MSZP – Hétfejű sárkány volt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A történelem vihara -tegyük hozzá a nagyhatalmak közönye és lelkiismeretlensége által- 1944 őszétől nyakunkra hozta az 1948-ban, erőszakkal, az orosz szuronyok támogatásával, választási csalásokkal kiépített bolsevik diktatúrát.

Azóta eltelt 62 év. Nemcsak állítólag, de legalább papíron, 1990-ben, rendszerváltozás történt. Ennek immáron 20 esztendeje. A legutóbbi országgyűlési képviselő választásokon döntött a szavazók jelentős hányada. Kétharmados hatalmat biztosítva a Fidesznek. A többszörösen lejáratódott, szemfényvesztő, népbutító, tömeggyilkosokat magába foglaló  elődök önkéntes jogutód maradványai, az MSZ(M)P „hetedik feje” még mindig itt nyújtogatja magát, okádja bűzös leheletét a T. Házban. Mi kell még ahhoz, mennyi szenny és további ármánykodás a részükről, hogy az erkölcsi és társadalmi megtisztulást megígérő és szavakban azt vállaló parlamenti többség, kíméletlenül lecsapja e képletes hetedik fejet?

Meddig tart még ez a tehetetlenkedő hezitálás? Milyen alapon ismerik el partnernek a levitézlett figurákat és hagyják általuk szennyezni a levegőt, az ország sorsát alakító csodás épületben? Erről ugyanis nem szól a fáma, nagy a csend!!!

Már az első plenáris ülésen törvényt kellett volna alkotni a közéletből való azonnali kitiltásukról. Mandátumaik visszaadásáról, helyükbe nemzeti érzelmű, új szellemiségű, az ország érdekeit óvó, védő képviselők beválasztatásával. Mire várnak a helyzetben lévők? Ki érti ezt? Ép ésszel ugyanis fölfoghatatlan a tétlenkedés e témakört illetően. Ráadásul erkölcstelen és elfogadhatatlan a népakaratot képviselők szemszögéből. Menlevelet adni bizonyítható nemzetrontóknak? Kérdezem sokak nevében, milyen életszemlélet és felfogás ez? Szomorúan kell megállapítanunk, hogy ez tarthatatlan, skizofrén állapot, nem más, mint visszaélés a választópolgárok bizalmával, türelmével. A türelmi idő lejárt! Ki a T. Házból az MSZP maradvány tagjaival. De örökre! Ingyenélőket nem tartunk jómódban, az adófizetők pénzén.

Lásd, a Biszku film körüli hercehurcát. Élő példa rá, micsoda arcátlanság, hogy még ők akartak megint diktálni, sakkban tartani egy neves filmszínház vezetését, a levetítést illetően. Ez nonszensz, abszurdum, elfogadhatatlan. Igazságtételt követelünk, minden mást megelőzően a kormányzati munkában. Haladéktalanul. Bizonyíték rá a saját  életünk, különösképpen a mi korosztályunké, akik közvetlenül a II. VH. után születve lettünk kiszolgáltatva a sorsunknak, áldozatul esve egy hamis eszme szemforgató filozófia túlkapásainak, emberbőrbe bújt farkas-apparátus kénye-kedvének. Nem is szólva a háttérben kiépített erőszak-szervezeteikről, amelyeknek nem kellett elszámolniuk senkivel. Élet-halál urai voltak, kíméletlenül végrehajtva -nem ritkán- torzult lelkű parancskiadóik túlkapás teli, önigazoló fantazmagórián alapuló, szennyes ukázait.

Ahol két dolog nem számított semmit, az ember és az igazság!!! Ezt elfelejteni, szőnyeg alatt hagyni, felelőtlenség, az áldozatok és azok leszármazottainak arculcsapása, sajnos már nem először legújabb kori történelmünkben. Ébredj hát kétharmados magyar Parlament! Teljesítsd kötelességed!

Igazságot Magyarországnak, igazságot a magyar népnek!

Péteri Attila Árpád

a Magyar Justítia Bizottság tagja

Nemzeti InternetFigyelő

One thought on “MSZP – Hétfejű sárkány volt

  1. A hülyeség, aljasság, lelkiismeretlenség, önismerethiány, hozzá nemértés, önérdek, gátlástalanság nevű fejek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük