Milyen is ez a közszolgálati?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ma reggel sajnos ismét bekapcsoltam egy rutin mozdulattal a közszolgálatit.

Minősíthetetlen hangokat hallottam, Vona Gábort a Jobbik elnökét és frakció vezetőjét kínozta három muraközi, súlyos terhüket, a beidegződés tonnás szekerét húzva, végül ezt a terhüket szakadékba rántották szemellenzőik, melyekkel képtelenek voltak tisztességes valódi kérdést feltenniük.

Kedves magyar sajtónak csúfolt szégyenek.

Szocializációjukat olyan helyen kaphatták, ahol mi egészen biztos idegenként, kívülállóként mozognánk, tehát azt állítom, Önök kérdéseikkel egészen biztosan százezreket és milliónyi embert nem képviseltek, sőt tudatosan megsértettek.

Igaz az a régi állítás a magamfajták hagyományainak legrosszabbik énjeként Önökre fordítva, hogy sokkal fontosabb az, amitől Önök szájzárat kapnak, és soha nem kérdeznek meg bizonyos típusú riport alanyaiktól!

Nem érdemesítem arra sem Önöket, hogy nevükön szólítsam, mert a pártelnök mentéjének folyamatos gittrágása, mutatja azt a rengeteg tennivalót, amit Hazánkban még tennünk kell a többséget szolgáló tisztességes majdani törvényeink segítségével.

Önök bennünket, eddig alulmaradtakat, kívül rekedteket, megalázottakat nemcsak, hogy nem képviselnek sajtóként, hanem kijelentem, az Önök további léte, működése, egyenesen sért százezreket, ezért nagyon figyelni fogjuk további átkozott és szolgai hajbókoló tevékenységüket.

Amikor Önök valami után nem érdeklődnek, ott a lényeg! Ott lehet Önöket tetten érni, vagy a megbízásra elvégzett rohadt lakáj médiájuk minősíthetetlen megfelelési igényeiknek engedve.

Vegyék tudomásul, hogy jogrendjükből Önök segítségével is tömegesen kirekesztettek nevében, hogy Vona Gábor nem lehetőségével él csak a Gárda mellényének nemcsak szimbolikus felvételével, hanem adott ígéretével a Gárda törvénytelen betiltása ellenére páratlanul növekvő népszerűsége alapján egyenesen kötelességének tesz eleget, amikor betartja százezreknek tett ígéretét.

A Gárda mellényt én is sokadmagammal felvettem volna már 2006 szeptemberében és októberében, megelőzve Vona Gábor általi egy évvel későbbi megalapítását, ha lett volna rá lehetőségem, miközben akikre Önök a legkevésbé kíváncsiak, jeltelenné vált rendőrnek látszóak, akik közül sokan csodás nyelvünket sem ismerték, püfölték a hátamat, fejemet, viperáikkal, ezreinket megalázva gumi lövedékeikkel gázbombáikkal, a közmédia udvarán létesített ideiglenes „halál táboraikkal”, büntetlenül maradt megbilincselt kezek utólagos eltörésével, szemek kilövésével a bíróságok előtt folyamatosan hazudozó, egymás bűneit elfedő rendőreivel!

Felhívom figyelmüket, hogy Vona Gábor gárdamellénye értünk kerül fel küldöttünkre, értünk hordja majd Országunk Gyűlésén, értünk tesz esküt benne a Szent Koronánk előtt!

Ez azt is jelzi, hogy az Önök által mai kérdéseikkel is fémjelzett értéktelenségeik kidobandóak, hátunk mögött hagyandóak, Önök már a múlt!

Vona Gábor mellénye százezrek és milliók számára pedig a követendő jövő, ami nemhogy nem fenyegetést, hanem ígéretet, reményt jelent számunkra, akiket Önök soha nem képviseltek.

Adjon az Isten szebb Jövőt!

Reiner Péter,

Nemzeti InternetFigyelő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük