KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mutánsok

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Fotó: duol.hu
Fotó: duol.hu

Kár a sok meg nem születettekért, de még nagyobb kár sok megszületettért – jutott eszembe vasárnap, március 15-én, miközben váltogatva néztem a tv-híradásokat, nemzeti ünnepünkkor.

A fővárosi, Keleti pályaudvartól menetelgetők handabandázása  egyik fülemen be, másikon azonnal kiment, de az bizony nagyon felháborított, hogy kék alapon sárga csillagos foltot varrtak színeiben is ellenkező szimbolikájú nemzeti trikolórunk közepébe.

Nem írom le, képzeletben miket csináltam a megszentségtelenített zászlókat tartókkal, mert irigyekre tennék szert a hírhedt nemzetközi vallatók körében, de az is lehet, hogy a továbbiakban – a ma divatos kifejezéssel – terrorista gyanús elemmé válnék, miközben „csak” igazságérzetem tiltakozott.

Aztán eszembe jutott az 1980-as évek egyik kiváló magyar kezdeményezése. Miszerint a házasságkötés előtt kötelezővé tették a genetikai és mentális vizsgálatot. Ennek indokát korabeli, eltitkolt statisztikák egyértelműen bizonyítják! Aztán megszűnt, mint annyi más, kiváló magyar kezdeményezés. Viszont egyre nagyobb teret kapott, az akkor még újdonságnak számított, kétes hozadékú, a szexuális forradalmat kirobbantó fogamzásgátló, amit a közelmúltban elhunyt feltalálója úgy jellemzett, hogy ezzel a nőket segítette. Látszólag – teszem hozzá, miután a rengeteg mellékhatása mellett azzal kevesen számoltak, milyenek lesznek az utódok. Visszatekintve egyértelmű, hiszen alkatuk szerint beazonosíthatóak, melyik tablettát szedte a mamájuk. Manapság pedig ezekhez járulnak a különböző idegen étrendkiegészítők, tápok, vitaminok, amiket a nap mint nap megjelenő újak az előzőek hiányosságainak, kártékony hatásainak feledésével igyekeznek eladni.

Eközben a valóban kitűnő, jól bevált, tiszta, magyar találmányt veszélyes doppingszernek minősítik. Nem véletlenül…

Vagyis a természetbe való durva beavatkozással más művi úton tovább módosíthatják az emberek kinézete mellett értelmi-érzelmi beállítottságát, szokásait és minden egyebet. Ehhez kiváló segítség az internet, mert a beavatkozók részéről kiadott utasításokat pillanatok alatt teljesítik az átalakítottak.

Sajnálattal pillantottam újra a vasárnapi demonstrálókra és a valahol, készülékeik előtt kényelmesen hátradőltekre, akik felelőtlen unalmukban egy gombnyomással romba dönthetik a fél- vagy egész világot, milliók életét ellehetetlenítve, vagy legyilkolva.

Mint ahogy más-más elnevezés alatt mindig is tették, ezek a mutánsok.

V.A.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

11 thoughts on “Mutánsok

 1. Az idei március 15.-i ünnepség szégyen volt a hatalom, és az oldalán éljenző alul művelt összegyűltek részéről egyaránt. A hatalom részéről azért, mert szembe köpte a 48-as forradalom eszméit, Petőfit,és azokat, akik épp az ellen harcoltak,amit ez a „tisztességesnek nem nevezhető gyülekezet, akik „nemzeti kormánynak hívatják magukat, a nép ellen elkövettek. Hatalmas pofátlanság kell ahhoz, hogy kiállni a nép elé,és a „szabadságról papolni nekik, az elrabolt rendszerváltás tükrében, az anyagi, és szellemi lezüllesztés terén, elkövetett merénylettel a háta mögött. De hát „ki az, ki keveredjék bár saját hízelgői és talpnyalói táborába,mégis nem ő az ki a legjobban tapsol önmagának? Az őt éltető tábor önelégült ábrázattal, a kora reggel elfogyasztott zsíros kolbásztól feszülő gyomorral, melynek nyomai még fellelhetők az arc egyes részein, kellő vehemenciával harsogja viktorának, „te tetted ezt király”. Komédia felsőfokon. Szégyen és gyalázat,hogy idáig süllyedtünk.! Az éljenzők némelyike neki feszülne saját Magyar testvéreinek, hogy megvédje a holnap reggel is neki „kijáró koncot,amit majd gazdája dob neki. Amíg az egyéni érdekek fontosabbak a többséggel szemben,nincs esély semmilyen változásra. Az unios zászlóval, és a többi szerencsétlen megnyilvánulási formával tüntető, beetetett közönségnek fogalma sem volt róla, hogy mit is ünnepelne ma, mert egy ünnepen talán nem ildomos a másik inzultálása. El kell dönteni,hogy temetni jöttünk „cézárt,vagy dicsérni.
  Ami a házasságkötés előtti genetikai,és mentális vizsgálatot illeti, azt adolf hitler írta a harcom című „művében, és tőle vette át tanult kollégája. A fogamzás gátlókról csak annyit,hogy amikor betiltották a szarvasmarhák szteroiddal való kezelését, hizlalását, kezdeni kellet valamit a ható anyaggal. Na ebből lett a fent nevezett készítmény. Egyetlen esemény utáni szerben annyi hormon van, mintha 262 tonna, ( nem el írás ) szteroiddal kezelt marha májat evett volna meg.! Csak receptre doktorok, ugye!
  Meghajlok a 48-as szabadságharc mártírjai, és a Magyarság ellen elkövetett gaztettek áldozatai előtt, és a mindenkori hatalom által kisemmizett, megnyomorított Emberek előtt. TF

  1. T. Tóth úr! Nem fajelméletről volt szó, hanem kiszűrni az öröklődéssel járó betegségeket. Nagy különbség!

 2. kemény vélemény, mi van akkor, ha van benne valami? Van egy rossz szokásom: figyelem az embereket. És egyre több zombit látok az utcán. De itt a neten is, főleg azok, akik majd most jól megmondják nekem. Kiváncsi lennék arra is, hogy a rendszer védelmezői mit látnak ebből a ganajból, amiben ülnek és másokat is ülni kényszerítenek?! A másik: mi a 80-as években kötöttünk házasságot, de akkor nem végeztek genetikai vagy egyéb vizsgálatot. Egy úgynevezett házassági tanácsadás elnevezésű elbeszélgetésen kellett részt vennünk.

 3. „alkatuk szerint beazonosíthatóak, melyik tablettát szedte a mamájuk” Erről hol olvashatok részletesebben? A születendő gyermek nemének befolyásolásával is sokat erőlködnek a kishitűek,és sokan közülük az alkat befolyásolását vetnék el.A gnómok öléből tündérgyerekek szállnak ki (álmaikban).

 4. T.László Csongor Fehér
  A születendő gyermek nemével kapcsolatban a Buddhista írásokban( Tibeti könyv életről,és halálról) választ talál, a többi csak fantazmagória.F

 5. A születendő gyermek alkata másodlagos. Ami igazán fontos az a gyermek lelki világa. Vajon miért nem születnek év századok óta Jézusok, Mahávirák, Krisnák, Laocek, Kabírok? Mert ami a legdrágább a világon, abból is üzlet lett. A Szerelem. Te használsz engem,és én téged. Megkapom a fizetésed,én felnevelem a gyereked,mosok,és főzök rád. Mindketten elfogadjuk az üzletet, és közben elhitetjük magunkkal,és a másikkal,hogy milyen szerelmesek vagyunk.A lélek formálja olyanná a testet amilyen ö maga valójában. Az emberi test 99% ban egyforma, ki ilyen, ki olyan.Egy százalékban térünk el egymástól, szín, súly, magasság,stb. Mégis ez alapján döntjük el,hogy ki milyen ember. Két különböző nemű ember együttlétekor az egymáshoz kötődő lelki kapcsolatuk minősége határozza meg a születendő gyermek lelki világát, ami aztán formálja majd a testét. Erőszakban fogant gyermekből nem lesz lélek búvár, de törekedni fog,hogy uralkodhasson. Nem kell messzire menni példáért, saját Hazánkig elég. Az akadémikus „orvoslás véleménye,hogy a fogantatás időszakában milyen a Nő tesztoszteron szintje,és ennek értéke határozza meg a születendő gyermek nemét. A növekedés befejezte után,a mai tudás alapján,a test összetétel megváltoztatható. A magassággal kapcsolatos problémák, törpe növés, megfordítható.
  Hangulat változás esetén is elgondolkodtató, de így van. TF

 6. T. VA !
  Valószínű, hogy félre értette a lényegét, mert nem faj elméletet takar ah. házasság előtti kötelező alkalmassági orvosi vizsgálata. Nem szó szerinti idézés. „Két fiatal csak akkor köthet házasságot, ha a leendő férj teljesítette a sorkatonai szolgálatot,és egy orvosi bizottság megállapította, hogy fizikailag,és mentálisan alkalmas a gyerek nemzésre, ugyan ez érvényes a leendő feleségre, kivéve a katonai szolgálatot. Tisztelettel pontosítva.TF

 7. A mutánsnak titulált sejthalmazokkal legalább annyi baja lesz a magyarságnak és a magyar érzelmű embereknek,mint a megszállókkal,ha eljön az idő.
  H.B.
  “A Szent Korona búvópatakként végigkíséri a magyarság sorsát, amikor kell, felbukkan, hogy annak tiszta forrásában megtisztálkodhassunk. Elérkezett az idő a teljes megtisztuláshoz!”

 8. Egy kutya, kutyának született, és akként is hal meg. Az ember,embernek született,de csak „neki adatik meg,hogy embert felül múló emberként távozzon. De ehhez tenni is kell. Ezt ” lét tisztításnak nevezik. Az ember Isten soha nem lesz,de egy Isteni minőséget elérhet, az etikus életvitellel, tisztességre, igazságra való fogékonysággal. Ami ettől eltér, nem nevezhető Embernek! TF

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: