KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Morvai az EP-ben a bankár bűnözőkről, és arról, hogyan támogatja Konrád György a lehallgatásokat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Morvai KrisztinaAz Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén 2013. szeptemberében sor került a lakáshitelekkel kapcsolatos irányelv vitájára, ahol Morvai Krisztina szervezett bűnözőknek nevezte a devizahiteleseket csapdába ejtő és kifosztó bankárokat.

(A bankok megregulázását célzó irányelv-tervezet szövege megtekinthető ide kattintva.

A magyar képviselőnő javasolta, hogy a világméretű megfigyeléseket leleplező Edward Snowden számára az EU adjon politikai menedékjogot. Kérdőre vonta az illetékeseket arról, hogy Konrád György Barroso tanácsadójaként hogyan és miért támogathatja az európai állampolgárok tömeges lehallgatását és megfigyelését, és hogy milyen hatással lehetnek az effajta tanácsadók Európa jövőjére.

[youtube=http://youtu.be/txe8wE3suYI]

Nemzeti InternetFigyelő

3 thoughts on “Morvai az EP-ben a bankár bűnözőkről, és arról, hogyan támogatja Konrád György a lehallgatásokat

 1. Végre valaki, aki nevén meri nevezni az igazságot!
  Úgy látszik, azért ez a dolog nem hiábavaló, kénytelen az EU az egyre nagyobb nyomás miatt foglalkozni a gyarmat népével!
  Nagy Péter

 2. Morvai Krisztának csak gratulálni lehet szinte valamennyi kezdeményezésére! Zöldek,Liberálisok és Komcsik! Itt a példa!
  Konrádon és Barosson meg ne csodálkozzunk! Mao féle kommunisták Az EU akkor lesz szalonképessebb,ha majd szakemberek és választott nem bratyiból küldöttek képviselnek majd bennünket! Laci

 3. Azon a Matuska Szilveszter tekintetű K.Gy.-ön ki csodálkozik még? Már azon sem lepődtem meg, amikor kiderült, hogy a CIA által összegyűjtött infók nyersen, még elemzés előtt az izraeli titkosszolgálatok nem kezére, hanem kezébe került.
  Anna

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: