Morvai a Hír TV-ben Budaházyék amnesztiájáról, Gyurcsányék terrorcselekményéről…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mit is jelent a közkegyelem, és miért van erre lehetőség és szükség Budaházy György és a Hunnia csoport esetében? Miért elviselhetetlen az az igazságtalanság, ami abból következik, hogy „Gyurcsányék szabadon, Budaházyék börtönben”? Miért nem igaz az, hogy itt két teljesen különböző bűncselekményről van szó? Miért szükséges, hogy még a 2016-os emlékév során megszülessen az amnesztia-rendelkezés? Ezekről és hasonló igazságossági kérdésekről beszéltem a Hír TV „Magyarország élőben” című műsorában 2016. november 4-én.

NIF

9 thoughts on “Morvai a Hír TV-ben Budaházyék amnesztiájáról, Gyurcsányék terrorcselekményéről…

 1. Ha rászól a pásztorokra, hogy ” A juhokat itassák meg !”, nyilvánvaló,
  hogy a juhok azt sose fogják megköszönni. A pásztorok viszont rá
  eresztik a kutyákat, ők maguk meg nyugodtan kártyáznak tovább.
  Hadd hulljon a juh, a kutyáknak is enni kell.

 2. Nem értem,mire fel van ez a nagy sztárolás a NIF-en,minden második cikkben Morvairól van szó,miközben ő csak egy zsidó.A Soros tolja a lovettát a NIF-be,vagy mi van?Szerintem is sok a Budaházy büntetése,lábtörlő felgyújtásért,meg a csintalan megveréséért .A jobbik szar alakok gyülekezete,most világossá vált mindenkinek,minek még a szekerét tolni,he?

  1. Tényleg? Tolja a NIF-be Soros a lóvét? Csak menet közben valaki lenyúlja, mert nem találjuk.

 3. Nem kellene egymást nyírni. Nem vagyunk elegen.

  Dolfi!

  Amíg nem bizonyítja, addig üres fecsegés és másokat is megbánt vele.
  Ez a szöveg olyan, amilyennel Budaházyékat is elítélték. Ez helyes?
  Nem hinném, hogy ilyennek kellene lennie a jövő bíróságának.
  Nyílván nem bűnösök, ha azok lennének, már régen lenne ítélet.

  Jó, jó, ez egy vélemény, kedves Dolfi, de nehezen hinném el az állítását.
  Jobban át kellene gondolnia, amit képernyőre ír. Sokan látják, de ez sem baj, ezzel magát járatja le.

  Szerintem is sokat van középpontban Dr Morvai Krisztina, de inkább ő, mint valamelyik idióta.
  Ő legalább megpróbál az unio-s „parlamentben” a sűket fülekbe kiabálni. Igaz nem akarják érteni, de, ha akarnák, akkor sem értenék, hiszen nem azért vannak ott.
  A hazai „porondon” is sokat mozog, ez fontosabb, mindig valamely törvénytelen dolog miatt kiáll a hazai bér bírók ellen. Azon törvényekkel szemben, amelyek bárkit, koholt, nevetséges vádakkal elítélhetnek.
  Mondom bárkit, önt, őt, engem.
  Pedig nem teszünk semmit, másként gondolkodunk.

  Fogunk, de, ha muszáj, akkor tapasz, de akkor is vagyunk. Leszünk.
  Élnünk kell, jönni fog olyan pillanat, amikor az élet nem fog számítani.

  1. Kedves Attila!

   Önhöz csatlakozva csak annyit, hogy Morvai Krisztina lehet, hogy oldalainkon többször is megjelenik, mint esetleg többen szeretnék. Azt azonban mindenképpen meg kell jegyezni, hogy a fősodratú médiában már korábban sem annyit, mint munkássága alapján kellene. Az embereknek országosan szinte semmi sejtelmük nincs Morvai Krisztina EP-ben, nemzetünk érdekében végzett szolgálatairól. Azt pedig valamennyien tudjuk, hogy a hazai média ma már 90%-ban Fidesz készben van, ahol a kiegyensúlyozott tájékoztatás nem éppen erény. Pontosan nekünk, nemzeti alternatív oldalaknak a feladatunk az, hogy ahol tudjuk támogassuk azokat a politikusainkat, akik valóban megérdemlik, hogy segítségükre legyünk.

   1. Kedves Nifadmin!

    Jobb megközelítés, amit írt.
    Teljesen igaza van.
    Valahogy így kellene felfogni.

 4. Szomorú, hogy ilyen Dolfi féle szerencsétlenségekkel is kell itt találkoznunk. Végtelenül helytelen „finoman fogalmazva-mert amit gondolok—” , hogy csak faji alapon képes valaki véleményt mondani. Totálisan nem érdekel, hogy Morvai Krisztina képviselőasszony, zsidó, indián, hottentotta, vagy netán marslakó mert minden igazságtalanság ellen szót emel, és bátran vállalja az EU parlamentben a lesajnálást, a gyűlöletet, ami megnyilvánul ellene, a nevetségességet, s mindezek ellenére újra és újra elmondja a véleményét, és kiáll érettünk, amit nem tudom, hogy ez a szerencsétlen beszóló vajon megtesz-e –
  Morvai intelligensen és okosan érvel és minden tiszteletem az övé, és igazán örülök, hogy van egy erős hang, ami képviseli az országunkat.
  Azért szeretem a NIF-et mert arra törekszik, hogy intelligens fórumot hozzon létre. Sajnálom, hogy ez nem sikerül igazán a beteg hozzászólások miatt sokszor.
  Teljesen igazat adok a Nifadminnak és Attilának.

 5. A szép lelkek gyülekezete nem lát tovább az orránál,közben a kiválasztottak az élére állnak minden mozgalomnak,és átveszik a legtöbb mozgalom irányítását,kiszorítva a magyart.LásdSzegedi,Morvai ,Zavirec stb Később már a zsidó érdekeket fogják képviselni.

 6. Konkrétumot nem tudok Morvai asszonyról, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a zsidó mindig az erősebb oldalra áll és nem kérdés, hogy hazánkban a nemzeti oldal sokkal gyengébb.
  Kétségtelen, hogy Morvai asszony mindig az ország érdekében szólal fel a zeus parlamentben.
  H.B.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük