Morvai Krisztina a nemzeti vagyonleltár elkészítését sürgette a parlamentben (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=w1xegIrnstI]

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Morvai Krisztina a nemzeti vagyonleltár elkészítését sürgette a parlamentben (videó)

  1. Ez a beszéd úgy kerek,ahogy van!
    Hálás köszönet Morvai Krisztinának.Nos ez a beszéd az,ami nem hiányzik a „többség által” megválasztott új kormánynak,pedig ha emlékezetem nem csal Bencze Izabella is ekképen vélekedik,és Ő nem „szélsőjobbos”,és egyben ért is hozzá. Valóban ahhoz hogy felelősségre lehessen vonni,vagyonleltár szükséges arról,mit is „lábasitottak meg” az elvtárs-urak. Ha VALÓBAN elszámoltatásra készül az új kormány.Kétségeim vannak és nem kicsit,nagyon is!
    Már csak azért is,mert mindkét oldal „rendesen megszedte magát” a közvagyonból,azzal a különbséggel,hogy nem egyformán!. Az un. „baloldal” sikeresebben tevénykenykedett saját zsebre!!!!

  2. Elszámoltatás, azt a gyengébb szellemi képességűek is láthatnák, csak a Jobbik kormányzása esetén lesz (lenne), hisz ugyanazok vannak hatalmon, mint eddig is, ha a nemzetközi, pénzügyi elkötelezettségeket nézem. Az MSZP ördögi táncához eddig is a Fidesz húzta a talp alá valót, csak most a táncot is ő fogja ropni (2/3), és a talp alá valót is ő fogja húzni. A nemzetközi pénzügyi hatalmak által neki vetett koncon nem akar osztozni senkivel, egyedül is végre tudja hajtani az új világrend készítők akaratát. A Bilderberg csoportot Martonyi képviseli ebben a végrehajtásban, de Orbán is tagja valamely szabadkőműves páholynak. Ha időben nem fogjuk meg az elszaladó szekeret, akkor hazánk most esik bele az izraeli gyarmatosítók, és a bank arisztokrácia szorító karjaiba. Lázár, Mesterházi, Aliza Bin-Noun vasárnap tartottak megemlékezést Izrael megalakulásának 62. évfordulója alkalmából Hódmezővásárhelyen, a zsinagógában, a miniszterelnök megválasztása utáni napon. Ugyanaz a trágyadomb maradt hatalmon, csak átkeverve, az eddig fölül lévő sz@r alulra került, de a trágyadomb maradt.

    (Csak mellesleg jegyzem meg, a felkavart trágya sokkal-sokkal büdösebb, mint aminek már megszáradt a teteje! – NIF szerkesztő)

    1. Az Eyjafallajokull vulkán hamuja is ideért, rövidesen mi is megérezzük a felkavart trágyadomb szagát. 850.000 érzékenyebb orrú honfitársunk már érzi is biztos.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük