Néhány kritikus gondolat a Jobbikot megtámadó KÉSZ elnökéről

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nyílt levél Dr. Osztie Zoltánhoz, a Kész elnökéhez

Nem tudom, hányan voltak olyan szerencsések, mint én azzal, hogy találkozhattam és barátomnak vallhattam, a KÉSZ egyik létrehozóját és volt elnökségi tagját, a néhány évvel ezelőtt elhunyt Dr. Dékány Endrét, sokunk Bandi Bátyát!

Dékány Bandi bácsi révén ismertem meg személyesen a kilencvenes évek második felében Osztie Zoltánt, és ebédvendégeként is közel kerülhettem hozzá hat éve elhunyt drága feleségemmel azokban az időkben, amikor a tisztviselő telepi Magyarok Nagyasszonnya Plébánia plébánosa volt a Rezső téren.

Most sajnálom csak igazán, hogy Vona Gábor és Morvai Krisztina nem volt ilyen szerencsés, mint én, hogy megismerhették volna a mi Bandi bácsinkat, mert akkor pontosan megértették volna, hogy az alkalmatlanság és sok más dolog sem kíméli meg sajnos egyházainkat sem.

Osztie Zoltánnak a KÉSZ elnöki székébe kerülése megítélésem szerint pontosan magyarázza azt az indokolhatatlan kirohanást, amit az emberi gyarlóság, a szűklátókörűség és a jellemtelenséggel is vegyített mindenáron történő megfelelni akarás diktál.

Kívülállóként persze csak sejtem – a történetek akkori meghallgatása után, a végtelen emberi tisztaságú keresztény könyvtáros, Dékány Endre, csöndes  otthonában történt beszélgetések következtében -, hogy mit is kell érteni valódi megtisztulás alatt, és a KÉSZ mai Jobbik elleni „kiáltványát” hogyan kell kezelnünk.

Nem győzöm leírni sokadszorra, hogy nem lehet a politika hiteles a létrehozói, működtetői hitelessége nélkül, és ez a Jobbikot alaptalanul megtámadó egyházi civil szervezet vezetőjére, Osztie Zoltánra is vonatkozik.

Áldott emlékű barátom kapcsán nem tudtam hallgatni, figyelmeztetve ismét választóinkat, mennyire kell mindenre figyelniük, amikor a fülke magányában azt a két ikszet legjobb hitük, meggyőződésük szerint behúzzák.

Szebb Jövőt!

Reiner Péter
Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Néhány kritikus gondolat a Jobbikot megtámadó KÉSZ elnökéről

 1. Van még egy fajtája az emberiségnek a zsidón kívül, hogy bár lenne hazája, mégsem ott él, hanem élősködő parazitaként szétszóródva mérgezi meg a világ majd minden nemzetét? Nemzettudata nincs, csak fajtája iránti önérzete, így élősködhet bárhol a számára kijelölt határain (Izrael) kívül. Nincs honvágya, csak egy vágya, a maguk fajtáját emelni mindenek fölé, s mérgét szétterítve pusztítani el népeket, a saját fajának jóléte érdekében. A cigány is parazita, ám neki nincs hazája. A zsidónak viszont van.
  Orbán nem mer kiállni nyilvános vitára egyik párttal sem. Orbán, a kormányzati elképzeléseiről sem nyilatkozik, hallgat, mert ha az elszámoltatásokról, a cigány bűnözésről, a politikus bűnözésről, a multik megadóztatásáról, a megtartó földtörvény létrehozásáról, 500.000 zsidó betelepítéséről, alkotmányunk visszaállításáról, Tel-Avivi paktum aláírásáról, 2004-es hazaárulásukról, és még ezernyi, a jobbik által már megválaszolt kérdésben kellene állást foglalnia, akkor a szavazó tábora nullára csökkenne. Inkább hallgat, nehogy a minden marad a régiben verziójáról tudomást szerezve, az eddig megtévesztettek elpártoljanak tőle. Sunyi, simlis, cionista (Likud), és köztörvényes bűnözők hordája a Fidesz.
  Csintalan Sándor, volt KISZ-titkár, MSZMP-s káder, MSZP-s ügyvezető alelnök, jelenleg Fideszes megmondó ember (ez aztán a jellem), a Magyar Nemzetnek adott interjúban bevallotta, hogy egy széfben iratokat rejteget politikusaink kínos ügyeiről, (Orbán olajügyben, cigaretta, szeszcsempészet, ember és szerv kereskedelemben vállat szerepéről is) és ez jelenti számára az életbiztosítást. Tehát neki köszönhető, hogy a bűnözők megússzák a felelősségre vonást, mert Csinti bizonyítékokat titkol el. Persze, hogy nem indult rendőrségi eljárás a rágcsálóval szemben bűnpártolásért. Pintér (első fokon elítélt, a másodfoktól Orbán mentette meg, és belügyminiszterré tette), aki kiterjedt maffia hálózatot épített föl ex-rendőrökből, Fideszes gazemberekből, megóvja ettől az inzultustól a patkányt. Így aztán él a Hír-TV-ben, a Fideszben vígan, a széfben rejtegetett leleplező iratoknak köszönhetően, Orbán és bandájának védőszárnyai alatt. Nehogy kinyissa azt a széfet, mert akkor a Fidesz vezérkarának vége.
  Orbán pártutasításba adta, hogy a HirTv-n és az EchoTv-n nem szerepelhetnek Jobbikosok, és ahol csak lehet mocskolni kell őket,. Az Orbán-Pintér maffia nem kerülhet kormányra, és ezt remélem, belátják a még hátralévő 3-4 napban, a bennünket olvasók. Nyilvánvaló, hogy Orbán az egyetlen menekülési esélye mindegyik rohadék politikus bűnözőnek (és magának a Fidesznek is), de a magyar Hazának, és nemzetnek viszont a halálát jelenti. Reméljük, hogy a Jobbik a nemzet támogatásával kipréseli belőlük az utolsó ellopott garast is, de a sz@rt is. A Fidesznél is van bőven lopott nép-vagyon, csak a megvásárolt médiumoknak tilos ezekkel az ügyekkel foglalkozniuk. Orbán fedezője, és haszonélvezője volt Pintér ex-rendőrökből és Fideszes gazemberekből felépített nemzetközi maffia-hálózatának, amely működéséből kifolyólag sok Nokiás dobozt vitt Orbánnak a postás. Tehát Csintalan a széfjében őrizgeti leleplező iratokat, Orbán olajos ügyekben, cigaretta és szeszcsempészeti ügyekben, illegális földeladási ügyekben való érintettségéről, és ez jelenti neki az életbiztosítását. (az Index egyik cikkéből kiderül, hogy Csintalan volt az olajügyek egyik fő koordinátora.)
  Ha az Orbán-Pintér foci elkezdődne a parlamentben (amitől Isten mentse meg népünket), ez a széf örökre zárva maradna, de minden bűncselekmény, amit az MSZP-vel közösen letitkosítottak, és azok feloldását nemrég megszigorították, az is. Úgy vélem, április 11-én, a helyesen kitöltött szavazólap, valahogy így néz ki:
  MSZP [ ] LMP [ ] MDF [ ] Fidesz és KDNP [ ] Civil Mozgalom [ ] Jobbik [X]
  Ajánlott videók: Járai Fideszes beszéde az államadósságról.
  http://www.youtube.com/watch?v=Ktu1N2-CaAM
  És Kubatov Fideszes gazember dicsekvése a választókról készített, alkotmány-és jogellenes adatbázis elkészítéséről.
  http://www.youtube.com/watch?v=zDPGrkvTmKc
  Baráti üdvözlettel: egy hazafi.

 2. Ahogy a különböző kórokozók hatnak az emberi szervezetre, úgy hat a zsidó a társadalomra.
  A zsidókórságnak már a kezdeti szakaszában is föllépnek, de később, a baj súlyosbodásával mind általánosabbá válnak a zsidó élősködés mérgezési tünetei. A zsidókórság mérgei a legfeltűnőbben a társadalom idegeire, erkölcsi és szellemi állapotára hatnak, persze ezek útján közvetve az anyag- és energiaforgalom összhangját is megrontják. A zsidókórság mérgei végtelenül sokoldalúak és változatos hatásúak. Általában a zsidó faj életműködésének minden terméke mérgező hatást gyakorol a fertőzött társadalomra. (Talmudi előírások) A zsidó faj minden társadalomban idegen, ezért már a puszta jelenléte méregként hat. Minden termék, ami zsidókézen ment keresztül, valamilyen formában árt a társadalomnak, és minden gondolat, érzés, akarat, amely zsidóagyból kerül ki, gyilkos méreg a társadalomra.
  A zsidó akkor sem tudna nem ártani, ha jót akarna, csakhogy természete ellen való az, hogy jót akarjon. Azoknak a gondolatoknak, amelyeket egy zsidó ész szült, azoknak az érzéseknek, amelyeket zsidó gerjeszt és azoknak az akaratoknak, amelyeket zsidó irányít, az a feltétlen közös vonásuk, hogy roncsolóan hatnak a társadalomra. Ami a zsidóságnak normális életműködés, az a társadalomnak halál. A zsidó sajtó akkor is rombol minden tettével, amikor a társadalom hagyományos intézményein keresztül cselekszik vagy a régi formáit utánozza.
  Szétzüllesztik a családi erkölcsöt, nevetségessé teszik a hagyományokat, megutáltatják a tisztességet, csodálattá és ünnepeltté teszik a gonoszságot, terjesztik a rútnak, aljasnak a becsülését, a szépnek, a kiválónak a megvetését. A zsidó társadalmi mérgezés hatására az emberek gonoszok, hazugok, kegyetlenek, kapzsik, önzők, hűtlenek, szemtelenek, csalók, rablók, zsiványok, gyilkosok lesznek! A társadalom átváltozik földi pokollá, amely tömve van elvetemült gazemberekkel, az ezeréves múltú mágnástól le a koplaló munkásig. Kivesz minden magasztos gondolat, nemes érzés, tisztességes szándék, mindenki eladóvá és kelendővé válik, nyomorult eszközévé a zsidó akarásnak.
  A zsidónak kezében van a vagyon, a nem zsidók egyetlen biztos tulajdona marad: a megvesztegethetőség; ezen a réven minden hatalom a zsidóságé lesz. Förtelmes képe van az ilyen rothadó társadalomnak.
  Eleinte éppen csakhogy él a nála megszokott élősködő életformák szerint: láncol, csal, árat drágít, becsap stb., közben azonban mind jobban igazodik a fertőzött társadalom sajátosságaihoz, megtapasztalja társadalmi szerepvállalásának összes lehetőségét, megismeri a nehézségeket és hozzáférkőzik a segítségekhez: a következőkben a társadalomhoz hasonult zsidó minden eszközzel megindítja a társadalom mérgezését a sajtó, irodalom, színház és a személyes érintkezés útján.
  A pusztulást minden részen a zsidó idézi elő, aki a társadalom minden részében önmagát védi, mégis a harc mindenütt a társadalom rovására megy. A társadalom érdekei egymás károsítására törekednek, mert a zsidó parazitizmus egymásra uszította azokat az érdekeket, amelyek normális körülmények között egymásnak csak egyensúlyozására lennének hivatva.
  Ha a társadalomnak nagy az ellenálló ereje, akkor ez az erős faji önérzete miatt van, és ekkor a társadalom harcban álló érdekei, ellentétes pártjai egymásra találnak, és közösen fordulnak a mindnyájukat uszító zsidó élősdiség ellen.
  Csak a Jobbikban bízhatunk, hogy elsöpörve az eddigi parlamenti pártok zsidó kórsággal fertőzött tömegeit, de mindet, és ne süllyedjünk el az országunkat ellepő zsidó mocsokban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük