Nesze neked szólásszabadság! – újra a holokauszt törvényről

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mesterházy Attila az MSZP miniszterelnök jelöltje újra beterjeszti a holokauszt tagadását büntető törvényjavaslatát

Elmondása szerint azért nem sikerült tavaly keresztülvinni a beterjesztést, mert a gyűlöletbeszéd törvényt nem fogadta el a parlament. Ez a kitétel pedig része volt a javaslatnak. Most kivették belőle ezt a cikkelyt. Mesterházy mentegetőzésnek is beillő módon kifejtette, hogy nemcsak a holokauszt tagadását bünteti a törvény, hanem a kommunizmus bűneinek tagadását is.

Csakhogy a kommunizmus dolgait nem tagadja senki. Minek tenné? Ami bűn volt az nyilván való, ami nem, azzal meg senki sem foglalkozik. Nem így a holokauszt. Azért kell büntetni az abból élőknek már magát a kételkedést is, mert közel a teljes lelepleződés ideje. Ha megnyílnak az orosz archívumok és levéltárak, vége a hazugság világának. Erre azonban még várni kell, mert az átrendeződés koránt sincs a végén, éppen csak elkezdődött. Tehát a törvény egyértelműen erről szól, bármilyen köntösbe is csavarja az egyáltalán nem tisztelt miniszterelnök jelölt.

Fontos kitérni nem csak a törvényre, hanem a törvény használatára is. Külföldön több szakembert, tudóst fogtak már perbe emiatt. Hiába bizonyították be igazukat. David Irving köztiszteletben álló történelemtudós egyértelműen fotókkal, bizonyítékokkal támasztotta alá védekezését, jóformán meg sem hallgatták, és elmarasztaló ítéletet hoztak ügyében. Vagyis minden országban, ahol ezt a törvényt bevezetik semmi egyebet nem tesznek, mint bevezetnek egy ürügyet, ami kapcsán elítélhetnek mindenkit, aki az igazságért kiáll az ügyben. Az pedig már a pofátlanság határát súrolja, hogy az emberi méltóság megvédéséről mernek beszélni. Akkor miért nem engedélyezik, hogy a budai várban méltó módon emlékezhessünk meg hőseinkről, az elesett magyar katonákról?

Semmi gond! Magyarországon hatalmas irodalma gyűlt már össze a holokauszt rémmese igaz bemutatásának (pl: Richard E. Harwood: Hatmillió zsidó mítosz nyomában). Akit kicsit is érdekel az igazság, utána tud járni. Megfelelő jobboldali körök már mindent elmondtak ez ügyben, amit el lehetett mondani. Viszont minden hasonló lépéssel, amivel meggyalázzák a szabadságot, bevernek egy koporsószeget maguknak. Az embereknek egyre jobban elegük van, és egyre jobban elegük van az egész hibás rendszerből, ami nemsokára mindenestől a fejükre fog borulni. Utána meg úgyis megfelelő törvények lesznek. Azt a kis időt kibírjuk törvénnyel is, meg anélkül is.

Van azonban egy sokkal súlyosabb oka a leendő törvénynek. A bolsevista diktatúra bűnei tagadásának büntethetőségét erőltető törvény az oroszok ellen van kihegyezve. Eleve azt gondolják, hogy ez egy orosz ellenességgel jár együtt, ezért ez nem más, mint az orosz ellenes propaganda-hadjárat kezdete, melyet Izraelből irányítanak.

Mesterházy esetében már csak egy kérdés merül fel! Cionista ügynök, vagy politikus. Döntse el mindenki maga!

Nehogy azt higgyétek hogy ezzel nekünk okoztok bajt. Csak magatoknak! A szólásszabadságot korlátozni egy demokráciában egyenlő az öngóllal. Csak így tovább gyerekek, megy ez nektek!

Gyártó István – Jövőnk.info

http://www.jovonk.info/2010/01/14/nesze-neked-szolasszabadsag-ujra-holokauszt-torvenyrol

Nemzeti InternetFigyelő

6 thoughts on “Nesze neked szólásszabadság! – újra a holokauszt törvényről

 1. bár megtörtént volna ! akkor az ilyen kommunista szarzsákok az emberiség szemetei nem fertőznék meg az embereket mocskos eszméikkel.ha a tilos rádióban okádó szarzsák kimondhatta hogy kiírtaná az összes keresztényt akkor én is kimondom ha rajtam múlna kiírtanám másszarházy atilát meg a fartársait.

 2. gyerünk,gyorsan kedves fidesz ,szavazzátok meg ! álszentek. remélem buktok a jobbik javára.

 3. mesterházy, szájkosarat a vérebeire rakasson! Nekünk EMBEREKNEK, a magyar társadalomnak, már csak a rajtunk élősködésük okán is, szíveskedjék (miként azt lentebb, igazságszerető és felelős kutatók már megtették) megnyugtató válaszokat adni – lehetőleg a „köztelevízió” főműsoridejében – az alábbi kérdésekre:
  (S hogy segítsek, a véges mentális képességeit megtámogatandó, a hiteles válaszokat is megtalálja, csak meg kellene azokat valahogy jegyeznie. Mindösszesen, csupán nyolc oldal, talán a választásokig még megtanulja. A tévében azonban, akár már ma este is felolvashatja.)
  1. Milyen bizonyítékok vannak arra, hogy a nácik megöltek hatmillió zsidót?
  Semmilyen. Csak háború utáni vallomások vannak, többségében egyéni „túlélőktől”. Ezek a vallomások ellentmondóak, és csak nagyon kevesen állítják, hogy ténylegesen tanúi voltak bármilyen „elgázosításnak”. Nincsenek korabeli dokumentumok vagy szilárd tények: nincsenek hamuhegyek, nincsenek krematóriumok, melyek több millió holttestet képesek lennének elégetni, nincs „emberből készült szappan”, nincsenek emberbőrből készített lámpaernyők, és nincs hiteles demográfiai statisztika sem.
  2. Milyen bizonyítékok vannak arra, hogy a nácik nem öltek meg hatmillió zsidót?
  Széleskörű törvényszéki, demográfiai, elemzői és összehasonlításokon alapuló bizonyítékok alátámasztják ennek a nagyságrendnek a lehetetlenségét. A széles körben ismételt „hatmilliós” nagyságrend felelőtlen túlzás.
  3. Kijelentette-e Simon Wiesenthal írásban, hogy „német földön nem voltak megsemmisítő táborok”?
  Igen. A híres „nácivadász” ezt írta a Stars and Stripes-ban, 1993. január 24-én. Azt is állította, hogy a zsidók „elgázosítása” csak Lengyelországban történt.
  4. Ha Dachau Németországban volt, és ha még Wiesenthal is azt mondja, hogy nem megsemmisítő-tábor volt, akkor miért mondja olyan sok amerikai veterán, hogy megsemmisítő-tábor volt?
  Miután a szövetségesek elfoglalták Dachaut, sok amerikai katonát és másokat végigvezettek a táboron, és mutattak nekik egy épületet, amely állítólag „gázkamra” volt. A tömeghírközlés széles körben, de hamisan, továbbra is kiáll amellett, hogy Dachau „gázkamrás” tábor volt.
  5. Szóljunk Auschwitzról is. Van valamilyen bizonyíték arra, hogy az ottani gázkamrákat emberek meggyilkolására használták?
  Nincs. Auschwitzt a szovjetek foglalták el, és a háború után módosították. Egy termet úgy alakítottak ki, hogy nagy „gázkamrának” látszódjék. Miután az amerikai Fred Leuchter, a gázkamraépítés és –tervezés vezető szakértője megvizsgálta ezt és Auschwitz más állítólagos elgázosító helyiségeit, kijelentette, hogy „abszurditás” azt állítani, hogy ezeket kivégzésekre használták, vagy használhatták.
  6. Ha Auschwitz nem „haláltábor” volt, akkor mi volt az igazi rendeltetése?
  Internáló központ volt, és egy nagyméretű gyárkombinátnak volt a része. Szintetikus üzemanyagot állítottak ott elő, és a rabokat munkaerőként hasznosították.
  7. Ki hozta létre az első koncentrációs táborokat?
  A búr háború idején (1899-1902) a britek állítottak fel általuk „koncentrációs tábornak” nevezett táborokat Dél-Afrikában, hogy ott tartsák az afrikander nőket és gyermekeket. Hozzávetőlegesen 30 000-en haltak meg ezekben a poklokban, melyek ugyanolyan borzasztóak voltak, mint a II. világháborús német koncentrációstáborok.
  8. Miben különböztek a német koncentrációs táborok az amerikai „visszatelepítő” táboroktól, amelyekben japán-amerikaiakat internáltak a II. világháború idején?
  Az egyetlen jelentős különbség az volt, hogy a németek annak alapján internálták az embereket, hogy a német háborús erőfeszítések biztonságára tényleges vagy gyanítható veszélyt jelentettek, amíg a Roosevelt-kormány kizárólag faji alapon internálta az embereket.
  9. A német kormány miért internálta a zsidókat táborokba?
  Úgy tekintették, hogy a zsidók a nemzet biztonságára közvetlen veszélyt jelentenek (a kommunista felforgatók túlnyomórészt zsidók voltak). Bár mindenki, aki gyaníthatóan veszélyeztette a biztonságot – nem csak a zsidók –, ki volt téve az internálás veszélyének.
  10. Milyen ellenséges intézkedéseket tett már 1933-ban a világzsidóság Németország ellen?
  1933 márciusában a nemzetközi zsidó szervezetek nemzetközi bojkottot hirdettek a német árucikkek ellen…
  Mivel az Olvasók türelmével nem szeretnék visszaélni, ezért a többi 56 kérdést, és mankónak a választ is, itt megtalálhatja:
  http://szivmagyar.blogspot.com/2010/01/66-kerdes-es-valasz-holokausztrol-1.html

 4. Egy kicsit örülök is. Hiszen, ha ez a törvény megszületik, sok mocskos szájú tetves kommunistát is föl lehet jelenteni, a fasisztázásért, a keresztény-gyalázásért, a nemzeti jelképek ócsárlásáért, a hagyományaink és eredetünket érintő megaláztatásért. Csak rajta, legyen ilyen törvény, és alkalmazzák bátran. Nem hiszem, hogy a magunkfajták lesznek többen a bírói pulpitus előtt. Voltaképpen a saját pofájukra tesznek lakatot. Ugyanis a holocaustot itt nem tagadja senki, csupán számháború van, az meg nem tilos. Igaz, néha hajmeresztő mindkét oldalt tekintve, de nem büntethető. És mire megszületik a törvény, addigra kiderül az, amit a minap mondott egy zsidó történész: – nem tudjuk igazolni, amit állítunk….

 5. Adva van nekünk itt egy szó, amit rajtam kívül még sokan nem értenek. Holokauszt. Valaki már megfogalmazhatná, hogy mit is takar ez!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük