KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Miskolc fideszes polgármestere fütyült a japán nagykövetre – Kriza helyett a Jobbik fogadta Junichi Kosuge urat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Jakab Péter és Junichi Kosuge
Jakab Péter és Junichi Kosuge

Illusztris vendég látogatott pénteken Miskolcra. Japán magyarországi nagykövete, Junichi Kosuge úr szoboravatásra érkezett városunk egészségügyi szakközépiskolájába, ahol Miskolc polgármestere mondott volna ünnepi köszöntőt.

Kriza Ákos a Jobbik számára érthetetlen és elfogadhatatlan módon, durva udvariatlanságról téve tanúbizonyságot nem jelent meg a rendezvényen, de a városvezetés még alpolgármesteri szinten sem képviseltette magát.

A Jobbik elkötelezett a keleti fordulat mellett, ennek jegyében Miskolc számára kiemelten fontos országként tekintünk Japánra. A diplomáciai kapcsolatok ápolása és fejlesztése fontossá tette volna városunk első emberének jelenlétét, aki néhány évvel ezelőtt Dél-Koreáig is képes volt elutazni a semmiért, most viszont a közeli iskoláig sem jutott el, hogy fogadja városunk vendégét. Helyette megtette ezt a Jobbik, üdvözölve a magas rangú diplomata miskolci látogatását, egyúttal kifejezve: Miskolc számára különösen fontos a magyar-japán kapcsolatok erősítése mind gazdasági, mind kulturális szinten.

Kriza Ákos széke üresen maradt
Kriza Ákos széke üresen maradt

Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 thoughts on “Miskolc fideszes polgármestere fütyült a japán nagykövetre – Kriza helyett a Jobbik fogadta Junichi Kosuge urat

  1. Fideszes urak.és a város vezetése, a számozott utcák,és a cigány putrik szintjére süjedt. De ha ilyen vezetést választottak a Miskolciak.egyék amit föztek.Japánt lehet sértegetni,de minek? Tisztaságot,rendet,kellen tanulni tölük.A kolompárt,meg a sztojkát kellene kiküldeni tanulmányutra hozzájuk.

  2. Remélhetően van elfogadható magyarázata a polgármester úrnak, ám úgy is hatalmas udvariatlanság volt pont a japánokkal, akik híresek az egymás iránt kimutatott tiszteletadásnak, no meg bőven lehetne tanulni tőlük, hiszen saját erőből, szorgalomból küzdötték fel magukat a nullává tett országukban.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: