KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Narancsos jogtiprás II. (beszámoló képekkel)

Tegnap délutáni beszámolómat folytatom már a helyszínről, a budapesti Erzsébet térről, ahol megemlékezést tartottak a  rendőrségi terror évfordulóján, és a Magyar Nemzeti Gárda új tagjainak eskütétele zajlott. A szervezők gondoskodtak a törvények szerinti engedély beszerzéséről, amit meg is kaptak erre a délutánra. A térre érkezve belecsöppentem a régi idők mozijába, egy háború közepébe.

Azt gondoltuk nagyon sokan, a bolsevik diktatúrát teljes eszköztárával lesöpörtük a „szavazófülkék forradalmával” áprilisban. Hát nem, Draskovics reinkarnációját éltem meg vasvitézeivel, könnygázával és kiemeléseivel. Szerencsére a Gárdisták a rendőrök fejével és helyett is gondolkoztak, így a jól előkészített rendőrprovokáció nem váltott véres közelharcba higgadtságuk okán. Így is, a város különböző pontjain, 26 vétlen embert cipeltek el a nap folyamán a narancsszínűvé átváltozott pribékek, de az egész országban akadályozták a  Magyar Nemzeti Gárda régi és leendő tagjainak szabad mozgását és felutazását a fővárosba.

Az ünnepélyes eskütétel  mégis mindennek ellenére felemelő ünneppé vált a résztvevők és a szimpatizánsok számára, és méltósággal történt a megemlékezés is.

Az ünnep szónokai – Pörzse Sándor, Vona Gábor, Hegedűs Lóránt és Kiss Róbert (nem különben a rendezvényt békésnek megmentő Gaudi Nagy Tamás, aki a helyszínen villámgyorsan észszerű megállapodást kötött a rendőrség helyi parancsnokával) mind kiemelték, hogy a nemzeti együttműködés narancsos felfogásába miért nem fér bele a Magyar Nemzeti Gárda, és hatalmas pártolói és szimpatizáns  köre.

Az esti órákban jelen voltam az elfogottak többségének kiszabadulásánál a Gyorskocsi utcában, a börtön előtt.

Kiderült, a gárdisták érdekében eljáró jobbikos képviselőktől információkat kapva – így Vona Gábortól és Gaudi Nagy Tamástól -, hogy az eljárások döntő többsége, talán egy eset kivételével minden törvényi feltétel figyelembevételének megkerülésével történt, így a sommás pénzbüntetések kiszabása is törvénytelen volt (természetesen az érintettek jogi segítséggel megtámadják a rendőrségi határozatokat).

Ez nem szólt másról, mint az új belügyér erődemonstrációjáról, üzenve a radikális nemzeti gondolkodásnak. De mutatja a narancsosok félelmét is mert, ha villámgyorsan nem kezdik meg a valódi bűnelkövetők elszámoltatását, akkor feltétlenül számolniuk kell saját választóik egy részének szembefordulásával, de a Jobbik mögé felsorakozott választói akarat egyre növekvő súlyával is.

A Magyar Nemzeti Gárdát pedig jobb híján tűrniük kell, addig is,  ameddig a strasbourgi emberjogi bíróságra beadott felülvizsgálati kérelem nem lesz érdemben elbírálva.

A korábbi hasonlatommal élve a Gárda mozgalom egyre növekvő ereje és legitimitása szálka lesz a kétharmados narancsos hatalom körme alatt, mely ha nem figyel oda, amputációhoz is könnyen vezethet.

Reiner Péter, 2010. júl. 5.

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

3 thoughts on “Narancsos jogtiprás II. (beszámoló képekkel)

 1. Egy életkép a sorozatból:
  A kék kipás „felsőbbrendű”, arckifejezése a biztos jövőbeni felelősségrevonást tükrözi, az engedetlen őslakos magyarokkal szemben.
  Nekik mindig „meg kell védeniük magukat, bárkivel szemben, bárhogyan”. Nekik mindig megéri álságosan rettegni, a jogfosztottaktól, még akkor is amikor ők vannak álig felfegyverkezve. Ehhez persze törvényeket is kapnak a jelenlegi, állitólagos „magyar” kormánytól. Ugyanez, az állitólagosan „magyar” kormány, a magyarok érdekében, – a magyarok pénzén élősködve – , soha nem tesz semmit.
  Ebben a meggyőződésében erős hittel ácsoroghat pofátlanul a kék kipás, mert:
  – Biztos benne, hogy a magyarok nem fogják őt bántani, mert békések, mint mindig.
  – Biztos abban is, hogy a rendőrség őket szolgálja.

 2. A nemzetközi pénzügyi maffiának tett ígéretei szerint, Orbán fenekébe szerintem egy zabszem sem fér bele, mert ha azoknak eleget tesz, akkor Magyarországot ítéli halálra, ha viszont nem tesz eleget a pénzhatalmak elvárásainak, akkor magát, és a bandáját. A cionista pénzhatalmi és bankmaffiának nem számított Kazcynski és majd 100 kísérőjének a kinyírása sem, ez a ő módszerük. Egyedül a Jobbik koncepciójával lehetne Magyarországot megmenteni a teljes pusztulástól, teljesen elszakadva az USA és Izrael függőségtől, és alkotmányos jogunknál fogva, még a diplomáciai kapcsolatokat is megszüntetni ezzel a két terrorista csoportosulással.

 3. Egy Püspökfi feltélezhetően tanult ember, de úgy látszik ő is lehet zavaros fejű, ez se ment meg!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük