Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nem garázdák a Sárgapólósok

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nem adom a házamatA Ráckevei Járásbíróság példa értékű ítéletben kimondta, hogy Golcs Marika, Golcs Ferdinánd, Póka Laci nem követtek el garázdaságot, azzal, hogy egy kellemes márciusi estén bombás plakátot ragasztottak több bank kirakatára, és az ajtó alatt is becsúsztattak egyet – egyet az ügyféltérbe.

A bíró indoklása nagyon előremutató.

Egyrészt kimondta, hogy a véleménynyilvánítás szabadsága, a véleménynyilvánításhoz használt eszközök gyakorlatilag korlátozhatatlanok. E miatt nem lehet kihívóan közösségellenes, ha valaki SeVizahiteles kifosztásra, valamint az ezzel kapcsolatos ellenállásra felhívja a figyelmet. Bármilyen eszközt is használ, az elfogadható.

Másrészt azt is kimondta a bíró, hogy – bármennyire is hisztizzenek főnöki parancsra az ügyintézők – nem alkalmas megbotránkozás, félelem kiváltására az ellenállás, mert ez már teljesen elfogadott társadalmi norma. Ettől már nem lehet megriadni. (Leginkább, mert folyamatosan be vannak tojva a bankárok)

Az egy érdekessége volt a mai tárgyalásnak, hogy egy 2002 óta a bankban dolgozó ügyintéző nem hallott még a bankrobbantásról, és arról sem, hogy ellenállók bankokat plakátolják, valamint csoportosan véleményt nyilvánítanak a bankfiókokban.

Csak nem parancsra hazudott?

Az ítélet nem jogerős. Az eljárást indító rendőrség még fellebbezhet. Engem azért meglepne, ha megtenné ilyen indoklás után.

A bírói indoklás új lendületet adott a harcunknak. Csak tessék figyelni!

Már meg is született a november 27-én a Nyugati téren megtartott „Így harcolunk mi! Így fogtok lakni Ti? – 2. felvonás” demonstráción 19 órakor kezdődő sajtótájékoztató neve. „Szenvedélyem a véleménynyilvánítás”
Ezen a sajtótájékoztatón olyan emberek fognak felszólalni, akik már több eljárást is szándékosan vállaltak annak érdekében, hogy az igazságért való kiállásra felhívják a figyelmet.

Beszélni fogunk az eddig használt eszközökről, és arról, is hogy miket tervezünk.

El fogjuk mondani, hogy mennyire törtek meg minket a sorozatos rendőrségi eljárások.

Az eseményről itt található bővebb információ:

https://www.facebook.com/events/1651563981765450/

Végzés írásban, valamint a végzés kihirdetése videón hamarosan elérhető lesz.

Tisztelettel: Póka László

Nem Adom a Házamat Mozgalom

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: