KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Miközben Áder megkövette Pásztort, bevetették a TEK-et és a BRFK-t a más véleményen állókkal szemben

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

áder_jánosÁder János köztársasági elnök tegnap délelőtt maszatolt sajtónyilatkozatában a VMSZ elnökét ért inzultusról. A média – mely tudjuk, kiknek a kezében van – természetesen a kellő súllyal ismertette és harsogta szét a nyilatkozatot, mely tartalmának érvelési alapja teljesen más a május 6-án, a Kossuth tér környékén történtekhez képest.

Áder a következőket mondta, melyre a kijelentései között reagálunk:

Áder:

– „Mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy megakadályozzuk, hogy ilyesmi még egyszer megtörténjen.”

NIF:

A szabad vélemény-nyilvánításnak több formája is lehet. A közszereplőnek viselnie kell, ha valaki verbálisan és nem tettleg fejezi ki irányába a véleményét. Hogy ez olykor visszataszító is lehet? Bizony lehet, de ne gondoljuk azt, hogy egy egyszerű ember a felindultságában mindig megválogatja a szavait. Nem hisszük, hogy bármilyen fizikai sérülést szenvedne az, akit leköpnek. Sajnos ez is benne van a pakliban, pláne, ha az illető politikusnak áll.

Áderék, a TEK és a BRFK már akcióba is lépett, hogy mindent megtegyenek, hogy ilyesmi többé ne történjen meg. Beindult a bosszúgépezet és a hatalom megfélemlítési mechanizmusa (lásd itt). Megy a politikai rendőrség, a lakásaikon csenget a május 6-i tüntetésen résztvevőknél, sőt még a Facebook-ot is figyelemmel kísérik, ki jelölte be, hogy részt akar venni a rendezvényen. No, Áder, ez mit jelent? Az, hogy erre a TEK is beindult, számos kérdést vet fel. Aki ugyanis nem tudná, a TEK=Terrorelhárítási Központ. Ergo terroristaként kezelik a tüntetőket. Ezt csak egyféleképpen értelmezhetjük: diktatórikus rendszer működik hazánkban.

Áder:

– „Ha mégis megtörténik, az állam késlekedés nélkül, a törvény teljes szigorával sújtson le akik semmibe veszik azt az alapelvet, hogy senkit nem alázhatnak meg a vallása, társadalmi hovatartozása, nemzetisége, politikai meggyőződése vagy véleménye miatt. „

NIF:

A vélemény-nyilvánítás nem megalázás. Megalázás az volt, amikor 2006-ban ártatlan embereket meghurcoltak, a fogdában meztelenre vetkőztettek, pőrén különböző „helyzetgyakorlatokra” kényszerítettek, megvertek és kiröhögtek. Sőt, ez jóval több volt megaláztatásnál, amiért mind a mai napig senkire nem sújtottak le  – hogy is fogalmazott Áder? – a törvény teljes szigorával. Pásztort nem a vallása miatt köpték le, még csak nem is társadalmi hovatartozása miatt, sőt nemzetisége miatt sem, politikai meggyőződése miatt sem. Akkor talán a véleménye miatt? Szó sincs róla. A cselekedete és gerinctelensége miatt. Szóval Ádernek az érvelései nem állják meg a helyüket.

Áder:

– „Minden ilyen esetben minden politikai nézetkülönbséget és megfontolást félretéve egy emberként álljunk a megalázottak mellé.”

NIF:

Na, ez az a mondat, amivel egyet kell értenünk maximálisan. De hogyan is gondolja ezt Áder úr? Póka Lászlónak, a Nem Adom a Házamat Mozgalom vezetőjének gondolataival élve, Áder miért nem háborodott fel, amikor:

„- beszántották az aratás előtti vetést

– amikor 11 gyerekkel kitettek egy családot, és még ezreket

– amikor cigányokat gyilkoltak magyarok

– amikor magyarokat gyilkoltak, gyilkolnak cigányok

– amikor bankárok kifosztották az országot…”

És ez csak néhány abból a tömérdek gazemberségből, amelyet az ország lakossága ellen az elmúlt 24 évet a parlamentben végigunatkozó és az adófizetők pénzéből élősködő képviselők és kormányok elkövettek a hazánkban élő mára teljesen elnyomorítottakkal szemben. Azok a képviselők, akik az elmúlt 24 évet végigasszisztálták az Országgyűlésben egyetemlegesen felelősek Magyarország kifosztásáért, eladósításáért, milliók nyomorba döntéséért, munkahelyek millióinak megszűnéséért, az otthonaikat a bankok miatt elvesztők nyomoráért, a kilátástalanság miatt naponta magukat öngyilkosságba hajszolókért, a gazdasági okokból mintegy hétszázezer honfitársunk külföldre távozásáért, a valóságban az országban meglévő több mint egymillió munkanélküliért, a gyalázatos közbiztonságért. És persze a sor nem teljes.

Szóval, TI ott, képviselők az Országgyűlés padsoraiban, csak nyugodjatok meg, mert vagy így, vagy úgy, de sorra fogtok kerülni.

Az emberek egyelőre úgy tűnik belefáradtak a harcba. A legtöbbjüknek az a kicsijük még megmaradt. Most azt óvják, igyekszenek meg- és átmenteni gyermekeiknek, unokáiknak. Ők még azt hiszik, az a kicsi megmarad(!), de nem, mert NEKTEK és megbízóitoknak az is kell.

Lakájmédiátok pedig altat a süket kormánypropagandával. Azonban egyre többen meghallják a szót bizony, Áder János és a többiek! És akkor már nem arról kell beszélni, hogy ki és miért is köpte le Pásztor Istvánt.

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Miközben Áder megkövette Pásztort, bevetették a TEK-et és a BRFK-t a más véleményen állókkal szemben

 1. Nagyon jó képet választottak Áderről. Benne van minden ebben az arcban, meg se kellene neki szólalnia.
  12 700 embertől elloptak államilag negyven milliárdot. Érdekes ezért nem aggódik Áder úr! Pedig valami oka lehet, hogy ez nem érdekli.
  Baumag

 2. Nos, akkor az Áder már el is kezdheti a a „törvény teljes szigorával lesújtást……..Stb”és jó lesz, ha először saját magán kezdi, mert neki az egész magyar nemzetet kellene alázattal szolgálnia.! Ő ugyanis a többi kis „csapattársával” együtt nem a nemzet és hatalom ura, hanem a nemzet szolgája. Sz kata

 3. Eléggé sajátságos „demokrácia” az, ahol rendőrség és különleges egységek „vigyáznak” arra, hogy csak bizonyos dolgokat lehessen mondani, kritizálni és kutatni. Vannak területek, amelyekről – akár mennyire igazak – tilos még említést is tenni, mert tabu témák.
  Hát nem ugyanolyan ez a „demokrácia”-beli szólás- és gondolatszabadság, mint a szocializmusban volt? Nem bizony! Kezd sokkal rosszabbá válni! Ráadásul kialakult egy dél-amerikai tipusú társadalom, ahol az anyagi javakat egy 10-15%-os réteg birtokolja, a további 85-90%, a tömeg, pedig nyomorog.

  1. Kik ők??? az is egy vélemény nyílvánitás! / ugyan nem szép!!! /—A politikusok a NÉP SZOLGÁI!!! neem?? ők mindent csinálhatnak büntetlenül????? 200-áz okos tojás megmondja mikor vehet a tízmillió Magyar levegőt????? ja azért is fizetni kell??? gőgös parasztok !! mind !!! ez az én véleményem oszt jónapot 😀

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: