Nácik mondják, hogy a náciktól félni kell

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Nézem a videót. Peregnek a képek. Néhány tényleg meggyötört arc, néhány múltba révedő könnyes tekintet, de a többség hivatásos rettegő, megélhetési menetelő, megtévesztett átlagember.

A holokauszt-ipar átvert, becsapott tömege. Menetelnek az életnek nevezett menetben. Lobognak a fáklyák, és lobog néhány zászló is. Nincs közte magyar, csak fehér alapon kék csíkos, csillaggal a közepén.

Menetelnek és valószínűleg a döntő többségüknek fogalma sincs arról, hogy igazából egy mocskos kis színjáték becsapott statisztái. Fogalmuk sincs arról, hogy ez a menet a ’80-as évek végén, Avraham Hirschson, izraeli parlamenti képviselő áltat alapított „March of the Living” nevű szervezetet kitalációja. Egy üzleti vállalkozásé, mely abból él, hogy jóhiszemű emberektől adományokat gyűjt be. Hatalmas pénzeket, melyek néha-néha, kézen-közön valahogy eltűnnek. Aztán amikor ez kiderül, akkor indul a mosdatás. Amikor pedig eléri a pofátlanság határát, akkor borul a kártyavár. Úgy, mint tavaly júniusban, amikor is Hirschsont több millió sékel elsikkasztásért öt és fél év börtönre ítélték.

De ők ezt nem tudják, és csak rettegve menetelnek tovább, hogy a végén meghallgassák a Vidám Vasárnap szabadtéri verzióját. És nem is kell csalódniuk. A „lelkész” már várja őket a színpadon. A gyűlölet süt minden szavából. Már nem elég a megemlékezés – harsogja a taxisofőrből a cionista szekta vezérévé vált uszító. Már nem elég. Most már konfrontálódni kell és kirekeszteni, betiltani, elhallgattatni.

Mert ma csak az lehet igaz, amit ők mondanak, amit ők képviselnek. Náci Jobbik, fasiszta Gárda – ömlik a hangszórókból, és a tömegből senki sem gondolkodik el azon, hogy vajon hogy lett hirtelen 850 ezer „szélsőjobboldali” ebben az országban.

Aztán, hogy ne legyen kétség, hogy honnan jön az igazság, a cionisták honi szekértolója a végén még hozzáteszi: Szeretném felhívni figyelmüket az egyre erősödő Izrael-ellenességre is – az antiszemitizmus legújabb formájára. Magyarország és Izrael politikai, kulturális, gazdasági együttműködéséhez a hazai antiszemiták egyre ellenségesebben viszonyulnak. Az Élet Menetén való részvételemnek idén ez adja az egyik nyomós okát. Legvégül pedig így fejezi be: Izrael a zsidók számára ne egy újabb haláltábor, ne egy újabb tömegsír legyen, hanem az ősi és örökérvényű ígéreteknek megfelelően „tejjel és mézzel folyó föld” és szabad, biztonságos haza.”

És nem szakadt le az ég.

Az összegyűltek pedig csak nézik, és azt hiszik, hogy a jó oldalon állnak. Nem veszik észre, hogy amiről azt gondolják, hogy az élet menete az nem más, mint a gyűlölet és a kirekesztés masírozása. Nem tudják, hogy amit Németh mond az a legaljasabb hazugság.

[youtube=http://www.youtube.com/v/f_snuNvA6u8&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1]

Valószínűleg fogalmuk sincs arról, hogy egy olyan ország mellett tüntetnek, amelyik manapság a legtotálisabb náci rendszert működteti. Nem tudják azt, hogy az 1949-es tűzszünet nyomán izraeli kézbe került palesztinai falvaknak háromnegyedét porig rombolták, a lakosaikat elűzték, vagy egyszerűen kiirtották és az elfoglalt földeken zsidó telepeket építettek.

Nem tudják, hogy 1948 és 1952 között 70 százalékkal csökkent a palesztinok kezén lévő földterületek aránya és ez idő alatt Izrael olyan, a nemzetközi joggal ellentétes törvényeket léptetett érvénybe, amelyekkel megfosztották állampolgárságuktól és tulajdonuktól a menekülteket. A menekülteket, akik immár több, mint hatvan esztendeje élnek valahol a nagyvilágban, több millióan sátrakban, táborokban, gyalázatos körülmények között.

[youtube=http://www.youtube.com/v/J_I4eY7XyQM&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1]

Nem tudják, hogy Izrael nem tartja be azokat az ENSZ határozatokat, amely a palesztinok visszaengedését, a törvénytelenül felépített fal lebontását írja elő, és nem tudják, vagy nem akarják tudni, hogy a Gázai övezetben humanitárius katasztrófa fenyeget, hogy 1948 óta arrafelé nincs más, mint népirtás, szenvedés, vér, és könnyek…

Nem tudnak, vagy nem akarnak tudni semmit.

Nézem a másik videót. Peregnek a képek és önkéntelenül is, FankaDeli sorai jutnak eszembe: „Ők Isten nevében gyalázzák Istent, mert a rengeteg kevés, céljuk a minden. Utazó cirkusz, aki téged képvisel, nácik mondják, hogy a náciktól félni kell.”

Nácik mondják, hogy a náciktól félni kell…

(gabeebee – Radical Puzzle)

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Nácik mondják, hogy a náciktól félni kell

 1. 2010-van. Az Egyesült Államokban az elnök is fekete. Mindenféle nép sokkal jobban jön ki egymással, mint 56 évvel ezelött. Szóval miért folytatni a gyűlölködést? Soha nem fog metörténni ami a fasizmus/náci hatalom alatt történt. Mindig is kevesen lesztek, senki se fog titetket támogatni, legfeljebb Európa szégyene lesztek egy pár évig. Miért folytatjátok ezt a baromságot? Tényleg hisztek benne?

 2. Kedves Ortutay Gergely!
  Ne aggódjon, Izraelnek már valószínűleg nem sok van hátra.
  Ahogy a világ urai létrehozták, úgy el is törölhetik.
  A létrehozás engedélyének oka az volt, hogy állandó tűzfészek generálódjék az arab világgal. Hogy egyszer majd ki lehessen robbantani a III. világháborút az arabok ellen.
  Albert Pike vezető vakoló ezt le is írta, levele fennmaradt.
  Izrael vezetőinek ezt tudniuk kellett.
  Én a szefárd zsidókat sajnálom, mivel ők mindig is ott éltek és aligha tehetnek az askenázi zsidók beözönléséről. Sajnos mindkét nép fel lesz áldozva, hogy az arabok is behajtassanak a kamatrabszolgaság igájába.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük