Narancsködben fáznak a koldussá tett magyarok

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kaptam egy táblázatot, ami erősen elgondolkodtatott. Nem a miértjeiről, mert azok nem is lehetnek az egyszerű rablásnak – mert ez az. Azon gondolkodom, meddig tűr a nép? Meddig viseli el egyik hazugot a másik g@né után? Nagy bummot borítékolok.

NARANCSKÖDBEN FÁZNAK A KOLDUSSÁ TETT MAGYAROK!

Hogy az ég rogyjon minden politikusra ott, ahol vannak! Igaza volna az ősi hindu történetnek?

Fekszik az útszélen egy koldus, akinek a teste tele van sebekkel, fekélyekkel. A pimasz rovarok már annyi erőt kiszívtak testéből, jártányi ereje nem maradt. Látnivaló, hogy ellepték a legyek. Arra megy egy vándor, aki úgy gondolja, irgalomból megszabadítja a szerencsétlent az élősködőktől, ezért elkezdi elhessegetni a rovarokat a sebekről, hogy kitisztíthassa azokat. A koldus pedig emígy kérleli a vándort:

– Hagyd el, újak jönnek, jobban csípnek, mert azok még éhesek!

Valahogy így látom. Piros rovarok, narancsszínű rovarok, csillagos rovarok, barna rovarok, meg sárga rovarok. És mindent ellep a rovarvilág, az erőnk csak fogy.

És az sem érdekel, ha a táblázat ellenére valaki sértve érzi magát, de nekem és feleségemnek fejenként kapásból 6700 HUF mínuszunk lesz, miközben az előző g@nék elvették a családi pótlékot húsz év felett. Miből éljünk meg? Ettől kezdve magasról lex@rom a nemzeti színű pántlikával díszített narancsot. Az sem érdekel, ha bárki vehemensen szót emel értük! A számok makacs dolgok, amivel nem lehet vitatkozni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Éppen úgy hazudnak, mint a többi!

Nyugodt vagyok, büszke, mert soha nem is akarok ezekre szavazni.

Mert:

mindig van JOBBIK megoldás!

Csak gondolkodni kell!
Tiszteltetem a fidesz-.rajongókat! Csak el ne felejtsék, éppen úgy éhezni, fázni fognak mint annak előtte!!! A többi laza rizsa, amivel félelmeiket palástolni szeretnék attól, hogy megint mekkorát tévedtek.

Lengyel Károly
Ferencvárosból
Nemzeti InternetFigyelő

3 thoughts on “Narancsködben fáznak a koldussá tett magyarok

  1. T.Lengyel Károly.
    Teljes mértékben érthető a felháborodása,és mellette jogos is!Csupán 4 vagy 8 évig még párszor fel leszünk ismét háborodva,hosszú idő!Ebben az a szomorú,hogy nem érünk vele semmit………..vörös volt narancs lett,Abszurdisztán maradt.Ennyi röviden.

  2. Beszélhetsz ezeknek a zakkantagyú narancsködösöknek bármit, lehet bármekkora az igazságod, nem érdekli őket. Semmivel sem különbek a gyurcsótány – fanoknál, talán, nem látni rajtuk annyira az ütödöttség külső jegyeit.

  3. Kedves Károly!
    Ehhez nincs mit hozzátenni és elvenni belőle! Csak az nem látja aki nem is akarja! Majd akkor jönnek rá „azemberek” milyen nagyszerű törvényket „alkotnak” a most éppen hatalmon lévők,ha majd a saját zsebükön és bőrükön érzik. Ehhez a listához még hozzá kell adni a járulék emelést is,és akkor még rosszabb a helyzet.A listából látható hogy csak 220 ezer felett számitanak „azemberek”,alatta pedig magasan le vannak……-és a nagytöbbség ehhez tartozik! Mert „azemberek” erre adták szavazatukat-szerintük-és punktum. Aki nem lép egyszerre az fityiszt kap a fejére,vagy fideszt.Éljen a narancsköztársaság,ami vérvörösből halvány narancsba ment át! A sanyargatás megmaradt,és a táncoslábú agyilag zökkent még mindig ott ül a parlamentben (a többi nemzet és hazaárulóval együtt!!!) ,és ma 2010.nov. 8-án közvetlen kérdést intéz az új kormány új miniszterelnökéhez.
    Vastagbőr van a képén,mert hagyják akik tehetnének ellen,hiszen erre kapták a 2/3-os felhatalmazást,és nem a népnyomoritásra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük