KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

MPSZ: Azért dicsérik a szerbeket, mert más hátán vágják a fát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!


MPSZ logoA szerb sajtóban sorjáznak a hírek azzal kapcsolatban, hogy Szerbia mennyire humánusan viseltetik a migránsokkal, a menekültekkel szemben. Az Európai Unió politikusai szuperlatívuszokban beszélnek eme tákolmányország „csodás“ hozzáállásáról, miközben Magyarországot a legdurvábban, szavakban nem válogatva elmarasztalják azért, mert megint a vérével védi Európát, esetenként meggondolatlanul, zavarosan ragaszkodva az európai előírásokhoz, amelyeket már a tősgyökeres alapító államok is a szemétre vetettek. A hálátlan bal-liberális európai vezetők Magyarországot, a magyarokat csak ágyútölteléknek, kirabolható népként viselik el.

Mit is tesz Szerbia?

Szerbia regisztrálatlanul tovább küldi, pénzért szállítattja a migránsokat egyszer az ideíglenes szerb-magyar határra, másszor pedig a jelenlegi szerb-horvát északi határszakasz közelébe. Hangsúlyozni kell még egyszer, hogy nem ingyen. A migránsoktól pénzt, hasznot, profitot zsebelnek be „humanitárius“ alapon, miközben az EU támogatásokat is a zsebükbe teszik. Valójában embercsempészettel foglalkoznak.

 A Horgos-Röszke határátkelőn a szerb állam támogatásával odaszállított migráns terroristák megtámadták a magyar rendőröket, amiért azok nem engedték őket számolatlanul, ellenőrizetlenül a magyar belügy által ellenőrzött magyar földre. Olyan ez, mintha valaki segítségért kopogtatna a házunk ajtaján, majd miután nincsen megelégedve a kapott támogatással, vagy mert meg mertük kérdezni a nevét, meg honnan jött, betörné a kaput és elvinné, amit jónak lát, miközben a ház tulajdonosa börtönbe kerülne, mert megpróbálta megakadályozni a fosztogatást. Emlékeztetünk arra is, hogy nekünk magyaroknak, milyen megaláztatásokat kellett és kell akár manapság is elviselnünk akár a mai kis-Magyarország területén is, miközben a migránsokat nem is érintik a törvények.
Meg tudná valaki mondani, hogy hány képzett terrorista, mennyi fegyver, drog stb. jutott át a határokon?

Véleményünk szerint, vitathatatlan, hogy a Horgos-Röszke határnál történt migráns terrortámadás megtervezett, valakik által pénzelt akció volt.
Erre utalnak olyan tények, mint:

 

o   A támadók jól kiképzettnek, gyakorlottnak mutatkoztak.

o   A határ lezárása után a migránsok nagy többsége egyszerűen tovább állt, ám egy csoport figyelmen kivül hagyva azt az elvileg természetes érdekét, célját, miszerint akárhogyan, de mihamarabb el akar jutni az áhitott Németországba, tovább döngette, kövekkel , betondarabokkal a határkaput. (Ugyan, mit képzelhet magáról ez a csürhe? Miért kellene rajtuk segítenünk?)

o   Az első támadáshullám után, amíg a szerb belügyminiszter meg nem jelent a határon, mindössze 30-40 migráns maradt az incidens színhelye, a határkapu közelében, ám amikor megjelet a szerb kormány tagja, akkor azonnal 300-400-ra nőtt a migránsok létszáma. Arra kell gondolni, hogy ez is a terv része volt, és nem ingyen vesztegették az idejüket a migránsok.

Szerbia semmit sem tett a magyar rendőrök elleni támadókkal szemben az általuk ellenőrzött területen, ami a kötelességük lett volna. Ezzel a tettével Szerbia ultimátum nélkül fizikailag megtámadta a kis-Magyarországot. Ennek ellenére, még nekik állt feljebb, mondván „átjött a határon a vízágyú vize és a könnygáz“. Úgy kezdődött, hogy visszalőttek. A szerbeknek csak a Szent Korona tulajdonában lévő, a nagyhatalmak haszonleséséből, kegyetlenségéből, hálátlanságából ideíglenesen Jugoszlávia birtokába kényszerített földarab kell.

Kérdés az is, hogy mit képzel magáról a randalírozó csőcselék?
Ez a harcra képzett csapat miért nem a saját hazáját, házát védelmezi?
Ugyan miféle kötelessége lenne Európának befogadni egy ilyen erőszakos népet, amikor akár néhány tomboló szurkoló miatt is megbüntetik a focicsapatot, minden szurkolót bezárják a pályát? A határzár elleni fizikai támadás elegendő ok kellene, hogy legyen arra, hogy Magyarország teljesen lezárja a határait a migrációval, a menekültáradattal szemben.
A buta – akár gyengeelméjűnek is nevezhető – bal-liberális politikusok árulása miatt betelepített, integrálódásra képtelen migránsok nemsokára a „jogaikat“ fogják követelni az utcán tüntetve, ránk kényszerítik a kultúrájukat, és a gyerekeinknek kell majd feladniuk a megszokott ételeiket, életüket, a kultúrájukat, szokásaikat, az egyházukat, a vallásukat, a szabadságukat. Ezt akarja az európai ember?
Jusson eszükbe a Koszovó szindróma.

Angela Merkelnek és a többi álszenteskedő politikusnak is válaszolnia kell majd arra a kérdésre, hogy mi motiválja öket a ma zajló invázió, Európa tönkretételének a támogatására.
Mi a valódi céljuk? Háborúba vinni Európát az iszlámmal szemben, hogy a pénzügyi háttérhatalom, az USA, Izrael megint óriási profitra és még nagyobb (szuper)hatalomra tehessen szert? Tisztában vannak azzal, hogy hány százmillió (vagy ennek a sokszorosa) ember szenvedése és halála szárad (majd) a lelkükön?

Minden rossz mellett, Isteni gondviselésnek tulajdonítjuk azt, hogy ezekben a sorsfordító háborús időkben, amikor az idegen érdekeket kiszolgáló, infantilis politikusok Európa falai közé vonszolják a trójai falovat (a migránsok tömegeit), Magyarországot nem a bal-liberálisok vezetik, mert ebben az esetben esélyünk se maradna az életre. Ezzel együtt az MPSZ támogatja a FIDESZ kormány erőfeszítéseit a határok védelmében, és tisztelettel üdvözli a magyar külügyminiszterek részéről, eleddig nem tapasztalt őszinte hangnemet, amellyel helyére teszi a Magyarországot pocskondiázó, külföldi politikusokat, sőt a kollégáit is, akik hazugsággal igyekeznek leplezni a magatehetetlenségüket.


Ugyanakkor, teljesen értetlenül állunk a tény előtt, miszerint a magyar diplomácia már megint arról beszél, hogy Szerbiával tökéletesek Magyarország kapcsolatai, ami vitathatatlan hazugság. Tudnia kell a magyar kormánynak, hogy ha ezzel a szűklátókörű, nem kevésbé buta hozzáállással tovább dícsérgeti a szerb-magyar kapcsolatokat, miközben a szerbek jó nagyokat rúgnak beléjük (és belénk, a szerbek által birtokolt magyar földön élő magyarokba is), akkor ez felhívás a számukra (mint Merkel asszony eszement ámokfutása a migránsokkal kapcsolatban), hogy ne csak rúgjanak, hanem „bátran“ lőjenek is. Úgy vélik, hogy a magyar kormány szabad kezet adott nekik velünk szemben. Mikor érti meg ennek a kis-Magyarországnak a politikuma, hogy Szerbia mindig ellenséges lesz Magyarországgal szemben, és ennek nincsen alternatívája, hiszen ők is tudják, hogy az általuk birtokolt magyar földdarab nem a tulajdonuk és nem is lehet az. Isten, Hunyadi János és a magyar nép előtt tett Szent Esküjüket sem tartják be. Akkor azt fogadták meg, hogy soha nem fognak a magyarok ellen menni, és mindig a magyarok mellet fognak harcolni.
A szerbek csak addig „cimborák“, „hálásak“ amíg nekik van szükségük ránk, amíg tőlünk függenek valamiben. Csak addig nem bántanak, amíg tartanak Magyarországtól. Éppen ezért, amint Magyarország szabad utat ad nekik az EU-ba, a délvidéki magyarokkal gyorsan elbánnak.

A Magyar Polgári Szövetség,  az emberhez méltó magyar élet biztosításának, az ország megmaradásának egyetlen lehetőségét a morális nemzeti jobboldal hatalomra jutásában, valamint a Történeti Alkotmány jogrendjének folytonosságban látja.


Magyar Polgári Szövetség nevében,

                                Rácz Szabó László, elnök

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

0 thoughts on “MPSZ: Azért dicsérik a szerbeket, mert más hátán vágják a fát

  1. Elbűvölő előnyünk nekünk magyaroknak, ami a dermesztő csapdánk, vagyis hátrányunk:csak a jót feltételezzük a másikról. Csakhogy! Az évszázadok során felgyülemlett, fájdalmas emlékeinket ha sutba dobjuk a szerbekkel kapcsolatban, kötözni való, átkozott bolondok lennénk. Jól van megfogalmazva általatok, mikor is megértőek a szerbek és milyen is a méregfoguk, ha egy kicsi előnyben is vannak. Olyankor aztán elemében vannak az embertelenségnek, kegyetlenségnek, megátalkodottságnak. Ha ezt egy pillanatra is elfelejtjük, vétkezünk magunk és mieink ellen!
    De bőven elég nekünk az evangéliumi, Jézus Krisztus által adott tanítása: „Ne bízzatok az emberekben!!!” Fogadjuk már meg végre a Fiú-Isten tanítását, azért okított minket, mert rászorulunk.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: