KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mit keresünk mi az unióban? – Világ-Panoráma

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szaniszló FerencBrüsszel a legújabb magyarellenes aljasságaként engedélyezi a szlovákoknak, hogy tokajinak nevezzék a tőlünk Trianonban elrabolt földeken termő bort. Bezzeg, mi nem használhatjuk az eredeti nyugat- és dél-európai, francia és más szőlő és borneveket.

Saját hazaárulóink, a szocik, a liberók, a baloldaliak, a cionisták is a trianoni vonalakon túli magyar állampolgárok szavazataitól rettegnek, mert annyira aljas vagy ostoba nem lehet egy magyar a Felvidéken, Kárpátalján, Erdélyben vagy a Délvidéken, hogy a december ötödikei nemzeti gyászt okozó szocialistákra, liberálisokra, baloldaliakra, cionistákra szavazzon — ha már szavaz. Ellenben a szoclib nagyon is támogatja, hogy a magyar föld foglalói — nem magyarok, nem magyar állampolgárok — is szavazhassanak Magyarország sorsáról. Mert a telepesek viszont a hazaárulók szövetségesei. Elvégre a telepesek, a betelepülők, a bevándorlók a hazaárulókra szavaznak majd, nem pedig nemzeti elkötelezettségű, a haza érdekeit szemmel tartó, jobboldali érzelmű pártokra.

A Kelet kellő módon kelleti magát. Kelet ez nekünk? Igen. Nagyon is. Csak onnan várhatunk segítséget, támaszt. Onnan is jött minden korban, csak mi — hiszékeny, elcsavart fejű, mákonyozott, mételyezett, révületbe ejtett magyarok ezer száz esztendeje mindig a nyugatért áldoztuk föl magunkat, s ellenségnek tekintettük a keletről jövő testvéreinket, sorstársainkat. Pedig azok a mi segítségünkre siettek, a mi szövetségünket keresték, mint Nimród fiai: Hunor s Magor.

Iránt is iraki, afganisztáni, líbiai, szíriai, egyiptomi módra demokratizálni és liberalizálni. Csak hát Irán még kockázatosabb vállalkozás, nem csak méretei, rakétái, repülői és esetleges atomfegyverzete miatt. Hanem mert mögötte áll Oroszország, amely mögött pedig Kína: Irán fő szénhidrogén fogyasztója, a világ leghatalmasabb állama állana. Iránnal ezért nemrég kénytelen volt valamicskét megbékülni a Nyugat.

Világ-Panoráma: Szaniszló Ferenc

[youtube=http://youtu.be/p92HAAZjy88]

NIF

6 thoughts on “Mit keresünk mi az unióban? – Világ-Panoráma

 1. „mert annyira aljas vagy ostoba nem lehet egy magyar a Felvidéken, Kárpátalján, Erdélyben vagy a Délvidéken, hogy a december ötödikei nemzeti gyászt okozó szocialistákra, liberálisokra, baloldaliakra, cionistákra szavazzon — ha már szavaz.” 🙁 Aztán már miért ne lehetne??? A cionistába a fidesz is belefér, sőt… Ha pedig cionista, nem lehet magyar-nemzeti.

 2. Sajnos, túl sok az igazság ebben a cikkben. A nyugatnak mi csak piacnak kellettünk és a földünkre, vizünkre vetettek szemet. Az EU-ban mi csak gyarmatnak kellünk, ahol leépítették a hazai gazdaságot és ahová „kitelepíthették” az iparukat – magasan képzett és igen olcsó munkaerő reményében. Amihez „kormányaink” buzgón asszisztáltak; a jelszó a bedolgozó Magyarország volt, amit annak idején „nemzeti kormányunk” feje hangoztatott felettébb nagy hangon. Csak meg kell nézni, hogy a „kormány” stratégiai partnerei közt egyetlen magyar cég sincs. A „fejlett nyugaton” 2007 év vége óta mély válság van. Ezalatt a BRICH államok kitűnően prosperáltak. De nekünk mindig a rossz oldalra kell szegődnünk – mert politikusaink júdáspénzért eladnak minket. Nemsokára „nemzeti kormányunk” jóvoltából a füldünket is kivásárolják alólunk (ha hagyjuk). Aztán majd nagypofával harsogják a hazuságot (ahogy eddig) a „sikertörténetekről”. Hát igen… Ez a külföldnek valóban sikertörténet! A szocializmus korának vidám barakkjából és az éllvasból az utolsók egyikét faragták! Olyanná tettek minket, hogy már egy doboz gyufát is külföldről kell megvegyünk. Lassan semmit nem tudunk előállítani. Teljesen a külföld „jóindulatára” szorulunk! Zsarolhatóvá és sérülékennyé váltunk. Nincs saját iparunk, gazdaságunk! A „fejlett nyugat” és az EU döglődik. Újabb és újabb országokat kell bekebelezniük és kiszipolyozniuk, hogy fenntarthassák még egy kicsit ezt a „demokráciának” csúfolt szörny-társadalmat!
  Kezd összeállni a kép, miért is kellettünk még az EU-nak, a nyugatnak: Jó voltunk a szerb háborúban támaszpontnak – hogy szétverjék és egymás ellenségeivé tegyék a volt Jugoszlávia nemzetiségeit. Az ukrán események pedig világosan mutatják, hogy az orosz utódállamok egyikére vetettek szemet – ehhez is jó helyen fekszünk!
  Szomorú és szégyenletes, hogy a „magyar” kormány emellett tört és tör pálcát, újra és újra hűséget esküszik a világ legocsmányabb és legaljasabb terrorállamának és hirdeti, hogy Magyarország számára mennyire fontos az EU. Hogy még egy kicsit fenntarthassa hatalmát, akár saját nemzete eltaposása árán is.
  Nagy Péter

  1. Sőt 24 éve fenekednek és fenekednek Hazánk megvásárlására, a 7 tonna aranyunkra, a vizünkre és a levegőre…De nem jön össze nekik.

   Ezzel szemben Szaniszló úr bejelentette, a vörös iszap gátakat a NATO bombázta le,..és még mindig nincs kórházban.

   Fipán Géza

   1. 25 évvel ezelőtti adatok szerint 65 (hatvanöt) tonna aranya volt Magyarországnak, majd Kunosék tettek róla, hogy elolvadjon 3 (három) tonnára.
    Anna

  2. Sajnos ez az igazság.
   A zsidó kormányainknak nem számít a magyar érdek.
   MAGYAR VEZETŐKET MAGYARORSZÁGNAK!!!

 3. Röviden: semmit. Mint már említettem, az 1993-as szárszói találkozón egy magyar közgazdász pontról-pontra levezette, hogy miért nem érdemes belépni. Mert homokra épült várról volt szó. Igaza lett, így arra rá is mehetünk. Nagy Péter hozzászólására reagálva, hogy az orosz utódállamok egyikének egészére vetettek szemet, nos – szerintem – nem biztos, hogy csak az egyikére.Kárpátalja miatt/által bevezethetnek bennünket is a már átláthatatlanná tett érdekharcokba s a kisantant széttépheti Magyarországot is – vagy mások, illetve együtt, aztán a koncért még hosszú ideig folyhat a harc. De az a bizonyos kard, mint mindig, itt lóg a fejünk fölött. Sajnos.
  Anna

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: