KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Naná, ezek sem különbek a komcsiknál: Úri muri Lázáréknál?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A komcsi fejesek ugyanezt csinálták. Most akkor mi a különbség?

913 lelőtt állat, fenéken pálcázás – így mulat egy fideszes magyar úr

Lázár János svágtitkár hibátlan zakóban táncoltatott meg herceget, főherceget és grófot a saját birtokán decemberben. Elképesztő galéria!

1. ku-xlarge

Habsburg-Lotharingiai Mihály Főherceg, Gróf Károlyi László és felesége, Miklós liechtensteini herceg és felesége, Oszter Sándor és felesége mind elmentek decemberben Lázár Jánoshoz vadászni. Az eredmény 913 lelőtt fácán és a Magyar Holokauszt – 2014 Emlékbizottság titkárának vadásszá avatása.

Donatella Failoni, Oszter felesége tette ki ezt a 18 képes, nyilvános galériát (Időközben a tartalmat törölték. szerk.) a Facebookra még decemberben, de egy olvasónk csak most hívta fel rá a figyelmet. Szerencsére Failoni minden képnél részletesen leírta, hogy pontosan ki látható rajta, de Lázár János testi kapcsolatra ingerlő zakóján amúgy is megakadt volna a szemünk. Meg a 913 lelőtt fácánon is.

2. ku-xlarge

Meg csak úgy átsiklottam volna azon, hogy egy ember hason fekszik a lelőtt állatok körén kívül és mintha valaki egy mogyorófavesszővel csapkodná éppen, fene se tudja, hogy mennek a dolgok a vadászoknál, nekem mindig is olyanoknak tűntek, mint a szabadkőművesek, biztosan vannak titkos kézfogások, meg titkos köszönések, meg titkos vesszőzések a még gőzölgő elejtett vadak mellett.

3. ku-xlarge

Donatella asszony viszont segített, ezen a képen ugyanis Perényi Zsigmondot avatják vadásszá éppen. Feltehetőleg azt a Perényi Zsigmond miniszterelnökségi főtanácsadót, aki annak a Magyar Holokauszt Emlékbizottságnak a titkára, amit Lázár János irányít.

Hogy pontosan miből áll a vadásszá avatás? Megmondja ezt a horgaszat-vadaszat.ro😛

…a vadászkés vagy szarvastőr ünnepélyes átadásával történt, majd mikor a vadászinas meglőtte az első vadat, a puskavesszővel vagy a vadászkéssel háromszor megérintették a vállát, utánozva a lovaggá ütést. Az idők során ez a szokás kissé átalakult: váll helyett az illető fenekét érintették, puskavessző helyett pedig pálcát kezdtek el használni.P

Szóval valószínűleg fenéken pálcázták a miniszterelnök egyik tanácsadóját. Itt egy fotó Perényiről, haj alapján akár még róla is lehet szó. Ez nekem annyira tetszik, hogy még egy képet beteszek róla.

4. ku-xlarge

A vadászat ilyen szerény körülmények között zajlott:

5. ku-xlarge

Utána pedig ekkora volt a muri, gróf Károlyi László hatalmasat bulizott:

6. ku-xlarge

Habár a fotóknál úgy hivatkoznak Lázár Jánosra, mint házigazdára, egy kommentelőnk szerint a képek a Vadex Zrt. soponyai vadászházában készültek, nem pedig Lázár birtokán.

http://cink.hu

Nemzeti InternetFigyelő

11 thoughts on “Naná, ezek sem különbek a komcsiknál: Úri muri Lázáréknál?

 1. Semmi különbség köztük!!!!Mind rohadt komcsi,bármilyen pártnak hívatják magukat én nem vagyok semmilyen pártfan ez megy itt már pár száz éve,hisz elég ha a történelmünkön áttekintünk Petőfi,Ady,Wass Albert,József Attila,Móricz Zsigmond már réges.rég leírta ezeket, a szennylények jellemüket.Tragédia hogy NINCS kire szavazni a magyarság 200év múlva eltűnik a történelem szemétdombján!!Magyarország jobban teljesít!!!800millás reklám,amikor emberek milliói szegénységben!Gyáva népnek nincs hazája,mivé korcsosult Árpád népe!!
  Joey

 2. „Mindenki annyit ér, amennyi pénze van!”
  Lázár János
  Éljen a „Nemzeti Kormány”
  Túltesznek cinizmusban, arroganciában az MSZP-n, seggnyalásban világszínvonalon állnak.
  Nagy Péter

 3. Valahogy csak el kell tölteni az időt, két „dolgos” parlamenti ülés között.
  roka

 4. „Tarolt a földpályázatokon Lázár rokona.
  Több mint 1300 hektár állami földet nyert a hódmezővásárhelyi Gorzsai Mezőgazdasági Zrt., melynek a legnagyobb tulajdonosa Lázár János anyai nagybátyja…”
  http://hvg.hu/itthon/20140109_Tarolt_a_folpalyazatokon_Lazar_rokona

  Egyébiránt meg, akinek nincs semmije, az annyit is ér…
  De a nemzetieknek tetszik ez a módi. Ha a hülyébbjének (a nagyjából 99 százalékának) nem is jut semmi, akkor is büszke a tekintetes főméltóságú úrra, akinek jutott. És büszke arra, hogy cseléd lehet a tekintetes úr birtokán. Na és persze vicsorog mindenkire, aki a tekintetes főméltóságú urat bántja, hiszen azzal veszélyben érzi a saját cselédi beosztását is.
  A tekintetes úr ellop 1300 hektárt, megkapja érte az évi 100-200 milliós EU-s támogatást. De a cseléd is „jól jár”, mert a minimálbér megkapása mellett ötezer forinttal csökkenti a tekintetes úr a rezsiét. Így kerek a történet a nemzeti táborban.

  Akinek nem tetszik ez a Magyarország, az aljas ballib…

  üdv.Aranyapa

 5. Lézer Jani…aki már feledésbe is merült közpénzen bérelt AUDI S8-án száguldozott…Egyszer alkalmam nyílt beszélni vele megkérdeztem, ugyan miért ilyen drága kocsit, és már miért nem vették meg az is olcsóbb lenne pár év múlva..? Mivel nem volt módjakitérni a válasz elől, azt mondta:

  ” Szeretnék épségben hazaérni a családomhoz minden nap.”

  _ Nekem van egy parkettás barátom aki szintén naponta megy Budapestre, mert csak ott kapott alkami munkát, egy 12 éves Szuzukin, pedig ő is szeretne épségben..stb stb..és ráadásul azt az autót a saját pénzén vette amiért még meg is dolgozott, noch dazu…

  Áruljon el még egy dolgot államtitkár (?) úr! A valódi bőrülés mennyivel teszi biztonságosabbá a luxus autóját?

  Két hét múlva visszaadta az autót…

  Barátain kérdezték, Orbánnal nem fogsz találkozni?

  Mara Tomi

 6. A hatalomba készülődő nácik/nyilasok sem fognak mások lenni..
  A mi országunk „elitje.”.:)…már csak ilyen Mátyás király óta.

  Mara Tomi

  1. Mara Tomi, a büdös náci-nyilasfasisztákokkal! Kezdem magát sajnálni.
   Ez kényszerképzet vagy csak egyszerűen „hivatásos” hozzászóló?
   Egyáltalán van fogalma arról, amit beszél? Talán hallott valahol valamit, amit saját maga képtelen megítélni és most azt szajkózza?
   Nagy Péter

 7. Nem tudom, hogy Mara Tomi miről hablatyol itten? Ekkora taplót még nem hordott gyarmati sorba taszított országunk vazze! Hogy nácik és nyilasok?? Csapágyhibás ostoros moszatunk itt a Jobbikra és a Magyar Nemzeti Gárdára célzott?? Ha igen akkor nem tanult a gengszterváltás óta eltelt esztendőkben semmit.
  Loviaguin Alexander

 8. Egyelore a TISZTAKEZU Jobbik jelenhet jobb-ulast Hazankban !
  Az alszent jobboldali „keresztenyeket” es a baloldali orszagrontokat egyedul a Jobbik valthatna fel, hogy emberibb elet legyen ! De ha a bargyu szavazokat nezzuk, hat csak sirni lehet. Azt valljak : az ismert rossz jobb, mint az ismeretlen jo. Ezert pusztul el nepunk es orszagunk, mert jobb a nepnek a posvanyos alloviz, amelyben minden rohad, buzlik, mint a RADIKALISAN folyo hegyi patak.
  Pasztorfi Istvan

 9. Ebben semmi elítélnivaló nincs! A magyar vadászvirtus ,vadász hagyomány, hungarikum, aki nem érti, olvasson Széchenyi Zsigmond, Kittenberger Kálmán és más híres vadászíróktól, majd megtudja mi ez.

  Lomniczy Viktor

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: