MISZOT Laci szerint a Fidesz legnagyobb ellensége a Jobbik


Kérjük ossza meg a tartalmat! Csak egy kattintás!

Mostanában mintha Kövér László egyre többször „dührohamot” kapott volna. Emlékezzünk csak vissza az EP kampányszereplésére, amikor politikai ámokfutásba kezdett a Jobbik ellen és bizony országjáró körútja során másról sem szólt, csak a Jobbikról, amit az MSZP kreált.

 

Sokan nem tudják, és nem is tudhatják, hogy mi is váltotta ki a Fidesz vezetői között ezt a hirtelen felindulást a Jobbikkal szemben. Nos, az EP kampány kezdetén a Fidesz egy belső közvélemény-kutatást végzett, aminek eredménye számukra is megdöbbentő volt. A szám 15%-os Jobbik eredményt vetített előre. Ez bizony hatalmas sokkot jelentett Orbánékra, amelynek egyenes reakciója lett az a hadjárat és dezinformációs tenger, amit a Fidesz stratégái kiagyaltak, amolyan ron werberi módszer gyanánt. Meg kell hagyni, a belső felmérés teljes egészében fedte a valóságot, aminek eredménye a három jobbikos EU parlamenti képviselő.

 

MISZOT Laci most ismét Jobbik ellenes kirohanásra ragadtatta magát, amikor kijelentette, hogy a polgári jobbközép táborra a Jobbik jelenti a legnagyobb veszélyt. Ki kell jelentenünk, hogy Kövérnek igaza van, bár egy kicsit módosítani kellene a „jobbközép” jelzős szerkezetet. Ilyen ugyanis a nemzeti gondolkodású emberek értékrendjében nincs.

Ugyanúgy, ahogyan nem létezik balközép sem, mert ennek egész egyszerűen nincs értelme. Az persze világos, hogy az egypárti gyökerű „országgyűlés” tagjainak valahol el kell helyezniük magukat a politika palettáján, de ez az egész nem más, mint jól fizetett színjáték az adófizetők pénzéből. Az emberben ezek után gyorsan fölmerül egy teljesen természetes és ártalmatlan kérdés: Amennyiben a Fidesz jobbközép a parlamentben, kik alkotják a jobb oldalt?

 

A nemzeti gondolkodású ember két nagy csoportot különböztet meg, nemzeti érzésűeket és nemzetelleneseket. Bárki, aki nemzete ellen bármilyen területen szándékosan vétett, annak jövőjének alakulásába „rizikófaktorokat” ültetett be, vagy egészen konkrétan, tudván, hogy cselekedetével, hatalmi eszközeivel saját nemzetét hátrányos helyzetbe hozta, az nemzetellenes cselekedetet hajtott végre. Ezt csak fokozza, ha mindezért cserébe anyagi, egzisztenciális, vagy hatalmi előnyhöz jutott, vagy juthat a későbbiekben. Nos, a Fidesz vezetői sem kivételek ez alól, csak tekintsünk vissza 2002-ig, a  parlamenti ténykedésüket vizsgálva. Nagyon fontos itt kihangsúlyozni, hogy meg kell feledkeznünk a parlament üléstermeiben elhangzott „szép-beszédekről”, szigorúan csak a tetteket szabad megvizsgálnunk. Azonban az EU tagsággal kapcsolatos 1998. és 2002. közötti tárgyalások, a föld kérdésére vonatkozó fejezet is szorosan ide kapcsolódik.

 

Visszatérve Kövér Lászlóhoz, fordítsuk le mondatát, hogy értelmezhetővé váljék: A Jobbik jelentős veszélyt jelent a Fidesz hatalmi pozíciójára. Valahogy így értendők szavai, amiben teljesen igaza van.

Gombamód szaporodnak a Jobbik szervezetek országszerte, az emberek keresik egymást, egyre inkább egymásba kapaszkodnak. A volt polgári körösök, akik annak idején Orbán Viktor felhívására szerveződtek és várták az utolsó pillanatig a vezérlő tábornok parancsát arra a bizonyos „együtt-mozdulásra”, amely sosem következett be, ma sok helyen már a Jobbikot erősítik.

Egyre többen ébrednek rá arra, hogy hosszú éveken keresztül áthintázták őket. Az MSZP szavazói közül épp úgy, mint ma már a Fidesz támogatóinak sorából. Valamennyi jelenlegi úgynevezett parlamenti párt az MSZMP terméke. A Fidesz is.

Bármit mondjanak is ezek a pártok az új erőről, a Jobbik alulról szerveződött és nemzeti gyökerekből táplálkozik. A hatalom nem tudja megfogni, a parlament minden padsorából prüszkölnek rá, mert részükről kontrollálhatatlan, nincs cionista kötődése. Ennél nagyobb veszélyt semmi sem jelenthet erre a parlamenti diktatúrára.

Kövér kirohanása tehát a félelem és a tehetetlenség megnyilvánulása egyszerre. Ez amolyan beidegződött bolsevista reakció. Nem is csoda, hiszen MSZMP tag volt, majd az 1988. novemberében alakult MISZOT (Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa) alelnöke lett, a másik MISZOT alelnök – milyen érdekes! – Gyurcsány Ferenc volt. A Fidesz vezetőinek kijelentései, Orbánnak a mára már szinte állandósult szélsőségesezése, Kövérnek a Jobbikkal történő riogatása mindenképpen egy meglepődött Fidesz vezérkart érzékeltet. Lehet, hogy az igazi probléma szele már meg is csapta őket, mert mi lesz, ha koalíciót kell alakítaniuk. Kivel tegyék, a Jobbikkal vagy az MSZP-vel? Most nagyon úgy tűnik, hogy a Fideszhez közelebb áll az MSZP mint a Jobbik, hiszen MISZOT Laci szerint a Jobbik jelenti a legnagyobb veszélyt a polgári jobbközép táborra.

Bella Árpád

Nemzeti InternetFigyelő

 

Együtt:  Gyurcsány, Kövér, Stumpf

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=R0Mx5w8yPlg]

 

Mostanában mintha Kövér László egyre többször „dührohamot” kapott volna. Emlékezzünk csak vissza az EP kampányszereplésére, amikor politikai ámokfutásba kezdett a Jobbik ellen és bizony országjáró körútja során másról sem szólt csak a Jobbikról, mint szélsőségről, amit az MSZP kreált.

 

Sokan nem tudják, és nem is tudhatják, hogy mi is váltotta ki a Fidesz vezetői között ezt a hirtelen felindulást a Jobbikkal szemben. Nos, az EP kampány kezdetén a Fidesz egy belső közvélemény-kutatást végzett, aminek eredménye számukra is megdöbbentő volt. A szám 15%-os Jobbik eredményt vetített előre. Ez bizony hatalmas sokkot jelentett Orbánékra, amelynek egyenes reakciója lett az a mocskolódó hadjárat és dezinformációs tenger, amit a Fidesz stratégái kiagyaltak, amolyan ron werberi módszer gyanánt. Meg kell hagyni, a belső felmérés teljes egészében fedte a valóságot, aminek eredménye a három jobbikos EU parlamenti képviselő.

 

MISZOT Laci most ismét Jobbik ellenes kirohanásra ragadtatta magát, amikor kijelentette, hogy a polgári jobbközép táborra a Jobbik jelenti a legnagyobb veszélyt. Ki kell jelentenünk, hogy Kövérnek igaza van, bár egy kicsit módosítani kellene a „jobbközép” jelzősszerkezetet. Ilyen ugyanis a nemzeti gondolkodású emberek értékrendjében nincs, egyszerűen nem létezik.

Ugyanúgy, ahogyan nem létezik balközép sem, mert ennek a jelenlegi magyar viszonyok közepette nincs értelme. Az persze világos, hogy az egypárti gyökerű „országgyűlés” tagjainak valahol el kell helyezniük magukat a politika palettáján. De ez az egész semmi más, mint jól fizetett színjáték az adófizetők pénzéből. Az emberben ezek után gyorsan fölmerül egy teljesen természetes és ártalmatlan kérdés: Amennyiben a Fidesz jobbközép a parlamentben, kik alkotják a jobb oldalt?

 

A nemzeti gondolkodású ember két nagy csoportot különböztet meg, nemzeti érzésűeket és nemzetelleneseket. Bárki, aki nemzete ellen bármilyen területen szándékosan vétett, annak jövőjének alakulásába „rizikófaktorokat” ültetett be, vagy egészen konkrétan, tudván, hogy cselekedetével, hatalmi eszközeivel saját nemzetét hátrányos helyzetbe hozta, az nemzetellenes cselekedetet hajtott végre. Ezt csak fokozza, ha mindezért cserébe anyagi, egzisztenciális, vagy hatalmi előnyhöz jutott, vagy juthat a későbbiekben. Nos, a Fidesz vezetői sem kivételek ez alól, csak tekintsünk vissza 2002-ig, a  parlamenti ténykedésüket vizsgálva. Nagyon fontos itt kihangsúlyozni, hogy meg kell feledkeznünk a parlamenti „szépbeszédekről”, szigorúan csak a tetteket szabad megvizsgálnunk. Azonban az EU tagsággal kapcsolatos 1998. és 2002. közötti tárgyalások, a föld kérdésére vonatkozó fejezet is szorosan ide kapcsolódik.

 

Visszatérve Kövér Lászlóhoz, fordítsuk le mondatát, hogy értelmezhetővé váljék: A Jobbik jelentős veszélyt jelent a Fidesz hatalmi pozíciójára. Valahogy így értendők szavai, amiben teljesen igaza van.

Gombamód szaporodnak a Jobbik szervezetek országszerte, az emberek keresik egymást, egyre inkább egymásba kapaszkodnak. A volt polgári körösök, akik annak idején Orbán Viktor felhívására szerveződtek és várták az utolsó pillanatig a vezérlő tábornok parancsát arra a bizonyos „együttmozdulásra”, amely sosem következett be, ma sok helyen már a Jobbikot erősítik.

 

Egyre többen ébrednek rá arra, hogy hosszú éveken keresztül áthintázták őket. Az MSZP szavazói közül épp úgy, mint ma már a Fidesz támogatóinak sorából. Valamennyi jelenlegi úgynevezett parlamenti párt az MSZMP terméke. A Fidesz is.

Bármit mondjanak is ezek a pártok, az új erőről, a Jobbik alulról szerveződött és nemzeti gyökerekből táplálkozik. A hatalom nem tudja megfogni, a parlament minden padsorából prüszkölnek rá, mert részükről kontrollálhatatlan, nincs cionista kötődése. Ennél nagyobb veszélyt semmi sem jelenthet erre a parlamenti diktatúrára.

 

Kövér kirohanása tehát a félelem és a tehetetlenség megnyilvánulása egyszerre. Ez amolyan beidegződött bolsevista reakció. Nem is csoda, hiszen MSZMP tag volt, majd az 1988. novemberében alakult MISZOT (Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa) alelnöke lett, a másik MISZOT alelnök – milyen érdekes? – Gyurcsány Ferenc volt. A Fidesz vezetőinek kijelentései, Orbánnak az állandósult szélsőségesezése, Kövérnek a Jobbikkal történő riogatása mindenképpen egy meglepődött Fidesz vezérkart érzékeltet. Lehet, hogy az igazi probléma szele már meg is csapta őket, mert mi lesz, ha koalíciót kell alakítaniuk. Kivel tegyék, a Jobbikkal vagy az MSZP-vel? Most nagyon úgy tűnik, hogy a Fideszhez közelebb áll az MSZP, mint a Jobbik, hiszen MISZOT Laci szerint a Jobbik jelenti a legnagyobb veszélyt a polgári jobbközép táborra.

Facebook hozzászólások

36 hozzászólás a(z) “MISZOT Laci szerint a Fidesz legnagyobb ellensége a Jobbik” bejegyzéshez

 1. Ez a kövérlaca egy rohadt kommunista és nyugodtan bassza meg az anyukáját, de nagyon sokszszor……

 2. Le vagytok maradva néhány felvonással barátaim! Azt, hogy a Jobbik legnagyobb ellensége a Fidesz, M.L. Jobbik alelnök deklarálta tavaly nyáron Verőcén. (akit a video érdekel: a krokotanarur.hu oldalon megnézheti) Egy ilyen barátságos közeledésre a Fidesz csak nem fogja összeszarni magát a lúzer Jobbiktól? Azért gondolkodjunk is már néha, még ha nehéz is…

 3. magyar!Én meg remélem,hogy hamarosan összeszarja magát az import narancs!Az ex-izraeli katonával/Szabó/,ex-mszp-s/Csintalan/,az ex-mszmp-s/Martonyi/,ex-kiszes/Kövér/,az ÁVH-s apukával büszkélkedő Pokornival együtt!Elárulom neked,én köpök a kollaboráns Fideszre is,csak úgy mint a hazaáruló mszp-re.Inkább te vagy lemaradva,csak úgy mint a te általad imádott narancs párt.A gyerekgyilkos testvéreitől miért nem határolódott el a vezíred?Tudod,azoktól akik felvásárólták hazánkat!Egy ilyen gyalázatos kijelentésre sem reagált a nagy hazafi,talán nem hallotta?Értem,ez már antiszemitizmus lenne,és nem EU konform.Gyerekeket ölni ezrével,ivóvizet elzárni emberek elől,mások hazáját elvenni az korrekt és demokratikus?Ja,azok terroristák azért lehet ezt megtenni.Még azt sem értem mitől ennyire népszerűek a likud narancsok,hiszen szépen végignézték hazánk kirablását és millió honfitársunk nyomorúságát…………

 4. Le vagy maradva n+1 felvonással magyar ‘barátom’! Kövér ‘Miszot’ Laca már 2007-ben rendkívül negatívan nyilatkozott a Magyar Gárdáról a Heti Válaszban. Egy ilyen ‘barátságos’ közeledésre a Jobbik csak nem fogja összeszarni magát a cionkomcsi, lúzer Fidesztől? Azért gondolkodhatnál is már néha, még ha nehéz is…..

 5. Persze, okos kis barátom, te tudod a tutit! De Kövér Laca legalább 4-gyel kevesebb aprócska zsidrák farkincát szopkodott eddig, mint MK. Ok, eddig mindig tévedett. De most biztos hogy jó úton jár?

 6. Ugye ne írjam ide a neveket? Gondolom, ennyire te is képben vagy, ha már ide írogatsz… Tudod, egyszer lehet tévedni. A hülyébbeknek kétszer is. De aki csak 4 után tér észhez, az már vagy orvosi eset, vagy más… És az utóbbi a rosszabb…

 7. magyar!Viktor kormánya alatt is lesz menóra állítás a MAGYAR parlament elött?Ha egy nő”szopkod”,az mégis elfogadható.Azt viszont minek lehet nevezni amikor a Hajrá Magyarország PR kampányt kitaláló és állandóan hangoztató férfiak tövig csinálják ugyanazt a a pénisz szeletelőknek nyíltan?Azért én egy kicsi? külöbséget vélek felfedezni a kettő között.Arról a hölgyről akiről te beszélsz gyalázatosan,az többet ér mint az egész cionbérenc,hazug,töketlen,kollaboráns,import narancs moslék együttvéve.

 8. magyar!Az mszp-ről MINDENKI tudja,hogy egy hazaáruló párt.Az import narancs azért is veszélyes,mert NEMZETINEK adja elő magát.Közben hazánk gyarmatosítóival ugyanúgy barátakoznak,sőt letérdelnek eléjük és”szeretik”őket!Ezek után büdös szájjal kiabálják:Hajrá magyarok,Hajrá Magyarország!Ezzel a gusztustalan,sunyi politikával a naiv nemzetben gondolkodó honfitársainkat becsapják!Ezért is nem lehet hallani Viktor elhatárolódását,amikor Simon Perez hazánk felvásárlásárol beszélt.A barátság bizonyítására pedig,egy olyan ember is ül soraikban,aki 13 éven át szolgált az izraeli hadseregben.Lehetne még sorolni bőven,ezeket a tényeket mivel magyarázod?Inkább erre válaszolj.Légyszíves majd linkeld be hol olvasható,amikor Vikor egyetlen egyszer is elítélte az izraeli vérengzést illetve ENSZ határozatok folyamatos megsértését!!

 9. Orbán egy zsidó seggnyaló, a Soros pénzén kitaníttatott, hatalomátmentő, sötétben bujkáló és hazudozó féreg. Gáza-gyilkos Likud a fixaideálja, és a zsidók fejfedője a kedvence. A Fidesz is lopott annyi a közpénzből, mint az MSZP, és éppúgy fél az elszámoltatástól, mint az. Együtt teremtették ezt a mocskot, úgy ellenzék, mint a mostani rablóbanda. 500000 zsidót akar betelepíteni hazánkba, állampolgárságot, földet, biztos egzisztenciát adva nekik. A húsz éve jó pajtásait csak a TV képernyőjén torkolja, de Szentendrén együtt bulizik Gyurcsánnyal, meg a többi takonnyal. Neki is készül lámpavas, mint mindegyik hazaáruló, hazánkat kifosztó és eladó patkánynak. A H1N1-kampány mellett ez mellett a kis Napóleon, Likud-os hazudozó mellett van csak igazán kampány, mert a zsidó elit az ő hátán akarja továbbvinni a hatalmát. A Jobbiknak rengeteg dolga lesz kiseprűzni minden hazaárulót, köztük az egész Fidesz-Likud bagázst, végrehajtani az elszámoltatást, minden, ezekhez a “húsz évesekhez” köthető személlyel szemben. Ezt a Kövér tetüt is jó messzire begyűjteni, megérett a sitt hűvösére. Rendkívül veszélyes, de a zsidó-média gyakorta röfögteti, Orbánnal együtt.

 10. Ne legyetek már ennyire butuskák, jobbik-fanok! Ugyan mi fog történni, ha néhány jobbikos elmondja majd a magáét a parlamentben? Esetleg MK rábukik egy ötödik metélt farkincára? Kinek lesz attól jobb bármi is? Vagy abban bíztok, hogy Jobbik kormány lesz 2010-ben?

 11. magyar seggarc, írd csak ide a neveket, ne kamuzz. Aztán én jövök, mesélek kicsit a pápai komcsiporontyról, hogy mit művelt Pápán anno és hogyan is volt a történet a Bibóban buzoid szájer elvtárssal….

 12. http://www.parlament.hu/kepviselo/elet/k308.htm
  “Az egyetem elvégzése után, 1986.
  február-szeptember között az MSZMP KB Társadalomtudományi
  Intézetének ifjúságkutató csoportjában dolgozott
  tudományos segédmunkatársként, majd fél évig ismét katona
  volt. 1987-1988-ban az MTA-Soros Alapítvány
  ösztöndíjasaként a közép-európai társadalmi mozgalmakat
  kutatta.”
  Nu, ennek az ülepét nyalja magyartalan elvtárs.

 13. Ugye kegyed ismeri a Bánó és Baló elvtársakat? Kettejük pöcsét ha összeragasztjuk, és megszorozzuk Pí-vel, majdnem kiadja az enyémet. (a fityma még akkor is hiányzik) folytassam?

 14. magyartalan elvtárs ugye tudod, hogy a fidesz metélt homokosaival senki sem tud versenyezni, még a gusztos-kóka páros sem? Tudod hány kukit ízlelgettek ezek végig a Soros által pénzelt lebujokban? Szájer, Kövér és a cigány Orbán is így tudott ‘felemelkedni’. Folytassam?

 15. http://kuruc.info/r/7/49620/
  “Kövér korábbi kabinetfőnöke Szadai Károly volt. Ő a Magyar Rádió kuratóriumi elnökségének tagjaként fogott össze a zsidókomcsi Agárdi Péterrel és a volt tetvesügynök Gellért Kis Gáborral – az akkori koalíció delegáltjai – Such György rádióelnöki beajánlásában Likud Viktornál.
  Hankiss ÁgnesEnnek a kuratóriumi elnökségnek a tagja Erdős Ágnes, lopott nevén Hankiss Ágnes (pofája szintén fenn). A komcsi zenei élet mindenható urának a lánya, akinek még a tamponja árát is a Hungarotonból sajtolta ki a papa. Az Izraelhez ezer rokoni és érzelmi szállal kötődő Hankiss tehetségtelenségénél csak cionizmusa nagyobb. Antall idején a Magyar Hírlapban óbégatott az „antiszemitizmus” miatt. Később a HírTV-hez nyomta be őt a Vitézy-klán, de onnan tehetségtelensége miatt rúgták ki. Ugyanerre a sorsa jutott az Echónál. Ott se bírták soká senki által nem nézett műsorvezetői szereplését és tipikus nyávogását.
  A cionistává vedlett, volt komcsi körökből származókat imádó Kövér szárnyai alá került Erdős Ágnest a Fidesz európai parlamenti listájára tetette fel.
  Erdős témája bárhol is van, ugyanaz. A hazánkat felvásárló, a magyar népet gyűlölő cionista, izraeli ügynökökről álproblémával elterelni a figyelmet képzeletbeli orosz ágensekkel, akiket a túlkoros Erdős Ágnes fájdalmára nem az ágyában, hanem az alatt talál.”

 16. http://kuruc.info/r/26/49522/
  “Lassan már összeszámolni sem lehet, hogy a paranoiás és volt MSZMP-s Kövér László hányféle, egymásnak is ellentmondó verbális ámokfutást követett el. A minap azt találta kifejteni gyérülő hallgatósága előtt, hogy a Jobbik jelenti a legnagyobb veszélyt a „polgári, jobbközép táborra”. Nem, nem a Maszop-Szadesz és nem a csintalansándorféle komcsikkal, MSZP-sekkel, MSZMP-sekkel, cionistákkal, KISZ-esekkel teli Zsidesz, hanem Vonáék – szerinte.”

 17. Ezek a forrásmegjelölés nélküli idézetek számomra semmit nem jelentenek. ha meg a forrást megjelölöd, még kevesebbet. Balóné Szopkó Krisztina története viszont házassági anyakönyvi kivonatokkal igazolható. Ugye ciki???

 18. a kuruc.info zsidói (Novák, Molnár stb) által összeszedett sz@rokat természetesen annyira tekintem forrásnak, mint ha Baló vagy Bánó et. írta volna őket. vagyis semennyire

 19. “Balóné Szopkó Krisztina története viszont házassági anyakönyvi kivonatokkal igazolható.”
  Nem látom az igazolást nagyfejű. Ideje lenne már valami linket is tolnod, mert csak fekália jön az arcodból. Se a Novák, se a Molnár nem zsidó. Utóbbiról is csak az elmebeteg ballib ügynök, Spiclicat terjesztette (term. nulla forrásmegjelöléssel). Ennyit a szintedről. Ellenben szájer, deutsch, rogán és lázár is zsidó. No meg csintalan, szabó györgy és vámos györgy is. Soroljam még öcsike? Jobb ha lenyugszol, a fideszed egy cionkomcsi párt.

 20. Nézd, te vagy nagyon állsz bizonyos köröktől -és így információktól – ezért az eszetlen és tudatlan vagdalkozásod. A másik eset az, hogy túl közel állsz hozzájuk, ezért hazudozol a védelmükben. Mindkettő lehetetlenné teszi az értelmes kommunikációt. Balóné Sz. K. házassági anyakönyvi kivonatai valóban nincsenek a kezemben, de azért gondolom, a létüket nem vitatod? A válaszodat nyugodtan tartsd meg magadnak az előbbiek miatt…

 21. Te figyelj már ide! Konkrétan ki szopott le zsidó faszokat? Neveket akarok hallani!! (legalább egyet)

 22. magyar!Rendben,akkor írd le mi a megoldás!Ne a süket dumát lökjed,érdeklődéssel várom az általad vázolt elképzelést!Most vagy egy index-röl jött senkiházi üledék vagy,esetleg egy aljadék provokátor.Ennek az ellenkezőjét bizonyíthatod,ha szépen leírod az elképzelésed hazánk megmentéséről,de csak olyan szempontból ami kizárólag MAGYARSÁG érdekét szolgálja.Természetesen a Trianoni diktátumot is vedd figyelembe,és annak igazságos orvoslását is!Nos,lássuk mit tartalmaz a TE intellektuális elképzelésed!Feltétlen közöld,ha pedig nem tetszik a Jobbik politizálása,akkor legyél olyan bátor és közöld:TE melyik pártra voksoltál illetve melyikre fogsz!Vagy csak pofád nagy?Természetesen ettől függetlenűl még várom az általad javasolt”megoldást”!!

 23. Nézd, te vagy nagyon közel állsz bizonyos zsidó fideszes körökhöz – ezért az eszetlen és tudatlan vagdalkozásod, vagy kifejezetten ezért fizetnek, hogy fórumokban hazudozz, dezinformációkat terjessz. Mindkettő lehetetlenné teszi az értelmes kommunikációt. Amúgy olvastam nálad sokkal ügyesebb fideszes fizetett provokátorokat is, de az ocsmány hazugságaikat nekik sem sikerült igazolniuk. Te azt rovod fel Morvai Krisztinának, hogy a volt(!) házastársa(!) zsidó. Azt viszont kéjesen benyeled, hogy a fidesz padsoraiban maguk a főszereplők(!) zsidók, komcsik. Érteeeed a különbséget ökör? Az egyiknél ‘csak’ a házastárs, a te térfeleden maguk a közpénztolvaj zsiványok azok.
  Olvass kicsit többet, mert szégyent hozol a pártodra. (ajánlom Morvai könyvét, ahol őszintén ír arról, miért, mikor volt ez a félresikerül házassága)
  Még vmi: 2006.-ban jól jött a fidesznek Morvai népszerűsége, harcossága, sokat hozott a fityesznek is népszerűségben. Aztán szerencsére lelépett M.K., látta, kikből álltok….
  Akkoriban miért nem zavarta a fityeszt Morvai volt házastársa? Tudod a választ magyarellenes elvtárs?

 24. “Te figyelj már ide! Konkrétan ki szopott le zsidó faszokat?” Anyád csak ennyit tanított neked? Ez lenne a polgári-keresztyén mentalitás? Na, ebből nem kér az ország, pár év múlva mehettek a levesbe ti is. Hogy a kérdésedre is válaszoljak: Szájer József.

 25. Már bocsánat, mondtam, hogy egyszer még tévedhet az ember. HÁROMSZOR már nem!!! Az, hogy valaki zsidónak születik, arról nem tehet, (így sem Emőke, sem a Molnár Balázs sem) De arról, ha sorozatban a zsidók faszát szopja, arról már igen!! Még mindig nem világos? Ennyire gyengeelméjű vagy??

 26. Igazad van, többször nem tévedhetek. Megválaszolnám újból a kérdésedet: “Te figyelj már ide! Konkrétan ki szopott le zsidó faszokat?” Csakis anyád lehetett az.
  :-DDDDDD

 27. Témazáró hsz. következik: az utolsó kérdésedre a választ nyilván tudod, de ez szóra sem érdemes. Ami viszont igen: szánalmasak vagytok, úgy összesen a teljes nemzeti/jobb oldal. Semmi közöm se tehozzád, se a fideszesekhez. Viszont naponta halálra röhögöm magam, amikor valamelyiktek álarca mögé bújva jól kiugrasztom a nyulat vagy innen vagy onnan, mélyítve a szakadékot köztetek. Na, ezért jövünk mi vissza 2014-ben!!! Magatokat nyírjátok ki addig…. És hogy ezt miért írtam le most ide? Mert összegyűlt annyi ilyen dialógusom, (hol fideszesként, hol jobbikosként szerepelek) hogy a gyűjteményt a kapcsolat.hu-n is bemutassam. További jó és eredményes munkát, nyírjátok csak egymást ! :DDDDDDDDDDDDDDD

  • Te szerencsétlen pancser!
   Ha egy kicsit jobban figyeltél volna, felfogod abban a dió agyadban, hogy Zsolt már közölte veled, hogy egy rohadt provokátor vagy. Erre egy nőnek kell felhívnia a figyelmed, te nagyon szerencsétlen!?

 28. Témazáró hsz. következik: Igen, láthatjuk a ‘magyar’ zsidóság identitását. Beférkőzni, összeugrasztani, percenként ideológiát váltani. Ez az egy – úgy ahogy – megy nekik. Én is írtam fentebb, hogy ez a görény provokátor, de a helyes választ mégis a legutolsó írásomban adtam meg, amit témazáró írásában akaratlanul is elismert a pancser: tényleg anyukája volt az, aki zsidó kukikat markolgatott, szopizgatott. Íme az eredménye: maga a ‘magyartalan’ elvtárs.
  :DDD
  2014-ben ti már rég más országban keresitek az új ‘hazátokat’, szerencsétlenek…. 🙂

  • Kedves frank!
   Hogy mennyire igazad van, arra Szabó Dezső ugyanitt megjelent gondolatai is igazolást adnak, pedig azok 1921-ben íródtak. Ez az aljas élősködő mentalitás nem tűnik el belőlük. Csakhogy egy dologgal nem számolnak, semmi sem tart örökké, az ő gazemberségük és hatalmi vágyuk, gőgjük sem.
   Egy Szabó Dezső idézet: “Éppen ilyen dőreség, ha a zsidókérdésben a szeretetre s kereszténységünkre hivatkoznak. A szeretet nem az, hogy szeressem azokat, akik eleszik a jövőt a gyermekeimtől, akik eleszik az országot fajomtól: a szeretet törvénye mindenekelőtt a hozzám tartozók és fajtám iránt kötelez. Az a szeretet, melyet így liberális maszlagolásokban kívánnak, a legtermészetellenesebb perverz gyűlölet saját Vérem ellen. A kereszténység pedig nem vénemberek mazochizmusa, akik beteg vonzódással szeretik azokat, akik tépik és csalják őket. A kereszténység nem egy pár evangéliumból kiragadott érzelmes mondat. A kereszténység sok százados történelmi fejlődés: az európai emberiség védő, harcos szolidaritása az örök emberi jogok, az örök emberi egészség és morál megvédésére az ős barbár törzsember vad ösztönei ellen.”
   Itt a teljes írás: http://internetfigyelo.wordpress.com/2009/11/07/jo-ha-nem-feledjuk-7-resz-szabo-dezso-antiszemitizmus/

 29. “magyar”!Told már ide a megoldást!!Vagy talán nem tudod?Mégegyszer:Közöld az általad javasolt elképzelést,látom nem esik nehezedre az írás,így ez sem okozhat gondot.ÍRD LE!Ne beszélj mellé.
  Tehát mszp szavazó vagy.Mert ahogy írtad,abban reménykedsz,hogy 2014-ben visszatértek?Így már érthető miért is gyűlölöd Morvai Krisztinát.

 30. magyartalan elvtárs 2014-es óhajához:
  http://torokgaborelemez.blog.hu/2009/11/08/lehet_e_a_jobbik_a_masodik_ero
  “Nem vitás, a Jobbik legfontosabb ellenfele a szavazókért folytatott harcban ma a Fidesz. A radikális párt és a legnagyobb ellenzéki erő közötti térben szavazók sokasága található, s miután mindketten tisztában vannak ezzel a ténnyel, már most is látható, hogy igyekeznek egymás hitelességét aláásni. Hosszú távon a Jobbik erősödésének legvalószínűbb útja a Fidesz gyengülése lehet, 2010-ben azonban nem zárható ki az sem, hogy a baloldal összeomlásából mindkét párt profitálhat. Ha a pártrendszer egy lengyel típusú átalakuláson („varsói gyors”) menne keresztül, 2010 után akár nálunk is kialakulhatna egy két nagy jobboldali párt által uralt politikai tér. Egy ilyen erőeltolódás azt jelentené, hogy a baloldal hosszabb távra ellenzékbe szorul, s megszűnik váltópárti jellege.”

 31. Hát, lehet hogy a Fidesz ellensége a Jobbik…. Nem nagy meglepetés, csak az a baj, hogy Magyarország ellensége meg a Fidesz (zsidesz igaziból), az MSZP, ….

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Read previous post:
Fix it! (Rögzítsd!) – avagy amikor a múltunkkal együtt a jövőnket is bebetonozzák
Dohán Mihály: Oroszország, az Amerikai Egyesült Államok és a többiek (15. rész)
Az elhallgatott közelmúlt (jelen?)… Mi is történt Nagykátán?
Close