KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nagy üzlet a rémhírterjesztés! (csak erős idegzetűeknek és oltatlanoknak)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Disznónátha – hisztérikus propaganda – titkosított oltóanyag – nagyfőnöknek kupakkal…

Disznónátha! A maga komolyságában…
(leginkább azoknak, akik még megúszták eleddig az „oltást”)

Lenyűgöző, amikor dilettánsok vitáznak járványügyi kérdésekben és mindezt még vastagon nyakon önti a Magyarországot gyarmatosító politikai trutyi… A szó eredeti értelmében lenyűgöző! Nagy türelem kell hozzá, de most megkísérlem a sületlenségeket, a mindent elárasztó neobolsi propagandát, és a feneketlen korrupciót, vagyis a valóságot rendbe szedni:

H1N1 – Az angolszász betű-betegségtől érdemes megszabadulnunk rögtön az elején. Némi magyarázattal azonban kell szolgáljak, mivel még a az orvoskollégák jelentős része sem tudja mi is ez a beteges betűszó. Két fehérje nevének rövidítése, meg a sorszámaik.
Haemagglutinin és Neuraminidáz e vírus két jellemző fehérjéje, melynek fajtáját (typusát) jelölik a számok.
A „disznónátha” saját tükörfordításom az angol „swine flue” kifejezésből, még a hisztéria kitörésének kezdete idejéről.
Bár az orvostudomány (virologia) megkülönbözteti a náthát az influenzától (más-más vírusok), a „nátha” megjelölés mégsem félrevezető (mint ahogyan az angolban sem az), hiszen a világ eddigi legpusztítóbbjaként elhíresült influenza-járványa is „spanyol nátha” néven ismeretes.

Egy nagyon fontos adat: A világon ötvenkettő éve (1957-ben) végigsöpört már egy ugyanilyen (H1N1) törzsből való járvány. Tehát az 52 évnél öregebbeknek (egészségeseknek) teljesen fölösleges magukat oltaniuk, mert már immúnisak.

Anglia népességének nagyja már átesett rajta. A betegségen! Magam is és családom is kibírtuk. Egy kicsit talán nehezebben, mint az átlagos náthát, vagy influenzát. Két-három nap magas láz, kinek-kinek fejfájás, köhögés, esetleg hányás, hasmenés… Maradandó tünetek nélkül!

Brit tapasztalat szerint a védőoltottak közül minden tizedik kidől 2-3 napra a munkából, nagyjából úgy, mint akik átesnek a fertőzésen.
Megemlítendő, hogy általában minden fertőzés természete, hogy a fertőzöttek sem betegszenek meg mind komolyabban, csak bizonyos %-uk…

A nyugati világban visszafogott propaganda kíséri a védőoltást (az orvosok többsége nem javasolja), és rendelkezésre áll – sokkal nagyobb beharangozással – a vírus ellenes gyógyszer (Oseltamivir), mely megelőzésre is alkalmas.

De a „magyar” oltás egyáltalán nem is ilyen tiszta ügy.
Nálunk a neobolsevik elit az állami oltóanyagkutató és -gyártó intézet módszeres elsorvasztása, majd szétverése után egy komcsiközeli „haver” céget támogat a közpénzből, aki ekként már monopol helyzetbe is került az elmúlt évek milliárdos kormányzati támogatásai nyomán.
Cipruson bejegyzett titkos tulajdonosú céget rendszeres milliárdokkal támogatja a kormány. 2 milliárddal támogatta az el nem készült madárnátha elleni oltásért is.

http://www.k-monitor.hu/adatbazis/results/taxonomy:988

Lássuk a balos média méltatását:
http://nol.hu/archivum/20090727-ujabb_milliardok_az_omninvestnek_p
http://index.hu/belfold/2009/09/08/oktobertol_indul_4_millio_ember_oltasa/

A magyar orvostársadalom is megosztott e kérdésben. Hazánk évtizedeken át példás rendben oltott mintaállama volt a világnak. Védőoltásaink remek minőségben – olykor a világ legjobbjaiként – méltán vívták ki a gyakorló orvosok bizalmát. Saját oltóanyagiparunk biztonságot jelentett a magyar orvosnak és a magyar állampolgároknak. Ebből próbál most üzletet csinálni egy minden aljasságra elszánt politikai elit. A bizalmi tőkére alapoznak. Egyszer meg lehet játszani ezt az üzletet. De Magyarország nem Svájc. Immunitását elvesztette és a bizalom is megingott. Elveszíthetjük a gazdasági tõkét, nyersanyagkincsünket a rablóprivatizációban, de a legsúlyosabb csapás egy társadalomra az erkölcsi tőke elvesz(ej)tése. Ezt vezényli most le a gyarmatosító bábkormány.

Az oltás dokumentációját 25 évre titkosították!!! Ugyan! Miért is?!
A patikákban történik a kiszerelés, kézihajtányosan. A kannás borhoz hasonlóan egy tömegben érkezik a szétosztandó anyag, ahogy egy patikus megjegyezte, a 60-as évek óta nem láttak ilyet. Pedig nincsen hadi állapot! Csak egy békeidőben módszeresen szétzüllesztett egészségügyi rendszer romokban.

Ugyanaz a kormány akar most „megmenteni” bennünket ezzel a titkosított magáncéges csodaszerrel, amelyik 2 éve a guargumis mérget nyelette velünk, majd mikor kitudódott, eltussolta, végül pedig 56 sapkás legénnyel riogatta (a Magyar Gárdára mutogatva) az országot – míg a mérget ettük-eszegettük. – Vajon, melyik (volt) az igazi veszély? Az előbbi a magyar népre volt az, az utóbbi meg talán a rablóelitre. A most következő években elszaporodó, (guar-vitte) dioxin-gerjesztette rákok gyakorbodása még többeket ráébreszt majd az igazságra. Némelyeket már talán későn…
Miután szétverték a megbízható, jó öreg állami oltóanyagkutató intézetet, milliárdokból hízlalják a bolsiközeli magán-haverokat…
Ez a mai antimagyar módi.

Magam a védőoltások nagy pártolója és a modern veszedelem, a biológiai fegyverek elleni védekezés szószólója vagyok.
Erre való egy nemzeti stratégiai oltóanyagközpont. (A fekete himlő elleni védőoltásra is régen készen kellene, hogy álljunk.)

Nem az a kérdés, hogy föl kell-e védőoltással készülni egy lehetséges világméretű járványra. Erre ott volt a magyar nemzeti oltóanyagtermelő intézet. Szétverték. Aki szétverték, most a kikényeztetett magántermékükkel nyomulnak. Monopol helyzetben.
Az oltóanyag ellenőrizhetetlen, ellenőrizetlen és törzskönyvezetlen.

Nem az a kérdés, hogy kell-e nekünk egy könnyen elérhető saját védőoltás. Persze, hogy kell!
Építsük hát újra a magyar nemzeti oltóanyagközpont intézményét!
Legyünk jobbak (ebben is) a világ bármely hasonló intézményénél!

„A disznónátha vírusa”

Nem az a kérdés, hogy a jó oltóanyag megelőzhet-e egy újabb „spanyol náthát”.
Nem az a kérdés, hogy hasznos-e egy jó védőoltás.
Hanem csakis az, hogy ez a védőoltás hiteles-e?!

Lássuk csak!
Az országos tisztifőorvos kupakkal kapja (vagyis nem kapja!) a hirdetett védőoltást…

Úgy hírlik létezik egy valódi oltás is a rablóelit számára. Talán ezt kapta már meg az antimagyar főorvos úr is, ezért kellett neki a kétes közoltás már csak a védőkupakkal (a reklám céljára).

Döntse el hát mindenki maga, mennyire lehet hiteles egy ilyen politikai elit bármilyen „nemzetmentő” kampánya…

Senkit nem kívánok érzéseiben megsérteni…
Csak az oltassa magát ezzel a „vak cinával”, aki jobban fél egy influenzától, mint a népét kifosztó és dioxinnal mérgező kormánytól!

Üdvözlettel:
Dr. Szabó László ( www.ujszeged.hu )
Nemzeti InternetFigyelő

8 thoughts on “Nagy üzlet a rémhírterjesztés! (csak erős idegzetűeknek és oltatlanoknak)

 1. Érdekes, hogy újabban a rákban nem annyian halnak meg a média szerint, mint a jelen „Hááát1Neem1” vitaminozott oltóanyag elhanyogolásával. Az már nem is hír…de ha 19 ember meghal a Háát1Neem1-ben, az már igen, az valódi médiahír!.Pedig anno rákban többen is meghaltak, akikről nem beszéltek m már és az elhalálozási listában benne lennének ők jóval többen vannak.A környezetemben is.Aztán még ma is szedi áldozatát! Ám ez nem rémhír manapság.
  Titkolózás…hmmm
  „Az oltás dokumentációját 25 évre titkosították!!! Ugyan! Miért is?!”
  Pontosan ezért, amiért Csernobilt anno nem emlegették.
  Itt meg a pénz világa a gyanús…nálunk már semmi sem lehet egyszerűen oké???..A kapzsiság is nagy Úr!
  Félni kell már a kormánytól,a szabályaitól, a törvényeitől?
  Miért csap le csak az egyszerű emberre?
  Talán ennyire naivnak nézik az „egyszeri népet”í?Elvenni tőle, hadd szenvedjen…különben Háát1 az Neem1 lesz…az több!!!!!!!!!!!!
  Felteszem kérdést: Miért?
  Válasz Háát1: Kap – zsiványságból.
  Válasz Neem1: lesz

 2. Idézet fentről:
  „Csak az oltassa magát ezzel a „vak cinával”, aki jobban fél egy influenzától, mint a népét kifosztó és dioxinnal mérgező kormánytól!”
  Nekem erről a „ne oltassátok be magatokat, mert a zsidókommunisták pénztárcáját vastagítjátok vele” baromságról a Shrek jut eszembe, illetve az, amit Farquaad nagyúr mondott, mikor elküldte a lovagjait, hogy szabadítsák ki a királylányt a sárkány karmai közül: „Talán meghaltok néhányan, de erre az áldozatra hajlandó vagyok…”.
  Ti hány áldozatra vagytok hajlandók? Hány kismama és meg nem született gyermek halála fér bele az összeesküvéselmélet – kétséges kimenetelű – bizonyításába? Jelen helyzetben – amikor kismamák és magzataik halnak meg – tényleg az a legfontosabb, hogy ki áll a vakcinát gyártó cég mögött? Ez a nemzetmentés? A halott kismamák családja követelhet tőletek kártérítést – tudván azt, hogy az természetesen nem kárpótol semmiért és nem enyhít a halott szeretteik elvesztése fölött érzett fájdalmon –, mert hagyta magát megvezetni a ellenpropagandátok által? Vagy követelhet kártárítést, ha az orvosa lebeszélte az oltásról és aztán belehalt a fertőzésbe?Ha a szívbeteg apán belehal egy esetleges fertőzésbe, mert nem oltatta be magát, perelhetek bárkit is, aki a propagandájával megvezette? Akkor majd az lesz a válasz: Mit pattogsz, lett volna lehetőséged, hogy beoltasd magad!?
  Tudom, a fenti jegyzet csak oltatlanoknak és erős idegzetűeknek szólt, el sem kellett volna olvasnom. Elnézést kérek, ha válaszom hangvétele kicsit talán indulatosra sikerült. Tényleg erős idegzet kell ahhoz, hogy ne horgadjon fel az indulat az emberben, ha ilyeneket olvas. Legszívesebben elküldeném az összes eddigi oltásellenes propagandaanyagot a halott kismamák családjainak, hogy tudják, milyen jól is tették, hogy nem oltatták be magukat – néhány ezer forinttal csökkentették a zsidókommunisták profitját. Megérte, nem?
  Üdvözlettel: Tamás

  1. Kedves Tamás!
   Megértem indulatát, hiszen egyrészt félti szívbeteg édesapját, s őszintén együttérez azokkal, akik hozzátartozója elhúnyt fertőzés miatt.
   Mégis el kell gondolkozni azon, amit ez és az ehhez hasonló írások feszegetnek. Ugyanis sok kétség merül fel a gondolkodó emberben.
   1. Milyen veszedelmes járvány az, amelyik fél év alatt is „csak” ennyire ártalmas? Tudom, egy haláleset is rettenetes. Átéltem közeli hozzátartozó hirtelen elvesztését, több esetben is, s alig tudtam, tudom feldolgozni. De tudja-e Ön, hányan halnak meg minden évben a normál influenzajárvány miatt? Több százan. Csak arról hallgat a híradás.
   2. Akik elhúnytak, és állítólag megkapták a fertőzést (csak megemlítem, a szakemberek is össze-vissza beszélnek hol baktériumot, hol vírust emlegetve), azok szinte kivétel nélkül sok egyéb súlyos betegséggel is küszködtek.
   3. Az állítólagos vírust nem dokumentálták szakszerűen, s mind a mai napig nincs hivatalos és korrekt vállasz a kérdező szakemberek számára a „dokumentálók” részéről.
   4. Épp most van a debreceni Kenézy kórház intenzív osztályán olyan fiatal beteg, aki másfél hónapja megkapta az oltást, ami állítólag egész életre szóló védettséget eredményez. Másfél hónap elegendő a teljes védettség kialakulásához! Mivel vannak ismerőseim a kórházban (ott dolgozó egészségügyi szakemberek), érdeklődtem egy kicsit, s ők sem tudják, miért kerülhetett be a fiatalember. A magyarázatokat nevetségesnek találják.
   5. Miféle oltóanyag az, aminek nincs szavatossági ideje? A legegyszerűbb tabletta sem kerülhet forgalomba enélkül! Márpedig az oltóanyagon nincs feltüntetve, hogy meddig használható.
   6. Tény, hogy nagy hirtelen legyártottak hatmillió adagot, s azt valakiknek ki kell fizetni. A cég háttere több mint gyanús, és egy profitorientált vállalkozásról van szó.
   Ha mind ezeket végiggondolja, lehet, hogy nem is a cikk miatt lesz ideges.
   Nyugalom, s döntse el maga, hogy oltatja-e magát vagy sem. Én sem, rá sem le nem beszélem, de a kétségeimet megosztom honfitársaimon. Aki a pontos válaszokat tudja, írjon!
   Üdvözlettel: Czakó István

 3. Tisztelt Czakó Úr!
  Megpróbálom a véleményemet tételesen, az ön pontjaira reagálva megfogalmazni:
  1. MIlyen veszedelmes járvány az, ami fél év alatt csak ennyire ártalmas? Ezen analógiát követve a védőoltások teljességgel feleslegesek addig, amíg a fertőzésbe a teljes populáció 50 %-ánál kevesebben halnak bele. Ha többen, az már gáz, de addig oké, mert nem halunk ki.
  Ön azt írja, egy haláleset is rettenetes. Azaz, ha akár egy halálesetet is meg tudunk előzni, már megérte, mert a beteg életben maradt és elkerültük a hozzátartozók fájdalmát. És megtehetjük, mert van oltás, Önök (elnézést ezért a személyes névmásért, az Önök alatt az oltás ellen kampányolókat értem, ha megsértem vele, ne haragudjon és legfőképp ne vegye magára) mégis arra buzdítanak, hogy ne oltassuk magunkat – a miértekre az előző kommentem és a fenti jegyzet ad magyarázatot.
  Egyébként meg gépjárművezetés közben is milliók halnak meg, Önök mégsem fejtenek ki propagandát a gépjárműgyártó-cégek ellen, pedig ki tudja, lehet, hogy még Cipruson bejegyzett cég is van a nemzetközi autógyártó konszernek tulajdonosai között…
  2. Azok a szakemberek, akik influenza esetében hol vírusról, hol baktériumról beszélnek, számomra nem hitelesek, legyenek pro vagy kontra hozzászólók oltásügyben. Én eddig a híradásokban még csak bakteriális felülfertőzésről hallottam, ahol a vírus miatti legyengült szervezetet támadta meg egyéb baktérium.
  Az igaz, hogy nagyon sok haláleset történt, ahol egyéb súlyos betegségben szenvedő beteget vitt el az influenzavírus, de – ha figyelmesen olvassa előző hozzászólásomat – én azokra a kismamákra és meg nem született gyermekeikre utaltam, akik teljesen egészségesen kapták el a influenzavírust. Ráadásul – lévén édesapám szívbeteg – pont az Ön által említettek miatt tartom álságosnak, hogy teljes oltás-ellenességgel kampányolnak, még azokat is megvezetve, akik valóban a veszélyeztetettek közé tartoznak.
  3. http://www.fludb.org/brc/homeExtraPage.do?decorator=influenza&extraPage=seperate
  4. Azt a szakemberek is elmondták mindkét oldalon, hogy a védőoltás nem ad – egy ilyen könnyen és gyorsan mutálódó vírus esetében pedig nem is adhat – 100 százalékos védettséget. Azonban egy veszélyeztett embernél, ahol a fertőzés igen könnyen vezethet halálhoz, nagyon nem mindegy, hogy biztosan megbetegszik-e a vírusfertőzéstől és jó eséllyel belehal a szövődményeibe, vagy van 80% esélye arra, hogy nem.
  A debreceni eset legjobb tudomásom szerint szintén bakteriális felülfertőződés, erre vonatkozóan a 2. pontban kifejtettem véleményemet.
  5. A dobozon (egységcsomag) rajta van a gyártási idő, a tájékoztatón pedig az, hogy gyártástól számított egy éven belül felhasználható. Az ampullákon ez valóban nincs feltüntetve. Mint ahogy – ha jól tudom, bár lehet hogy ebben tévedek, ez esetben elnézést kérek – a leveles tabletták esetében is csak a dobozon van rajta a gyártási vagy szavatossági idő, a levelekre nincs rányomtatva.
  6. Nagy hirtelen legyártottak hatmillió adagot. Mert a szerződésük kötelezte őket. Mint ahogy kötelezte őket az 1995-ös és 1999-es szerződés is. Különben mit érne egy gyógyszergyártó cég, akinek fő profilja az új vakcinák gyártása, akkor, ha azt mondaná, hogy most tíz adagot gyártok le, mert arra van pénz, a többit meg folyamatosan gyártom az eddigiekből befolyt bevételből. Ön nem érezné ezt abszurdnak?
  Ön szed gyógyszert? Akár rendszeresen, akár csak néha egy fejfájáscsillapítót? Tudja, hogy ezeket mind nagy, gonosz, profitorientált cégek gyártják? Nem tudok sem a baptisták, sem a máltaiak de akár bármelyik egyház által működtetett gyógyszerfejlesztő és gyártó cégről. Csak profitorientáltról.
  Mikor emberek halnak meg, valóban az a legfontosabb, hogy egy cég tulajdonosa Kovács Béla-e, és ha igen miért pont ő és miért Cipruson jegyeztette be a cégét, miért nem Baktalórántházán?
  Ez az én véleményem. Van, akiével egyezik, van akiével nem, ez természetes. De az, hogy pusztán elvi, politikai, világnézeti okokból a ma Magyarországán emberek mások életével játszanak, számomra megengedhetetlen, és ez számomra felülír minden „offshore-cég-e az Omninvest” jellegű kérdést.
  Üdvözlettel: Tamás

  1. Kedves Tamás!
   „Az igaz, hogy nagyon sok haláleset történt, ahol egyéb súlyos betegségben szenvedő beteget vitt el az influenzavírus, de – ha figyelmesen olvassa előző hozzászólásomat – én azokra a kismamákra és meg nem született gyermekeikre utaltam, akik teljesen egészségesen kapták el a influenzavírust.”
   És azt honnan lehet tudni, hogy a kismamák és a majd megszületett gyermekek (jelenleg magzatok) az évek során vagy éppen még méhen belül milyen károsodást szenvednek ettől a szuper oltástól?
   „A dobozon (egységcsomag) rajta van a gyártási idő, a tájékoztatón pedig az, hogy gyártástól számított egy éven belül felhasználható. Az ampullákon ez valóban nincs feltüntetve. Mint ahogy – ha jól tudom, bár lehet hogy ebben tévedek, ez esetben elnézést kérek – a leveles tabletták esetében is csak a dobozon van rajta a gyártási vagy szavatossági idő, a levelekre nincs rányomtatva.”
   Hát igen, ebben téved kedves Tamás!!!
   A gyógyszerek levelein is rajta a van a gyártási és felhasználási idő (gondolok itt pl.: Algopyrin-re) a levél valamelyik szélén.
   „Nagy hirtelen legyártottak hatmillió adagot. Mert a szerződésük kötelezte őket. Mint ahogy kötelezte őket az 1995-ös és 1999-es szerződés is. Különben mit érne egy gyógyszergyártó cég, akinek fő profilja az új vakcinák gyártása, akkor, ha azt mondaná, hogy most tíz adagot gyártok le, mert arra van pénz, a többit meg folyamatosan gyártom az eddigiekből befolyt bevételből.”
   Ezeket a vakcinákat-sajnos- jó előre, nagyon kevés emberen tesztelve, rohamtempóban gyártották le. Már ha tesztelték egyáltalán… (Sajnos ezt mi nem tudhatjuk)
   És mivel ilyen gyorsan készült a vakcina,-s ha a teszteket valóban el is végezték-, csakis az oltóanyag rövid távú hatásai, s mellékhatásai derülhettek ki. A hosszú távi hatásokról, mellékhatásokról (5-10 év) semmit sem tudunk (milyen idegrendszeri, vagy más szervi betegségeket okozhatnak, vagy egyáltalán védenek-e megfelelően).
   Az előttem szólóhoz csak csatlakozni tudnék én is…
   „Kedves Tamás, én sz@rok az Ön véleményére! Ha Maga jónak találja a vakcinát, hát oltassa be magát és a családját! A lelke rajta….”
   Pettyes

 4. „Ez az én véleményem. Van, akiével egyezik, van akiével nem, ez természetes. De az, hogy pusztán elvi, politikai, világnézeti okokból a ma Magyarországán emberek mások életével játszanak, számomra megengedhetetlen, és ez számomra felülír minden “offshore-cég-e az Omninvest” jellegű kérdést.”
  Kedves Tamás!
  Vajon, amikor kellő tesztelés hiányában, (mert állítólag 170 emberen tesztelték, de arról semmilyen dokumentumot bemutatni nem tudtak, s mert kellő tesztelésnek azt nevezhetnénk, ha az oltóanyagnak szánt anyagot 10000 azaz tízezer emberen, ténylegesen elvégezték volna, minekutána bizonyítást nyerhetett volna az állítólagos veszélytelensége,) szóval kellő tesztelés hiányában ajánlják mindnkinek, különösképpen a terhes anyáknak és kicsi gyerekeknek is, pedig tudvalevő, hogy nemcsak a nem tesztelt oltással, de a jól tesztelt és vizsgált/vizsgázott oltóanyaggal sem szabad sem a kismamákat, sem kicsi gyermekeket oltani!
  Az csak hab a tortán, hogy a magyar vakcina pontosan tízszerannyi etilhiganyt tartalmaz, mint a nyugateurópa országaiban előállitott oltóanyagok bármelyike. Az etilhigany veszélyes anyag, akkoris ha „komoly szakmai körökben” ennek az ellenkezőjét állítják! Az etilhigany maradandóan károsíthatja a magzatot! Veszélyes az anyára és gyermekre egyaránt. Ha Ön még nem tudná, az etilhiganynnyal hozták összefüggésbe az autizmust!
  Most akkor ki is az, aki „a ma Magyarországán mások életével játszik”?
  Kedves Tamás, én sz@rok az Ön véleményére! Ha Maga jónak találja a vakcinát, hát oltassa be magát és a családját! A lelke rajta….
  Dr. Hámori

 5. A mostani veszedelmes vírusnak a halálozási mutatója 0,007 és 0,045 százalék közötti.
  Csak úgy hasonlításképpen, a dohányzással összefüggésben 77-en halnak meg naponta Magyarországon!
  Ja, és úgy lenne teljes a média „hírközlése” ha azt is megemlítenék hányan kerültek összesen kórházba és abból hányan haltak meg! Akkor talán kicsit objektívebb lenne a kép. Mindamellett, részvétem az elhunytaknak családtagjainak. De ha nem lenne ez a hisztériakeltés soha sem tudtunk volna róluk mint azokról az emberről aki tragikus körülmények között elhaláloznak naponta pl. rákban.
  Az emberi egoizmus-kapzsiság mutáció a legveszedelmesebb vírus a világon. Ez ellen kellene valamilyen hatékony gyógyszert kifejleszteni a „komoly szakmai körök”-nek. 🙂

 6. Új influenza !?!
  lehet a régi is…szerintem…ki tudja mit kavar a média…
  Csütörtök délutánra romlott a H1N1 szövődményével kezelt kismama állapota, ezért a 26. héten császármetszést kellett végezni.
  Kritikus az állapota a huszonegy éves kismamának, s életveszélyben van a kicsivel több mint hat hónapra született kisbabája is – mindkettőjüket a győri Petz-kórházban kezelik. A fiatal nő két hete, november utolsó napjaiban került az intenzív osztályra súlyos tüdőgyulladással; a gyanú, amely be is bizonyosodott, a H1N1 okozta vírusfertőzés volt.
  A kismamát azóta is altatják és mesterségesen lélegeztetik, az első napokban tapasztalt kisebb javulás után az állapota stagnált, de életveszélyes volt. Az elmúlt 24 órában azonban sajnos romlott a helyzet -mondta el prof. Oláh Attila orvos igazgató, ezért a konzílium után úgy döntöttek, azonnal műteni kell a beteget. ˝Ez volt az egyetlen esélye a kismamának és a babának is; a fiatal beteg és a magzat oxigénellátását nem tudtuk már fenntartani.˝
  Az újszülött körülbelül ezer grammal született, kislány – súlyát az állapota miatt nem mérték még le, ugyanis azonnal intenzív terápiás kezelésre szorult. Egyelőre az életben maradásáért küzdenek az orvosok (ahogy az anya esetében is), van esélye a túlélésre, de azt nem lehet megjósolni, hogy a kismamánál szükséges orvosi beavatkozás – altatás, lélegeztetés – okozhatott-e járulékos károsodást az egyébként is fejletlen kisbaba szervezetében.
  Ma csak arról szólnak a hírek,ebbe halnak bele…H1N1
  A tesztek a kimamákra terjednek-terjedtek ki ugyancsak rövid idő alatt ??
  A híradások anno erről szóltak, még: nem tudni a kisgyermekek és szülőnők körében mit hoz?…adható-e az oltás?
  Ma meg csak róluk szól a híradás….kismamákról és gyermekeikről./Népírtás?!:/
  Gyanús nekem! A jövő képe a tesztelés után talán nem egy pár év múlva lehetséges?….és nem egy-két hónap, ami kérdés volt eddig is.Aztán ki tudja a jelenben a megszületendő gyermek milyen lesz a jövőben? Majd pár év múlva csak!!!!
  Háát1 Neem1?????

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: