KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mocsok-média

Azt szuggerálja a mocsok-média, tőlünk balra, de nekünk, mert nem tehetünk mást, hozzánk ér, belénk költözik, belénk köt: itt minden rohad, bűzlik, nem lehet normálisan élni.

Lázadjunk fel a saját magunk által választott rend ellen, gyerünk a rendetlenségbe, a káoszba, a nihilbe! Itt nem lehet élni, károgják sokan, közben folyik a szájukon a moslék, amit zabálnak. A liberálisnak nevezett mocsmodék, amit tömnek magukba és kiokádják a bűzlő részegség maradványát. Undorral fogadja jelenlétüket a normális polgár és tehetetlenül fordul el. A környezetet is megfertőzték, szemét és mocsok mindenütt.
Utánunk a vízözön, majd lesz valami! Balról jön majd a megváltás, mert most kiszipolyoznak bennünket.
Így megy a süket duma.

Süket duma, de nyíltan a törvényes hatalom ellen lázít, a törvények ellen. Ez a népség mindenek felettinek érzi magát. Az elvesztett hatalomra fáj a foguk, minden követ megmozgatnak, mindenkivel szövetkeznek a hatalomért, az elsőségért. Hazugság minden szavuk, a magyar média tele van ezzel a mocsokkal!

Ennyire nyíltan, ennyire nyomasztó megveszekedettséggel támadni saját országát – ez példátlan. Persze, hogy nem érzi saját otthonának Magyarországot az, aki mindig kívülről nézte, méregette, ócsárolta a nemzetet. Amely a hazájának tekintette ezt a földet, amely annyi magyar vérét itta magába! Idegen volt mindig, és az is marad, hiába fáj a foga erre a honra! Mert a népvándorlás korában az Isten vezérelte a magyarokat e földre, és amíg egy magyar létezik, az övé ez a haza! Rabolhatják, bitorolhatják idegenek, jöhetnek megszállók és hódítók, a magyar haza megmarad. Csonkíthatják, darabolhatják százfelé is, akkor is magyar marad. Mert magyar vér áztatta a magyar rögöt, folyót, hegyet és völgyöt, itt minden magyar, hiába az átnevezés, mondvacsinált ország, megtévesztés, hazugság.

Ki védi a nemzetünket ennyi külső és belső ellenség, baj, gyűlölködés ellen?
Maga a nép védi meg magát, mert a nép legyőzhetetlen!
Jöhetnek hamis próféták, idegen érdekek szószólói, aljas szándékú hódítok és azok koncra leső kutyái. Időlegesen teret nyerhetnek, de otthonra nem lelnek soha.

Ezért van a kocsma zaj, a nagy hőbörgés mostanában. A kommunista veszett kutyák utódai támadnak mindent és mindenkit, aki magyar, magyar érdekek szerint próbál eljárni, viselkedni. És védi a magyarság igazát ebben a gátlástalan földindulásban, istentelen és erkölcstelen világban. A hazai média mocska szerte-szét fröcsög, a Szabad Nép fertője ezer meg ezer apró kis szigetet termelt, mert a mocsok az mocsok marad, ha szétfröccsenik, akkor is. Sőt, látszatra azt is bepiszkítja, ami nem volt olyan…

Nehéz napok, évek várnak ránk, mert a gonosz mindenhonnan támad. A legfontosabb, hogy itt, belül legyen rend és óvjuk magunkat az eltetvesedéstől, a kosztól, a rühtől.
Az igazság forrása az idő, amely minket fog igazolni.

Nem hátrálhatunk, nem bizonytalankodhatunk. Nem szabad hinni a mindig hazug és becstelen Nyugatnak, az onnan jövő eltévelyedett eszmei irányzatoknak. Tényleg kiültek a hullafoltok is már, ezért óvatosnak kell lennünk: a hullamérgezés halálos lehet, vigyázzunk hát! Mert a nép ott is alávetett, a felszín rothadt, de majd rájön ott is a nép, és tudni fogja, mit kell cselekedni.

Nyílt szív és egészséges, tiszta lélek – ez győzhet a romlott, beteg társadalmakon.

Erdélyi János

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

9 thoughts on “Mocsok-média

 1. „…Lázadjunk fel a saját magunk által választott rend ellen,…”

  „…a törvényes hatalom ellen lázít…”

  Ezt a kettőt ne írtad volna, a többi stimmel! Mert a rendet nem mi választottuk magyarok, azt ránk erőltették – érted?
  És nem törvényes, a mai hatalom, mert fegyverek, ellenséges fegyverek árnyékában erőltették ránk azt is! Érted?
  Kérlek csak valóságot, írj – mert így te is a mocsok médiát szolgálod!

  Id. Kiss László

 2. Igen, egyre több a veszett „kutya”. Nincs törvényük, nincs tartásuk, nem ismerik a becsületet, nincs lelkiismeretük. Mégsem ők a hibásak, hanem, akik hagyják őket érvényesülni, befogásuk helyett. A valós sérelmeket nem tárolni kellene, hanem kőkeményen megtorolni, hamar megtisztulna Magyarország!!

 3. Nem értem, hogyan tud egy befogadott, kisebbségben lévő aljanépség felülkerekedni a befogadó nemzeten.
  H.B.
  „Ma Magyarországon demokrácia van, ami idegen érdekek által irányított, pártok által működtetett diktatúrát jelent. A „szabad” választások alkalmával, arra adhatjuk voksainkat, akiket a háttérhatalom e célra kijelöl, vagyis az „Ő” befolyása alatt áll. Bizonyíték erre az elmúlt húsz év során megtízszereződött államadósság, és a nyom nélkül elherdált állami vagyon. Felelős nincs. Az egymást váltó kormányok egymást mossák tisztára, néhány pojácán elverve tessék-lássék a port. Érdekeink érvényesítéséhez nincsenek megfelelő eszközök, nincs média tájékoztatás és persze akarat sem hozzá. Ha felemeled a hangod, te vagy az antiszemita, a rasszista, a fasiszta. Ha az utcán merészelsz tiltakozni, csőcselék és/vagy terrorista leszel.”

 4. November elsejétől a kormány rendelete értelmében kötelező etetünk a „trollokat”, azaz a TV2-t és az RTL kanálisokat, mert ezek a szennycsatornák elérték, hogy rendeletben engedték meg nekik, hogy a kábelszolgáltatóktól pénzt kérjenek a szemét műsoraikért, s persze ezt ráterhelik a fogyasztóra. Vagyis semmiféle választási lehetőséget nem ad a kormányrendelet, csak azt, hogy lemondhatom a szerződést, ha nem értek egyet a módosítással.
  Szerintem nem véletlen a dolog, mert valóban a média butit és dönt szellemi nyomorba sokakat.
  ezt egy továbbított levélben kaptam, nagyon figyelemreméltó, és megszívelendő. Akár a főoldalra is ki lehetne tenni egy kis időre.

  Agymosás 10 pontja

  Ezt a „tízparancsolatot” sokan Noam Chomskynak tulajdonítják, ám Sylvain Timsithez köthető, még ha a szöveg bizonyos elemei eredeztethetők is Chomsky különböző könyveiben leírt gondolataiból.

  Érdemes többször elolvasni, és elgondolkodni rajta – mi is ezt tettük. Tűpontos elemzést ad a mai modern tömegmanipuláció eszközeiről és módszereiről:

  1.) Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik őket. Támaszkodjunk a bulvársajtóra, amely hű szolgánk lesz.

  2.) A népnek úgy kell tekintenie politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire. Ennek érdekében (elsősorban a média segítségével) hamis riasztások és nemlétező fenyegetések tömkelegét kell rájuk zúdítani, amelyek miatt aggódni, később szorongani kezd. Ha a szorongás elérte a kritikus szintet, lépj közbe és oldd meg a (máskülönben nemlétező, illetve általad gerjesztett) problémákat. Hálásak lesznek, s önmaguk fogják kérni szabadságjogaik csorbítását.

  3.) A nemzetnek mindig készen kell lennie arra, hogy valami rosszabb következik. Ennek sulykolása érdekében használd fel a „fehér” propagandát (vagyis nyíltan a kormány irányítása alatt álló médiumokat), a „szürkét” (azokat a sajtótermékeket, amelyek csak részben állnak kormánybefolyás alatt), s a „feketét” (amelyekről senki sem gondolná, hogy valójában a hatalom szolgálatában állnak). Ezeknek karöltve azon kell munkálkodniuk, hogy egy olyan kormány képét vetítsék a lakosság szeme elé, amely minden erejével azon munkálkodik, hogy a jövő egét beárnyékoló sötét fellegek legalább egy részét elhessentse a nemzet feje felől. A kemény, megszorító intézkedéseket fokozatosan kell bevezetni, mert így az emberek hozzászoknak a rosszhoz, sőt: örülnek, hogy még mindig nem a legrosszabb következett be.

  4.) A nemzetet meg kell győzni, hogy minden rossz, ami aktuálisan történik, az kizárólag azért van, hogy a szebb jövőt biztosítsuk számára. Vagy ha nem a számára, akkor a gyermekei számára. Az emberek reménytelenül idealisták és hiszékenyek: évszázadokon keresztül hajlandók benyelni és elfogadni ezt az érvet („majd a következő generációknak sokkal jobb lesz, nekünk ezért kell áldozatokat hoznunk”).

  5.) Az embereket le kell szoktatni a gondolkodásról, s arról, hogy a történésekben felfedezzék az ok-okozati kapcsolatokat. Ennek érdekében a politikai vezetőknek egyszerűen kell megfogalmazniuk üzeneteiket, már-már infantilis módon, minimális szókinccsel, rövid mondatokban. A hallgatóság ily módon megszokja a felületességet, naiv lesz és hajlamos az információs beetetések elfogadására.

  6.) Minden adandó alkalommal az emberek érzelmeire kell hatni, nem a racionális gondolkodásukra. Bátorítani kell mindenféle emocionális megnyilvánulást, mert az érzelmeket sokkal könnyebb manipulálni, mint a rációt.

  7.) Az embereket a lehető legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben kell tartani, mert így nem lesznek motiváltak magasabb ideálok és összetettebb tervek megvalósításában. Butítsd le az oktatásügyet, tedd korrupttá és hozd a működésképtelenség küszöbére. Egy ilyen iskolarendszer a közvélemény manipulálásának ideális eszköze.

  8.) A népet el kell zárni az objektív, korrekt és teljes tájékozódás/tájékoztatás minden forrásától. Ennek érdekében pénzügyileg támogatni kell azokat a médiumokat, amelyek butítják és félretájékoztatják az embereket, s gazdaságilag el kell lehetetleníteni azokat, amelyek ennek ellenkezőjét próbálják elérni.

  9.) A nyájszellem erősítése prioritás! Az egyénben fel kell ébreszteni a szégyen- és tehetetlenség-érzetet, s választható (pontosabban választandó!) alternatívaként ezzel szembe kell állítani az igazodási, csatlakozási kényszert. Az egyéniségeket nélkülöző nyájat mindig könnyebb irányítani, ellenőrizni és befolyásolni.

  10.) Mindent meg kell tenni az egyének megismerése érdekében. Ezt elérendő belső (és titkos) nyilvántartásokat kell felfektetni az egyén különféle (ízlésbeli, politikai, ideológiai, viselkedési) preferenciáiról, opcióiról, egyszóval teljes pszichológiájáról. Törekedni kell arra, hogy jobban megismerjük az egyént, mint ahogy ő ismeri önmagát. Fel kell használni a társadalomtudományok (szociológia, lélektan, csoportképzés pszichológiája, stb.) legújabb vívmányait céljaink elérése érdekében, de ezeket a lépéseket a legnagyobb titokban kell tartani.

 5. Én nagy híve vagyok a bal-libsi összefogásának, csak utána ne engedjék szabadon őket.

 6. Ezt a fertőt ugyanazok hozták létre,tartják fenn,legfeljebb másképp nevezik magukat. fideSS,mszp,dk, kdnp, a patkányforradalom leszármazottai. Egyformán fellelősek a Magyarság nyomoráért. Persze akik a tűz körül ülnek,jól érzik magukat,nekik ez rend, jó lét,és biztonság . És persze tüntetnek is mellette,mert nekik ez így kellemes. A többi meg pusztuljon, kit érdekel.De hányan vannak ebben az országban akik nem tudják,hogy holnap,vagy még ma,mit adjanak a gyerekeiknek enni. Aztán vannak akik ,mint a cikk írója is, a bal oldalt szapulja,hogy terelje a felelősséget rájuk,holott egy tálból cseresznyéznek,kapják a júdás bérüket. Ezek mind férgek,azok is,akik valamelyik „párt mellett érvel. Akkor fogjon tollat a cikk írója is,ha majd a MAGYAROK , a MAGYAR EMBEREK érdekeiért szól, és nem egy hitvány tömörülés valamelyikéért.
  ” tisztelek minden véleményt,kivéve a megvásároltakat- ezeket megvetem.
  „a közjót csak a bölcsek,a nagyok és a jó lelkek tartják sikernek. A politikus azt tartja sikernek,ami neki jó. ( Eötvös Károly)

 7. Az is idióta,aki a „hatalomtól a legkisebb jót várja,vagy feltételezi.
  Kétezer éve az egyház és a hatalom összefogásából született,az „oszd meg és uralkodj. Egyetlen közös cél vezérli őket,hogy nyomorba,rettegésbe,rabszolga sorba tartsa, alacsonyítsa le az embert.Éket verve közösségek,családok,emberek közé. Ennek érdekében mindent elkövettek,elkövetnek,hogy az emberek utálattal, gyűlölettel viseltessenek embertársaik iránt. „mert a hatalom csak úgy tudja fenntartani azt a hamis látszatot,hogy szükség van rá,ha folyamatosan rettegésbe tart. Az ember halálfélelmére építve minden aljasságukat. Ha a mai ember tisztában lenne azzal,hogy a halál mint olyan nem létezik,hiszen az csak valami újnak a kezdete, képébe röhögne a sok egyházi és politikai szar alaknak,s lerúgná magáról a mindenkori kizsákmányolóit. Ebből az összefonódásból, az Ember, mint olyan megszűnt létezni. Helyette,egy termelő,fogyasztó, olcsó örömökkel,gyönyörökkel beérő zombi lény lett. Ha ráébred egyszer,hogy már elég mélyre süllyedt, elrugaszkodhat a fenékről,hogy végre felemelkedhessen és EMBERRÉ legyen.

  1. ” Ha ráébred egyszer,hogy már elég mélyre süllyedt, elrugaszkodhat a fenékről,hogy végre felemelkedhessen és EMBERRÉ legyen.”
   T.Tóth úr!
   Ez a dolgok lényege – fel kel valahogy ébreszteni az embereket!!
   H.B.
   „Soha nem fogjuk tudni, hogyan szabadítsuk fel magunkat, ameddig nem értjük meg, hogy kik is vagyunk valójában.
   Hogyan lehetsz szabad, ha azt sem tudod, hogy ki vagy ???
   Hogyan lehetsz szabad, ha azt sem tudod, mi a valóság természete, amiben élsz ???

 8. fel kell valahogy ébreszteni az embereket. Ezt mindenkinek saját magának kell megtennie! Vannak akik elfogadnak mindent,úgy ahogy van,ahogy tálalják nekik. pl: orv-oslás, politika. Nem fáradoznak azon,hogy keressenek, tanuljanak,fejlesszék magukat. Együtt lehet érezni velük,de helyettük nem lehet gondolkozni,dönteni,cselekedni. A tetteiért mindenkinek saját magának kell a felelősséget vállalnia,és aszerint élvezni annak,előnyét ,hátrányát. És nem csak a jelenben. Csak azon lehet segíteni,aki legalább hagyja magát, vagy felismeri pillanatnyi helyzetét,állapotát. Mindig lesznek olyanok,akik természetesnek veszik,hogy mások fáradozzanak,míg ők élvezik az élet örömeit. Pedig minden embernek teremtenie KELL,ahogy a Teremtő teszi. Ha valaki nem teszi meg,helyette más valakinek kell. Többek közt ezért tart ott a világ,ahol most van. „mert minden haladó gondolkodónak ezer középszerű elme állja az útját,hogy a múltat védelmezze.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük