Miskolci helyett osztrák céggel dolgoztat az önkormányzat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

osztrák sasHelyi vállalkozások helyett többek között osztrák multival dolgoztat a fideszes önkormányzat Miskolcon, állítja a Jobbik.

A párt miskolci képviselői már az előző ciklusban is számtalanszor jelezték, hogy Miskolcon a helyi vállalkozások háttérbe szorultak – mondta el csütörtöki sajtótájékoztatóján Pakusza Zoltán önkormányzati képviselő. Hozzátette: ez a folyamat ebben a ciklusban is tovább folytatódik, amelynek újabb példája a Búza tér melletti parkoló felújítása, amelyet az osztrák Swietelsky cég készít, illetve a város több pontján megvalósuló szennyvízberuházás, amelynek fővállalkozója a szintén külföldi érdekeltséggel rendelkező Colas Zrt.

Vajon milyen lobbiérdekek mozgatják Kriza Ákos polgármestert – tette fel a kérdést Pakusza. Mint mondta: Miskolcon a közbiztonság mellett a munkahelyteremtés az egyik legfontosabb feladat, a Jobbik véleménye szerint pedig ebben elsősorban a helyi vállalkozásokat kellene partnernek tekinteni. A Jobbik képviselője hangsúlyozta: folyamatosan nyomást fognak gyakorolni a városvezetésre annak érdekében, hogy ez megvalósuljon, hiszen erősödő helyi vállalkozások nélkül nincs gyarapodó Miskolc.

NIF

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük