Moneypuláció könyv – Szolgálati Közlemény

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

sarember-kora-teljes-konyvtrilogia-a6-szorolap

Tisztelt Olvasók, leendő olvasók!

A MONEYPULÁCIÓ című könyv weboldalát kb. két hete gyakorlatilag teljesen eltüntették az Internetről. A könyv weboldala (www.moneypulacio.hu) – most már minden kétséget kizáróan bebizonyosodott – professzionálisan kivitelezett célzott és irányított támadás alatt áll. Ha valaki begépeli a böngésző címsorába, nem jut el az oldalra, csak egy fehér felület fogadja. Korábban bizonyos víruskeresők (ESET) trójai vírust tartalmazó oldalként jelezték, de mostanra már nem jön be az oldal. Dolgozunk rajta, hogy a könyv weboldala minél hamarabb újra helyreálljon, de eddigi erőfeszítéseinket nem koronázta siker, gyakorlatilag csak pillanatokra sikerült visszaállítani a normál működést. A folytatás (Sárember kora 1.) – ha minden a tervek szerint alakul – január végén, február elején fog megjelenni. A könyv természetesen továbbra is megrendelhető innen:

Üdvözlettel és köszönettel: Szabó László

sarember-kora-teljes-konyvtrilogia-a6-szorolap

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 thoughts on “Moneypuláció könyv – Szolgálati Közlemény

 1. A forrásban lehet látni a különböző szövegeket és linkeket bekódolva, azonban a weben kínai szöveg jelenik meg, most legalábbis nekem.

  Talán praktikus lenne a weblapot kivinni egy külföldi szerverre, ott is fizetni kell, mint az itthoni szolgáltatóknál. Gondolom, hogy ez a lap is pénzért kapja a megjelenését és a domain név használatot.
  Ugyanezt a (https://lunarpages.com/) -on is meg lehet vásárolni 4.5 dollártól egy hónapra, vagy akár nagyobb teljesítményű lapot is
  Nekem két éves lekötéseim vannak ebben a kategóriában, de csak privátként használom, nem üzleti célra, és 300 GB tárhely, gyors streaming lehetőség, és minden, ami egyébként egy ‘üzleti’ vállakozáshoz kell, hiszen Ön is eladja a könyvét, tehát valahol a népművelés mellett üzlet is.
  Ezt csak azért említem, mert akkor kivédhetőek lennének az ilyen gyanús eltűnés, vagy az hogy a weblap címe kínaiul jelenjen meg, mint most.

 2. Ezeket a manipulációkat nem értem.
  Nem olvastam ezt a könyvet, ….de már akarom.
  Legalább a könyv illatát szeretném.

  Ha akarom úgy is megszerzem. Ezt nem tudják a softwer vírusok.
  Buta kaland. Ez olyan, mint a forgalmi dugó, idő kérdése, és……vége lesz.

 3. Lehet, hogy a szolgáltatónál kellene reklamálni, mert annak kell a biztonságot is garantálni. A jelszócsere is fontos lehet, sőt egy nehezen feltörhető jelszót kellene alkalmazni.
  Amúgy nerm hiszem, hogy egyes online lapok, vagy újságok ne közölnének le fizetett hírdetést a könyvről, Magyar Idők, etc.
  Amit Jancsó úr javasol értelmesnek tűnő megoldás szerintem is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük