Nem veszítettünk, győztünk

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A győztesnek gratulálni illik, mi ezt meg is tesszük. Sokunk töltötte ébren az éjszakát, csalódottan. Ma tiszta fejjel elgondolkodhatunk azon, hogy van-e okunk a szomorkodni, és ha igen, mit és hol rontottunk el, hol hibáztunk. Pénz és médiatámogatás nélkül, sőt nemhogy támogatás nélkül, de a média lejárató kampánya mellett maradtunk el az MSZP mögött 2,58 %-kal. Ne harmadik helyről beszéljünk, ne engedjük, hogy a fejekben ez vésse be magát, a két és fél százalék kell, hogy intő jel legyen számunkra, amit elérhettünk volna. Ugye ez nem is olyan sok?
Hol lehet ezt a 2,5%-ot keresni? Nem csak Pesten. Magunk között, a jobboldalt felszalámizók között. Nézzük csak sorjában. Ugye senki nem gondolta komolyan, hogy a Torgyán féle újpárt bejut, akkor sem, ha Drábik dr. maga állt Torgyán mellé. Ne feledjük az sem, a magukat nemzetinek kikiáltott médiumok a választás előtti hetekben Vona Gábort hatalommániásnak titulálták, ez a cikk több olyan hírportálon megjelent, ahol bizony a magunkfajták fordulnak meg… Hány szavazat veszhetett itt el? De menjünk tovább: a szocialisták bűnbandájára addig nem figyeltek, amíg a Jobbikot vélt és valós támadásokkal bombázták. Minden médium harsogta a kitalált, manipulált lejárató sztorikat. A legaljasabb módszert alkalmazva, elnémítva a vádolt felet, elzárni a védekezés lehetőségtől! Ennél lejjebb süllyedni nem lehet! Olyan ez, mint zsákba kötött embert rugdalni…
Sajnos volt olyan is, aminek nem szabad lett volna megtörténni. Azt hiszem, a gárdista lánynak hamarabb ki kellett volna lépni, hogy ne hozza ilyen helyzetbe a Gárda mellé álló Jobbikot. Érdekesnek tartom viszont azt a nagylátogatottságú honlapot, amelyik a hír mellé tálalta a hölgy ízléstelen, gyomorforgató pornós fotóit. Tényleg, milyen céllal, miért pont a választások előtt? Hiszen a birtokukban voltak az információk és a fotók régóta. Kinek az érdekében állhatott az időzítés? Sőt tovább megyek, kiknek a megrendelésére került fel az oldalra pont akkor…
Az egyénileg indult, de esélytelen – magukat nemzetinek beállított – jelöltek és egyéb tömörülések is tőlünk vitték el a szavazatokat, jól tudva, hogy ezzel a Jobbikot gyengítik.
Mindezek ellenére győztünk! Mint mondta Vona Gábor elnök úr is, az ellenszéllel szemben hajózva jutottunk be a parlamentbe. Oda, ahol meg kell hallgatni bennünket, és figyelni kell ránk. Óriási felhatalmazást kaptunk, szolgálni tudjuk népünket, hazánkat! Megmutathatjuk, mi a tervünk és célunk, nemzetépítő feladatunk. Ne feledjük, a föld megtartásának kidolgozott programját máris átvette a győztes, és erre büszkék lehetünk, mert ezzel hazánk megmaradását biztosíthatjuk.
Szomorúak azért lehetünk, mert a két és fél százalékkal többet elért MSZP miniszterelnök-jelöltje lefasisztázta az ország közel 17 százalékát. Az ilyen pártnak előbb-utóbb el kell tűnnie, épp úgy, mint annak a két pártnak, amelyek a küszöbig sem juthattak el országromboló tevékenységük miatt.
Köszönjük a bizalmat azoknak a honfitársainknak, akik kiálltak nemzetépítő programunk mellett, és a Jobbikra szavaztak. Az ő támogatásuk ad erőt a további építkezésünkhöz!
Emeljük fel a fejünket, és menjünk tovább a megkezdett úton, építsük gyermekeinknek, unokáinknak a szebb jövőt!
TárogatóHangján.hu – Lélek Sándorné Ekpafat
Nemzeti InternetFigyelő