Működik a cenzúra!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

(Egy kedves olvasónk levelét és képeit közöljük az alábbiakban. Ezt kicenzúrázták, mert vállalta kilétét! – NIF szerkesztők)

Adjon az Isten!
Mint amatőr fotós regisztráltam magam egy „hazai” fotós weboldalon. Kitöltöttem az adatlapot annak rendje s módja szerint. Elkövettem azonban egy óriási hibát. A magamról rovatba ennyit írtam: Adjon az Isten szebb jövőt! Na ezt nem kellett volna. Ahhoz, hogy saját képeimet fel tudjam töltögetni – mások nagy örömére 🙂 – át kellett utalnom több száz Ft-ot a „tisztelt” weboldalnak. Állítólag ebből ők adományoznak ide-oda, a többit pedig az oldal „fejlesztésére” költik. Sic!
Na, kérem. Ezek után bátran kezdtem (volna) feltöltögetni kedvenc fotóimat … de a kedves moddderátor azt mondta finoman, hogy húzzak melegebb éghajlatra az „ocsmánysenkineksetetszene” képeimmel. Kérdeztem tőle, hogy ennyire égeti esetleg a szemét az „adjonisten”, de erre őkelme még válaszolni se volt méltó. Sic!
Aláírom, nem én vagyok a világ legzseniálisabb fotósa, de ha szétnéztek a „tisztelt” weboldalon és megtekintetitek az én képeimet, – szerintem – láthatjátok, hogy „beférnének” …
Hát, most is okosabbak lettünk. Ha „adjonisten”-t köszönsz, ne várj semmi jót a kufárok földjén. Sic!
Mellékletben csatoltam a „nemkellideilyenszar” képeimet, illetve csatoltam pár print screen-t az oldalról.
Hát akkor is: ADJON AZ ISTEN SZEBB JÖVŐT!
Éliás Sándor6 thoughts on “Működik a cenzúra!

  1. Tedd föl a panorámiora,ott nem cenzuráznak és még köszönni sem kell.A képek nagyon tetszettek.

  2. Kedves Éliás Sándor Úr!
    Megnéztem „tüzetesen is” a képeit,én nem látom se „rásszitának,se fásisztának,se nácinak”,úgyhogy egyetérek Önnel az „Adjon az Isten” nem tettszhetett a tulajdonosnak.További jó munkát,és jó egészséget kivánok a Szebb Jövő reményében,és kérem,hogy továbbra is készitsen ilyen és ehhez hasonló szép képeket!Üvözlettel:D.Éva

  3. A fene vigye el az összes zsidó szarházit.Ments meg uram ettől a fajtalan aljas haszonleső zsidó néptől! Adjon az Isten! Szebb jövőt!

  4. „Magyar”??! Hány pontot kapsz a societas net – kommandójától ezért a „beszólásodért”? Mehetsz Wellness hétvégére B.öszödre! Gratulálok!!!-„Átoksori
    Kisértet” fattya!!! (Ha nem tudod miről irtam, olvasdd !!!!!! el Wass Albert nagyszerű könyvét,és ráismersz magadra). Már tudjuk ki vagy,és kár az erőlködéssel!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük