Narancsos jogtiprás II. (beszámoló képekkel)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tegnap délutáni beszámolómat folytatom már a helyszínről, a budapesti Erzsébet térről, ahol megemlékezést tartottak a  rendőrségi terror évfordulóján, és a Magyar Nemzeti Gárda új tagjainak eskütétele zajlott. A szervezők gondoskodtak a törvények szerinti engedély beszerzéséről, amit meg is kaptak erre a délutánra. A térre érkezve belecsöppentem a régi idők mozijába, egy háború közepébe.

Azt gondoltuk nagyon sokan, a bolsevik diktatúrát teljes eszköztárával lesöpörtük a „szavazófülkék forradalmával” áprilisban. Hát nem, Draskovics reinkarnációját éltem meg vasvitézeivel, könnygázával és kiemeléseivel. Szerencsére a Gárdisták a rendőrök fejével és helyett is gondolkoztak, így a jól előkészített rendőrprovokáció nem váltott véres közelharcba higgadtságuk okán. Így is, a város különböző pontjain, 26 vétlen embert cipeltek el a nap folyamán a narancsszínűvé átváltozott pribékek, de az egész országban akadályozták a  Magyar Nemzeti Gárda régi és leendő tagjainak szabad mozgását és felutazását a fővárosba.

Az ünnepélyes eskütétel  mégis mindennek ellenére felemelő ünneppé vált a résztvevők és a szimpatizánsok számára, és méltósággal történt a megemlékezés is.

Az ünnep szónokai – Pörzse Sándor, Vona Gábor, Hegedűs Lóránt és Kiss Róbert (nem különben a rendezvényt békésnek megmentő Gaudi Nagy Tamás, aki a helyszínen villámgyorsan észszerű megállapodást kötött a rendőrség helyi parancsnokával) mind kiemelték, hogy a nemzeti együttműködés narancsos felfogásába miért nem fér bele a Magyar Nemzeti Gárda, és hatalmas pártolói és szimpatizáns  köre.

Az esti órákban jelen voltam az elfogottak többségének kiszabadulásánál a Gyorskocsi utcában, a börtön előtt.

Kiderült, a gárdisták érdekében eljáró jobbikos képviselőktől információkat kapva – így Vona Gábortól és Gaudi Nagy Tamástól -, hogy az eljárások döntő többsége, talán egy eset kivételével minden törvényi feltétel figyelembevételének megkerülésével történt, így a sommás pénzbüntetések kiszabása is törvénytelen volt (természetesen az érintettek jogi segítséggel megtámadják a rendőrségi határozatokat).

Ez nem szólt másról, mint az új belügyér erődemonstrációjáról, üzenve a radikális nemzeti gondolkodásnak. De mutatja a narancsosok félelmét is mert, ha villámgyorsan nem kezdik meg a valódi bűnelkövetők elszámoltatását, akkor feltétlenül számolniuk kell saját választóik egy részének szembefordulásával, de a Jobbik mögé felsorakozott választói akarat egyre növekvő súlyával is.

A Magyar Nemzeti Gárdát pedig jobb híján tűrniük kell, addig is,  ameddig a strasbourgi emberjogi bíróságra beadott felülvizsgálati kérelem nem lesz érdemben elbírálva.

A korábbi hasonlatommal élve a Gárda mozgalom egyre növekvő ereje és legitimitása szálka lesz a kétharmados narancsos hatalom körme alatt, mely ha nem figyel oda, amputációhoz is könnyen vezethet.

Reiner Péter, 2010. júl. 5.

Nemzeti InternetFigyelő

3 thoughts on “Narancsos jogtiprás II. (beszámoló képekkel)

 1. Egy életkép a sorozatból:
  A kék kipás „felsőbbrendű”, arckifejezése a biztos jövőbeni felelősségrevonást tükrözi, az engedetlen őslakos magyarokkal szemben.
  Nekik mindig „meg kell védeniük magukat, bárkivel szemben, bárhogyan”. Nekik mindig megéri álságosan rettegni, a jogfosztottaktól, még akkor is amikor ők vannak álig felfegyverkezve. Ehhez persze törvényeket is kapnak a jelenlegi, állitólagos „magyar” kormánytól. Ugyanez, az állitólagosan „magyar” kormány, a magyarok érdekében, – a magyarok pénzén élősködve – , soha nem tesz semmit.
  Ebben a meggyőződésében erős hittel ácsoroghat pofátlanul a kék kipás, mert:
  – Biztos benne, hogy a magyarok nem fogják őt bántani, mert békések, mint mindig.
  – Biztos abban is, hogy a rendőrség őket szolgálja.

 2. A nemzetközi pénzügyi maffiának tett ígéretei szerint, Orbán fenekébe szerintem egy zabszem sem fér bele, mert ha azoknak eleget tesz, akkor Magyarországot ítéli halálra, ha viszont nem tesz eleget a pénzhatalmak elvárásainak, akkor magát, és a bandáját. A cionista pénzhatalmi és bankmaffiának nem számított Kazcynski és majd 100 kísérőjének a kinyírása sem, ez a ő módszerük. Egyedül a Jobbik koncepciójával lehetne Magyarországot megmenteni a teljes pusztulástól, teljesen elszakadva az USA és Izrael függőségtől, és alkotmányos jogunknál fogva, még a diplomáciai kapcsolatokat is megszüntetni ezzel a két terrorista csoportosulással.

 3. Egy Püspökfi feltélezhetően tanult ember, de úgy látszik ő is lehet zavaros fejű, ez se ment meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük