"Mindenható" ügyvédek, végrehajtók és bírósági titkárok! – Meztelen igazság!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Megdöbbentő, bármelyikünket, bármikor elérhető támadásra, aljas, bűnszövetségben elkövetett, de jogilag helyesnek tartott eljárásra derített fényt egy tegnap előtt érkezett levél.

Már későn kaptuk az értesítést, hogy egy korrupt ügyvéd végrehajtási kérelmére árverést tartottak tegnap.  Ennek azonban olyan esetei is lehetségesek, amelyek bármikor lecsaphatnak akárkire! A felhívás, és az ügy ismertetése a következő:

Feljelentésekkel, Ombudsmani vizsgálatokkal tarkított évtizedes harc folyik egy vízivárosi házért. A résztulajdonos Nagy Márta úgy véli, a lakásmaffia áldozata saját ügyvédje Dr. Cseszlai János korrupt ügyvéd adósaként.

Dr. Cseszlai János korrupt ügyvéd végrehajtást kérőnek Nagy Márta adós elleni végrehajtási ügyében végrehajtási cselekményekre – árverésre – kerül sor 2010. június 29. napon 10 órai kezdettel. A Császti és Szunics végrehajtó iroda közreműködésével, hat nagy értékű lakás kerül kalapács alá egy időben. A jogtalan árverést XIII. kerület Váci út 201. szám alatt bonyolítják le kedden délelőtt 10 órakor.

A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége kéri mindazon becsületes, tisztességes Magyar állampolgár és média segítségét, hogy legyen ott a helyszínen és jelenlétével hívja fel a figyelmet az aljas és embertelen árverések, kilakoltatások önálló bírósági végrehajtók hivatali visszaélései és a korrupció törvényben foglalt megállításának fontosságára.

A mellékletben küldött végrehajtói dörgedelem nyolc évvel ezelőtt keletkezett, ám korántsem bizonyult záródokumentumnak egy elmérgesedett, az LB előtt még folyó ingatlanvitában.

A vitatott ház a Király fürdő mellett, a Külügyminisztérium tőszomszédságában helyezkedik el, a környéken egyedülálló módon, egy csendes zsákutcában, az udvarban terebélyes fügefával.

A háromemeletes, de viszonylag kis alapterületű Ganz utcai társasház lakásainak többségét az adós, Nagy Márta családja szerezte meg, miután fokozatosan kivásárolta a többieket.

Ezért az épületért harcol Nagy Márta és ügyvédje, Hidasi Gábor, aki jogi akcióival nemcsak az árverezést tudta mindeddig sikeresen megakadályozni, de igazáról meg tudta győzni az Ombudsmani hivatal szakértőjét is, aki immár ügyvédként is vállalta a képviseletét. Nem ígérkezik könnyűnek a feladata, mivel a bíróságok előtt eddig nem járt sikerrel megbízója, így immár csak perújításban bízhatnak.

A sok szálon futó történet még a kilencvenes évek elején kezdődött, a vágtató infláció és a ma már csak uzsorás szerződésekben feltűnő kamatok korszakában. Nagy Márta és vállalkozó édesanyja, illetve családi cégük az OTP Bank ügyfelei voltak, bécsi és budapesti kávézókat működtettek, hitelfedezetként a Ganz utcai ház két lakása szolgált. Édesanyja halála után Nagy mindössze 18 millió forintos kölcsönre 1995-ben az adósság átütemezését kérte, illetve üzleti javaslatot tett a banknak, felvetve, hogy a pénzintézet közreműködésével kivásárolná az összes tulajdonostársat. Nyilvánvaló, hogy vállalkozási szempontból az egész ház lényegesen nagyobb értéket képvisel, mint külön-külön a benne lévő lakások, hiszen egy egyedüli tulajdonos akár szállodává vagy más célra is átalakíthatja a kedvező fekvésű ingatlant. Az adós azt is felajánlotta, hogy a tulajdonában álló további lakásokra terjesszék ki a bank jelzálogjogát.

Ez meg is történt. De csak ennyi, az OTP semmiféle közös üzleti vállalkozást nem indított az adóssal, sőt meggondolva magát 1996-ban már a hitelszerződés felbontásáról döntött, és miután az adós nem fizetett, bírósághoz fordult.

Nagy Márta ezt követően új üzleti partnert próbált találni, s édesanyjának egy ismerőse, Vásárhelyi István hozta össze Vitézy Tamással (HVG, 2004. november 20.). A mai politikai viszonyok közepette már nehéz elképzelni, hogy egy évtizede barátság volt a liberális Vásárhelyi és a konzervatív Vitézy közt, akik a rendszerváltás előtt a Rozmaring Szövetkezetnél munkatársak voltak. Az újabban sajtóvállalkozóként is ismert Vitézy nagyvállalkozó első lépésként 1997 végén egyetlen lakást vett meg a társasházban. Két évvel később viszont már meghatározó pozícióba került. Az OTP ugyanis Nagy Mártával szembeni követelését 1998 augusztusában faktorálta, a Hungaroholding Rt.-re engedményezte. E cég a követelést 40 millió forintért kínálta fel Nagy Mártának, aki ezt irreálisan drágának tartotta. Végül az engedményes is engedményezett: a követelés legújabb tulajdonosa Cseszlai János ügyvéd lett.

Cseszlai igazi bizalmi ember Vitézynél, a vállalkozó cégeiben rendre ő az Off-Shore tulajdonosok kézbesítési megbízottja, de a Ganz utcai történetben is annak idején ő készítette a Nagy Márta és Vitézy közti adásvételi szerződést (sőt az előbbi kérésére korábban egy végrendelet szerkesztésében is részt vett). A HVG kérdésére Vitézy és Cseszlai egyaránt megerősítették, hogy az ügyvéd a faktorálási szerződést valójában Vitézy kérésére kötötte, a követelés tényleges tulajdonosa a milliárdos nagyvállalkozó. A pereket azonban az ügyvéd mindvégig saját nevében vitte, s a feljelentések, ombudsmani elmarasztalás célszemélye is ő lett.

„Az ügyvédi engedményezési szerződés, ami az egész történet kulcsmozzanata, szerintem tisztességtelen, a jó erkölcsbe ütköző, és épp ezért semmis” – véli Wertán Balázs ügyvéd. Ő még Lenkovics Barnabás idejében, 2003-ban jegyezte előadóként az Ombudsmani hivatalnak a bankok hitelezési gyakorlatáról készített, több jogsértést is leíró jelentését. Ebben, igaz, csak monogramot használva, de elsőként éppen a Cseszlai-féle faktorálást vizsgálta, s leszögezte, hogy „az ügyvédi etika és az általános jó erkölcs szabályait sérti az ügyvédi magatartás, mellyel az ügyvéd volt ügyfelével szemben fennálló pénzintézeti követelést szerez meg úgy, hogy korábban (…) részére adásvételi szerződések és végrendelet szerkesztésére vonatkozó megbízást kapott”. Mindezt a jelentés kiegészíti azzal, hogy az ügyvéd az adós minden egyezségi javaslatát elutasította. Az ügyvédi kamara mindenesetre Cseszlait nem marasztalta el.

Nagy sorra tette a büntetőfeljelentéseket – ügyvédi visszaélés, jogosulatlan pénzügyi szolgáltatás, csalás gyanújával -, emellett méltányos megoldást perújítástól remél. Vitézyék, mint azt a HVG kérdésére megjegyezték, korábban tettek kompromisszumos javaslatokat, például azt, hogy Nagy Mártának fizetnének mintegy 25 millió forintot a házban meglévő összes tulajdonrészéért. Ma már viszont egyedüli lehetőségnek azt tekintik, hogy az adós fizesse ki a végrehajtónak a teljes követelést. Ennek pontos összegét nem jelölték meg, de már 100 millió forint fölött lehet.

Nagy Márta nemcsak azért küzd, nehogy elveszítse tulajdonjogát a több százmillió forint értékű társasházban, de ítéletben szeretné látni, hogy lakásmaffia áldozatává vált.

Vitézy sem enged. Több mint egy évtizede nem is járt a Ganz utcai lakásban, számára ez az üzlet önmagában jelentéktelen – de vállalkozóként azt vallja, a tartozást meg kell fizetni, s nem hagyhatja, hogy hülyének nézzék.

Budapest, 2010. június 28.


Dabasi Tamás elnök

Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége

Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége

www.feherkemeny.hu


Eddig az ügy, és előzménye. Ma délután (jún. 30-án) megtudtuk, hogy az árverésre nem került sor, s Dabas Tamás Úr szerint nem tudni, hogy azért-e, mert néhányan, a felhívást követően – mely másutt megjelent – elmentek az árverezés ellen demonstrálni, vagy más okból(?)

Van azonban az „Ügynek” egy fontosabb, bárkit érintő tanulsága! Ezt az a levél tartalmazza legérthetőbben, melyet a Szövetség június 19-én küldött az Országgyűlés Elnökének (aki akkor még Schmitt Pál volt), melyben a bírósági titkárok teljesen ellenőrizetlen „mindenható” tevékenységéről szól, és arról az összefonódási lehetőségről, mely ezen „teljhatalmú” titkárok, és a korrupt, tisztességtelen ügyvédek, végrehajtók között létrejöhet, és létre is jön több esetben is.

Arról van szó ugyanis, hogy egy ügyvéd bárkinek a nevével, címével bemehet a bírósági titkárhoz, s ha azzal megfelelő – számukra „gyümölcsöző” – kapcsolatban van vele, kérheti, hogy a titkár állítson ki azonnali fizetési meghagyást vagy végrehajtási utasítást XY nevére, címére (ez bármelyikünk lehet!), mert az illető X millió forinttal tartozik az ügyvédnek. A végzés birtokában az ügyvéd végrehajtóhoz fordulhat, s az – a végzés birtokában – teljesen szabályosan járhat el! A bírósági titkár mindenféle hivatalos eljárás nélkül kiállíthatja ezt a dokumentumot!


Döbbenetes, ugye?


Íme a házelnöknek írott levél:MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ORSZÁGGYŰLÉSE

Dr. Schmitt Pál Országgyűlés Elnöke

BUDAPEST

Kossuth Lajos tér 1-3.

1055

Tisztelt Elnök Úr!

Szervezetünk a Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége nevében, kéréssel fordulok Önökhöz, hogy az önálló bírósági végrehajtóktól azonnali hatállyal törvényileg is vegyék el a Köztársasági Elnök és Belügyminiszternél is nagyobb hatáskört! Szemtanúja volt azon Országgyűlési Képviselők, akik saját testükkel próbáltak megakadályozni egy embertelen kilakoltatást, de látták, hogy a végrehajtó még náluk is nagyobb hatáskörrel rendelkezik.

Sajnos minden törvény felett állnak, mellyel vissza is élnek. Jelen pillanatban a 194/2010. (VI. 10.) Korm. rendelete a zálogtárgyak bírósági végrehajtáson kívüli értékesítésének szabályairól szóló 12/2003. (I. 30.) Korm. rendelet nem vonatkozik rájuk. Ezért az adósok megkeresései alapján azt a tájékoztatást kaptuk, hogy sokkal nagyobb intenzitással kezdek el ÁRVEREZNI, naponta akár 10 árverést is egy végrehajtó, hogy minél hamarabb, megkeressék a nyugdíjukra valót. Tudjuk azt, hogy rájuk nem vonatkozik egyetlen egy Kormányrendelet, csak a 1994. évi LIII. törvény, melyben felügyelet nélküli egyértelmű hatalmat kaptak az önálló bírósági végrehajtók. Sajnos nagyon keményen és embertelen módszereket használva vissza is élnek.

Jelen pillanatban is rendelkezésünkre áll az ország egész területén előforduló bírósági titkárok által készült bírósági végzések, határozatok, mely szerint a előzmények nélkül is megindításra kerülnek végrehajtási eljárások.

A menete úgy történik, hogy minden előzmény nélkül, peresítés és fizetési meghagyás kibocsátása nélkül hoz úgy ítéletet, végzést a bírósági titkár, melyet sem bíró, sem bíróság nem kezelt előtte, mely alapján kiállítja a végrehajtási lapot, záradékot és kerül a bírósági végrehajtóhoz végrehajtási eljárás, kilakoltatás lefolytatására. Mindezt teszi összejátszva egy ügyvéddel, önálló bírósági végrehajtókkal, akik hamis adatokkal készült beadott papírok alapján kérnek végzést. Az ügyvédek a nepper, kilakoltató bűnöző cégek megbízottjai. Pontos név cím minden esetben a rendelkezésünkre áll, de eddig egyetlen egy nyomozó hatóságot nem érdekelt. (kiemelés a szerkesztőtől!)

A feltárt jogtalanság, törvénytelen kilakoltatások megakadályozásában szeretnénk kérni tisztelettel, minden Országgyűlési Képviselő segítségét, mint ahogy kérjük már több mint egy éve, sikertelenül.

Legelső kérésünk, hogy azonnali hatállyal fügeszenek fel minden önálló bírósági végrehajtó által kezdeményezett kilakoltatást és árverést. Vonják vissza az önálló bírósági végrehajtóktól a Köztársasági Elnök és Belügyminiszternél is nagyobb hatáskört, mert a korrupt végrehajtók azt képzelik magukról, hogy minden törvény felett állnak, melynek hangot is adnak. Vonják felelősségre az összes önálló bírósági végrehajtót a Bírósági Végrehajtó Kamara elnökével kezdve az eddig elkövetett törvénysértései végett.

Az utóbbi években 300-400 millió Ft fölötti vagyont gyűjtöttek össze a visszaéléseikkel, ezért kérjük azonnali hatállyal teljes vagyoni felelősséggel zároltatni a vagyonukat.

Aztán itt vannak a Bíróságok! A Tisztelt Független Magyar Bíróságok, Bírák! NÁLUK, NEM az igazság az elsődleges szempont? Ha beadásra kerül a ezen korrupt, csaló bűnszövetkezetben tevékenykedő pénzügyi szolgáltatók (faktor, credit, Zrt, Kft, követeléskezelő, árverező) cégek részéről, a korrupt és kétes ügyvédeik segítségével egy valótlan kereset, már akkor eldöntik előre, hogy az adós tartozik, hát fizessen! Igen ám, DE KINEK? A csaló bűnszövetkezetben tevékenykedő pénzügyi szolgáltató (faktor, credit, Zrt, Kft, követeléskezelő, árverező) cégeknek?

Hogy is van ez, Tisztelt Független Magyar Bíróságok? Miben független, ha állásfoglalás szerinti tényként kezelik, hogy az adósnak NEM LEHET IGAZA a csaló bűnszövetkezetben tevékenykedő pénzügyi szolgáltató (faktor, credit, Zrt, Kft, követeléskezelő, árverező) cégekkel szemben? Miért is? Nem az igazságszolgáltatás a cél? Nem a valós tényeken alapuló döntés a cél? Véleményünk szerint az összes eddig meghozott ítélet, melyben a felperes bármelyik pénzügyi szolgáltató (faktor, credit, Zrt, Kft, követeléskezelő, árverező) cég, semmisek!

Nagyon el kellene azon gondolkodni, hogy ezen bűnöző pénzügyi szolgáltatók, ekkora intenzitással FEL TUDTÁK használni a MAGYAR FÜGGETLEN BÍRÓSÁGOKAT arra, hogy embertelen kilakoltatásokban, bűncselekmények elkövetésében asszisztáljanak és hozzanak kedvező ítéleteket a csaló bűnszövetkezetben tevékenykedő pénzügyi cégek részére?

Sajnos vannak olyan ügyvédek, akik összejátszva korrumpálható bírósági tisztviselőkkel ki is használják, az összes visszaélési lehetőségeket.

Kértük a Tisztelt Legfelsőbb Bíróságot, hogy hatáskörében, hívja fel a bíróságok figyelmét a törvényesnek látszó visszaélések és a lakásmaffiával, nepperekkel való kapcsolattartás etikai és jogi következményeire, de sajnos nem történt érdemi intézkedés.

Bírói felügyelet, ellenőrzés nélkül készülnek el olyan – bírósági titkárok által ellenjegyzett – bírósági végzések, melyek jogalapját képezik végrehajtási eljárásoknak. Az önálló bírósági végrehajtók “pénzbehajtó” cégekkel való összejátszására szintén vannak név szerinti információink. Melyre egyetlen egy nyomozó hatóság sem kíváncsi, hisz soha nem kérték tőlünk a rendelkezésünkre álló bizonyítékokat.

Az összes faktor, credit, Zrt, Kft, követeléskezelő, árverező, kilakoltató cégek és vezetőik ellen teljes vagyonosodási vizsgálatot elrendelni és az OFF-SHORE cégeken keresztül kivitt vagyon után azonnali adó és illetékmegfizetésre kötelezzék. Visszavonva a tevékenységi engedélyét.


Budapest, 2010. június 19.


Dabasi Tamás elnök

Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége

Otthon és Érdekvédők Magyarországi Szövetsége

www.feherkemeny.hu

6 thoughts on “"Mindenható" ügyvédek, végrehajtók és bírósági titkárok! – Meztelen igazság!

 1. Megdöbbentő!
  De mit várhatunk -mi egyszerű állampolgárok,akiknek nincs tele a pénztárcájuk-ha minden a pénz körül forog.Se becsület,se lelkiismeret,se együttérzés,egyszóval=erkölcstelenség-minden fokon,és aki felemeli szavát mindezek ellen az minimum idióta,mert ez a „trendi”.És még mennyi ilyen „ügy” lehet,amiről nem is tudunk,mert magában vivja harcát a károsult..
  Köszönet a „Fehér Kéményseprőknek, az Otthonvévédőknek”és mindazoknak,akik segiteni próbálnak kiszolgáltatott embertársainkon.

 2. „Ha egy ország igazságszolgáltatási szervei, bíróságai, bűnüldöző szervei hivatalos határozataikban úgy dönthetnek, hogy állampolgárok sérelmére jogszerűtlenül járnak el, annak az országnak Alkotmánya, törvényei semmit nem érnek, annak az országnak egyetlen állampolgára nincs és nem lehet biztonságban.”
  /Független Civil Esküdtszék/
  Sajnos, a bíróságok asszisztálnak, együttműködnek az elkövetőkkel. A végrehajtói visszaélésekkel kapcsolatban az ügyészség és bíróságok nyíltan szabotálják feljelentéseket. Ez nem egyedi eset, több végrehajtó által elkövetett hivatali visszaélésre és közokirat-hamisításra mutattunk már rá. Feljelentéssel éltünk többek között Ádám Zoltán önálló bírósági végrehajtó hivatali visszaéléseivel és közokirat-hamisításaival kapcsolatban is, de a bíróságok és ügyészségek szabotálták a nyomozást a rendelkezésre álló közokirati bizonyítékok ellenére.
  Nyilvánvaló, hogy az igazságszolgáltatás szervei és nyomozóhatóságok képtelenek megoldani a hivatali korrupció felszámolását. Ezért kezdeményeztük a Független
  Civil Esküdtszék felállítását. Erről többet a Google-be beírva találhatunk.
  Szükségszerű a civil összefogás a bírói ügyészi korrupcióval szemben.

 3. Ismerem Dr. Cseszlai Jánost, aki a fiam elvételi ügyében a volt feleségem ügyvédje. A történetem röviden a következő. A fiam 2008. 01. 27-én. kitört a telefon beszélgetése folytán magából, hogy nem bírja ki az angliai helyzetet és félreérthetetlenül kifejezte magát az anyja jelenlétében, hogy nálam akar felnevelkedni, természetesen erről hangfelvételem van. A Xi. kerületi Gyámhivatalt nem érdekelte a dolog, mert szerintem járt már ott. Dr. Cseszlai János. Budapest Regionális Gyámhivatala arra kért, hogy menjek vissza a Központi Kerületi Bíróságra, mert nem lehet végrehajtani a láthatást. Megjegyzem nekünk sikerült, amíg működött a dolog. Ezt követően a Központi Hatósághoz került az ügyem és az ügyintéző a következőket mondta első találkozásunkkor, hogy mi az, hogy nem hozza a gyereket? A második találkozánál már, amikor Dr. Cseszlai János megtudta a Bíróságon, hogy EK igazolást adott ki a Bíróság, ami igazolja a határozat meglétét, akkopr már azt mondta az ügyintéző, hogy nem muszály hoznia a gyereket a határozat szerint, majd nekem kell mennem Angliába a gyereket látogatni, mert a Bírónál még volt közös szülői felügyelet, de az ügyintézőnél már nem. Dr. Cseszlai János felesküdött ügyvéd úr, idézem ” minden esetben az alkotmányos törvényeket betartva képviselem az ügyfelemet”, ha nem pontos akkor elnézést kérek mindenkitől, de ez van ott az esküben leírva. 2007. 09.25. megkéri Dr. Földes Éva Igazságügyi Orvosszakértő Asszonyt egy új garanciális vizsgálatra a gyermeknél, mert annyi a bűne, hogy mindig sír, ha vissza kell mennie Angliába. Megkerestem Az IM lakossági kapcsolatokat és ők is etikátlannak tartották Dr. Földes Éva tevékenységét és elgondolom, hogy hány ember életét tehette tönkre ez a nő, aki még a politikai nézeteimet is beleágyazta a véleményezésébe Gyurcsány Ferencről, de emlékszem arra, hogy a gyerek a nyakamban nézte, hogy Áder János nem tudott megszólalni a múzeum kertbe, mert csak tapsolták.Most figyeljenek Dr. Cseszlai János ezt az Orvosszakértői véleményt nem tartotta fontosnak, mert félre tették félévre. Legutóbb a Bíró mellettem állt és amikor már látta Dr. Cseszlai János ügyvéd úr, hogy szorul a hazugságai miatt a kör, akkor lezáratta az ügyemet joghatóság hiány kifogása miatt, és a Magyar Bíró, aki átlátta az esetet már cserben hagyta a fiamat és engem is. Most három éve „3” éve azzal szórakozik az Angol Ügyvédi Iroda, hogy mint rokkant nyugdíjas van e 15000 font évi jövedelmem, mert addig nem tud lépni az ügyvédi iroda, amíg nem kapják meg a pénzügyi finanszírozást. Az esetemet bevittem a Központi Főügyészségre, ahonnan jött a válasz, hogy mindenki kiválóan végezte a munkáját és nem látnak beavatkozási okot. Rögtön leadtam a másik oldalra is a Fővárosi Bíróságnak is az ügyemet és itt a válasz az volt, hogy jogilag vissza kell mennem a vipera fészekbe és indítsak új perorvoslatot. Sikerült elindítani egy új per felvételt a Budai Központi Kerületi Bíróságon, de nem tudom, hogy mire várnak még három év láthatás megtagadása után, már régen a gyereket haza kellett volna hozatni. Megjegyzem továbbá a mai tapasztalatom alapján, hogy amíg egy egy orvost elítélnek műhiba miatt, akkor az ügyvédek miért állnak minden felelősségre vonás felett.? Mikor szemmel látható a nem megengedett tevékenységük a körülöttük szereplő karakterek viselkedése folytán. Nem célszerű, hogy egy Bírónak kell tudnia eldönteni, hogy mikor veszik palira őket az ügyfelük jogos vagy jogtalan érdekében. A panaszommal fordultam én is az Űgyvédi Kamarához, de úgy látom, hogy nem tölti be a neki kijáró funkciót. És itt üzenem az ügyvéd úrnak, hogy olyan hangfelvételeim vannak a gyerektől, ami végleg bebizonyítja majd, hogy félrevezette folyamatosan a Bíróságot, aki szintén nincs a helyzet magaslatán. Azt kívánom a károsult Nagy Mártának, hogy harcoljon az igazáért, mert sok ilyen helyzetű ember van még ebben az országban, amit mi kedves Hazánknak hívunk és idegen szívűek uralták. Tudom, hogy hosszú a keze és elér mindenhova, de remélem, hogy egyszer a sors megadja neki ami jár.

  1. Üdvözlöm!
   Van egy olyan név a hozzászólásában, ami nekünk sem tetszik. Szeretnék önnel kapcsolatba lépni.
   E-mail címem: pmingatlan@freemail.hu telefonszámom 30-349-77-66.
   Hasonló problémával küszködök, lehet, hogy tudna segíteni.
   Kérem beszéljünk.
   Üdvözlettel,
   Polgár Miklós

 4. Tisztel Dabas ur megneztem az eloadasat es nagyon nagy orommel halgattam es arra gondoltam ha ilyen becsuletes emberek lennenek ebben az orszagba mint on akkor az szegenyebb reteg nyugodtan elhetne ebben az orszagba.Nem kellene orokke rettegesbe elni .Sajnos nagyon keves olyan el ezen a foldon akik a bajba jutott emberek melle allnak mint on is,es nem azon mesterkednek hogy az enberekat meg alazzak es sarba tiporjak.En is sajnos azok emberekkoze tartozok akit napmint nap zaklatnak az olyanok akik csak a sat erdekeit nezik es nem azt hogy hogyan segitsenek a bajban.Kivanom onnek hogy az eletben mindig sikeres legyen mert on megerdemli.Tisztelettel egy nagyon elkeseredett nyugdijjas ember.

 5. TISZTELT DABAS UR.ÉN 2003-BAN LIZINGELTEM EGY AUTOT AMIT MUNKAHELYEM MEGSZÜNÉSE MIATT 2005 BEN VISSZA ADTAM. MOST A BANK 3 MILLIO FT OT KÖVETEL RAJTAM. AZ AUTO ÁRA 2003 BAN 2350000 FT VOLT. MOST 22800FT TÁMOGATÁST KAPOK MERT MUNKANÉLKÜLI VAGYOK. KÉRDÉSEM,HOGY JOGOS E A BANK KÖVETELÉSE ÉS VONHATO E TÁMOGATÁSBOL? VÁLASZÁT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!TISZTELETTEL MIKLÓS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük