BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nekünk „Mohács” kell? – Kikapcsoltatták az áramot a Jobbik mohácsi megemlékezésén!

Itt tartunk hát! A balliberális maffia uralma alatt azt gondoltuk, ennél lejjebb már nem lehet menni. De tévedtünk. Az új kormánypárti szövetség legnagyobb élvezete és diadala, hogy a JOBBIK-ot eltiporja. Ha bekebelezni nem tudja, akkor igyekszik megsemmisíteni.

Szinte meglepetés, hogy a FIDESZ a KDNP-t egyelőre még megtűri. Az igaz, hogy a KDNP ma már semmilyen szinten nem önálló. Csahos puliként liheg gazdája lábánál, s mindenben alárendeli magát urának, a FIDESZ-nek. Ez hát az a nagy forradalom. Nem az MSZP legyőzésének és az SZDSZ megsemmisítésének örül a FIDESZ, hanem annak, hogy abszolút többsége birtokában ott árthat a JOBBIK-nak, ahol csak tud! Tényleg ezt akarták a választók? Ki-ki adja meg a választ magában. Nekünk tényleg „Mohács” kell, hogy végre felébredjünk? (NIF szerkesztő)

A mohácsi csata 484-ik évfordulójára emlékeztek a Duna-parti városban a hétvégén, amelyen a fideszes város- és megyevezetés bebizonyította, hogy milyen a narancssárga nemzeti együttműködés.

A Duna-Dráva Nemzeti Park kezelésében lévő sátorhelyi emlékparkban vasárnap a városi megemlékezésen a Jobbik mohácsi polgármesterjelöltje, Polgár Károly, Barkó Béla, a Jobbik megyei elnöke és dr. Bakos Batu, a Szent Korona Lovagrend nagymestere is elhelyezte az emlékezés koszorúját.

A rendezvényt követően Polgár Károly lépett a mikrofonhoz és közölte a résztvevőkkel, hogy hallgassanak meg egy verset és egy megemlékezést dr. Bakos Batutól. Mindezt tette abban a tudatban, hogy ő mindent leegyeztetett az emlékpark igazgatójától, aki erre engedélyt adott. A
résztvevők egyharmada azonban elkezdte elhagyni a megemlékezés helyszínét, többek között Mohács fideszes polgármestere, Szekó József és a Baranya megyei közgyűlés elnöke, Hargitai János is. Majd öt perc elteltével lekapcsolta a park igazgatója az erősítő áramellátását. Így a megemlékezést erőteljesebb hangon fejezte be a Szent Korona Lovagrend nagymestere.

2010. 08. 30-án, hétfőn az emlékpark igazgatója telefonon kereste Polgár Károlyt és elnézést kért az áram lekapcsolása miatt, mint mondta, erre utasítást kapott. Ugyanis Szekó József fideszes országgyűlési képviselő, Mohács polgármestere és Hargitai János, a KDNP országgyűlési képviselője, ahogy a park központi épületéhez ért, utasította őt arra, hogy vonja meg az áramot a Jobbik rendezvényéről.

Nemzeti Együttműködés Mohácson, nemzeti gyászterünk helyszínén. Ezt átélve most már tudjuk, miért vesztette el az ország 1526-ban a sorsdöntő ütközetet. Nekünk Mohács kell 484 év után is, hogy felébredjünk narancssárga álmunkból és nemzetben tudjunk gondolkodni,
nemcsak szavak szintjén….

Polgár Károly
a Jobbik mohácsi elnöke

(Nemzeti InternetFigyelő)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük