Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás Révkomáromban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

(Tudósítás képekkel)

A Jobbik Magyarországért Mozgalom ismét megmutatta és példát szolgáltatott, Morvai Krisztina EP képviselőnk és Gaudi-Nagy Tamás Újpalota országgyűlési képviselőjelöltünk és igazságügy miniszter jelöltünk személyiségein keresztül, hogyan is gondolkodik a közeljövő nemzetpolitikájáról!

A képek egyértelművé teszik minden kedves olvasónk számára visszamenőlegesen is, hogy a hidak azért épülnek, hogy azokon áthaladjunk, nem pedig a közepén visszaforduljunk!

Komárom városának déli részén, majd a város Trianonban elrabolt északi részén, Révkomáromban nagy média figyelem  övezte  tömeggyűlés (2010. március 31-én), és a közelmúltban Révkomáromban épült Szent István szobor üzenetértékű megkoszorúzása századnyi szlovák rendőr és mintegy háromszáz résztvevő  feszült figyelme közepette azt szimbolizálja számunkra, hogy Klapka György és Jókai Mór városa egy és oszthatatlan volt, és az is marad.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=JKnTUAIezbs]

Még egy dolgot üzentek a Jobbik képviselői Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás jelenlétükkel, beszédeikkel sokadszorra:

Az eljövendő nemzetpolitikája eltérően az utóbbi húsz és hatvan évtől bátor lesz, és a valódi nemzeti érdekeinket fogja összefoglalni, és semmifajta megfelelési igényeknek a jövőben nem akarunk megfelelni. Minket a magyarság össznemzeti érdekei irányítanak majd kizárólagosan tetteinkben.

Adjon az Isten Szebb Jövőt!

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő
0 thoughts on “Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás Révkomáromban

 1. Ez ám a hír!!!!
  A HirTv hazudik, és a rendőrség is.
  Kampány csend! Rendkívüli hír, négyes rablógyilkosság, elhallgatás, a Margit-szigeti hölgyet is cigány ölte meg. Ebben is elhallgatás.
  Tárgy : tényői gyilkosság
  Mivel értékes vagyoni tárgyak (laptop, fényképezőgép, lcd tv, stb), kp, pénztárcák tűntek el a helyszínről, a nyomozást megkezdték.
  1.Ide társul a mai napon tudomásomra jutott információ, miszerint a rendőrség felülről szájzárat kapott, és ragaszkodnia kell a családapa ámokfutását felvázoló sztorihoz. Ugyanis informátorom győri rendőrségi forrásra hivatkozva állította, hogy Tényőn, kedden, igen nagy valószínűséggel cigányok által elkövetett rablógyilkosság történt. Ezt a bűncselekményt, de leginkább az elkövető(k) személyére(eire) utaló adatokat fű alatt kell tartani, tekintettel a választások közelségére, ugyanis egy ilyen esemény nyilvánosság elé tárása robbanásszerűen a JOBBIK megerősödését vonja maga után ebben a régióban, ugyanúgy, mint Kelet-Magyarország nagy részén, és ez akár eldöntheti a választásokat is.
  2.Egy sebész ismerősöm elmondta, hogy a kórházukban dolgozó patológus kollégáival kielemezték a tényői híreket, és a következőkre jutottak:
  Tételezzük fel, hogy egy ember képes baltával kiirtani két kislányát és feleségét, tehát elborult az elméje. Ebben az esetben az még elképzelhető, hogy többször mellkason szúrja magát, az is elképzelhető, hogy ezek után felvágja a csuklóján az ereket, de amiről ezek után szólnak a hírek, az elképzelhetetlen.
  Amennyiben valaki többször mellkason szúrta magát, az nem fog vigyázni, mikor az ereit vágja föl, bizonyosan megsérti a csuklóját mozgató izmokat és inakat is. Az elképzelhető, hogy nem érzi a fájdalmat, mert a szervezet által beindított vészreakciók blokkolják a fájdalomérzetet, de az elképzelhetetlen, hogy ezek után beindít egy benzinmotoros fűrészt.
  A fűrész beindításához nemcsak egy meghatározott műveleti sorrendet kell betartania, de az átvágott izmokkal, inakkal lehetetlen megtartani a berántáshoz. Arról nem is beszélve, hogy a vér minden bizonnyal ráfolyna a fűrészre, síkossá téve azt.
  Ez akkor is megnehezítené a berántást, ha nem lenne sérült a keze. A továbbiakban vázolt események pedig a teljes képtelenség határát igen csak átlépik. A rendőrség szerint a motoros fűrésszel először elvágta a lábát, majd fejéhez emelte, de a koponyáját nem tudta átfűrészelni. Ezek után van annyi ereje, hogy elvágja vele saját torkát. Akik láttak már láncfűrésszel okozott lábsebeket, azok tudják, hogy iszonyatos roncsolást végez. Láb bármely részét találja el szinte bizonyosan a földre kerül a sérült.
  A hivatalos verzió szerint szét akarta fűrészelni a fejét, majd végül a torkát sikerült felvágnia.
  Az orvosok véleménye szerint, a hírekben közölt információk alapján egyértelműen kijelenthető, hogy az ÖNKEZŰSÉG KIZÁRHATÓ!!!
  Cigány rablógyilkosság volt mind a tényői, mind pedig a Margit-szigeti gyilkosság.
  Az áldozatok lelke nem nyugodhat, míg az elkövetők meg nem bűnhődnek, de a hozzátartozók, ismerősök, az egész magyar nép, az igazság kiderítését, és a cigány elkövetők letartóztatását követeli.

 2. És akiknek a Talmud a fő vezérlő elvrendszerük, akikből Orbán 550.000-et telepít le Magyarországon, a nekik épülő lakóparkokban, és a magyaroktól elvett ingatlanokban. A zsidó sunyin támad és öl, ezt neki előírja a Talmud. Hasonlítsuk csak össze a mi keresztény erkölcsiségünkkel a mocskos zsidókét. Jemenben például halálbüntetéssel sújtják azt, aki zsidókkal tart fenn bármiféle kapcsolatot.
  Orbán testvéreinek (Likud) a törvényei:
  Aki nem engedelmeskedik a rabbinak, az halált érdemel, és a pokolban, forró ürülékben fog főni.
  Ha egy zsidó kísértést érez arra, hogy rosszat cselekedjen, akkor menjen el egy olyan városba, ahol őt nem ismerik,, és tegye ott a rosszat. Egy zsidó megütése ugyanaz, mint Isten megütése.
  Ha egy gój megüt egy zsidót, azt meg kell ölni. Egy zsidó nem köteles egy gój munkáját megfizetni.
  A zsidóknak felsőbbrendű jogi státuszuk van. Ha egy zsidó megsebesíti egy Kánaáni ökrét, akkor nem tartozik semmivel.
  Ha egy Kánaáni sebesíti meg egy zsidó ökrét, akkor az ökör értékét meg kell fizetnie.
  Ha egy zsidó talál egy tárgyat, amelyet egy gój veszített el, akkor azt nem kell vissza adnia.
  Isten nem fog megkímélni egy olyan zsidót, aki a lányát egy idős emberhez adja, gyermekkorú fiának feleséget keres, vagy visszaad egy talált tárgyat egy gójnak (Cuthean-nak).
  Ha egy zsidó megöl egy gójt, akkor őt nem büntetik halállal.
  Amit egy zsidó egy gójtól ellop, azt megtarthatja. A gójokat törvény nem védi, és a pénzüket Isten Izraelnek szánta.
  A zsidók hazudhatnak a nem zsidóknak (csalhatnak), hogy egy gójt rászedjenek.
  A nem zsidó gyermekek nem emberek. Minden gój gyermek állat. A gój lányok születésüktől tisztátlanok.
  A gójok előnyben részesítik a tehenekkel való közösülést.
  Jézus anyja egy kurva volt: Ő, aki hercegektől és kormányzóktól származott, ácsok kurvája volt. Jézus a pokolban van, és forró ürülékben főzik. Jézust halálra kell kövezni, mivel boszorkány volt, és az embereket bálványimádásra buzdította. Egy csábító volt, és ezért nem szabad sem sajnálni, sem megbocsátani neki.
  A keresztények és mások, akik elutasítják a Talmudot, a pokolra kerülnek, és örökké ott bűnhődnek.
  Akik az Új Testamentumot olvassák, azok a világon sehová sem mehetnek.
  A zsidóknak el kell a keresztények könyveit pusztítani (azaz az Új Testamentumot)
  Egy zsidó elvehet egy hároméves kislányt feleségül (pontosan 3 éves és egy napost).
  Egy zsidó nemi kapcsolatot tarthat fenn egy gyermekkel, ha a gyermek kilenc évnél fiatalabb.
  Ha egy felnőtt ember egy kislánnyal közösül, az nem büntetendő.
  Egy rabbi sohasem kerül a pokolra.
  Egy rabbi vitázik Istennel és legyőzi őt. Isten megengedi, hogy a rabbi győzzön.
  Egy zsidó férfi köteles minden nap a következő hálaimát elmondani: Köszönöm Uram, hogy nem lettem gój, asszony, vagy rabszolga.
  Ha egy gój bort megérint, akkor az tisztátlan lesz.
  A gójok legjobbjait is meg kell ölnötök.
  Ha egy zsidó egy gój sírját megérinti, nem lesz attól tisztátalan, mert a gójok nem emberek.
  Ha egy zsidó ember leleplezi a Talmud tanításait a gójok előtt, az halált érdemel, mert a leleplezés a gójokat feldühíti, és a zsidók elnyomását okozza.
  Csak a zsidó életek megmentése Istennek tetsző cselekedet.
  Ha egy bálványimádó (gój) sodródik le a folyón, vagy fuldoklik, ne segítsünk neki.
  Ha látjuk, hogy életveszélyben van, ne mentsük meg az életét. Aki egyetlen izraeli életét megmenti, az olyan, mintha az egész világot megmentette volna.
  A gójok lelke teljesen más, és alacsonyabb rendü.
  Anyagi javaik szemétből származnak. Valójában maguk is szemétből származnak, ezért is vannak többen, mint a zsidók, mert a pelyva mennyisége mindig nagyobb, mint a magé.
  Minden zsidó születésétől fogva jó, és minden keresztény születésétől fogva rossz.
  Egy zsidó hálhat egy gój asszonnyal, de csak úgy, ahogy nem hálna egy zsidó asszonnyal.
  Egy zsidó hálhat egy gój gyermekkel, ha elmúlt három éves és egy napos.
  Ilyen közösülés olyan, mintha a gyermeknek a szemét nyomnák.
  És így a gój gyermek könnyei tisztítják meg a zsidót a bűneitől.
  És ezek a férgek akarják elözönleni Magyarországot, Orbán testvéri szövetségesei (Likud), és ezekkel lesznek (vannak) tele a lakóparkok, na meg az én f@szom is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük