KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nem volt menő újság, de azzá tették…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„Minden legyilkolt áldozatot sajnálok,

de szerintem sajnos az esetek

többsége nem az, aminek látszik!”

7 millió példányban ment el a Charlie Hebdo

„Ebből 6,3 millió kelt el Franciaországban és 700 ezer külföldön, a legtöbb Belgiumban. Most újranyomják az újságot, a jövő hét elején legalább 300 ezer példány került még az árusokhoz. A támadások előtt a lapból 60 ezer példányt adtak el hetente.”

Ezt a hírt bizony az MTI közölte, tehát polkorrektnek minősül. Ám az a hír is járja, hogy a merénylet előtt nem sokkal a Charlie Hebdo karikatúraújság gazdát cserélt, megvásárolta a Rotschild-család. Ez könnyen elképzelhető, mert a 9/11 óta láttunk már hasonló esetet a piacon, sőt nem is egyet. Nekem a rajzaik nagy része nem is ízléstelennek, hanem egyenesen visszataszítónak tűnik, s mivel minden vallásos embert is sértegettek, így szerintem nem szólásszabadság, sőt nem is a sajtó szabadsága a kérdés itt, hanem az, hogy miért nem akadályozza meg a francia állam büntető törvénykönyve azt, hogy ilyen provokációk történjenek?

 

A hamis liberálisok persze megvadították egész Európát és hatalmas (?) tüntetéseket szerveztek, hogy a feni ízléstelenségeket nyugodtan forgalmazhassa továbbra is a profitéhségéről híres bankárkaszt. S előbb-utóbb tanulni fog ebből több kispéldányszámú szennylap is, így sajnos lesz még provokáció, s egyre kevésbé lesz a vallásosoknak lehetősége megvédeni gyermekeiket és önmagukat ettől a szennytől. Számíthatunk tehát arra, hogy folyamatos (rajz?) támadások érik majd a gyermekeinket, s a társadalom minden tagját. Ezeknek ugyanis semmi sem drága, ha az erkölcsi rombolást szolgál, főleg ha ebből még valamilyen pénzt – pl. biztosítási hasznot, forgalomnövekedést, kisemberek vagy államok eladósítását – lehet elérni, akkor bizony se Istent, se embert nem fog kímélni a pénzhatalom. A szükséges áldozatok pedig lehetnek akár kis-zsidók vagy keresztények, békés muzulmánok vagy harciasak, de soha nem bankárkaszti tag. Ugyanis közülük, még tisztáldozat sem lesz soha, mert ők érinthetetlenek!

Egyébként ne feledjük, hogy Hofi is trenírozva volt a hazai pártközpont által. Neki is megmondták, hogy mik a tabuk, s meddig lehet elmenni a párt bírálatában, mert a gőzt ki kell ereszteni, s erre – az erős és folyamatos erkölcsi rombolás mellett – ez a karikatúralap nagyon is alkalmas volt.

Az egész világot maga alá gyűrő bankárkaszt arra azért mindig vigyázott, hogy bizonyos tabuk megmaradjanak, ilyen pl. a holokauszt, vagy az interszemita összeesküvés. Viszont épp a gőzkieresztés okán lehetett poénkodni Izrael államon, vagy az USA guantanamói tevékenységén. Nagy kérdés tehát, hogy voltak-e egyáltalában terroristák a környéken, vagy valamelyik (magán?)titkosszolgálat emberei hajtottak végre egy akciót, ami láthatóan óriási „erkölcsi” és anyagi haszonnal fog járni a karikatúra újság tulajdonosainak. Ám nem fog kiderülni pontosan soha, hogy ezt kik is követték el és kik irányítottak a háttérből. Ezért is haltak meg oly gyorsan az „elkövetők”! A másik haszon pedig az a nagy médiacirkusz, ami láthatóan gumicsontként is működik a szerencsétlen kifosztottaknál, a létminimumon, vagy még alatta élők milliárdjainál.

Csak nehogy valamelyik magyarországi szennylap is ehhez a technikához folyamodjon, mert ez itthon nem működne. A Hócipőt pl. nem rendelné meg és nem kapkodná el még 100 ezer ember sem, bármi történne is a szerkesztőségben. Pedig bevallhatjuk, hogy a sunyi és a nyílt aljasságban, buta gátlástalanságban, nem sokkal marad el a ChH mögött.

Végül tegyük fel a kalapot az ügyre azzal, hogy most olvasom a következőket: „ A franciaországi Nantes-ban a rendőrség őrizetbe vett egy 16 éves gimnazistát, mert a Charlie Hebdo címlapjával merészelt viccelődni, és a rajzot kitette a Facebook-oldalára. Az eredeti rajz a Charlie Hebdo 2013. július 10-i számának címlapján jelent meg, azzal a felirattal, hogy “A Korán egy szar, és hogy nem állítja meg a golyókat. A gimnazista ezt rajzolta át úgy, hogy a Koránt tartó férfit a merényletben meggyilkolt Charbra cserélte, a Koránt pedig a Charlie Hebdóra. A felirat: A Charlie Hebdo egy szar, nem állítja meg a golyókat.”

Tessenek figyelni, mert Európa (franciakrémes ízű és hazug) tolarenciájának kétszínű bajnokai, ezt a gimnazistát most a terrorizmus dicsőítésével vádolják.(? Ugye milyen szép?)

S végül még egy példa az elvakult kettősmérce lovagok munkájára: „Szerdán egy 14 éves nantes-i lány húzta ki a gyufát, az ő ügyében is terrorizmus dicsőítése miatt vizsgálódnak, miután a villamoson kiabálta az ellenőröknek, hogy “Mi vagyunk a Kouachi nővérek, megyünk a kalasnyikovokért”. No ez már maga az őrület. S lassan ki fog derülni az is: Hogy egész Európában bezáratta Fletó a Lipótmezőket!?

Bene Gábor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

6 thoughts on “Nem volt menő újság, de azzá tették…

  1. Akárhogy is forgatják a sajtószabadságot, ez egy szennylap. Ennek védelmében milliárdos hisztériát kelteni és fenntartani őrültség.Minden épeszű állam már régen elkobozta volna az ominózus példányokat.

  2. Mint kiderült a szar gazdasági helyzetén a szennylap a moszad-cia-drci segítségével így lett úrrá!

  3. A sok szerencsétlen politikus és „plebs” összekeveri a demokráciát, a sajtószabadságot a PROVOKÁCIÓVAL

  4. Sajátos zsidó gondolkodás – nem baj ha emberek halnak meg csak pénz legyen.
    H.B.

    1. Csak annyit javítanék, hogy néhány gój (csak a zsidó számít embernek a szemükben) halála semmi a nyereséghez képest. Nekik megéri mással kikapartatni a gesztenyét.

  5. Ezek jó meglátások. Ha a hír igaz, néhány nappal az önmerénylet előtt került vörös pajzsos tulajdonba az újság. Kicsit fölfuttatta az „inzultus”, így már nyereséges is.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: