Milyen ideológia vezérli a pénzhatalmi világelitet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

NIF: Beszélgetés Drábik Jánossal az ENIGMA FIXTV-ben. Téma: Kikből tevődik össze a Háttérhatalom. Hany bankárdinasztia uralja a világot? Egy-egy dinasztia hány emberből áll? Tehát összesen hányan is vannak, akik minket antidemokratikus, vagyis megválasztás nélkül, uralnak, irányítanak, elveszik tőlünk a megélhetést, és a nyakunkra kasztokat ültetnek?

A video 59 perces.

Azon gondolkodtam. hogy miért jó ennek a bizonyos háttér erőnek, hogy mindent tönkre vág ami még jó és működőképes? Csak azt a magyarázatot tudom erre adni, hogy ez lényéből fakad, és mivel egy sátáni erő, ezért csak a pusztításhoz ért.
Mayer Amschel Rothschild: A pénznek nincs hazája:a pénzembereknek nincs hazaszeretetük,sem tisztességük:egyedüli céljuk a nyereség.
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

One thought on “Milyen ideológia vezérli a pénzhatalmi világelitet

  1. Más a szocializációjuk. „megvilágosodottnak” vélik magukat, így tagadják úgy a természetteremtő Isten létét, ahogy nem kötődik semmilyen félelmük, gátlásuk az isteni/természeti törvények megszegéséhez.Egy valamitől félnek, az pedig a birtokolt vagyon és hatalom elvesztése, ezért igyekeznek mindenkit elzárni úgy a vagyonosodásból/versenyből, mint a hatalomból. A vállalkozásuk területe mindenhova kiterjed, amely tevékenységet mások erkölcsi megfontolásból nem vállalnak fel, sőt törvénnyel is tiltanak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük