KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Na, ezt nem hozza a fősodratú média: Az ukrán hadsereg bombázza Donyecket (frissítve)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ami a hírekből rendszeresen kimarad, az az igazság. Az igazság arról, mi történik valójában Ukrajnában, milyen körülmények között élnek a donyeckiek, hogyan igyekszik Ukrajnát is bekebelezni az USA, ezzel még inkább körbevenni hadászatilag Oroszországot.

Egy pillanatnyi összefoglaló a South Front információi alapján:

[youtube=http://youtu.be/PDWmvxygyF4]

Gorlovka-i óvóhely:

A képeket végignézve beleborzong az ember, hogy a XXI.századi Európában emberek ilyen körülmények között kénytelenek élni, ráadásul az EU nagy barátja, Ukrajna tüzérségének a bombái miatt menekülnek a gorlovkai emberek az óvóhelyekre, ahol gyermekek és asszonyok vannak, férfiakat pedig nem is lehet nagyon látni, hiszen ők a családjukért, népükért és földjükért harcolnak a fronton!

Kelet-Ukrajnában tűz alá kerültek az EBESZ képviselői

Kelet-Ukrajnában az elmúlt 2 nap alatt az EBESZ képviselői kétszer kerültek az ukrán hadsereg tüze alá – olvasható a a misszió jelentésében.

ukrajna_háború
Az utolsó incidensre tegnap került sor Marinovka falu közelében, a reguláris ukrán hadsereg által ellenőrzött zónában. A megfigyelők beszámolták, hogy az EBESZ-konvojra az álcázó színekre festett teherautóról tüzeltek.
November 18-án a Perevalszkba utazó megfigyelők kerültek tűz alá. Debalcevo észak-keleti szélén, az ukrán erők ellenőrzőpontjánál ukrán katona figyelmeztető lövést adott az EBESZ autó felé. A különleges misszió képviselői közül senki sem sérült meg.

Oroszország Hangja

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Na, ezt nem hozza a fősodratú média: Az ukrán hadsereg bombázza Donyecket (frissítve)

  1. A tények nem vágnak egybe a zsidó maffia hazugságaival ezért nem is „történtek” meg számukra!

  2. Akkor valoban kik is azok az ismeretlen rendszámnélküli autok????????? Nem elég, hogy már majdnem 30 milliárddal tartoznak és még tovább csinálják a bajokat. Legalább most az EBESZ
    megtudja, kik a lövöldözök. Ahogy elnézem egy kettö még ott is hagyja a fogát.

    Esther

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: