KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Morvai és Pelczné szócsatája Strasbourgban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A fősodratú pártok (MSZP, Fidesz) képviselői a megszokott besimulós stílusban szólaltak fel az EU soros elnökségének megnyitó vitáján. Az állóvizet Morvai Krisztina kavarta fel, amikor rákérdezett: a Pelczné Gáll Ildikó által joggal dicsért Lettország vajon miért annyival sikeresebb, mint a vele egyidőben csatlakozott Magyarország? Csak nem kevesebbet loptak a rendszerváltozás óta a hazai politikusaik?

[youtube=http://youtu.be/5eq2Qvi23Cw]

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 thoughts on “Morvai és Pelczné szócsatája Strasbourgban

  1. Pelczné, és a hozzá hasonló kereszténydemokraták messze vannak a keresztény magatartástól, vagy minden szabad idejüket vezekléssel töltik el.
    Hazudnak, mellé beszélnek, gusztustalan stílusukkal elősegítik azt, hogy hazánk tekintélye egyre lejjebb süllyedjen.
    Rossz hallgatni.Kár, hogy szócsatáról feltételezhetően az EU hasonló stílusa miatt szó sem lehetett.

    Baumag

    1. Milyen jó lenne,ha a mi politikusaink nem mindig ellenséget keresnének,másokat okulnának a saját kudarcaikért,hanem ön vizsgálatot tartanának,továbbá egyáltalánl eszükbe jutna ,az amiért hatalomra segitette a nép,hogy őket szolgálni rendeltette és nem rajtuk uralkodni .Sőt ott Brüsszelben arról beszélnének őszintén amit itthon, a hazánkba tesznek.

  2. Így kell ezt tenni ,, nem elég hogy itthon a világ kacagásává tett a politika , most már ott is ,,két okos nőszemély..

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: