BREAKING: FEGYVERES MERÉNYLETKÍSÉRLET TRUMP ELLEN – A MERÉNYLŐT LELŐTTÉK (VIDEÓN A LÖVÉS PILLANATA)
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

MJB észrevételek: Alföldi Róbertet a megfelelő helyre

ALFÖLDI RÓBERTET A MEGFELELŐ  HELYRE!

Alföldi Róbertet azzal együtt kell pszichiátriai vizsgálat alá venni, aki a Nemzeti Színház élére tette (tetette)!

Szégyen  az országra, a szakmára és kinevezőkre, hogy ilyen nyikhaj, senkiházi, nagyképű és „ferde” ízlésű személy irányíthatja  a nemzet legtekintélyesebb  színházát.

Alföldi a Heti-Hetes  „röhencsek” csapatába való, mivel fejlett gúnyolódó  képességekkel rendelkezik,  és  a „csapat” tagjai  meg sem tudják közelíteni azt a testhimbálódzással kísért röhögő stílust, amit egy muraközi ló nyerítéséhez  hasonló pózban képes  produkálni. Alföldi mellett szinte  „elszürkül” Gálvölgyi (visszafogott) böfögése,   Hernádi „hamiskás” szemforgatása vagy Hajós „bölcselkedése”.

Alföldi nagyon hiányzik  abból a trágárkodó, mocskolódó,  permanensen gúnyolódó, önmagukat tévedhetetlennek tartó virgonckodó együttesből, akik „felsőbbrendűségük” vélt hitében mérgezik az „elbódult”  szimpatizánsaik és  a  kevésbé tájékozottak  tudatát. Ennek inverzeként, Alföldi annyira nem hiányzik a Nemzeti Színházból, hogy távozását  örömmel  fogadná aligha fogja  hiányolni  a Nemzeti színház gárdája és a  színházlátogatók sokasága.   S Ő T !

II.

MESTERHÁZY JELENSÉG!

Érdemes  felfigyelni arra, hogy  az MKP, a KMP, a BÉKEPÁRT, az MDP, az MSZMP és az MSZP mindig megtalálta azt a liedarét, aki a vörös vírussal fertőzött tagságával feledtetni tudta a  mindenkori vezetőség, illetve a kiagyalt vagy  importált elmélet és gyakorlat  piszkos múltját, a látványos kudarcokat,  az elkövetett bűnök  tömegét, valamint a kávézaccból jósoló javasasszonyhoz hasonlóan,-  felcsillantotta     a végtelenben  (ahol a párhuzamosok találkoznak)  felsejlő ragyogó jövő bekövetkeztét.

Mesterházy – emelt hangon -, mindazt bírálja most, amit Gyurcsányék elrontottak, és amikor  megjátszotta a „NÉMA LEVENTÉT”!

Mesterházyban összegződik Lenin, Sztalin, Kun, Rákosi, Marosán, Kádár,  Gyurcsány, Lendvai és  „hasonszőrű” elvtársaik minden  negatív tulajdonsága! Jól tud gesztikulálni, hazudni, kritizálni, ígérgetni, fenyegetni, lelkesíteni, vádaskodni  és szerepelni!

Úgy hírlik, hogy  december hatodikán  egy szép piros (hordozható, összehajtható és teleszkóppal ellátott) hordót fog kapni  a Mikulástól, hogy fellépéseikor kiemelkedhessen a feledékeny hódolói  tömegéből.

III.

MIÉRT MOSOLYOG  A PARLAMENTBEN GYURCSÁNY ÉS VADAI?

Árulják el a T. OGY.   képviselők a  nagy titkukat, hogy  miért mosolyognak olyan hihetetlen bárgyú, és kifejezetten undort keltő módon  (folyamatosan) a parlamentben? Mi az ami annyira tetszik nekik, illetve mi jut eszükbe, ami  tartósítja a bazsalygásukat?

Vitathatatlan, hogy mindketten hazudtak eleget, csalafintaságok sokaságát követték el,  és  eddig még megúszták a dolgot (szabadlábon vannak),  de azért  ilyen kitartóan nem kellene  mosolyogni!  Az arcbőrük vastagságát tekintve félő, hogy  – esetleg – ebben a mosoly pozícióban maradnak, és akkor is mosoly fog ülni az „orcájukon”   ha nem akarják,-  a plasztikai műtét pedig elég  fájdalmas és költséges!

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai háború abszolutizálása

Prof. Dr. Bokor  Imre

az MJB elnöke

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “MJB észrevételek: Alföldi Róbertet a megfelelő helyre

  1. Gyurcsány és bandája szabadlábon,Demszky is,Kuncze,Kóka?Alföldi Roberta a helyén még mindig.
    Budaházy pedig börtönben.
    Utángyártott forradalom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük