KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mit tegyünk az újkori népvándorlás ellen?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Szabadrablás ösztönlény módra
Szabadrablás ösztönlény módra

Milyen állam az, amelyik nem megvédi területét és polgárait, de erőszakkal megállítja és regisztráltatja az afrikaiakat, s kényszeríti őket, hogy Magyarországon maradjanak?

Milyen Európa az, amely ezt írja elő, de nem ad hozzá pénzt?

(Sőt elnézi Szerbiának, hogy buszokkal szállítsa a határainkhoz a számára is nyilvánvalóan törvénytelenül behatoló migránsokat, akik többnyire katonakorú férfiak!)

Milyen nép az, amely mindezt eltűri és nem váltja le a teljes politikai osztályt, az összes „hazugság-programot” előállító pártot, s nem építi újjá a nép egyetlen tisztességes politikai képviseletét: a magyar Nemzetét?

Megkérdezte-e valaki, hogy akarjuk-e a Magyarországon regisztrált és így előbb-utóbb visszazsuppolt migránsokat évekig eltartani? Mert érthetetlen, hogy miért nem engedi meg a kormány, hogy (Szerbiához hasonlóan)szabadon távozzanak az országból?

Érthetetlen, hiszen ezzel hazánkat a teljes csőd állapotába taszítják, sőt az adósságcsapda legmélyebb bugyraiba, ahonnan már biztosan nem lesz szabadulásunk.

Óriási pénzekbe fog kerülni az elhelyezésük, élelmezésük, betegellátásuk, segélyezésük, gyerekeiknek az iskoláztatása, stb. Most lehetne arra is hivatkozni, hogy nincs elég élőerő a határokra, s most lehetne a külföldön állomásozó katonáinkat hazahívni és a fiatalságot emberré nevelő sorkötelességet is, most lehetne visszaállítani…

Az ország milliárdokat fog elkölteni úgy, hogy a rendőri biztosításról, az idegenrendészeti eljárás költségeiről, a bírósági és a fogva tartás költségeiről még nem is beszéltünk. Szerintem egyedül a visszaszállítás költségeit vállalhatjuk magunkra, bár az is jelentősen meg fogja terhelni az államháztartást, s így még új adókkal is számolnunk kell…

Mivel ez egy szervezett utaztatás, így nekünk is szervezetten kellene visszautaztatni a népvándorlás „kíváncsi turistáit”, mert ezek az 1541-es Buda várába beszivárgó janicsárok mintájára csak jönnek és nézelődnek….de meddig? Amíg nincs a kezükben fegyver? Azt pedig a bankárkaszt –amelyiknek a háború egy szükséges profitszerző alkalom – azonnal fog számukra biztosítani. S ez bizony nem vicc!

Mikor is jön el az idő a fegyveres akcióra? Ha például Európa mégsem akarja a nemzetállamait felszámolni? Vagy nem fogják elfogadni azt az ajánlatot, amit az USA le akar tolni a torkunkon? Ha a pénzmachinátor – globalizátoroknak, a gyarmatosító – bankárkasztnak elfogy a türelme?

Ám ha ez a láthatóan szervezett és zömmel katonakorú afrikai „turisták” egyszer fegyvert kapnak, akkor a honvédelemre már nem kiképzett magyar ifjúság nem fog tudni ellenállni. (pláne fegyvertelenül)

Arról nem is beszélve, hogy eddig több mint félmillió fiatal hagyta el a hazánkat, s ezt a népességcserét nem véletlenül támogatja az EU.

Eközben a hazai televíziókban arról biztosít minket minden pártpolitikai erő, hogy nem lesz a határon tűzparancs! Igen, az öngyilkosság egyik alaptétele ez. S ezt már ismerjük, mert 1918-ban ugyanezt csinálta az a puccsista Károlyi Mihály – és az ő nagyszerű hadügyminisztere: Linder Béla -, aki nem akart több katonát látni.

Mikor érkezik már el az a belső parancs, ami haza védelmére szólít fel bennünket? Szerintem azonnal haza kell hívni a katonáinkat, Irakból, Afganisztánból, Boszniából, stb. s meg kell védeni a határainkat! Vajon mikor hallják meg ezt a pártpolitikusok? Szerintem soha! Hiszen nem véletlenül számolták fel pár éve a sorkatonaságot, majd a határőrséget!

Én ma elmegyek a Jobbik szervezte tiltakozásra, ami Röszke főterén lesz. Mert bár nem hiszek a pártoskodásban, de a cselekvésben igen!

Bene Gábor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: