Minden leányfalui nácinak! (Olvasói levél NIF kommentárral)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az alábbi olvasói levelet júl. 24-én kaptuk. Szerzője egy MSZP-tag, akinek levelét egy az egyben, eredeti formában közöljük!

Kedves Olvasóink figyelmébe ajánljuk, mind tartalmi, mind formai szempontból. Szerkesztőségünk a levél után egy elemző kommentárt fűzött az íráshoz, melyet szintén megfontolásra javaslunk!  (Híradmin, NIF szerkesztő)

Az említett olvasói levél:

Minden leányfalui nácinak!

Én Holba Sándor vagyok.Mszp-tag Budafokon.Kezdem azzal a legfrissebb hírrel,ami bizonyára elkerülte az ön figyelmét.Az ön politikai „apja” Orbán Viktor aláírta Kínával a szerződést,ami többek közt szól 1-mrd eurós hitelfelvétellel,ami azt jelenti,hogy az eladták az országot.A korábbi szélsőjobb,náci banda,párt a miép,mit is mondott,a haza nem eladó,ezüst pénzre sem váltható,önök mit mondtak?A haza nem eladó,nem csak 1-mrd eurós kötvényre váltható,nem ezüst pénzre igaza van bizonyára.Tudja kíváncsi lennék,ha akkor szombaton Orbán nem kínaikkal köti meg a hazaáruló,Nemzetvesztő szerződést,amit nyögni fog minden nem szélsőjobbos,mert az nem hazafi,a szélsőjobb,amit önök azt gondolják „képviselnek”,az nem ideológia,hanem ideg,és elmeállapot.Tehát azt minden derék Magyar Család nyögni fog,még a gyerekeink,gyerekeinek,a gyereke is.Szóval kíváncsi lettem volna többek közt arra,hogy,ha ezt a szerződést nem kíniakkal köti Orbán,hanem pl:Izraellel,akkor önök másnap bizonyára már az utcán,ahogy teszik,a Parlamentben,van képük,pofájuk hozzá,már zsidóznának,igaz?Persze,hogy igaz,mert önök nyíltan rasszisták,antiszemiták.Most nem mentek ki az utcára mondani,hogy itt van,nekem,mert nem vagyok rasszista,antiszemita semmi bajom velük,önök mondták „sárga” veszedelem.Oh nem mentek ki,mert pénzt kaptak igaz?önöket Orbán hozta „létre” anno,ezt jól tudjuk.Meddig kell még tűrnie ennek a Nemzetnek,az egészséges felének,hogy önök nácik bitorolják hazánkat.önök,ha lett volna erkölcsük el sem indulnak,sem parlamenti,sem önkormányzati választásokon.Miért?Mert aki rasszista,antiszemita az nem képviselheti a hazánkat.Abban a szóban,hogy Magyar véleményem szerint,ami egy gyűjtőszó:sokan vannak benne pl:Cigány-származású értékes magyar EMBEREK,nekem sok ilyen Barátom,ismerősöm van,Becsületes,dolgos,tanult,művelt EMBEREK,kik DOLGOZNAK,Értékes tagjai a társadalomnak,tudja az a véleményem,hogy a cigány-származású,zsidó-származású értékes magyar EMBEREKNÉL 2,5-3% becstelen a többi 97%-becsületes,nálunk ferér-származású-magyar embereknél ennek aránya 60%-becstelen ide sorolom önt,önöket is,és 40%-becsületes.Bámulatosan rosszabb arány!!!!!!Vannak tótok,szlávok,svábok ,szászok stb.Én Gimnáziumba ,amikor jártam nagyon sok értékes,jó EMBERT ismertem meg,lett is Barátom ,igen cigány-származású-magyar EMBEREKRŐL beszélek.Ennek az országnak a gyógyulását,egy okozhatja,ha önök nácik eltűnnek az ország „testéből”,mint a daganatot el kell önöket távolítani. Kívánom az önök nélküli reményteljes boldogulást az országban,ahol nem kell önöktől náci bakancsosoktól rettegni.     Holba Sándor Mszp-tag Budafok

Eddig tartott a levél.

NIF kommentár:

Először is megdöbbentő a levélíró elképesztő magyartalansága és helyesírása. Állítólag gimnáziumba is járt, ami jelzi oktatásunk csődjét, kudarcát. Nem véletlen, hogy ma sok érettségizett, funkcionális analfabéta van, aki alig tudnak írni és olvasni. Az a káosz pedig, amit a mondatai jeleznek, mutatja a fejében uralkodó zűrzavart is!

Azt írja, hogy a kínaiakkal kötött szerződéssel Orbánék eladták az országot! Na álljunk meg itt egy kicsit. Az igaz, hogy nyakig úszunk az adósságban (vagy még mélyebben), s minden hitel csak növeli a kilábalás reménytelenségét, de az országot már pufajkás Horntól kezdve (sőt még inkább Antalltól kezdődően) rég eladták, kisemmizték, s ha lehet ezt fokozni, akkor a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai időszak alatt az utolsó fillért is kilopták a zsebünkből, s odavetettek bennünket koncként a külföldi bankoknak! Nem most lett eladva az ország, hanem már húsz évvel ezelőtt, a „spontán privatizációnak” nevezett, egyáltalán nem spontán (nagyon is jól kifundált) bolsevik-liberális rablás, lopás idején! Amikor is a volt elvtársakból hirtelen kapitalistává vedlett gazemberek egyszerűen magántulajdonba vették (bagóért, kedvezményes állami bankkölcsönök útján) a KÖZVAGYONT! Ez közönséges gazdasági bűncselekmény volt, s minden akkor kapitalistává avanzsált gazfickó bűnöző, bűnrészes, és börtönben lenne a helye. Azóta az említett második „szocialista” korszakban ezen bűnözők száma elképesztő mértékben megnőtt! Még van képe arról írni a szerzőnek, hogy a „haza nem eladó”, amikor az Ő elvtársai rabolták ki az országot, és tettek földönfutóvá, árusítottak ki bennünket.

Valamiféle szélsőjobbról fröcsög írásában, de láthatóan fogalma sincs annak tényleges jelentéstartalmáról, csupán a média által beleoltott szlogent szajkózza. S természetesen előkerül az aduász (már amit Ők annak tartanak), a rasszista, antiszemita stigma is. Csak úgy a levegőből, minden alap, indok nélkül. Mert a bolsi-liberális maffia szemében minden jobboldali ilyen.

Milyen pénzről beszél? Milyen pénzt kapott a jobboldal? Érthetetlen, mivel vagdalkozik, s aztán egy huszárvágással már megint egy újabb stigma: a náci. Az sem zavarja a levélírót, hogy a nácizmus egy tőről fakad a megvalósult szocializmussal, s nevében is benne van, hogy nemzetiszocializmus! Vagyis ez az ideológia a a jobboldali nacionalizmust gyúrja össze a bolsevik-szocializmussal! S lett belőle egy olyan rendszer, amilyen a Rákosi-Kádár korszak volt, a maga egyszemélyi diktatúrájával, s bizonyos rétegek elleni gyűlöletével, üldözésével (lásd, keresztyének, értelmiségiek, parasztság,…, a SZU-ban még a zsidóság is belefért!). A nácik és a kommunisták bűne egyenértékű, hacsak nem nagyobb az utóbbiaké.

Ha már az erkölcsöknél tartunk, ami a bolsevik-liberális maffia számára ismeretlen, nem létező fogalom (tehát nem is értem, milyen alapon emlegeti), akkor éppen az MSZP-nek nem lett volna szabad elindulnia, sőt, ha tényleg lenne bennük erkölcsi tartás, akkor visszaadnák az ellopott javakat, visszakövetelnék azt, amit kiárusítottak, idegen, külföldi kézre játszottak, és önként vállalnák tetteikért a börtönbüntetést. Ez persze csak ábránd, mert a jelenlegi  „szocialista” rablóbandában semmiféle erkölcsiség nem létezik. Csak a gátlástalan lopás, rablás szándéka!

Kétlem, hogy olyan sok tanult, művelt, becsületes és dolgos cigány barátja van (vagy akkor nincs fogalma a „barát” szó jelentéstartalmáról), de ha így is van, az csepp a tengerben a cigányság bűnözői létszámát tekintve. Jómagam is ismerek tényleg becsületes, dolgos, megtért hívő (tizenöt éve töretlenül tiszta és dolgos életet élő) embereket, akik a cigányság jó hírét öregbítik. Bár csak Ők lennének többségben (alig két hete jártam egy ilyen család otthonában, s a jól felszerelt lakásban – ami összkomfortos – rend és tisztaság fogadott, a kertben egy szál gaz nem volt a szépen rendezett vetemények között, s örömmel töltöttem ott egy bő órát, és szívesen fogadtam és fogyasztottam el a kávét és süteményt, amivel megkínáltak) De sajnos (ez az Ő véleményük is), Ők vannak kevesebben!

Az pedig egészen elképesztő arcátlanság, amit a százalékos arányokban előad. Honnan veszi a százalékos adatait? Mert, ha csak a börtönlakók összetételét nézi is (80 %-uk, sajnos, cigány!), lakossági létszámukhoz viszonyítva elkeserítő eredmény látható, a cigányság rovására. Tízmillió magyarból a börtönlakók max. 20%-a magyar, s az egymilliónyi cigányságból tevődik ki a 80%! Ennyire pofátlanul nem szabadna hazudnia, még akkor sem, ha a  MSZP-tag, bár tőlük ezt már megszoktuk!

Hogy kinek kellene eltűnnie végleg, az nem kérdés! Már rég le kellett volna számolni a kommunistákkal (szocialistákkal) és a liberálisokkal, s eltiltani őket minden közszerepléstől, minden vezetői pozíciótól. Kitiltani őket a hivatalokból, s a gazdasági-társadalmi élet minden  területén a vezetésből. Emlékszem, hogy be voltak gazolva ’89-’90-ben, s mosták magukat, hogy Ők csak kényszerből voltak pártagok, s Ők jó emberek. Ezt próbálták bemesélni az akkori cégem párvezetőségi tagjai is (kezdve a párttitkártól a legutolsó funkcionáriusig), s szemmel láthatóan féltek. Csak a számonkérés, sajnos, elmaradt! Ideje lenne pedig, hogy rettegjenek, no, nem a bakancsoktól, hanem a számonkéréstől, amiért szétlopták, kisemmizték, kiárusították az országot!

Híradmin

Nemzeti InternetFigyelő

6 thoughts on “Minden leányfalui nácinak! (Olvasói levél NIF kommentárral)

 1. Kedves Admin Barátom!
  Mivel én is érintett vagyok – lévén publicistátok – néhány szót szólnék e levélhez: Először is megköszönöm Holba úrnak, hogy írt. Ugyanis régen nevettem ilyen jót. Leveléből süt az igazi MSZP-s bunkó stílustalansága, és a megszokott hazudozás… azt adta, mi lényege. Bizonyára volt egy ferkós összejövetelen, és vezére olyan lelki és szellemi inspirációt adott a számára, amely kihozta belőle az elkötelezett kunenistát, a párttal a néppel egy az utunk szellemiségét. Nem vette észre szerencsétlen, hogy nyolc évig és nyolc év alatt az övéi loptak, csaltak, hazaárulást követtek el, eladták az országot, és elárulták a nemzetet. Ha ma az a náci korszak lenne itt, mint amiről beszél, szeretett vezére ott száradna az Andrássy út egyik villanyoszlopán, pártja pedig be lenne tiltva. De nem így van. Ez egy szabad ország, amelyben szabad volt lopni, és csak a csicskákat, mint Zuschlag ültették le, mert a nagyhalak kezében ott a hatalom az ügyészségeken, a bíróságokon, a rendőrségen és mindenütt. Jellemző ez a pár sor, amit leírt, de ezek ők. A rómaiak mondták, hogy a hasonló a hasonlónak örül. Tehát, ez a levélíró kumenita nem öreülhet nekünk, azonban mi örülhetünk annak, hogy nem vagyunk olyanok mint ő és párttársai. Viszont „nemes” egyszerűségével egy kellemes kacagást és megelégedettséget okozott a számomral, hiszen soraival igazolta mindazt amit róluk tartunk, amilyennek őket ismerjük, s ami ellen – ha nem is harculonk, de – teszünk nap nap után. Persze megszólalt bennem a szánalom is, hiszen ilyen gondolatokkal és ilyen félelemben élni nem lehet egy leányálom. Azért e helyről is megnyugtatom: – nincs mitől rettegnie. Mi nem vagyunk bosszútól fűtött vörös, primitív, proli söpredék, amely ha lehetne még ma is – mint ez leveléből kiderül – szívesebben akasztana és lőne agyon minket, mint hogy gondolkodjon egy csöppet a világ folyásáról és az elmúlt száz év történelméről… Mi egyszerűen magyarok és keresztények vagyunk. Befogadók és megbocsájtók… Ám ezt nehéz volna megértenie, hiszen a gimnáziumba amikor járt, ott mást tanítottak… Végül megjegyzem: utoljára 1981-ben volt bakancs a lábamon, és azt surranónak hívták. Ha elhoztam volna, rám HTK-zzák.
  Üdv : Stoffán

 2. Holba Sándor és a „Mindegy, hogy mit írsz és mit mondasz, én akkor is az MSZP-re szavazok” brigád figyelmébe.
  Röpke 12 év eredményei. (1990-2002)
  Ma 12 évvel (2002!) a kommunizmus bukása, a hőn óhajtott rendszerváltás, az idegen elnyomástól való felszaba-DÚLÁSUNK után álljunk meg egy-egy pillanatra és nézzük meg eredményeinket.
  Minden ilyen nagyságrendű változásnak vannak nyertesei és vesztesei.
  Most csak a nyertesekről legyen szó, azok közül is csak egyről, Magyarország talán leggazdagabb polgáráról, arról se név szerint csak vagyona a Magyar Hírlap által feltételezett nagysága alapján.
  40000000000 Ft.
  40 milliárd Ft.
  12 év = 144 hónap 277 millió Ft havonta
  624 hét 64 millió Ft. hetente
  4368 nap 9.15 millió Ft. naponta
  104832 óra 81562 Ft./ó.(24-óra/nap)
  6289920 perc 6359 Ft. Percenként
  530 Ft. lélegzetvételenként (12/p)
  Egy nyugalmi állapotban lévő egészséges ember percenként általában,
  12 lélegzetet vesz. Ez 12 év alatt, 75479040 lélegzetvétel.
  Mesebeli gazdagság és nagyon is valóságos nyomor néznek egymással farkasszemet! Üzenetértékű, hogy az ilyen vagyonokat összeharácsoló emberek ma nemhogy nem börtönben vannak, hanem sok esetben, magas rangú politikusok, a társadalom és közélet ismert vezető egyéniségei.
  És a „Nép” az „Istenadta ’Dolgozó’ Nép” még mindig nem vette észre, hogy a rövid néhány év alatt összeharácsolt sokmilliárdos vagyonok és a szegénységbe, teljes kiszolgáltatottságba taszított milliók között ok és okozati kapcsolat van. Ezeket a vagyonokat az „esélyegyenlőség” nevében azok az emberek halmozták fel, akiknek adott helyzetüknél fogva lehetőségük és kötelességük is lett volna mindannyiunk közös vagyonára vigyázni és ezt a gátlástalan rablást megakadályozni!
  De egy sem volt közöttük, aki megálljt kiáltott volna!
  /És valakik előrelátóan gondoskodtak róla, hogy ezeket az ügyeket akár évtizedekre is titkosítani lehessen!)
  Szocialista Milliárdosok? Milliárdos Szocialisták? Esélyegyenlőség?
  Ebül szerzett vagyon ebül vész el!
  Erkölcsi Hullák! Hová fog ez vezetni?
  És vannak emberek, akik még ma is hisznek nekik.
  Lévay Atilla /2002/

 3. Kommenthez magyarázatot fűzőnek is hiányosak az ismeretei vagy szellemi képességei! Az eladósodást a csermanek jankó pénzügyi „zsenije” a fekete elvtárs-rabbi nevéhez és tevékenységéhez köthető, a többiek csak rátettek egy lapáttal! Az általa8Uk) felvett hiteleket nem a Magyar nép költötte le mint ahogy szeretik beállítani hogy felélte a nép a hiteleket mert azok tovább vándoroltak a „internacionalizmus” útjain a bolsevik diktatúra országaiba és kiszemelt áldozataik felbujtására! Hazug az értékelés és sajnos ezt szajkózzák az állítólagos jobb oldali „média” munkások mert nem újságírók ahhoz fényévekre vannak! Soha nem lett volna csillagszaporítás az 5 ágú vörös csillag helyett 6 ágú kék csillag ha az elvtársak-rabbik el tudták volna viselni hogy hivatalosan nem az övék az ország javai hanem az Isten adta (verte) népé! Az eladósodásunk alfája és omegája a birtoklási vágy az elvtársak és rabbik részéről! Ezzel tökéletes összhangban van a lakosság kifosztására tett folyamatos gyarmatosítási folyamat. Először az ország cserélt gazdát a ruszkiktól a zsidók karmaiba kerültünk ami még rosszabb állapotba sodorta a népet és ezen keresztül megkezdődött a kifosztásunk is. A hosszú évek szorgos munkájával össze kuporgatott házak, lakások kerültek-kerülnek bankokon keresztül a megszállók kezeibe és öngyilkosságba kergetve a lakosságot a nép kiirtása is felerősödött! A valós értékelés a helyzetről ezen gondolat ment alapján határozható meg!
  Tisztelt Uram!
  Ön ezzel kezdte mondandóját: „Kommenthez magyarázatot fűzőnek is hiányosak az ismeretei vagy szellemi képességei! ”
  Mivel Ön sem engem, sem szellemi képességeimet nem ismeri, kijelentését személyem elleni durva támadásnak veszem!
  Ki kérem magamnak, hogy minősítgessen! Még az ismereteim felől sem tájékozott, legfeljebb azt írhatta volna, hogy a kommentben leírtak hiányosak! Felháborítónak találom az ilyen durva támadásokat. Ezért tart itt az ország. Mert az emberek (az elmúlt egy-két generáció) nem tanulták meg becsülni az embertársaikat, arról már nem is beszélve, hogy tisztelni. Így pedig nem lehet nemzeti összefogás. Én például soha nem fognék össze egy olyan alakkal, aki azonnal letámad, és gyakorlatilag idiótának titulál, mert nem azt bégetem, amit ő gondolt! Azon kívül, hogy indulásból lebunkózott, semmiben nem reagál az általam leírtakhoz, semmivel nem indokolta, hogy mennyiben hiányos vagy téved a komment, csak elmondta a maga véleményét. Ha nem vette volna észre, a komment nem egy átfogó helyzetértékelés akart lenni (mert akkor a maga véleménye éppen semmiség, annyira hiányos), csupán a levélíró által felvetettekre reagálás! Úgyhogy ezt a hozzászólását személyem elleni direkt támadásnak tekintem. Kérem, a továbbiakban mások iránt is óvatosabban és megfontoltabban bánjon szavaival. Sértegetésnek semmi helye!
  Ráadásul írása tele van hibákkal (pl. nem ismeri a vesszők fontosságát, vagy nem tudja, hová kell tenni őket?).
  Utóirat:
  Küldtem Önnek egy levelet a megadott email címre, de még arra sem képes, hogy igazi címet adjon meg, mert a rendszer visszadobta! Ennyit az Ön véleményéről.
  Híradmin

 4. A fröcsögés és megbélyegzés emberei nem mi vagyunk.Meg sem próbálunk embercsoportokról olyat állítani,hogy mint egy daganatot kéne eltávolítani az ország testéből.Ki akar másokat eltenni az útból meggyőződése miatt?Ki a náci akkor?
  Bevallom,szeretem azokat a csoportosulásokat,melyek az országom jobbításán,a magyar emberek összefogásán fáradoznak.Legyen a nevük bármi. A név teljesen mindegy.A tettei számítanak.Arra figyelek.
  Ezekből egyre több van és még több lesz.
  Az ilyen mocskolódó, címkéző levelek csak segítenek nekünk.
  Úgyhogy még örülhetünk is az Ön ostoba kitárulkozásának, Holba Sándor!
  Farnady Lászlóné,Győr

 5. Csak ennyi : Az mszp-s -csicskák karonöltve és a „nagy ” „liberális” PÁRT parancsára , karonöltve eladták azországomat, gyerekeimét /iskola, kórház……./nem is sorolom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És most ezek a GYILKOSOK édesapám , RAJTAD is SZABADLÁBON röhögnek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TE nem agymosott, hanem AGYHALOTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BÚJJ el MERT lassan jön az ELSZÁMOLÁS NAPJA , TE szintén GYILKOS !!!!!!!!!! TAKARODJ AZ ORSZÁGUNKBÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!BEÁTRIXOCSKA!!!!!!

 6. Holba úúrrr! Ön nincs tisztában azzal, amit írogat, de inkább lenék náci, mint mszp-s.Ön egy nemzet ellenes, és ön a rasszista faj gyűlölő. TALÁN A JOBBIK ÍRTA ALÁ A TERRORISTA IZRAELLEL (AZ EGYMÁSSAL) A TÁRSULÁSI SZERZŐDÉST? NEM! UGYEBÁR AZ MSZP SZAVAZ MINDENFÉLE NEMZET ELLENES TÖRVÉNYT A FIDESSZEL. A JOBBIK LOPTA EL AZ ORSZÁG VAGYONÁT? NEM! AKKOR MIRŐL BESZÉL.? AZ ÖNÖK SZTÁLINJA TÖBB EMBERT, KÖZTÜK SOK ZSIDÓT, LEMÉSZÁROLT, MINT HITLER. AZ ÖN RUSZKI TESTVÉREI SOK MAGYART KIVÉGEZTEK, RABSÁGBAN TARTOTTAK! ÖNÖKET SÉRTI A CIGÁNYOZÁS ÉS ZSIDÓZÁS, DE AZ ÖN BANDÁJA NÁCIZHATJA A NÉPET, AKIK NEM NYALNAK ÖNÖKNEK ÉS A FIDESZNEK, ÉS NEM HAZUDOZNAK MINDENFELE, MINT ÖNÖK!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük