Nagyobb a veszély, mint gondolnád!!!

A perzsaöbölben -testet ölt- a gonosz
A perzsaöbölben -testet öltött- a gonosz: fekete arannyal és embervérrel táplálkozik!

Nagyobb a veszély, mint gondolnád!! Ezt mindenkinek el kell olvasni! Küldjétek tovább!

Felhívás érkezett a szerkesztőségünkbe! Kelet-magyarországi, erdélyi származású fogorvosnő küldte be! Megfogadjuk kérését és közzé tesszük a felhívást, mert közérdekű!

Hirdetés

Ugyanaz megy végbe most a földrészen, ami ezernégyszáz évvel ezelőtt történt Egyiptomban – A koptok naivan elhitték az araboknak, hogy békés szándékkal érkeztek.

A Magyarországi Kopt Ortodox Egyház vezetője szerint a migránsok nem menekültek, céljuk az iszlám terjesztése Európában, ahova a gazdag arab országok küldik őket.

Youssef Khalil azt mondja: idővel nemcsak Németországot veszik célba, hanem a teljes földrészt. A Magyar Nemzetnek adott interjúban a főpap emlékeztet rá, hogy Egyiptomban amikor a Mozlim Testvériség uralkodott

egy évig, “az a legsötétebb korszak volt”.

A gond az iszlámban van, a Korán a probléma forrása: olyan fejezeteket tartalmaz, amelyek megparancsolják a muszlimnak, hogy megölje a hitetleneket.

Nem vallási vezetőként, hanem magyar állampolgárként mélyen egyetért Orbán Viktor bevándorlással kapcsolatos intézkedéseivel. Szerinte a kormányfő tisztában van a kialakult helyzettel, érti is, mi történik.

Azok, akik most Európába jönnek, valójában nem menekültek. Ha azok lennének, mehetnének Szaúd-Arábiába, az emirátusokba, Katarba, azokba az országokba, amelyek dúskálnak a pénzben.

Ezek a gazdag országok éppen azért nem engedik be őket, hogy megszállják Európát.

Ugyanaz megy végbe most a földrészen, ami ezernégyszáz évvel ezelőtt történt Egyiptomban. Megszállták az országunkat.

A koptok naivan elhitték az araboknak, hogy békés szándékkal érkeztek és szeretnének az országban letelepedni. Mintha csak újra olvasnám a történelmet, csak most sokkal gyorsabb a ritmus. Tíz év, és az európaiak nem találnak maguknak helyet a saját országukban.

Sötét jóslatát a főpap azzal indokolja, hogy az iszlám kihasználja az európai mentalitást, naivitást, az emberi jogokat, azt, hogy a keresztény értékeket betartják.

Az EU-ban számos kártékony lobbi létezik a keresztény tanítás ellen. A sátán kihasználta, hogy Istent a balliberálisok kiutasították Európából. Azok az alapvető keresztény értékek (a másik ember elfogadása, segítése), amelyeket az európai mentalitás még mindig elfogad, okozzák, hogy a földrész megnyitotta a kapuit az iszlám térhódítás előtt. De az ellenség segítése ostobaság, mert a leendő gyilkosokat vissza kell utasítani.

Youssef Khalil szerint a polgárháború elől menekülő szírekhez sok török is csatlakozhatott.

Törökország nem csatlakozhatott az Európai Unióhoz. Erre a törökök úgy reagáltak: akkor ők viszik be az iszlámot Európába, s kiderül, ki uralja majd a másikat.

Törökország úgy fogad be menekülteket, hogy nem biztosít nekik lakást, élelmet, orvosi ellátást, munkát, egyebet. Libanonban és Jordániában is hasonló a helyzet. A főpap szerint a migránsáradatot már nem lehet feltartóztatni.

“Akik megérkeztek, már bőven elegen vannak. Számoljon utána, mennyibe kerül az államnak, ha valakinek négy felesége van, és mindegyiknek születik öt gyereke, a kormány mindannyiuknak fizeti az iskoláztatást, egészségügyi ellátást.

Azután átveszik a magyarok helyét. (.) Meg fogják szállni egész Európát. A csalit már bekapta a földrész.”

Ezek az emberek nem integrálhatóak, hiszen éppen azért jönnek, hogy terjesszék az iszlámot. Idő kérdése, és Európa mohamedán kontinens lesz. A terroristák már Európában vannak, akik jönnek abban hisznek, hogy ha az európaiak felveszik az iszlámot, ők a mennyországba kerülnek.

Ugyanaz a kéz, amely most segélyért folyamodik, megfogja a kést, és szép lassan ellenünk fordul.

Magyar Nemzet

NIF: Ugyanezt tették az oláh jobbágyok, akik térden csúszva, és a Magyar földesurak lábait csókolgatva kérezkedtek be Erdélybe. Mind nagyobb számban, hogy aztán később akkor gyilkolják a magyar nemeseket, magyar jobbágy sorstársaikat, amikor tudják! Ismerjük az alja népek háláját. Fenékig merítettünk ebből a “jóból”! S e miatt most a padlóról próbálunk újra felállni! Sikerül?

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Facebook hozzászólások


32 thoughts on “Nagyobb a veszély, mint gondolnád!!!

 1. Nagyrészt igaz a történet!
  De itt a keresztény Európában, ezen túl van még egy nagy probléma!
  Mégpedig az, hogy nem keresztények vezetik Európát!
  Egy olyan parazita népcsoport vezeti Európát és engedi be a muzulmánokat akik gyűlölik a keresztényeket. Elvakult gyűlöletükben csak azt nem veszik észre, hogy a muzulmánok őket jobban gyűlölik, mint azokat akiknek a ki irtására Európába küldték őket!
  És most ez a kontinens, haza áruló parazita nép azért ajvékol, hogy a keresztények védjék meg őket. Mert a muzulmánok nem a keresztényeket robbantják, lövik, hanem pont ezt a parazita csürhét!
  Tehát tisztelt keresztény felebarátaim, nem a muszlim primitív csürhe a fő ellenségünk! Hanem az aki ránk küldi és be engedi ezt a csürhét!!
  És arról már nem is beszélve, hogy ennek a keresztény gyűlölő primitív hazaáruló csürhének “mi” Magyarok mentettük meg az életét, egy olyan időszakban mikor jól megérdemelt büntetésüket szenvedték éppen! Azt a büntetést amit a Német nép ellen követtek el. Ezért most olyan hálásak nekünk érte, hogy éppen ki akarnak végeztetni minket a szemita muzulmán testvér népükkel! Azért azokkal mert mint jó testvérek ismerik egymás reakcióit, kulturhájukat, jellemüket.
  De mi is ismerjük az övéket!
  ID: “Ismerjük az alja népek háláját. Fenékig merítettünk ebből a “jóból”!”
  De azért volna egy kérdésem ezekhez a magyarul tudó parazitákhoz: Mire számítotok? A következő “hálánál” ki fogja megmenteni az életeteket?
  Mert a Magyarok biztos nem!
  És, hogy “hála” lesz arra máris mérget vehettek! Ennyi gaztett amit véghez vittetek nem maradhat büntetlenül! De hát tudjátok ti ezt, ezért van a sámson tervetek! Hányadék egy csürhe vagytok!

  1. Kedves Ordai Eter!
   Hozzászólása tekintettel az email címére is, nagyon érdekesnek tűnik. Kérjük adjon egy két tippet Olvasóinknak, miképp lehet @mazsihisz.com végződésű email címet csinálni.
   Milyen az időjárás Békéscsabán?
   Nálam Németben szürke az ég és nedves az aszfalt!
   barátsággal – mit freundlichen Grüssen
   Transyadmin

    1. Kedves Anna! Jelenleg német IP-címről gondozom a lapot! De semmiképp sem Németben tartózkodom!
     Ki ez a T.P. ?

   1. RE:
    Szeretnék egy önök által feltett írásokból idézni!:
    -ID: “Az Európai Emberi Jogi Bíróság egy 1976-os határozata úgy fogalmaz, hogy „a szólás szabadsága nemcsak azokra az ‘információkra’ és ‘eszmékre’ vonatkozik, amelyeket az emberek jó néven vesznek […], hanem azokra is, amelyek bántják, felháborítják vagy zavarják […] a lakosság bármely részét”.” (wikipédia)” https://internetfigyelo.wordpress.com/about/
    -ID:Ennek az oldalnak sem a szerkesztői, sem a szerzői nem akarják sem magukat, sem családjukat meghurcoltatni, a hatalom inzultusainak kitenni, ezért továbbra sem ismertetjük a közvetlen szerkesztőség tagjainak nevét.
    Ha Magyarország ismét a magyaroké lesz, láthatóvá válik a valódi impresszum is./ https://internetfigyelo.wordpress.com/impresszum/ /
    Ez rám is vonatkozik 🙂
    Nem gondoltam, hogy pont önöket zavarja az ilyen hozzászólás! Arról már nem is beszélve, hogy a hozzászólásom, neves zsido származású író tolvan, én csak kommentárt fűztem hozzá! De ha nekem nem hiszi el olvasgasson bátran: http://nemzetifront.ning.com/page/front-koenyvtar
    És akkor most már csak egy kérdésem lenne. Kit érdekel annyira a személyem önt vagy a maszat-ott?

    1. Mint latja nem cenzúrázunk. Azt írtam megjegyzésként, hogy érdekes, amit irt, különös tekintettel arra, hogy egy mazsihiszes email címről irt. De nem adtam meg a NIF-oldalon a pontos email címét! Tehát semmi elmarasztaló nem hangzott el részemről! Viszont úgy néz ki,mintHA ILDIKÓVAL EGY MŰVITÁT SZERETNÉNEK INDÍTANI! MODERÁTORKÉNT EZT EL KELL KERÜLJEM, AZ OLVASÓINK VÉDELMÉBEN!

  2. Peternek valaszolok: hogy te egy aljas antiszemita vagy azt meg a legbutabb ember is eszreveszi, szornyu az a igazsagtalan gyulolet ami a te szadbol lelkedbol kijon. Megszegyelheted megad! es most elmeselem hogy pont a tegnap este a holland policia keres 3 muzulman aljas betorot Amsterdamban ahol ez a 3 ember egy 80 eves zsido hazastarsat felig AGYONVERT, azt kiabaltak rajuk hogy piszkos rohad zsidok, elvettek tolluk az osszes ekszereiket amiket ezek a szegeny oregek orokoltek szuleiktol es amikor egy kicsi gyurut a ferfinek nehezen tudta az ujjarol lehuzni azt kiabaltak nekik hogy eddig minden ez a tietek volt es mostantol a mienk es ha nem huzod gyorsan le , levagjuk az ujjadat!! ugy ossze vissza rugdostak ezt a 2 szegeny oreget hogy a ferfi megvakult es mindketten toloszekben vannak meg a mai napig is revalidacioa kozpontban, es a polgarmester meg a policia fonoke nem engedte hogy a holland nep hallja hogy mit orditottak nekik ezek a legaljasabb rohadekok akik meg HITLERNEL IS ROSZABBAK! ES TE MEG A ZSIDOKROL AZT MERED ALLITANI HOGY OK MIATTUK VAN MINDEN???? HOGY OK ENGEDIK BE OKET EUROPABA????menny el egy psychologushoz es vizsgaltassad meg magad mert te nem vagy normalis, ugyan ugy mint a legtobb muzulman. Israel ugyan ugy vedi hazajat mint Magyarorszag, es ha Israel elvesztodik akkor az egesz EUROPA es te is elvesztodsz te nagy okos.

   1. RE: ildiko
    Már megírtam az adminnak is, hogy ismereteimet, olvasással gyarapítom, ezeket amiket állítottam egy lengyel származású zsido írótól olvastam és én kommentárt fűztem hozzá! Nem hiszem, hogy antiszemita váddal illethetne egy askenázi írót.
    ID: “Soros György a hozzá köthető szervezetek segítségével mindent megtesz azért, hogy az illegális bevándorlók korlátlan számban érkezzenek Magyarországra – mondta szombati sajtótájékoztatóján a Fidesz-KDNP-s Hollik István. A képviselő példaként említette a Magyar Helsinki Bizottságot, a Menedék Migránsokat Segítő Egyesületet, a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) és a Migration Aid nevű szervezeteket. Rámutatott, a szintén az üzletemberhez kapcsolható Welcome to Europe szervezet adta ki azt a migránsokat segítő zsebkönyvet, amely arra buzdította a bevándorlókat, hogy ne működjenek együtt a magyar hatóságokkal, ne adjanak ujjlenyomatot. – See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/37697/Fidesz_Soros_penzeli_a_bevandorlast#sthash.BgNJ8a69.dpuf
    És gondolom soros györgy sem eszkimó származású, tehát mielőtt ítélettett mond valakiről, ne csak a bal liberális sajtót olvassa hanem mást is. A gyűlölet meg nem az én szavaimból fröcsög, hanem a népe tetteiből!

   2. Nem értelek Ildikó. Hallottam olvastam láttam több megnyilvánulásotokat . Ahol nem kiméltétek a keresztényeket. Nem kiméltetek minket MAGYAROKAT. És sajnos van egy kivetített képetek……. Ami erőteljesen tudatos részetekről. Ti védhetitek hazátokat …..nem otthonról….távolról !! Viszont ha mi MAGYAROK ezt tesszük hangot adunk országunk szeretettéröl . Vagy ha valamelyikünk Nemzeti érzelmü . Vagy akiknek fáj Trianon a ti szemetekben szélsőséges náci fasiszta trapista rasszista stb. Amit furcsállok de nem kéne!!!! Én nem vagyok fent Brazil Vietnami Spanyol nemzeti oldalakon. Ha…..ha mégis a véletlenekben nem hiszek de ha feltévednék. Nos akkor nem támadnám be a Brazilokat a Spanyolokat…..senkit mert tiszteletben tartanám a gondolataikat. Akkor is ha ellenem ellenünk irányulna. És ne keverj ne próbálj belekeverni minket. Miért veszne el Európa hogy ha ti elvesznétek….. Miért van mindenható Isten komplexusotok. Horthy Miklós kormányzó nagyapánkat nyílasnak nácinak skatulyáztátok…Azt az embert aki bevédett titeket… És ezzel tisztában vagytok ti is. Ami szomorú hogy sokan bedölnek a bűntudat keltő játszmátoknak. És azzal is nagyon tisztában vagytok hogy miért van ez az óvatosság részünkről felétek… Amire rá lehet húzni a náci jelzőket. Már találkoztunk ezer évvel évekkel ezelőtt. Akkor is szemita népek dúlták fel a világot. Ravasz stb módon csak bekellet költözniük a már felépített modern falvakba városokba. De nem tudták megtartani fejleszteni hozzáadni szinte semmit. A semmita az az szemita népek. Most is ez zajlik. Még egy darabig. De ti ezzel is tisztában vagytok. Ja és van hogy egy két elírásom van de törekszem arra hogy helyesen írjak Magyarul !! Ja…… Na mindegy legyen szép napod………

  3. Kedves Ordai Éter!
   Véleménye komoly igazságtartalommal bír.
   Ildikó antiszemitának titulálja mivel,hogy Ő szemita.
   Minden országban olyan mérvű az antiszemitizmus amilyen a zsidók létszáma.
   Azt azért ne felejtsük el megemlíteni,hogy a mostani megszállóink is szemiták és a jelenleg ránk vándorlók is azok – ennek elkerülhetetlenül harc lesz a vége.
   H.B.
   A “C.B. Jegyzőkönyvei” nyiltan kijelentik, hogy a zsidók nem haboznak még sajátmaguk írtásától sem, ha magasabb érdekeik ezt úgy kívánják. A gójállamokra megmondja, hogy “az ő antiszemitizmusukra ugyanis elengedhetetlenül szükségünk van az alsóbb rétegekhez tartozó testvéreink kézbentartásához.”

  4. Benned töb gyülölet van mint az arab Zsidó ,kommunista népekben együtt. Temelletted kéne harcolnom az ellenséggel ? Tetőled félnék legjobban ,mikor vágod el a torkom ha ojat mondok ami neked nemtetszik. Erre a hozzászólásomra is ugyfogsz reagálni, hogy egy hülye köcsög vagyok ! Gondold át hogy az a szánalmas élet amit most élsz, mind a gyülölet miatt van, de Jézus szeret és vár rád add át neki az életed ,hidd el erre van neked a legnagyobb szükséged !

 2. Tisztelt: Ordai Éter!
  Követni tudom a gondolatmenetét.És gratulálni tudok az éleslátásához.
  Az ön által emlitett népröl.A zsidó történelem .Szinte mindent meghamisitott amit lehet a világon, Hitték és ma is hiszi. hogy a Bibliátó,a Német Zsidó üldöztetésekig,mindenkit a hamis ostobaságokal lehet az óruknál fogva vezetni. Az igazi Zsidó nemzet már rájött hogy a világgal nem lehet dialógusok nélkül állandóan harcba lenni mer felörli az energiákat. Ha igaz ha nem folyamatosan gyülölet és utálattal a zsidó nemzet,fel fog örlődni.A fanatikus Cionista Zsidó politikai vezetés a nemzetét újra egy új holokhaus irányába sodorja.Az izraeli vezetés, nem veszi észre vagy nem akarja észre venni,azt a tömeges elvándorlást ami elindult izraelből.Ha már a témánál vagyunk. orbán is azzal nyugtatgatja önmagát hogy a magyar elvándorlás a nemzetállamunkbol. Mind azért van mert ős idöktöl kezdve a Magyar egy kalandozó tipus volt..Üzenem XII..orbánnak,ha ez igy van , egy köny cseppet sem hullatnánk érte ha vinné magával,a korrupt barátait, a cigány vér rokonait,és valahová el kalandozna mondjuk a az északi sarkra..De rájöttem ez sem egy túl jó ötlet mert a jegesmedvéknek is van kifinomult izlésük..Ha valakinek van egy jóbb ötlete,irja meg.” D”,A.”
  kizárva, MMM.

  1. Miki,ha te akkora lennél mint a hülyeséged,ülve nyalogatnád a Holdat!

 3. Megtalálták a zsidók ezt a weboldalt is,már itt is antiszemitáznak,miegymás.Az én családom a török elleni harcokban több generáción keresztül részt vett,csaknem kihalt a nemzetség,és ez engem is kötelez,meg a gyerekeimet is,hogy a muszlim betelepítés ,és a zsidó métely ellen is tiltakozzunk.

 4. Ilyen könnyű mazsihisz.com címről írni.Nem az emai l valódiságát ellenőrzi a php,hanem csak azt,hogy a leírt email jó lenne e emailcímnek.Dolfi

  1. Attól függ, hogy honnan jelentkezel be! A regisztráláskor a megadott email címre küldenek egy kódot. Tehát az email címnek működnie kell.
   Egyébként kérlek, hogy a neved megtartása mellett, küldj egy kommentet a mazsihisz címéről.
   Vannak olyan oldalak, ahol a kommenthez nem kell regisztrálj és bármilyen “fake” email címet elfogad. Ilyen oldal pl. ez: szekelyhon.ro vagy erdely.ma
   Itt aztán olyan “morderátorok” vannak, akik egyből kitiltanak a hozzászólásoddal együtt. Igazi cenzorok! Leírsz egy ilyesmit, hogy Markó Béla, RMDSZ exelnök, és örökös román miniszterelnökhelyettes, a kézdivásárhelyi fás zsidó unokája, akkor azonnal ki vagy mindörökre tiltva. Es ha nem használsz tor-t, vagy egyéb anonimizálót, akkor az IP-számod alapján valóban mindörökre. Ugyanis a Zsidesz felvásárolta ezeket a portálokat!

  1. A képek illusztrációk! Mert ez a szörny, ami a Közel-Keleten kialakult, az sem egyből nőtte ki magát! De szörnyűnek szörnyű és minden képzeletet felül mul!
   Vicc nélkül!!! Es olvasd a szöveget is, ne csak a képekben gyönyörködj!

 5. Szorong a zabszem FIDESZ-es seggekben!

  Brüsszeli főrabbi: nincs jövője az európai zsidóságnak
  A főrabbi szerint sokan nem merik látogatni a zsinagógákat, mert félnek.
  Nincs jövője az európai zsidóságnak – mondja a brüsszeli főrabbi, aki a párizsi merényletek után beszélt a kontinensen élő zsidóság helyzetéről. Avraham Gigi rabbival egy izraeli rádió készített interjút – írja a JPost.
  Elmondása szerint az emberek a támadások óta félnek kimenni az utcára, és a zsidók is inkább otthon imádkoznak, és nem mennek zsinagógába. Inkább lakásokban gyűlnek össze és többen a kivándorlást tervezik. Szerinte Brüsszel is megbénult, mindenki félelemben él. Hozzátette, a zsidóknak vissza kell térnie Izraelbe.
  atv.hu / Daily Mail

 6. A feher ember is rabszolga lessz, es a az eurpai szakmai tudassal epitjuk a harmadik vilagot ..Afrika Azsia Del Amerika ! Az elszegenyedett europai megfog indulni!!! Es evvel a krizis megoldva!! Nem csak muzulman lessz , a gyamatok megszerzoi akik kozott lesznek europaiak , es iranyitjak a vilagot!! En egy hentes vagyok , ha valakiket megsertek a megerzesemmel BOCSANAT!!

  1. Érdekes okfejtés! erre nem is gondoltam, hogy az európai az elkezd elvándorolni Amerikába, Délamerikába, Ausztráliába, Új-Zélandra, stb.Pedig többször kifejtettük, hogy ahány zsidót ránkvándoroltatott a “Haza Bölcse” annyi magyar hagyta itt a tőle elszippantott életteret. Vagyis 1,2 millió zsidó ránkvándorolt és ugyanannyi millió magyar kivándorolt az amerikai földrészekre. Ez a jelenlegi ránkvándorlás 1 év alatt 1,5 millió integrálhatatlan idegent hozott a nyakunkra, vagyis Európára. Ez a szám elenyésző, ahhoz képest, hogy mennyien vannak már az EU-ban. A német statisztika csal, amikor csak 2-3 millió törökről beszélnek, ugyanis a németek nem engedélyezték a kettős állampolgárságot, így az összes török, aki bepolgárosodott, az nem számít töröknek! Csak a vendégmunkások lehetnek törökök. Német törökökkel beszélgetve mindenki 10-12 millióra becsüli a létszámukat. Hasonló a helyzet Franciaországban is. Algériai ismerősöm azt mondta, hogy az Algírok a marokkoiakkal együtt 5 millióan vannak. “Akkor csinálunk forradalmat Franciaországban, amikor akarunk!” -mondta nagy önbizalommal. Hasonló módon vélekednek a líbiai, tunéziai, stb. arabok is.

   1. RE: transyadmin 2016/02/05 – 13:18
    Igen jól látja a helyzetett, de valamit kifelejtett! Minden zsido terjeszkedést és keresztény írtást, valamilyen forradalomhoz, háborúhoz köthetjük, amit a parazita zsidok vezényeltek le.
    -Kezdhetjük az ipari forradalommal. Ettől kezdve Angliában 2 kormány működik a city és a királyi. Ezt a forradalmat a zsido bankárok vezényelték le. Ez oda vezetett, hogy már lényegében zsidok és bevándorlók vezetik az országot. A felsőház lényegében zsidokból áll! -Francia forradalom A franci nemesség 40-50% át ki írtották a zsido rodeszpierék, és mire ők is giotin alá kerültek már az ország menthetetlen volt! Ha Napóleonnak sikerült volna akkor most még állna Francia ország, de Napolen Szent Ilonán halt meg zsido fogságban. Szentilona city gyarmat volt zsido magán hadsereg foglalta el, és őrizte a császárt.
    -” A nagy októberi szocialista forradalom” Magyarul zsido forradalom a zsidok pénzén zsidok magukhoz ragadták a hatalmat és közel 100 évig maguknál is tartották és ez évente 1 milió ember kínhalálát jelentette.
    – patkány forradalom. Az Magyarország 2/3 részébe és kb 10 milló Magyar halálát jelentette
    -2. világháború vége Nünbergi zsidok álltal levezényelt per. zsido volt a bíró az ügyész, de még a vádlottak védői is. Az igen “igazságos” per alatt megtudta a világ, hogy milyen is a viszamenőleg érvényes jogszabály rendszer, amit azóta is alkalmaznak. Ez a per lényegében egy nép eltörlését eredményezte.
    És nagyjából el érkeztünk a jelen helyzetbe! Minden Európai ország vezetésében a zsidok parádéznak, és szipolyozzák terrorizálják, írtják a keresztény embereket.
    Ez Európa nagyobb eseményei abból a szemszögből, hogy bizonyíthatóan zsidó gaztettek eredménye.
    Persze ezt le lehetne írni Amerikáról, úgy Délről, mint Északról, Afrikáról. Indiáról Kínáról.

 7. RE: csoszke
  Teljesen igazad van! Ez már Dél-Afrikában pont így van!
  3-4 millió fehér rabszolga tart el 40 millió parazita négert! De ezt mandella már előre megmondta! És ezt megint csak egy másik parazita csürhének köszönhetjük a zsidonak! És mielőtt megint hörögni fog valamelyik állat szólok előre, hogy én arról nem tehetek, hogy szelektíve tanítják a történelmet, olvasson utána mindenki és ha értelmes kérdést tesz fel még válaszolni is fogok! Különben nem fogok reagálni!

 8. Kitűnő a cikk és csakis a valóságot tükrözi , ami a román talpasokat illeti , nagyon igaz , csak annyit még , hogy ortodox popák irányításával történtek a gyilkosságok , és a bevándorlás , , és talán mai napig ez működik sajnos , az EU szeme láttára (amúgy egy lusta népség a román )

 9. sokan kételkednek!! de….ha még is így lesz… mi lesz az emberiséggel..a sok disznó be telepedik…és akkor nem lesz vissza út .GONDOLKODJATOK!!!!!..nem azt mondom hogy ki irtani őket …csak azt hogy nem kellenek !!!!!! menjenek vissza és ne is jöjjenek felénk!!

 10. Egy rokonom dolgozott Irakban,víztisztítót építettek.Azt mondta,hogy három arab munkája ér egy európai munkáját,és ezt szerintem a német is tudja,ezért nem igaz,hogy a munkaerejükre van szüksége.A Kalergi-tervet hajtják végre.Amerika így teszi tönkre a versenytársat,szeretné az Uniót az orosszal háborúba taszítani,és mint békefenntartó,ő majd igazságot tesz.

 11. Javaslat a kommentek előtt a Magyar Nemzet cimszó alatti részt olvassátok ez volt a magyar valóság Ezek az arabok egymás társaságában érzik jól magukat Összeköti őket az életmód nyelv kultúra szokás Ehhez hogy valaki megértse nem kell gimi

 12. Egy nagy ökörség,hogy a balliberálisok elküldték Istent Európából!A többi dologban van némi igazság.Hazánkban éppen a magukat KDNP-nek nevezett párt űzi el Istent,és zárkózik el a Biblia tanításaitól,hogy a kleptokratikus kormányt támogassa!

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Hír egy beadványról: a termőföldek megőrzése kötelessége a kormánynak
A párizsi terrortámadások összefoglalója és a vahhabiták

Visegrádi Négyek: A NATO pajzsa Oroszország ellen

Close