Most provokálni teccciiik?


Kérjük ossza meg a tartalmat! Csak egy kattintás!

jog

Előző írásomat a Magyar Cionista Szövetséggel , kapcsolatban az a felháborodás hozta létre, mely az uniós antiszemitizmussal kapcsolatos felmérésének itthoni balliberális fogadtatása, kommentálása okozott.  Egy mondat sem hangzott el Magyarország – a HAZÁJUK – védelmében.

Hogy igaz, volt „szóbeli inzultálás”, de igazán bizonyított fizikai nem. Igaz, volt zsidó síremlék rombolása, de legalább ugyanannyi volt, ha nem több keresztény köztemetőkben is. Hogy Magyarországon él talán Európa legnagyobb zsidó közössége, hogy az állam milliárdokat költ zsinagógák felújítására, emlékhelyek építésére. Hogy Magyarország hozta köztudatba a holokauszt emlékévet.

A baloldali újságok, honlapok bizony inkább ráerősítenek a hamisításokra, túlzásokra. Hogy cinikus legyek, „pápábbak a pápánál”. Abba most ne menjünk bele, hogy valószínűleg itthon készültek azok az alapcikkek, melyek nyugaton megjelentek, de hát olyan kéjes, édes érzés hivatkozni rájuk, mint független és mérvadó sajtóra.

És most az újabb. Az OTP, a MÁV elleni kártérítési perek után jött a Sukoró-ügyben peres eljárásban kért 100 milliárdos kártérítés. Humoruknál vannak valakik vagy nagyon is tudják, mit csinálnak? Provokálják a magyarokat?

Nem kell mélyre ásni Sukoró-ügyben. Elég néhány kérdésre választ várni önmagunktól.

 1. sukoroHa 1000 milliárdos holtbiztos üzletről van szó, akkor mi szüksége van komoly üzletembernek néhány tízmilliós, zavaros „telekcserére” és még zavarosabb bejelentkezésre lakhely teremtése céljából?
 2. Ha ilyen hatalmas és egyszerű, gyors megtérülésű, hatalmas profitot hozó építkezésről van szó, akkor hogy-hogy nem akad egy pénzügyi csoport, egy bank-konzorcium, amelyik felépítené az állam bárminemű segítsége nélkül? Ennyire ellenségük a saját pénzüknek?
 3. Ha csak az állam az oka a kudarcnak, akkor miért nem épült fel az elmúlt kb. 8 évben Berzencén a hasonló (valamivel kisebb) játékváros? Építkezés nuku, de egymással marakodnak bíróság előtt az évente változó zavaros hátterű befektetők.
 4. Elképzelhető, hogy csak az állam sokmilliárdos támogatására utaztak volna Sukorón?

És most a baloldal tapsikol, hogy hurrá, de jó lesz fizetnünk 100 milliárdot. Hát normálisak ezek?

Vagy van még valami?

Az elmúlt három évben uniós eljárásokkal, uniós cirkuszi előadásokkal sokkoltak minket, abból a téves elképzelésből, hogy a magyarok annyira szentnek tartják az Európai Unió véleményét, hogy azt igaznak elfogadva, feldühödve általa, nekimennek az Orbán-kormánynak.

Az elmúlt három évben hatalmas tömegtüntetéseket, útlezárásokat, országbénító megmozdulást szerveztek valakik, abban a hitben, hogy a feldühödött tömeg megdönti az Orbán-kormányt. Aztán ezek mind nevetséges résztvevői létszámukkal eltűntek a semmiben.

Ugyanilyen közröhejjé tornázták magukat a kis liberális csoportocskák színházai (oktatás, korkedvezményes nyugdíjak, szabad kábítószeresés, stb. ügyek) az utóbbi hónapokban.

Ezek nem váltak be, de „van mááásik”!

A provokáció.

Dühítsük fel a magyarokat hazugsággal, otromba fasisztázással, antiszemitázással, mert ha elérjük azt, hogy néhány hirtelen, mindenre kész balhés személy, csoport (természetesen rásegítve a beépített emberek által) az annyira áhított zsidóatrocitást megteszi, akkor jogosan lép fel az Unió, a világsajtó, a világközvélemény az Orbán-kormány ellen.  Ha a magyaroknak nem akaródzik megbuktatni Orbánt, akkor megteszik ők.

Dühítő mindez, de szükség van a józan észre és a nagy odafigyelésre. Majd a véleményünket kifejezhetjük félév múlva a választásokon. Nem szabad bedőlni a jelek szerint megjelenő, eddig soha nem hallott hazafias jobboldali mozgalmaknak, pártalakulatoknak. Ezek nem természetes képződmények, hanem tudatos provokációk és csupán hergelni akarnak. Ezt hívják csapdának.

Örülök, hogy a Jobbik nagyon okosan nem ugrik be semmiféle Magyar Hajnal és társai típusú együttműködésbe. A jobbiknak nagyon vigyázni kell a következő félévben minden megnyilvánulására. Bízom abban, hogy lesz elég okosságuk és hatodik érzékük és megerősödve, tisztán jutnak el a választásokig.

Lehet bennünk harag a manipulációra, válaszolhatunk is rá, de nem ugorhatunk ész nélkül. Nagy a tét. Ha jövőre sikerül a padlóra küldeni a választásokon az un. baloldali, liberális ellenzéket, akkor az lesz az igazi KO!  És ezt nem csak mi, de ők is tudják!

Havrilla István

Nemzeti InternetFigyelő

Facebook hozzászólások

53 hozzászólás a(z) “Most provokálni teccciiik?” bejegyzéshez

 1. Havrilla István Úr! Mélységesen egyetértek Önnel! Julianus Julius

 2. Nem tudom miért de a most felkerült Kisgazdapárt részemre kissé gyanus. Talán mert 1947-töl mindig valami provokált párt jelent meg és a végén ahogy jött ugy tünt el. Nagyon helyeslem, hogy a Jobbik semmien joboldai közösséggel még kapcsolatba se menjen. Részemre is provokácionak tünik. Havrilla Istvánnak igazat adok.

  Esther

 3. Csatlakozom a cikk véleményéhez és azok társaságához, mint az előző két hozzászóló is, akik elhatárolódnak minden magyar ellenes provokációtól, hisz a történelem bizonyítja ezt a fajta magatartását és életformáját egy bizonyos csoportnak, nép(ek)nek, akik nem tudtak soha saját erejükből maguknak saját életteret teremteni, ott a környezetükkel / szomszédaikkal békében lenni és hosszútávon megélni,
  Legszembetűnőbb és érzékletesebb példák közé lehetne sorolni a cikkben vázolt / bemutatott helyzetre, az FKGP és a Magyar Hajnal hirtelen megjelenését. Külföldi példák közül elegendő az ún. “arab tavasz mozgalom”-ra gondolni, mely azóta csak ártatlan, addig békében és jó létben élő milliók helyzetét keserítette meg, de a háttérben milliárdos hasznot hozva a fegyvergyártoknak és egy ilyen “üzlet” köré csoportosuló más “szolgáltatók és szállítóknak”. (Marokkó, Tunézia, Líbia, Egyiptom, Szíria) Ezen állítás alátá,asztására elegendő, ha figyelmesen elolvassa valaki, vagy ismeri a történelm e fejezeteit és e csoportokkal kapcsolatosan, nem csak az újkorit, de évszázadokra vissaztekintve.
  johannesbmf1

  • Tisztelt johannesbmf1!

   Azért ne mossuk már össze a Magyar Hajnalt és az FKGP-t, mert az Ön hozzászólásából valahogy ez tűnik ki. Az FKGP elődje a Nagyatádi Szabó István által 1908-ban alapított Somogy megyei Kisgazdák Egyesülete és a Magyarországi Kisbirtokosok Szövetsége, majd 1909-ben pedig az Országos Függetlenségi és 48-as Gazdapártot. Ez utóbbinak és a Keresztény Nemzeti Egyesülés Pártjának 1922-ben történt egyesüléséből született meg a Keresztény-Keresztyén Földmíves-, Kisgazda- és Polgári Párt. Ezt az egyesülést egyébként későbbi miniszterelnök Bethlen István hathatós közreműködésével történt.

   Ezért történelmi a Független Kisgazdapárt. Mi a köze kedves johannesbmf1 az FKGP-nek a Magyar Hajnal mozgalomhoz? Miért írta Ön azt, hogy hirtelen megjelent az FKGP és a Magyar Hajnal? Az utóbbival feltétlenül egyetértek, de az FKGP nem jelent meg hirtelen, hanem az FKGP-t szétverték mind a beépített ügynökök, mind a Fidesz Orbán vezetésével. Az FKGP a XX. századi magyar történelem és politika folyamában mindig is hangsúlyos szerepet töltött be. Csak az a baj, hogy valamiféle “érdekes okok” miatt – ami miatt a rendszerváltás sem történt meg – a jelenlegi “magyar” politikai szereplőknek továbbra is veszélyes egy esetlegesen megerősödő és meghatározó szereplővé váló Kisgazdapárt.

   A Kisgazdapártnak pedig joga van rendezni sorait, újra építkezni, és végezni történelmi küldetését. Jelenleg éppen ezt teszi.

   Hogy a Magyar Hajnal mit tesz és éppen hány ember áll mögötte, ez sokak számára nem tiszta még. Azonban a két tömörülést összemosni nem túl gáláns dolog.

   Nifadmin

 4. Kiegészítésként, jó lenne, ha ezen érvek (a cikkben leírtak) majd a következő, hazánk ellen indított amerikai tárgyaláson is elhangzanának.
  Remélem lesz olyan jó védőügyvéd ismét, meg a nemzetközileg varázsolt tisztes bíróság nem lesz elfogult és elvakítható s az előző két próbálkozáshoz hasonlóen ez is az ők részükre kudarc leszm bizonyítva élhetetlenségüket, összeférhetetlenségüket,
  Meg, akkik ide telepedtek, (nem hívta senki ide) illene már megpróbálni a beilleszkedést, nem több jogot követelni, mint a befogadóknak van, és a kötelezettségeket is vállalni a békés együttéléshez.
  johannesbmf1

 5. Sajnos a Jobbik hiába okos, és hiába vigyáz mindenféle megnyilvánulásra, amikor akár a Fidesz-KDNP-ről, akár az MSZP-ről van szó, mindhárom párt teljes egyetértésben közösíti ki a Jobbikot.
  Naponta látjuk azt, amikor a médiában egymásnak adják a kilincset az MSZP-sek, és lökik a kampányszövegüket, míg a Jobbiknak elvétve adnak lehetőséget a megszólalásra, és akkor is hárman kérdeznek egymást túllicitálva úgy, hogy a Jobbikos egy mondatot ne tudjon befejezni.
  Ez a módszer már nagyon jól bevált a MIÉP-nél.
  Be is jött a liberális társaságnak.

  Baumag

  • Sajnos, a provokáció világszerte bevetett és módfelett hatásos eszköze a társadalmakat a megosztás segítségével is felszámolni akaró új világuralmi rétegnek.

   7 milliárt emberrel nem bírnak el még akkor sem, ha mindegyik bőre alá chipet ültetnek már az anyaméhben is. Ekkora adathalmazzal már a legmodernebb eszközökkel sem tudnak mit kezdeni.

   Nem istenek ők még akkor sem, ha rendelkeznek elég sok istenpótló technikával. De annak akarnak látszani, hogy úgy féljenek tőlük, úgy imádják őket az emberek, mintha azok volnának.

   Dienes Erzsébet

   • Kedves Hölgyem, az Ön felvetése, hozzászólása, teljesen egyértelmű! Sajnos egyes zsidó krőzusok Istent akarnak játszani, bil gates, és neje, a chetrailerek finanszírozója hiszi azt, hogy ha pénze van, akkor mindent megtehet! Pofátlan cinizmussal teszik fel a kérdést, ..mi túléljük, de önök is? Mi túl fogjuk élni, őket is! Ezt tudom, és hiszem is, mert nem kiválasztottak ők mint azt hiszik, – legfeljebb a pusztulásra – és az Isten nem enged kontárokat belnyúlni a gépezetébe! A MAG, mi vagyunk, mi éljük túl őket, és akkor meglátják – aki meglátja – ki az Isten kiválasztott népe! Mindenkit el lehet lehetetleníteni egy darabig, aztán lehullik a hályog, a rózsaszín (narancs) szemüveg, és lehet futni, ha van hová! Ez a kétharmados csőcselék itt befejezte az ámokfutását, az összes előző pártocskákkal együtt! A felhergelt hülye cigány is azt hiszi, ha zsidóuralom lesz Magyarországon, az lesz nekik a Kánaán! Nagyon nagy tévedés! azt hiszik ezek, hogy a cigány miniszterelnök, és bandájának hitbizománya ez az ország? Minden egyes lépésük provokatív számunkra, vagy olyan választási mézesmadzag, amit sokan benyaltak 2010 ben. Vaclav Havel mondta, még cseh államfőként 2006 ban, amikor a cigánygyerek odament sírni a választási veresége után:”..jajj a magyaroknak, ha ez az ember mégegyszer halalomra kerül..!” Hát bejött, sajnos! Julianus Julius

 6. Igen, tudatos, előre megfontolt szándékból elkövetett provokáció, amit 23 éve a ballibsik csinálnak a magyarok ellen. A sukorói ügy rávilágít arra, hogy most már pofátlanul a hasukra ütve mondott számadatot követeljenek. Ez még az 1990-es évek elején nem vált be náluk, megfelelő, magas pozícióban lévő embereik hiányában, amikor golfpályában utaztak volna a Dunántúlon. Tanultak az esetből, de remélem a magyarok is ezt tették. Mint ahogy ez az oldal és még több más, nemzeti tudatú is – hála Istennek és a szerkesztőknek – észérvekkel vág vissza, nem fülét-farkát behúzva hallgat, mentegőzik, mint sokáig tette.
  Anna

 7. Van aki komolyan elhiszi, hogy a jobblib (fidesz) és a ballib (emszpmdk …) valódi ellenfelek??? A főbírót és a főügyészt a kormány nevezi ki. Ezért teljesen függetlenek. A sukorói kártérítési pert a fidesz hozta össze. Ugyanis ha joávblúmra akkor is kötelező a törvény betartása ha nem ismeri, akkor elítélték volna közokirat hamisításért. A Gyurcsány Bajnai duót különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelésért, mint ahogy lehetett volna. Akkor viszont nincs komolyabb alapja a kártérítési pernek. Mi is történne, ha a betörő 50 000 000-ós zsákmányra számít, nem talál csak 20 -at és beperli a jogos tulajdonost az elmaradt nyereség miatt.
  2014-ben a fidesz fog győzni. Utána, az új választási törvénnyel már teljesen jól ütemezhető, hogy mikor ki nyeri a választásokat.
  eSzeL

 8. Kedves neonácik, nektek a zsidókon kívül van más mondani valótok az életben? Nincs? azt látom…Pech, de most nincs egy náci Németország amely pár pillanatra hatalomra segítene titeket…:(

  Fispán Géza

  • Csak azt nem értem, hogy akartok egyszerre nácik és nem nácik is lenni..?.:) kínos amit írok, megértem..óóóóóó

   Fispán Géza

  • Tudod aranyos Gézuka, az a helyzet, hogy nem létezik olyan ártalmas téma, amit a politika ne minden alkalommal éppen zsidó-kérdéssel igyekezne kivédeni.

   Nem vetted még észre?

   Sajnálom, mert evvel te magad is hozzájárulsz ahhoz, hogy a jelenlegi világpolitika az összes disznóságát a zsidók nyakába varrja.

   Én pedig tiltakozni szoktam minden esetben, amikor a népeket-, nemzeteket-, kultúrákat felszámoló, vagyonelosztásos világpolitika a holokauszttal fogja be az egyre gyérülő védekező emberek száját, illetve arra hivatkozva gátolja meg, -méghozzá meglehetősen NÁCI módon!- a természettől garantált önvédelmi reflexet az népekben és az emberekben.

   Ha néha elvonatkoztatnál a zsidóktól, olyankor sem lenél képes felmérni, hogy ki a nagyobb “náci”: -a lenácizott védekezők, vagy a mindenkit támadó “antinácik”

   Üdv:

   Dienes Erzsébet.

   • kedves Erzsikébet ( aki talán aranyos) !

    Talán a fogalmak tisztázásával kéne kezdenünk! A Magyar neonácik bekerülve a parlamentbe ezt a kérdést igyekeznek feszegetni, mindent ebbe csomagolnak, minden mögött a Háttér hatalom kezét látják. Ezt a
    téveszmét már Istóczki Győző úr is sikerrel alkalmazta egy ideig, de a tiszaeszlári per buktája után már kevesebb sikerrel. Először is fantomizálni kell azt az ellenfelet amelynek a nyakába lehet varrni mindent amit ugyan a saját tehetségtelenségünk, lustaságunk, rövid távú gondolkodásunk és kétbalkezes politikusaink okoznak. Talán nem kéne a világpolitika síkjára áttennünk a Magyarországon történő eseményeket, maradjunk itthon! A magyar politika változó intenzitással de Rákosi Mátyásig (!) bezárólag gyakran élt a bajok elfödésének e primitív módszerével és..sikerrel. A holokauszt…a honi neonáciknak el kéne lassan dönteniük, hogy volt-e holokauszt vagy sem? Ha nem volt akkor az érveik egy részét a szemétre dobhatják, mert akkor ugye nem érvényes az a kritérium, hogy a meg sem történt eseményért kárpótolják a zsidókat. ( Megjegyzem a sok száz milliárdos kárpótlással szemben kb 8000 túlélő kap életjáradékot, és az egyszeri kárpótlás idején az államosított, vagy a nyilasok által rekvirált vagyonért kaptak _a nem zsidók is _egyszeri kárpótlást. Ha volt és valóban elvittek Magyarországról az államrezon segítőkész együtt működésével 450 000 magyar állampolgárt akik történetesen zsidónak születtek, kivétel nélkül a 2 éves gyerekeket, terhes anyákat, 8o éves öregeket.. és puskatussal verték be 8o -asával a marhavagonokba a mostanában a csendőrök egy üres ée egy vízzel teli vödörrel. Ez után következett a 6 napos nyári hőségben az utazás. És a többi..ami mára már közismert.
    Az utolsó mondatodat viszont nem értem.

    Üdvözlettel: Fispán Géza

  • És mégegy kis szösszenet Fispán Géza számára.

   Jó példa az úgynevezett antináci-metódusra a Horthy-szobor körül vert paláver.

   Most tekintsünk el a hivatalos, vagy éppen sztalini történelemkönyvektől, Horthyt még a győztes nagyhatalmak sem voltak képesek vád alá helyezni Nürnbergben. Pedig ott aztán mindenkire sor került. Azokra is akiket el sem tudtak érni. Horthy pedig ott állt védtelenül, teljesen kiszolgáltatva a bosszúálló győztesek számára.

   Nem tartod furcsának, hogy 2013-ban , minden tudományos tisztázás helyett, Horthyra hivatkozva indítottak a magyar nemzet ellen ilyen nemzetközi támadást?

   Igen, a magyar nemzet ellen!

   Mert Horthy a magyaroknak olyan kormányzója volt, akinek teljesítményét azóta sem volt képes megközelíteni egyetlen helytartó sem. Sem a Szovjetektől ideállított, sem a jelenlegi globálnáci világbirodalom által engedélyezett helytartók közül valamelyik.

   Miért is ellenzitek annyira Horthy tiszteletét MAGYARORSZÁGON? Valóban a német nácizmus miatt???? Mert én meg úgy érzem, inkább a Tanácsköztársaság miatt.

   Ennyit a zsidózásról kedves Fispán Géza.

   Üdv: Dienes Erzsébet

   • Kedves Erzsébet!

    Fispán úrral nem kell törődnie. Ő egy munkásőr volt, és szőnyegkereskedése (első sorban pvc-kereskedés – ilyen néven is szerepelt az MNO fórumán!) van Debrecenben (nem mondom meg, hogy hol),…. Ö egy öskommunista,… Ha jól emlékszem, tűzoltó tisztként ment nyugdíjba, de lehet, hogy erre most rosszul emlékszem,… Ha nem tűzoltó tiszt, akkor munkásőr tiszt volt,…

    Híradmin!

   • p.s.
    Horthy Miklós fehér terroristáinak _ mert a banditái nem a csehekkel, románokkal harcoltak_ 2000 ártatlan fegyvertelen civil esett áldozatul, talán Simon József a marcali katolikus pap élete és halála egy csepp a tengerben megvilágítja. Horthy alatt tántorgott ki Amerikába másfél millió emberünk..és a 3 millió koldus országa lettünk. Mára már valóban sikerült ezt az ideális állapotot megközelíteni, igaz még csak félmillióan tántorogtak ki..A II. vh idején 1 000 000 magyar ember halála kötődik a kormányzó úr nevéhez, ezen egy szoborral és ünnepségekkel változtatni nem lehet azok a tízezrek akik a Donnál fagytak meg a nyári ruhájukban ..szintén nem voltak a szobor avatáson.

    Fispán Géza

    Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

    Híradmin!

 9. Tisztelt Híradmin!

  Nem is az ilyen Lenin-fiúkkal szórakozom, csupán avval törődöm, de avval nagyon, hogy hol is fészkel mostanában az eredeti nácizmus igazán veszélyes módosulata.

  Éppen ezek a bőszen nácizó elvtársak próbálkoztak népeket és nemzeteket totálisan megsemmisíteni, felszámolni, már Hitler előtt is mint kommunisták, és a kommunizmus bukása után, mint “liberálisok”.

  Az én szakzsargonomban egyszerűen GLOBÁLNÁCIK mindkét oldalukról.

  Ki szeretném nyitni az ő csipájukat is, hogy a fegyvernek, amit elenünk forgatnak két éle van. Bele fognak a bősz békeharcukba sebesülni.

  Egyébként a figyelmeztetését köszönöm, de hallottam már az elvtársról én is valamit.

  Viszont az önök védelmében ezúton szeretnék kijelenteni, hogy minden leírt vélemény a sajátom, amiért én vállalom a felelősséget, s nem lehet azokra a fórumokra hárítani, amelyekben ki is fejtem a véleményem.

  Üdvözlettel: Dienes Erzsébet.

  • Kedves Erzsébet!

   Nézzük hol fészkelnek az “igazi ” nácik?..:

   Talán ha a Vona Gábor és Pörzse Sándor aáltal támogatott és hitelesített trikó árus és filozófus személye megfelelő lenne a te számodra is:

   “Kis Csaba exJobbik-jelölt_ balmazújvárosi_ ilyen programmal ndult a választásokon:

   „Nacionalistaként indultam az úton. Végignézve a világot, a társadalmi berendezkedéseket, a II. világháború győzteseinek mocskát, Európa jövőjét, a kor kihívásaihoz igazított nemzetiszocializmusban látom”.

   p.s.
   “a kor kihívásaihoz igazított nemzetiszocializmus” egyenlő a neonácizmussal szerinted?

   Érdeklődéssel várom:

   “Egyébként a figyelmeztetését köszönöm, de hallottam már az elvtársról én is valamit.”

   FISPÁN GÉZA

 10. A provokáció Marcaliban és a Sonline.hu-n is ezerrel dübörög! A pufajkás gyilkos, lakhely áruló, tolvaj alkoholistának szobrot emeltek Marcaliban! Valaki(k) egy kabátot és és kötelet tettek rá erre a vérvörös bolsevik zsidó megyei lapban a görények kgb módon üvöltöznek, a halott gyalázása miatt! A “demokrata” portál természetesen törli azokat a hozzá szólásokat ahol erre figyelmeztetnek! Arról megfelejtkeznek ezek a “demokraták” hogy a Magyar nép gyilkosának, kifosztójának és egy alkoholistának emeltek szobrot! Ez náluk természetes a mai napig is! Horthynak többek között ez is megbocsájthatatlan bűne, hogy nem irtotta ki mindegy szálig ezeket a genetikai hulladékokat!
  kató rudi

 11. A botox mumia emberi itt is dolgoznak? Írtam egy pár sort ami nem jelenik meg, vajon miért?

  kató rudi

 12. A provokáció Marcaliban és a Sonline.hu-n is ezerrel dübörög! A pufajkás gyilkos, lakhely áruló, tolvaj alkoholistának szobrot emeltek Marcaliban! Valaki(k) egy kabátot és kötelet tettek rá erre a vérvörös bolsevik zsidó megyei lapban a görények kgb módon üvöltöznek, a halott gyalázása miatt! A “demokrata” portál természetesen törli, azokat a hozzá szólásokat ahol erre figyelmeztetnek! Arról megfelejtkeznek ezek a “demokraták” hogy a Magyar nép gyilkosának, kifosztójának és egy alkoholistának emeltek szobrot! Ez náluk természetes is a mai napig is! Horthynak többek között ez is megbocsájthatatlan bűne, hogy nem irtotta ki ezeket a genetikai hulladékokat!
  kató rudi

 13. Várom a reagálásukat, hogy miért nem jelenik meg a kommentem!

  kató rudi

  • off. hogy ne nélkülözzük a humort mint egy vona, vagy egy kövér…:

   Ha még sokáig itt leszek, ..tűzoltó leszek, katona, vadakat terelő juhász…:)

   FISPÁN GÉZA

 14. “0.000000e+0k, a ön a on szerint:
  Kedves Erzsébet!
  Fispán úrral nem kell törődnie. Ő egy munkásőr volt, és szőnyegkereskedése (első sorban pvc-kereskedés – ilyen néven is szerepelt az MNO fórumán!) van Debrecenben (nem mondom meg, hogy hol),…. Ö egy öskommunista,… Ha jól emlékszem, tűzoltó tisztként ment nyugdíjba, de lehet, hogy erre most rosszul emlékszem,… Ha nem tűzoltó tiszt, akkor munkásőr tiszt volt,…
  Híradmin!”

  Kedves hazudozó Világbajnok!

  ..aki oly gyáva, hogy még a nevét sem meri aláírni..1/ életemben még katona sem voltam, nem hogy mókásőr, faipari mérnök voltam, és a rabló privatizációban való részt nem vételemért rúgtak ki első munkahelyemről 20 év után…ahol üzemvezető voltam. Ezután kezdtem vállalkozásba a Domb u. 1.sz. alatt..PVC üzelttel.Az őskommunistaságom miatt szállt rám 1984 március 15.- ota az állam biztonság é. András örgy, és F. György főhadnagy elvtársak személyében..egészen 1989-ig tartó felügyeletükkel..Tűzoltó tiszt egészen kis gyermekkoromban szerettem volna lenni, de azután letettem róla. Mókásőr tiszt meg ugye nem lehettem a testületi tagság hiátusában.

  A fentiek miett kérem szíves bocsánat kérését a hazudozási miatt..ha lehet még ebben az évszázadban.

  Önnel szemben nem szoktam hazudozni ezt vegye figyelembe a következő hazudozásai alkalmával.

  Fispán Géza

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

  • Kedves hazudozó Világbajnok!
   ..aki oly gyáva, hogy még a nevét sem meri aláírni..1/ életemben még katona sem voltam, nem hogy mókásőr, faipari mérnök voltam, és a rabló privatizációban való részt nem vételemért rúgtak ki első munkahelyemről 20 év után…ahol üzemvezető voltam. Ezután kezdtem vállalkozásba a Domb u. 1.sz. alatt..PVC üzelttel.Az őskommunistaságom miatt szállt rám 1984 március 15.- ota az állam biztonság é. András örgy, és F. György főhadnagy elvtársak személyében..egészen 1989-ig tartó felügyeletükkel..Tűzoltó tiszt egészen kis gyermekkoromban szerettem volna lenni, de azután letettem róla. Mókásőr tiszt meg ugye nem lehettem a testületi tagság hiátusában.
   A fentiek miett kérem szíves bocsánat kérését a hazudozási miatt..ha lehet még ebben az évszázadban.
   Önnel szemben nem szoktam hazudozni ezt vegye figyelembe a következő hazudozásai alkalmával.

   FISPÁN GÉZA

 15. Kedves Erzsébet!

  Gondolom a hazudozás halmaz után kissé korrigálja a harmadik hozzá szólását. feltéve ha a tények mellőzése nem zavarja a tisztán látását.

  Fispán Géza

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

 16. Kedves Erzsébet!
  Gondolom a hazudozás halmaz után kissé korrigálja a harmadik hozzá szólását. feltéve ha a tények mellőzése nem zavarja a tisztán látását.

  FISPÁN GÉZA

 17. Tűzoltó leszek, katona, vadakat terelő juhász?

  Talán némi humor beleférne, ne legyünk már olyanok mint egy kövér, vona…!..:)

  FISPÁN GÉZA

 18. Ugyan aranyos PVC-padló!

  Nem először kerülünk egymással összeütközésbe. Éveken át vitatkoztunk egymással ezekről a kérdésekről az Indexen.

  Te semmit sem változtattál a brosúrádon. Ne is vedd zokon, ha nem akarom éppen veled untatni ennek a blognak az olvasóközönségét is. Oly régen lezártuk ezeket, a csak kötekedésre való témákat.

  Egyet azért mégis hozzáfűznék annak megünneplésére, hogy ismét szembesültünk egymással.

  NEM LÉTEZIK NAGYOBB “NÁCI” AZOKNÁL, AKIK A VILÁG VALAMENNYI NÉPÉT és NEMZETÉT FEL AKARJÁK SZÁMOLNI, hogy rabszolgájuk legyen felekezettől, bőr színétől, nemzetiségüktől, nemüktől független minden ember.

  Márpedig a magát antinácinak HAZUDÓ kórus, pontosan ezt az új Internacionálét fújja.

  TE IS!

  Én pedig megpróbálok szabad ember maradni.

  Evvel zárom siraimat.

  Neked további jó korteskedést kívánok aranyos VILÁGNÁCI/GLOBÁLNÁCI elvtársaid érdekében. Remélem, nem lesz túl nagy sikeretek.

  Dienes Erzsébet

  • 🙂 Látod én nem emléxem Rád, olyan mély nyomokat nem hagytál bennem…de az itt felsorolt hazudozásokra azért illene valamit mondanod, kedves náci mosdató..mert ugye holmi tények továbbra sem homályosítják el a tisztán látásodat…..

   Akkor most tisztázzuk! Nem voltam mókásőr, ezt te is tudhattad, ha már ilyen jól összejöttünk az Indexen _ amelyet a nemzeti oldal szépen megtisztított a más véleménytől, mint a nácik egykoron _ sem őskomcsi, sem tűoltó…10 évig ott írogattam, amíg kiderült, hogy a PRAVDA HELYREIGAZÍTÁSOK ÁLLANDÓ ROVATA ki nem verte a biztosítékát a fidesz legújabb zsákmányának…A Helyreigazítások 525 (!)-ig számoltam mindig így kezdődtek: ” Valótlanul állítottuk..Nem felel meg az igazságnak az az állításunk, …Hamis színben tüntettük fel… Ennyit a szabadság felfogásáról a jobb oldalnak nem a 30-as években de ma…:)

   Nem vall túl éles elmére , hogy a náci ideológiát szeretnéd áttolni a másik oldalra..de sebaj, a NASA is egy majmot lőtt fel először ..és pár évtized múltán már ember lépett a Holdra..:)
   p.s.

   “. A liberálisok jelenleg a XIX. század elejére kiforrottá váló nemzetfogalmat használják. Ha éppenséggel használnak nemzetfogalmat, ugyanis sok liberális szembesülve a globalizációval elutasítja a nemzetek létjogosultságát a politikai életben és provinciális jelenségnek tekinti őket.”

   Ezen nem velem vitatkoztál, mert nem vallottam liberális eszméket, sőt egy világrendét sem..valakivel keversz, de ez a mikorunkban már szükségszerű…

   FISPÁN GÉZA

 19. Egyébként Gézának ismernie kell a “liberálisok” elképzelését a nemzetről.

  Emlékszel Géza, mennyit vitatkoztunk ezen:

  “. A liberálisok jelenleg a XIX. század elejére kiforrottá váló nemzetfogalmat használják. Ha éppenséggel használnak nemzetfogalmat, ugyanis sok liberális szembesülve a globalizációval elutasítja a nemzetek létjogosultságát a politikai életben és provinciális jelenségnek tekinti őket.”

  Ugye, milyen aranyos? Félreérthetetlen szándéknyilatkozat, nem?

  Dienes Erzsébet

  • Lásd fent, netto hazugság, de az már a köreidben megszokott

   Fispán Géza

   “A kormányzó úrról olyantól aki jobban isnmerte mint mi: Veesenmayer jelentésében a következőképpen jellemezte Horthyt:
   “A kormányzó lényében tulajdonképpen katona, de csakis katona. Tudatosan soha sem fogja becsületszavát megszegni. Ha ma Ferenc Józsefről beszél, ezt a legmélyebb hűséggel teszi, és sohasem mulasztja el, hogy a legmélyebb hódolattal „őfelségének” címezze. Ő tehát katona, akinek hajdani vezére – helyesebben szólva ura, akit nem követett újabb úr – halott. Amilyen jó katonás szelleme, olyan siralmasak politikai képességei. Nemcsak nem ért sem a kül-, sem a belpolitikához, de belső ellenszenvvel viseltetik a politika iránt, és – azt hiszem – boldog lenne, ha holnap megint csak katona lehetne.”

   Szintén Veesenmayer, aki a birodalom nagykövete és teljhatalmú magyarországi megbízottja volt a magyar holokauszt idején, tanúskodott az Endre- Baky-Jaross-perben többek között azt mondta: “Horthy ugyanaz az államfő, aki egyik oldalról megmutatta erejét azzal, hogy július elején képes volt leállítani a deportálásokat, ám ezen erejével – ha igazán akarta volna – már az elején megállíthatta, meg is előzhette volna a deportálásokat.”


   A kormányzó úr szobrához némi össze hasonlítás. Horthy áldozatai

   A 9o utáni adatok szerint aHorthy Miklós kormányzó alatt több mint egy millióan haltak erőszakos halált.

   Most akkor vesd össze a felsoroltakkal…
   Amit tudunk pontosan

   az a komcsik áldozatai :

   Tanácsköztársasáhg:

   590 áldozat
   Dr Váry.a lovastengerész házi ügyésza

   Kádár.
   229 végrahajtott halálos ítélet
   Terror Háza szerint
   228

   Hajnau:

   17o – 184

   több forrás szerint

   I. István egyes becslések szerint

   az ország harmada valószinüleg sokkal kevesebb mintegy 1oo-15o ooo

   Tatárjárás:

   az Alföld gyakorlatilag a népesség felét elvesztette.

   18o-2oo ooo

   A török alatt kb 15o ooo ember halt meg, de a polgári lakosságszáma csak becsült lehetett.

   FISPÁN GÉZA

  • Kedves Erzsébet!

   Azt hiszem, kár vitatkozni az olyan emberrel, aki olyan, hogy segíteni nem akar, csak ártani.
   Azon lovagolni, hogy hol fészkelnek a nácik, amikor emberek ezrei, tízezrei maradnak munka és megélhetés nélkül, hogy aztán az utcán fejezzék be emberhez nem méltóan életüket, és ez meg hidegen hagyja, nos, az ilyen emberrel kár vitatkozni.
   Ha valós problémák nem érdeklik, akkor nem értem, hogy miért irkál ilyen bőszen? Ideje rengeteg van, arra következtetek abból, hogy hülyeségekkel foglalkozik.
   Én megértem, hogy hiányzik neki a szerető család, meg az unoka, akit a térdén lovagoltat, épp ezért jó volna, ha valós problémákkal foglalkozna.
   Sajnos van belőle bőven.
   Nem azokat kellene lenácizni, lerasszistázni, leantiszemitázni, akik változtatni szeretnének azon a jelenlegi helyzeteken, amik emberek minden napjait teszik egyre rosszabbá.

   Baumag

   • A hazudozó világbajnok..lám, mily gyorsan eltolta a bicajt..és elfelejtett bocsánato kérni, mint a polgári tiszta erkölcs bajnoka…..:)

    FISPÁN GÉZA

 20. Kedves Baumag! Vagy te nem tudsz olvasni, vagy te nem tudsz olvasni..mert amiket írtál köszönő viszonyban sincsenek azzal amit én..amíg felolvassák maradok tisztelettel

  FIPÁN GÉZA

 21. Kedves Erzsébet!

  “Most tekintsünk el a hivatalos, vagy éppen sztalini történelemkönyvektől, Horthyt még a győztes nagyhatalmak sem voltak képesek vád alá helyezni Nürnbergben. Pedig ott aztán mindenkire sor került. Azokra is akiket el sem tudtak érni. Horthy pedig ott állt védtelenül, teljesen kiszolgáltatva a bosszúálló győztesek számára.”

  Horthy a vajszívű Joszif Viszarionovicsnak köszönheti életét, ez már több publikációban is megjelent, forrásokkal hitelesítve..de sebaj az a fontos, hogy a szemellenződ szorosan illeszkedjen az előítéleteidhez..különben még azt is megtudod, hogy a Föld nem lapos..Örülök, hogy segíthettem.

  FISPÁN GÉZA

 22. T. Baumag.

  “Én megértem, hogy hiányzik neki a szerető család, meg az unoka, akit a térdén lovagoltat, épp ezért jó volna, ha valós problémákkal foglalkozna.
  Sajnos van belőle bőven.
  Nem azokat kellene lenácizni, lerasszistázni, leantiszemitázni, akik változtatni szeretnének azon a jelenlegi helyzeteken, amik emberek minden napjait teszik egyre rosszabbá.”

  Én is megértelek, mint pedofil nehéz lehet a sorsod..a most született 6. unokámat majd távol tartom tőled…

  FISPÁN GÉZA

  az alkoholizmusod ismét kezelhetetlenné vált? Szomorú…

  • Hát erre gondoltam.Ehhez ért, mindenkit megbélyegezni. ha ismeri, ha nem. És hát nem szép dolog azoknak az asztalára odapiszkítani, akik befogadták, és vendégül látják Önt.
   Az unokáit meg sajnálom, hogy ilyen nagypapájuk van, bár remélem otthon másképp viselkedik, és nem teszi tönkre legalább a családja életét az állandó megalapozatlan piszkálgatásaival.

   Baumag

   • Kedves Fispán Géza!

    Most eszmélek. Miért pont a hatodik unokáját igyekszik távol tartani tőlem? Ezek szerint a többi unokáját odadobná egy pedofilnak?

    Baumag

   • Ez bizony már min. gyógyszeres kezelést igényel, kérdezze meg gyógyszerészét orvosát..Nézzük ki is kezdett hazudozni és ismeretlenül piszkálni a másikat?

    “Hát erre gondoltam.Ehhez ért, mindenkit megbélyegezni. ha ismeri, ha nem. És hát nem szép dolog azoknak az asztalára odapiszkítani, akik befogadták, és vendégül látják Önt.
    Az unokáit meg sajnálom, hogy ilyen nagypapájuk van, bár remélem otthon másképp viselkedik, és nem teszi tönkre legalább a családja életét az állandó megalapozatlan piszkálgatásaival.

    Baumag
    Válasz ”

    Ismer ön engem? Nem akkor ezt a trágyát miért írta? Hm?…

    És ez az igazságmondó bajnok? Hol késik?

    “Kedves Erzsébet!

    Fispán úrral nem kell törődnie. Ő egy munkásőr volt, és szőnyegkereskedése (első sorban pvc-kereskedés – ilyen néven is szerepelt az MNO fórumán!) van Debrecenben (nem mondom meg, hogy hol),…. Ö egy öskommunista,… Ha jól emlékszem, tűzoltó tisztként ment nyugdíjba, de lehet, hogy erre most rosszul emlékszem,… Ha nem tűzoltó tiszt, akkor munkásőr tiszt volt,…

    Híradmin!”

    Ilyen lenne itt a görcsös ragaszkodás a valósághoz???????????????????????

    Még ilyet…tisztára mint Rákosi Mátyás leghűbb katonája csoőri Sanyink….:(

    Káldi József

 23. Ideje, hogy a zsidók és a magyarok is megtudják! (És ezt egy zsidó mondja!) Frispán úr figyelmébe!

  Ki küldte Auschwitzba a  460.000 zsidót Magyarországról?

  Éveken át úgy tudtam én is, mint más, hogy a magyarok, a románokkal ellentétben, Auschwitzba küldték, a halálba, polgártársaikat, a zsidókat. Magyarországról 1944-ben százezer számra küldtek zsidókat a haláltáborba vasúton, ahonnan nagyon kevesen tértek azután haza. Az eset jól ismert és sokat hangoztatott. Én magam is többször írtam a témáról, az 1990 előtti hivatalos történelemtudomány nyomvonalát követve, miszerint amíg a romániai zsidók nagy része megmenekült, addig a magyarországiak egy durva megsemmisítésnek voltak alávetve. Maga Winston Churchill is beszélt erről a magyar Történelmi eseményéről, mint az emberiség legvisszataszítóbb gyilkosságáról. Ez volt az 1991-ben megjelentetett Transilvania Invincibile Argumentum című könyvem egyik fejezetének a címe is, amely viszont jóval 1990 előtt íródott.
  Ezt a fejezet címet újra használtam a 2004-ben megjelent Protocoalele Kogaionului című könyvemben, de itt már azért, hogy megkövessem régebbi állításaimat ebben a témában. Most megteszem újra, kijelentve, hogy az 1944-es magyarországi zsidók tragédiájáért nem a magyarok a hibásak sem a magyar hatóság! Még nem is a németek, mondhatnám!…hanem a zsidók!
  Viszont hét évvel a Protokolljaim kiadása után azt tapasztalom, hogy hipotéziseim nem jutottak el egyetlen magyarhoz sem. Ez természetesen az én hibám elsősorban, mert nem tudtam soha jól eladni az írásaimat. Most újra jelentkezem, több okból is, amelyek közül az egyik, hogy a csíkszeredai fiatal székely hokisok még büszkébbek legyenek arra, hogy magyarok és nem, Isten őrizz! románok…

       1990 után, mint ismert, a románok is azon kapták magukat, hogy holokauszttal vádolják őket is! A vádlók kétes foglalkozású zsidó szerzők voltak. Egyik napról a másikra a romániai holokauszt szakértői lettek. Magam elég informáltnak tartottam ahhoz, hogy válaszoljak a vádakra. Így kerültem, akarva, nem akarva, bele ebbe a hórába, amit ha belekerültem, akkor végig kell járni, vagyis tovább kellett informálódjak ebben a témában. Eljutottam oda, hogy megtudjam, mennyire megalapozatlanok a jól ismert magyar vádak! Ismétlem: megalapozatlanok! Kitaláltak vagy legjobb (legrosszabb!) esetben is eltúlzottak.
  Pontosítom, hogy a magyarországi zsidók sorsáról, akiket Auschwitzba küldtek, nem egy kormányülésen, se nem a budapesti parlamentben döntöttek. Még nem is egy náci gyűlésen. A döntés a legmagasabb szintű zsidó kezdeményezésre született: a Zsidó Ügynökség Megmentő Bizottságában!
  Állításom alátámasztására Roger Garaudy, Az izraeli cionizmus pere című munkájának adatait használtam (a romániai kiadás címe: Procesul sionismului israelian). Ennek a munkának az adatait még senki nem vonta kétségbe. Roger Garaudy, jól ismert baloldali egyéniség, demokratikus beállítottsággal, mentes mindenféle párt besorolástól, többször kapott kritikát egyesektől az utóbbi írásainak, úgymond, antiszemita jellege miatt, de senki sem tudta felróni neki azt, hogy valótlan vagy elferdített adatokat tett közzé. Roger Garaudytól olyan adatokat vettem át a témával kapcsolatban, amelyek mindenike zsidó szerzőktől vagy intézményektől származik. Idézek továbbá a Protocoalele Kogaionului című írás 77-79 oldaláról. Roger Garaudytól megtudjuk, hogy a Palesztinába jutáshoz nem volt elegendő a zsidó származás. Jó minőségű zsidó kellett legyen, magasabb minőségű anyagból gyúrva. A zsidók Palesztinába való belépésének feltétele az volt, hogy a majdani Izrael államnak ne legyenek a terhére (47-ik oldal). Még 1935-ben egy jelentős cionista vezető, Ytzhak Gruenbaum felhívta a figyelmet arra, hogy meg kell, legyen a felhatalmazásuk arra, hogy a bevándorlókat kiválogassák, és ne fogadjanak be mindenkit (ugyanazon oldal).
  -2-
  Úgy tűnik, hogy a Hitler által elfoglalt Európában azon zsidók részaránya, akik méltatlanok a Szentföldre való belépésre elérte a 90%-ot! Az Európából a nácik által elűzött zsidók problémája, akiket a cionisták nem siettek befogadni Izraelbe elsősorban a cionista doktrínából ered. A problémát nem a segítőkészség oldaláról, hanem az ország szükségleteinek szemszögéből kezelték (ugyanaz az oldal). Más cionista doktrínák szövegei sokkal kifejezettebbek, embertelen cinizmustól és pragmatizmustól átitatva.

  Íme, mi olvasható az 1943-ban a Zsidó Ügynökség Megmentő Bizottságának Memorandumában: Vajon mindenkit kell, segítsünk, akinek szüksége van anélkül, hogy figyelembe vennők az egyének jellemzőit? Nem kellene az egésznek egy nemzeti-cionista jelleget adnunk és megpróbáljuk megmenteni azokat, akik hasznára lehetnek Izrael földjének és a judaizmusnak?

  Tudom, hogy embertelennek tűnik a probléma ilyenszerű felvetése, de világossá kell tennünk, hogy ha meg tudunk menteni 10.000 embert az 50.000-ből, akik hozzájárulnak az ország megerősödéséhez és a nemzet újjászületéséhez vagy az 1.000.000 zsidó aki teher lesz az országnak, akkor vissza kell fognunk magunkat és meg kell mentenünk azt a 10.000-et, a kívül maradt millió elkeseredett kérése és szitkozódása ellenére is (47-48-ik oldal).

  Tehát a 10.000 hasznos zsidó és az egy millió alkalmatlan közül a cionistákat csak a hasznos érdekelte. A többi egy millió (vagy hat) zsidóval történhetett bármi, akár meg is halhattak, nem jelentett veszteséget a cionistáknak. Ez a lehetőség nem zavarta egyik cionista vezetőt sem! Sőt, úgy tűnik, hogy éppen az ők érdekeit szolgálta! A fenti szöveg ugyanakkor emlékeztet arra, hogy mi is történt az Auschwitzba érkezett zsidókkal: két táborra osztották őket a jellemzőik alapján, éppen a hasznosság elve szerint. Aki a német haditermeléshez hozza tudott járulni (az ország megszilárdításához) az életben maradt. A többiek, akik valóságos teher voltak a nácik számára is, mint emberi hulladékok gyorsabban befejezték földi pályafutásukat.

  Még megjegyezhetjük, hogy a fenti szöveget egy intézmény adta ki, nem pedig egy szívtelen, kótyagos egyén, és mégis tele van az emberiséggel szembeni határtalan megvetéssel, ami nem állt meg a kinyilatkoztatások szintjén, hanem nagyon is konkrét és reális következményei lettek meghatározva százezrek életét vagy esetleg milliókét, ha a mediatizált holokausztot és a zsidó szenvedést sirató propagandisták adatait vesszük alapul. Ilyen mérvű cinizmussal és megvetéssel csak irodalmi szövegekben vagyunk megszokva, ahol a magatartás és helyzetek ilyen eltúlzásának művészi szerepe van és a következmények is csak ezen a szinten maradnak. Ebben az esetben ennek a szövegnek kimondottan gyilkos, emberirtó szerepe van. Hol van innen a híres zsidó szolidaritás? Miért nem működött? Az emberi szolidaritásról nem is merek beszélni!

  Egyébként ezek a cionista szövegek a kétféle minőségű zsidókról, egy gyakorlati életfilozófiáról árulkodnak és egy idáig a történelemben nem létező pragmatizmusról, amely lélegzet nélkül hagy minden normális embert, zsidót vagy keresztényt: Egy egyszerű filantropikus mentése a németországi zsidóknak csak kellemetlenségeket okozott volna a cionistáknak, főleg hogy a mentés esélyei annál kisebbek, minél nagyobb a katasztrófa. A németországi zsidók érdekében tudunk cselekedni, ha ezek Palesztinába hozzák a vagyonukat. A jelenlegi menekülteknek nincs meg ez az előnyük, mert üres kézzel akarnak jönni. Ezek tehát nem tudnak semmit adni a Yichouvnak (ez volt Izrael neve, mielőtt 1948-ban elismerték volna független államként), és nem várhatunk másra, mint amit eddig is megállapítottunk a németországi zsidók nagy részéről: teljes eltávolodást, sőt ellenséges magatartást Izrael földjével szemben, a tisztelet hiányát minden iránt, ami zsidó, egy embertömeg, amelynek semmi köze a cionizmushoz, és amelyikből teljesen kihalt a nemzeti érzés (48.oldal).
  3-
  Robert Garaudy kommentárja: e szövegek idézése világosan mutatja a különbséget a judaizmus, mint vallás, amit tisztelek és a nacionalista, leigázó politikai cionizmus között, amit elítélek. Mi több, ezek a szövegek világossá teszik azoknak a csalását és álnokságát, akik ma siratják azokat az áldozatokat, akiket nem akartak megmenteni.(49.oldal).

  Megjegyzendő mondat: azoknak a csalását, akik siratják azokat az áldozatokat, amelyeket nem akartak megmenteni! Tehát zsidók, akik nem akartak zsidókat megmenteni! Miért? Mert szegény zsidók voltak, üres kézzel!

  Egyre világosabb, hogy a II. világháború idején a zsidó elit egy mesterséges szelekciót hajtott végre, azon zsidók között, akik a jövendő Izraelt kellett benépesítsék, akik a háborút kellett átvészeljék. Azok a zsidók, akik izraelitának voltak programálva, azok minőségi zsidók kellett legyenek: cionista eszmékkel, akik elutasították a többségi nemzetbe való beolvadást, amit egyre több zsidó hallgatólagosan már elfogadott. A másik oldalon a szegény zsidók, akik a cionisták szerint egy embertömeg, akinek semmi köze nem volt a cionizmushoz, nemzeti érzelmek hiányával, és amely nem mutatott tiszteletet semmi iránt, ami zsidó vagy héber. Ezért őket a megmentésből ki kellett zárni!
  Vajon nem ez a tömeg volt összesen hat millió?…a híres hat millió?

  Jegyzet:  A fentiekből egy káprázatos, de egyáltalán nem abszurd, hipotézis állítható fel, ami a cionista doktrína szövegeiből levezethető: a holokauszt, mint büntetés azoknak, akik nem viseltettek tisztelettel mindaz iránt, ami zsidó vagy héber! Egyelőre csak jeleztem ezzel a hipotézissel, hogy később leellenőrizhessem, más megfelelő dokumentumokkal. Lehet, hogy megteszik mások ezt az ellenőrzést. Más hozzáértőbbek, tanultabbak…

  Milyen helyzetben voltak a magyarországi zsidók ebből a cionista szemszögből nézve?

  Ők arról voltak ismertek, hogy hajlandóak voltak az asszimilációra vagy már asszimilálódtak. A dualizmus idején hagyományosan ők magyarnak vallották magukat, különösképpen népszámlálások idején vagy más lojalitási teszteken. Megkockáztatom azt állítani, hogy kevés olyan zsidó volt , aki ott hagyta volna a komfortját, amiben itt élt, azért, hogy Palesztinába menjen, és ott mindent kezdjen elölről. A zsidók is emberek! Hős és vértanú nép nem létezett soha…Csupán a cionista doktrína követte ezt: kiválassza az eljövendő Izraelnek azokat a zsidókat, akikből egy hős és vértanú nép legyen…

  Megállapíthatjuk, hogy a magyarországi zsidók nem élvezték a cionista vezetők szimpátiáját. Abba a csoportba sorolták, akik nem méltóak, hogy a Szentföldre lépjenek?

  Idézek tovább a Protocoalele Kogaionului című könyvből, 77-79. oldal.

  Tehát nagyon sokszor a németországi, de általában a nácik által elfoglalt országokban a zsidók nem voltak mások, csak emberanyag, amelyikből az Izraelt alapító cionisták kiválasztották (egyébként is kiválasztott nép), hogy melyik zsidó élhet meg, kivándorolva Palesztinába és melyik gyengébb minőségű, hasznavehetetlen és nemkívánatos, az marad a nácik rendelkezésére. Ezt mondja a nagy cionista Ben Gurion is, az új Izrael állam első elnöke: azt a kisebbséget, amelyet meg lehetett menteni, ki kellett választani a palesztinai cionista projektnek megfelelően (44.oldal).

  Tehát a cionisták gondja az volt, hogy megmentsék a hős és vértanú kisebbséget és a hat milliós többséget hagyták a kivégző táborok gondjára.

  Nota bene: hogy a náci lágerek sorsára hagyott zsidók alkották a többséget, mint következtetést alátámasztja, expressis verbis (kimondottan) Roger Garaudy kommentárja is, amelyet Rudolf Kastnerrel kapcsolatban tesz, akit az 50-es években a nácikkal való kollaborálásért ítéltek el. A perben Rudolf Kastnert azzal vádolták, hogy egyetértésben a cionista vezetőkkel (akik közül a legtöbben a per idején miszterek voltak) Eichmannal üzletelt 1684 hasznos zsidó (a kiemelés Roger Garaudytól) kiszabadításáról és Palesztinába emigrálásáról, mint az eljövendő Izrael építéséhez szükséges emberekről, annak fejében, hogy meggyőzi a 460.000 magyarországi zsidót, hogy csak egy egyszerű áttelepítésről van szó, semmiképpen sem az Auschwitzi haláltáborokba való szállításról.

  Halevi bíró rámutatott arra, hogy ezek a gyilkosságok mind a Zsidó Ügynökség és a Nemzetközi Zsidó Kongresszus jóváhagyásával történtek (44.oldal).

  Kegyetlen mondat: ezek a gyilkosságok a Zsidó Ügynökség és a Nemzetközi Zsidó Kongresszus jóváhagyásával történtek. Ezek a gyilkosságok…vagyis a magyarországi zsidók szinte teljes kiirtása a Zsidó Ügynökség és a Nemzetközi Zsidó Kongresszus jóváhagyásával vagy pontosabban hozzájárulásával történt.

  Néhány tisztázó kérdés: Az  Izrael építésénél hasznos 1684 zsidó, feltehetően mind szuper-tehetségek volt, mindenik közülük egy potenciális Nobel-díj várományosa. Megtudták ők valaha is, hogy milyen feltételek mellett szabadultak Németországból és kerültek Palesztinába?
  Közzétették valaha is ezt a listát az 1684 névvel?
  Ha a 460.000 zsidó Auschwitzi haláltáborba küldése a Zsidó Ügynökség és a Nemzetközi Zsidó Kongresszus jóváhagyásával történt, akkor miért vádolják még ma is a magyarokat, a magyar államot és a magyarságot úgy általában a 460.000 magyar zsidó Németországba deportálásával és meggyilkolásával 1944 tavaszán?

  Rögzítsük még egyszer milyen gyilkosságról is van szó: a holokauszt folyamán, a magyarországi zsidók deportálása Winston Churchill szerint az emberiség legvisszataszítóbb gyilkossága volt. Éveken át ez a gyilkosság a magyar hatóságok számlájára van írva, akik a zsidók kitelepítését olyan túlbuzgósággal végezték, amellyel még a németeket is elámították.
  Roger Garaudy azzal az aprósággal szolgál, amellyel megsemmisíti a magyar hatóságok érdemét: maguk a zsidók is siettek berakodni a vagonokba, hiszen a saját cionistáiktól biztosítást kaptak arra, hogy csak egy egyszerű áthelyezésről van szó.

  Hogy milyen könnyen elhitték a zsidók, hogy csak egy egyszerű áthelyezésről van szó, a cionista vezetők szemében még inkább egy plusz ok lett, hogy mind a 460.000 zsidó gyenge minőségű, haszontalan, aki megérdemli a sorsát, hogy vágásra küldjék, mint az állatokat, egyszóval méltatlanok voltak, hogy a Szentföldre lépjenek.

  Évekkel előbb, különböző alkalmakkor kommentáltam ezt az emberiség történetében a legvisszataszítóbb gyilkosságot, különbséget téve a magyarok ázsiai, hun állatias viselkedése és a románok emberiessége és tűrőképessége között. Úgy hiszem, vissza kell vonjam akkori megállapításaimat és véleményemet. Mea culpa!
  Sajnálom, hogy a tévedésem nem volt teljes! Szerettem volna, hogy visszavonom a vádjaimat és kész! Sajnálatos módon nem azért kell visszavonjam vádjaimat, mert nem igazak, nem egyeznek a tényekkel, nincs értelmük, hanem azért mert másoknak kell, azokat címezzem! Vádjaimat fenntartom, csak másnak kell címeznem, amelyre Roger Garaudy kényszerít: a cionizmus!
  A cionizmus a hibás a 460.000 magyarországi zsidó sorsáért, akiket a nácik a cionisták jóváhagyásával az Auschwitzi kemencékbe szállítottak! Ismétlem: nácik a cionista vezetők jóváhagyásával…Sőt a cionisták közreműködésével! Mert ezek azok a vádak, amelyeket Roger Garaudy megfogalmaz: a cionista zsidók a felelősek az emberiség legvisszataszítóbb gyilkosságáért! Ismétlem: a minősítés Winston Churchilltől származik. Egy gyilkosság, amelynek 460.000 teljesen ártatlan zsidó esett áldozatul. Vagy másképpen mondva: az emberiség legvisszataszítóbb gyilkossága, kizárólag egy zsidó üzlet, amelynek gyilkos szerzői cionista zsidók, az áldozatok pedig haszontalan zsidók. A visszataszítóságát még inkább növeli az a tény, hogy a háború után a zsidók ezzel a gyilkossággal a magyarokat vádolták meg. Teljesen visszataszító. Nec plus ultra.

  Post scriptum 2011: örülök, hogy a magyarországi és a bárhol élő magyarok tudomására hozhatom, hogy nem az ő vállukat nyomja ez a népirtás. Ideje, hogy a magyarok megtudják ezt az igazságot és ennek megfelelően reagáljanak. Még fontosabb az, hogy a zsidók maguk megtudják az igazságot és reagáljanak ennek az igazságnak megfelelően!
  Mert ez az igazság lényege.

  És egy utolsó kérdés: Az átszállítás szervezője Eichmann, nem volt véletlenül zsidó, úgy ahogy nagyon sok zsidó mondja?…

  ION COJA

  2011. december 22. Julianus Julius

  • Ehhez még hozzávehetjük Heller Ágnes egyik interjúját. Meghökkentem, amikor a TV-csatornán keresztül vágta szemembe, hogy NEKIK szükségük van az antiszemitizmusra.

   Szóval provokálják is.

   Saját esetem pedig még az 1990-es választások előtti hónapokból:

   -Egy kis gyerek horogkeresztet rajzolgatott a Radnóti Színház környékén mindenre, hol csak szabad felület volt. Miután látásból ismertem, és tudtam róla, hogy géntiszta zsidó, rákérdeztem, hogy ezt miért teszi? Vigyorogva válaszolta, hogy azért, a “nácik” vegyék észer “magukat”.

   Miután munkába menet mindig ott kellet felszállnom a trolira, várakozás közben észrevettem, hogy a Radnóti gondnoknője is kifüggesztett egy plakátot, természetesen a “náci firkák” elleni tiltakozásul.

   No, erre aztán én is megválaszoltam a magamét az ő plakátján, hogy minden “náci” lássa, ki volt a náci firkáló.

   Hú, de régen volt! Éppen a “rendszerváltás” közben. Remélem a színház meg is őrizte ezt a levelezést. Mindketten nevünkkel láttuk el a “plakátot”.

   Óvódássá azóta sem váltam, hogy megkérdezzem PVC-padlótól, ki a nagyobb “náci”, én, vagy te?

   Dienes Erzsébet

   • A szöveg környezetéből kiragadott mondattal mindent és minden ellenkezőjét lehet bizonyítani, de ezt Te is tudod nyilvánvalóan. A végén még a román “történész” holmi források mellőzésével..kiadott a magyar nácik megrendelésére írt munkája alapján levont konzekvenciára helyezkedsz, ami azért Te is érzed, hogy orbitális hülyeség..A ki horogkeresztet rajzoló fiúcska hozta létre és juttatta be a parlamentbe a neonáci pártot..bizonyára nincs aki ilyesmit rajzolgatna..:)

    FISPÁ GÉZA

  • Ez megmagyarázza azt a számomra érthetetlen eseményt is, hogy miért nem bombázták sem az oroszok, sem a szövetségesek, a koncentrációs táborok felé vezető vasútvonalakat.
   Mert, nem értettem, hogy ezt miért nem tették meg, amivel, szinte teljesen meg lehetett volna akadályozni, a zsidóság táborokba szállítását.
   Azt meg senki ne mondja, hogy azért nem bombázták, mert nem tudták, hogy mi folyhat a táborokban, A hírszerzésük nem lehetett ennyire rossz, hogy ekkora kiterjedésű táborok nem keltették fel az érdeklődésüket a repülősöknek,
   És ezzel mindjárt válaszolni lehet azoknak, akik a magyarokat kezdik azért hibáztatni, amiért nem mi vagyunk a hibásak!

   Baumag

 24. ION COJA..idekopizója..aki sunyi és gyáva !!

  Ennyi butaságot _ jó esetben_ és ilyen tömény hazudozást még a Mein Kampfban sem olvastam. Talán akkor Önnek el kéne kezdenie egy Hitler szoborhoz kalapoznia, hiszen szegény ártatlan, max a gázkamrákat építette _ a Jobbik még ezt is tagadja, _ mindössze.

  Talán ha egyszer nem csak írná, de olvasná is halálra röhögné magát.

  Végül, mert nem venném sorba az ostoba képtelenségeit, maga is ama gyáva nácik közé tartozik aki nem mer bemutatkozni?
  Mert azt azért nem feltételezem, hogy zsidó lenne, mert akkor élte végéig szégyellnie kéne magát… a félnótás román történész hátsó fele mögé bújik, mert gyáva mint minden náci…

  Talán, ha egyszer saját néven ír valamit és nem ilyen sunyi módon akkor jöjjön vissza.

  Domnule..Önnek csak annyit erről a sok marhaságról, hogy a túlélők nagyobbik része a “cionisták akarata ellenére ” mégis csak Palesztinát választotta. Eichman árja német, meggyőződéses náci volt. ha Ön valóban történész lenne akkor a források megadását nem mellőzte volna e gyöngécske pamfletjéből…

  FISPÁN GÉZA.
  post sciptum

  Az internácik hálásak lesznek a blődségeiért, még nagy karriert futhat be nálunk körükben..
  Sokat kaszálhat nálunk abban a körben amely elhiszi a vissza vett kitüntetéssel bíró..szaniszló ferenc _ akit a gaz kommunisták beüldöztek a televízióba és körül utaztatták vele a világot…:)_ szavait.

  FISPÁN GÉZA

 25. “Most tekintsünk el a hivatalos, vagy éppen sztalini történelemkönyvektől, Horthyt még a győztes nagyhatalmak sem voltak képesek vád alá helyezni Nürnbergben. Pedig ott aztán mindenkire sor került. Azokra is akiket el sem tudtak érni. Horthy pedig ott állt védtelenül, teljesen kiszolgáltatva a bosszúálló győztesek számára.””

  Nézzük egy szakember véleményét..:Hogyan kerülte el Horthy a felelőségre vonást?
  Sebők János, Horthy Miklós, vélemény.
  2011. május 26. 09:00

  Ami a Horthy antiszemitizmusával ellentétbe állított „hálás zsidóságot” illeti: ez a fogalom csupán a kenderesi újratemetés óta vált ismertté.

  „Sztálin Horthyt egy új kelet-európai sakkjátszma egyik figurájaként akarta felhasználni. Egyrészt tekintettel volt a feszült magyar belpolitikai helyzetre, a kommunisták harcára a hatalomért (ezért Horthy magyarországi perbe fogása szóba sem kerülhetett), másrészt Horthy felelősségének »bagatellizálásával« Titót akarta gyengíteni. Egyes történészek szerint Sztálin döntésében szerepet játszott az az aggodalom is, hogy egy Horthy-ellenes per túlzottan megerősítheti Titót a balkáni térségben. Sztálin Horthyval kapcsolatosan mindig csak kiugrási kísérletét, valamint fegyverszüneti kezdeményezését hangsúlyozta, s egyéb cselekedeteiről, illetve az ezekkel kapcsolatos felelősségéről rendre »megfeledkezett«.

  Horthyt, nürnbergi elengedése után, az európai politikai szalon kivetetette a tagjai közül. Leveleire nem válaszoltak, tárgyalni nem akartak vele, s mint azt a korabeli magyar lapok is megírták, 1948 elején elutasították bajor állampolgársági kérelmét. Hiába kért letelepedési engedélyt az Egyesült Államokban, Bajorországban, Svájcban, sőt az utóbbiban persona non grata-nak nyilvánították. Ezek után a család – nem utolsósorban Horthy feleségének megromlott egészségi állapota miatt – 1948 decemberében Salazar Portugáliájába költözött, ahol a kormány vendégszeretetének köszönhetően, Escorilban biztosítottak számukra lakhelyet.

  Megélhetésükről – a közhiedelemmel szemben – nem a megmentett zsidóság képviselői, hanem az ún.Horthy-alap gondoskodott, amelyet Apponyi Madeleine hozott létre, s befizetői között volt John F. Montgomery, volt amerikai nagykövet, Pátyi László, Horthy ügyvédje és Chorin Ferenc. Ami a Horthy antiszemitizmusával ellentétbe állított »hálás zsidóságot« illeti: ez a fogalom csupán a kenderesi újratemetés óta vált ismertté, amikor Horthy lelkes híve, Blumgrund János Bécsben élő egykori üldözött (jelenleg vitéz Almási Szabó János, a Horthy Miklós Társaság bécsi elnöke) ezzel a felirattal helyezett el koszorút a kormányzó sírján.”

  FISPÁN GÉZA

 26. Kedves Erzsébet!
  Megtennéd, hogy válaszolsz?

  Nézzük hol fészkelnek az “igazi ” nácik?..:

  Talán ha a Vona Gábor és Pörzse Sándor által támogatott és hitelesített trikó árus és filozófus személye megfelelő lenne a te számodra is:

  “Kis Csaba exjobbik-jelölt_ balmazújvárosi_ ilyen programmal indult a választásokon:

  „Nacionalistaként indultam az úton. Végignézve a világot, a társadalmi berendezkedéseket, a II. világháború győzteseinek mocskát, Európa jövőjét, a kor kihívásaihoz igazított nemzetiszocializmusban látom”.

  p.s.
  “a kor kihívásaihoz igazított nemzetiszocializmus” egyenlő a neonácizmussal szerinted is?

  Érdeklődéssel várom mi volt ez, esetleg ávós voltam? Nem lennék meglepve..:

  “Egyébként a figyelmeztetését köszönöm, de hallottam már az elvtársról én is valamit.”

  FISPÁN GÉZA

  ez a barom ugye =/= a horogkeresztet _a zsidó összeesküvők megrendelésére, kamu sztori_ rajzoló kis sráccal???????????????????

  .vagy lehet, hogy ez trikó árus, filozófus is megrendelésre_ Zsidó Háttér Hatalom_ beszél hülyeségeket?

  FISPÁN GÉZA

  Debreceni alpolgár

  • “Kedves Erzsébet!
   Megtennéd, hogy válaszolsz?”

   Nem szívesen, mert az egész topik lassan csak rólad szól a nemzet helyett, ráadásul annyira kitárgyaltunk már mindent még az Indexen, hogy csupán egy kis emlékezőtehetségre lenne szükséged, hogy ne kérdezz állandóan vissza.

   *A történet egyáltalában nem kamu! Valóságos eset.
   *A “nácizmust” megelőzte a Lenin-fiúk 133 napos rémuralma, tessék az okoknál keresni a forrást, ne pedig a folyamatokban.
   *Nem csak az a népirtás, amelyik zsidókra vonatkozik, hanem az is, amelyben indiánokat, palesztínokat, magyarokat gyilkolnak halomra.
   *Az önvédelem nem ajándék a népeket-, nemzeteket felszámolni szándékozó világbirodalmaktól, hanem a TEREMTŐ természettől megkövetelt életjog, amit úgysem tud egyik birodalom sem felülírni.
   * Mindegy, hogy Sebőknek hívják-e a viccek szerzőit, vagy Fispánnak, de jót lehet derülni olyan állításokon, hogy Horthyt éppen az a Sztalin mentette meg a nácizmus vádja alól, aki folyamatosan nácizta őt is, meg mindenkit, akinek területén megosztozkodott az “antináci” haverjaival.

   Sebők evvel az állításával igazolja, hogy a háború utáni “antinácik” a nácik barátjai voltak, ha érdekeik úgy kívánták.

   *Ez itt a magyarok országa, történelme nem azonos az ótestamentumi történelem-sztorikkal. Nem az önvédelem náci, hanem azok az “antinácik” igazán “nácik”, akik fel akarják cserélni a két nép Bibliáját egymással.

   De tényleg szeretném befejezni veled ezt az értelmet, sehová sem vezető díszkurzust.

   Kérlek, ne is válaszolj, ha új mondanivalód úgysincs.

   Dienes Erzsébet

   • Megértem, az indexen s így bújtál ki a válasz elől, ha érveid elfogytak…ezt a büdös lábú patkányt igazán nehéz lenne kimosni a trágyából amit a nagy nyilvánosság előtt a magyar közvélemény elé és magára szórt…

    “Kis Csaba exjobbik-jelölt_ balmazújvárosi_ ilyen programmal indult a választásokon:

    „Nacionalistaként indultam az úton. Végignézve a világot, a társadalmi berendezkedéseket, a II. világháború győzteseinek mocskát, Európa jövőjét, a kor kihívásaihoz igazított nemzetiszocializmusban látom”.

    Majd csak kiheverem, a veled való vita hiátusát…:)

    FISPÁN GÉZA

 27. Érdeklődöm a NIF cenzorától, hogy ha a fispán géza elmebeteg szörnyeteg agymenését minden esetben leközlik az én hozzá szólásomat miért nem teszik közzé?

  kató rudi

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Isten, Haza, Család – a Független Kisgazdapárt programadó nagygyűlése
Heller Ágnes az MSZMP-s “demokrata”
Elfeledett legenda, ami talán mégsem legenda
Close