sem állítottam, hogy az FKGP-nél minden teljesen rendben van, ugyanúgy, ahogyan más pártok életében sincs rendben minden, sőt a saját életünkben sem, ugyanis semmi sem tökéletes. Amit leírt, az az Ön véleménye, tiszteletben tartom és tartjuk. Azonban a tények makacs dolgok, és higgye el, ma a harc a magyar nemzet földjének megszerzéséért folyik. Az FKGP pedig a Fidesz földtörvényét elfogadhatatlannak tartja ugyanúgy, ahogyan például a Jobbik is. Ez itt a lényeg. Személyeskedésekbe pedig nem megyünk bele a szerkesztőség részéről. Ezzel ezt a kérdést lezártnak tekintjük.

 5. Hogy Magyarország csökkenő lakosságából hányan dolgoznak bejelentve és mennyit adóznak, elborzad az ember, mert a cigaretta és ital, benzin adójából sokkal több folyik be az államkasszába. (Tavaly a minimálbéresek személyenként 47 azaz negyvenhétezer forint adót fizettek be!)
  Itt nem a jelenlegi kormányt kell szidni egyedül, hanem 1989-től azokat, akik szétrabolták, ellopták a közvagyont saját magukat gyarapítva és nem utolsósorban a multiknak adott hatalmas támogatások, felesleges befektetések és sok egyéb más miatt jutott az ország oda, ahol most áll(?).
  Anna

 6. Kedves Nifadmin!

  Először is ha azt gondolják, hogy nem helytállók az információim akkor tételesen cáfolják meg azokat. Azért mert Ön azt mondja nem ma kezdte a szakmát, az nem azt jelenti, hogy Ön 100%-ban jól informált. A pártok belügye lehet nem tartozik ide, de nem csak azt kell figyelni, hogy ki mit mond, hanem azt is hogy ki mondja, a célért az ördöggel is szövetkeznének? Ha Ön nem ma kezdte a szakmát, akkor ezt tudnia kellene. Egyébként a Fidesz által elfogadott földtörvényben alkalmazott eszközök az egyetlen járható út, hogy megvédjük a magyar földet. Míg az EU tagjai vagyunk, addig annak jogrendszerében kell megtalálnunk azokat a lehetőségeket, amelyekkel megvédhetjük országunk értékeit, így például a földet. Az FKGP számításból támadja a földtörvény és vezet félre a Jobbikkal és más erőkkel együtt a jogban nem járatos embereket. Emellett mint mondtam az FKGP a baloldalnak dolgozik ezzel a tevékenységével, gyengítve a nemzeti oldalt.

  De lezárhatjuk itt a témát, mert nem akarok az Önök „vendég szeretetével” visszaélni. De szerintem az a korrekt vita, ha a másikat tényekkel meg tudjuk cáfolni. Nem azzal próbáljuk „lenyomni”, hogy nem jól informált.

  Fésüs T. Endre

  Kedves Olvasónk! Nem értette meg, hogy nem érdekel bennünket az Ön sérelme, és nem megyünk bele belső viták részleteibe? Pedig Nifadmin világosan kifejtette. A vitáit rendezze azokkal, akikkel gondja van.

  Híradmin

  1. Mondtam, hogy lezárhatjuk itt a témát, és akkor zárjuk le. Igazából én azt várnám, hogy az FKGP vezetése a honlapjukon és a Facebook oldalukon vagy valahol adjon választ a felmerült probléma körökre. De ez tényleg nem az Önök dolga.

   Fésüs T. Endre

 7. Zárjuk le a témát, csak azt ne mondja senki sem, hogy tiszta szándékú az a párt, ahol a két legfontosabb vezető életrajzát nem lehet megismerni. Most már tudom okkal titkolják! Amúgy most már a honlapjukról levették a teljes elnökség névsorát. Ez is beszédes.
  De ennyi! Lezárva!

  Takács Piroska

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: