KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Morvai Krisztina videóüzenetben kérdezi Matolcsyt: Meddig rabolhatnak még szabadon a bankok?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Morvai KrisztinaA budapesti reptéren a bankok emberei gyalázatos trükkökkel rántanak bele gyanútlan magyarokat hitel(kártya)kérelmek aláírásába úgy, hogy a feltételek elolvasására se idő, se lehetőség nincs.

Nem tanultak a bankok a devizahitel „sztori” tanulságaiból? S mit szól ehhez a pénzügyi felügyelet/bankfelügyelet? Morvai biztatja a hasonló esetekkel találkozókat, hogy forduljanak bejelentéssel Matolcsy György MNB elnökhöz, ahogy most ő is teszi.

[youtube=http://youtu.be/AcRdnfHvAbg]

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Morvai Krisztina videóüzenetben kérdezi Matolcsyt: Meddig rabolhatnak még szabadon a bankok?

  1. Ha Magyarország valóban jogállam lenne akkor azonnali hatállyal bezárnák az összes bankot, biztosítót! Sajnos a jelenleg a teljes végrehajtó hatalom úgy mint ügyészség, bíróság, rendőrség, pszaf, mabisz, pénzügyminisztérium, miniszterelnök tettestárs illetve bűntárs a bankok, biztosítók fosztogatásában! A legkirívóbb példa erre az allianz nyomására a pszaf törvénytelenül (negyedév közepén) bezárt MÁV biztosító esete ahol a károsultak és javítók tömege jutott koldusbotra a maffia módszereik miatt! Ahhoz hogy a kiss elvtárs pénzt tudjon a biztosítóból kilopni kellett a pszaf együttműködése ugyanis fizikailag is ott voltak a MÁV biztosítónál! A mai napig nem kárpótolta őket senki és a biztosítással rendelkező jóhiszemű okozókra terhelték a károkat! Furcsa módon mégse jutott eszébe senkinek vizsgálni a felelősségüket hanem egyből a biztosítottak ellen uszították a károsultakat és javítókat! A mai napig változatlan ez a gyakorlat és a rablókat védik tűzzel vassal a károsultakkal szemben! Ha Magyarország jogállamiságra törekszik akkor azonnali hatállyal becsukja az összes pénzintézetnek csúfolt rabló, haramia maffia társaságot kivétel nélkül!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: