KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

NAPI AKTUÁLIS – Jobbik: A Fidesz mindenkit hülyének néz!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Jobbik felszólítja a kormánypártot, hogy vessen véget a kettős beszédnek. A nemzeti párt szerint ugyanis a Fidesz mást mond, mint amit cselekszik: 59.000 munkahelyet ígérnek már a bevándorlóknak, integrálni akarják a gyermekeket az iskolákban, és plusz juttatásokat (család- és egészségügyi támogatást) is adna a migránsoknak. Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője elmondta: pártja nem szeretné, ha a bevándorlók tartós életvitelre rendezkednének be hazánkban.

N1Tv

0 thoughts on “NAPI AKTUÁLIS – Jobbik: A Fidesz mindenkit hülyének néz!

  1. 50ezer semmire való élősködő barna bőrű havi ellátas min. 5 milliárd ft.(50000×100000= 5000000000) plusz a lakásuk, plusz a nyelvtanárok dija plusz az egészségügyi ellátásuk költségei plusz még sok plusz…
    Nem a cinizmus legfelsőbb foka az idegeneknek (gyakran ellenséges, követelöző szemtelen) biztositani viszonylag jó, gondtalan életet, amikor a Mi állampogárok ezrei élnek nyomorban. Hogy ezek asszmilálódnak?!Már több mint 700éve egyetlen egy országnak, egyetlen egy rendszernek nam sikerült civilizállni a cigányságot, amerikába a négereket, az indiánokat. Pedig azok nem agressziv keresztény gyűlölő muzulmánok voltak. A „szegény” élőssködő jol táplált migránsok hogy-hogy nem haltak éhen hazájukban? Otthon képtelenek megteremteni a belevaló falatukat, hát itt az IDEGENBEN miért lennének képesek?! Mi cimen megkérdezésem nélkül rendelkezik a fIDESZ és a nem tisztelt kORMÁNY az ÉN pénzemmel,? Javaslatom: minden fideszes „honatya” párttag, szimpatizáns a jövedelme mondjuk 150 ezer(egy tanár fizetése) feletti összeget a kormány tagok meg a dugiba lenyúlt összegeketis, a luxus paloták limuzinok lecsrélésenak ár különbözetét áldozza e „szerencsétleneknek” Ugyan csak fogadjon be a családjába egy-két muszlimot, és asszimilallja! Hozzá járulok röpcédulák nyomtatásához ahol feltüntve legyen a lelkes segitőkész cimei, amit szét osztogatnak a határon, hogy szegények konkrét cimekre menyjenek…

  2. Tévedés ne essék, nem a menekültek(?) ellen agitál a többség, hanem a Magyar Emberek mellett! Mindenki a sajátjából osztogasson! A kormány a Nép vagyonát ne herdálja el ! Senki, az ég világon nem hatalmazta fel rá! Jó gazda módjára bánjon a rá bízott javakkal,de ettől még nem az övé! Van az országban épp elég rászoruló gyerek,felnőtt,beteg és öreg, akin lehetne és kellene is segíteni! Tiszteletlen 2/3-ad, miért nem hallatják a hangjukat, vagy egyet értenek az ország tönkretételével? Akkor a „szellemi tőkén kívül,dobjanak a perselybe is rendesen, szeretve tisztelt „nagyvezérüknek.

  3. Ma már mindenki tudja, aki nem teljes hülye, vagy aljas, hogy a fideszesek egészen mást dumálnak, mint amit cselekszenek. Egy seggel több lovon akarnak ülni, ami az ő bajuk. Közben folyik a magyar emberek kábítása szép szavakkal:(mi mindent a magyar emberekért teszünk!) Hát hogyne! Nincs az a magyar, aki ezt ne látná!!!! Az összes többi pedig a magyar emberek baja, ami, lássuk be, még csak most fog kezdődni. A szomorú igazság pedig az, a Jobbik sem áll a helyzet magaslatán. Nagyon nem!Pedig sűrgősen kiutat kell találni, ez a migráiós háború mident letakar és huszadrangúvá tesz, és együttesen fog robbanni minden. Mindenért a magyarokat okolják, gyalázzák. Midenért Magyarországot hibáztatják. Ellenünk gyűjt aláírásokat az Avaaz.org nevű, végtelenül becsületes és humanitárius szervezet, micsoda gyalázat, hogy Magyarország kerítést mer vonni a déli határaihoz. Lehet bolgár, szerb, cigány vagy bármi más náció, aki ellenünk, vagy az európaiak ellen tesz, csak a magyarok lehetnek az okai. Lehet bármilyen tömeggyilkos, embereket furgonokba belegyilkoló alak bolgár, szerb, cigány gyilkos, a magyarok az okai. Mint mindig, mindenkor a nyugatnak. Döbbentesen aljas, primitív és főleg gyáva dolog ez részükről, számomra viszont már régóta halálosan unalmas. Mint ahogy unalmas ilyen szánalmas alakokkal is együtt lenni, mint az eu és bandájuk, a világ bármely pontjáról. És ahogy mi is szánalmasakká válunk az ilyenektől. Hiszen magunktól kellene a legjobban tudni, nem csak mondogatni:Madarat tolláról, embert barátjáról ismerni meg. Nem tudom, hogy lehetne ebből megszabadulni. Illetve, nagyon is tudom, de nem vagyok hajlandó azt leírni. Tudja mindenki, még a Jobbik is. Még jobban, mint én. Hát akkor?

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: