Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Német sajtó: az EU szervezte a budapesti kormányellenes tüntetéseket

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Die Zeit német lap szerint az Európai Unió szervezte a kormányellenes tüntetéseket Budapesten, és erre sikerként kell tekinteni.

A jelenleg számos délkelet-európai országban zajló kormányellenes tüntetések pozitív megítélés alá kell essenek, mert ezek demonstrálják, hogy az EU képes a „puha erő” alkalmazására – írja a Die Zeit német napilap.

Legyen szó Romániáról, Szerbiáról vagy Magyarországról, délkelet-Európában egyre több ember tüntet a kormányok ellen. Ez az Európai Unió számára hatalmas siker.” – mondta Ulrich Ladurner, az Ahol kék zászlók lengenek” című publicisztikában.

„Hol az EU-zászló, hol az EU-zászló? Tűzzük ki, tűzzük ki!”

Minden bizonnyal ismerősek ezek a rigmusok az olvasó számára, mert minden egyes kormányellenes demonstráción rendszeres időközönként megismétlődik ez a jelenet, ami után színpadiasan valaki előhozza az Európai Unió zászlaját. A Die Zeit publicistája ma elismerte, hogy ezek megszervezett koreográfiák, abban az értelemben, hogy az ilyen kormányellenes tüntetéseken nem spontán civil megmozdulásokat, hanem az EU által alkalmazott „puha erő” alkalmazását, azaz enyhe külföldi nyomásgyakorlást láthatunk.

Az elmúlt hónapok folyamán a délkelet-európai országokban számos kormányellenes tüntetés történt. Romániában februárban kezdődtek tömegdemonstrációk a kormánypárt egy kezdeményezése ellen, civil szervezetek és ismeretlen hátterű Facebook-csoportok vitték utcára a tömeget. Szerbiában áprilisban kezdődtek tömegdemonstrációk, szintén NGO-k és Facebook-csoportok szervezésében. Magyarországon szintén ugyanilyen hátterű tömegdemonstrációk zajlottak, melyek a G. Soros által alapított Közép-európai Egyetem kapcsán váltak egyre kiterjedtebbé.

A Die Zeit publicistája elismeri, hogy ezek a tüntetések demokratikusan választott vezetők ellen zajlanak, és konkrétan kijelenti, hogy a tömeges tüntetések az Európai Unió nyomásgyakorlásának részei, az úgynevezett „soft power” (puha erő) megnyilvánulásai. A szerző ráadásul meg is indokolja, hogy az Európai Uniónak jogában áll nyomásgyakorlásként kormányellenes demonstrációkat szervezni a nemzeti kormányok ellen, ha az „európai értékek védelmében” ez szükségessé válik.

http://www.hidfo.ru

3 thoughts on “Német sajtó: az EU szervezte a budapesti kormányellenes tüntetéseket

 1. naná, hogy nem civil felkelésről van szó, amúgy meg ez a mostani új izé, a momentum, sem egyéb, mint az EU és Soros kutyája. Jó szívvel akkor sem lehetne egy ilyen bandára szavazni, ha nem azok lennének, mert milyen kormányzást tudnának ezek nyújtani, ha a legalapvetőbb rendet sem tartják be, lásd az Oktogon blokkolását a tüntetésük után.
  Elovastam a Soros káoszgépezete cikket is, megdöbbentő, akkor is, ha sejthettük. Megnéztem a DC Leaks oldalt, fantasztikus mennyiségű , letölthető anyag van ott, közöttük a magyar besúgók jelentései. Persze kellene hozzá angol tudás is. Ezek 2014-es anyagok, de biztosan tudható, hogy ugyanazok, akik akkor jelentettek, ma is azt teszik,és a húsvéti cirkuszt is ők csinálták.
  Beszélhet a simicskás ellenzék, nem a civilek mozgolódnak, hanem nekik viszket a ***, annyira vágynak a hatalomra. Szánalmas banda.

 2. “naná, hogy nem civil felkelésről van szó”
  Persze, hogy nem.
  A Közel-keleti országok “lázadói” idegen országból valók – az itteni lázadók szimpla hazaárulók.
  Börtönbe velük.
  H.B.
  “A hazaárulás az adott állam biztonsága ellen saját állampolgára(i) által elkövetett bűncselekmény.”

 3. “az EU szervezte a budapesti kormányellenes tüntetéseket”
  Egyáltalán nem lep meg.
  Ne feledjük, hogy az elbuzisodott Németországot egy zsidó nő vezeti – remélhetőleg már nem sokáig.
  Hajrá német nemzeti erők!
  H.B.
  “A totalitárius rendszerek mindig jó viszonyban voltak, és vannak ma is az alvilággal.
  A cél közös: kifosztani, félelemben tartani a hagyományos értékrendű, polgári világot.”

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: