Bank of America: készülünk az Egyesült Államok adósságtörlesztési csődjére

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Migráció és szankciók – Szerbia és a délvidéki magyarok jogvédelme

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Gazdasági szankciókkal térdre kényszerítheti-e Magyarországot az EU migráció-ügyben? A másik téma: a délvidéki magyarok jogvédelmére kötelezte az EU Szerbiát! (Morvai és Gaudi strasbourgi beszélgetése)

Az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen. Folyamatos a fenyegetőzés az európai uniós források megvonásáról, gyakorlatilag Magyarország gazdasági térdre kényszerítéséről. Bekövetkezhet-e az, hogy meg kell hajolnunk az Európai Unió akarata előtt, és teret kell engednünk a tömeges bevándorlásnak? Amennyiben lehetséges ez a forgatókönyv, akkor hogy tudjuk megakadályozni ennek bekövetkezését? Mit kell tudni a Magyarország melletti szolidaritási mozgalomról, amelyet Morvai Krisztina indított?

A másik téma: hogyan biztosítható, hogy az Európai Unió által Szerbia számára megszabott kötelezettségek – a délvidéki magyarok jogvédelme érdekében – valósággá válnak? Hogyan tudják segíteni a különböző érintett és érdekelt erők – így a magyar kormány, a magyarországi és délvidéki civil és jogvédő szervezetek, valamint politikai pártok – az Európai Unió által a nemzeti közösségekre vonatkozóan megszabott kötelezettségek tényleges teljesítését és érvényre juttatását? Erről a két témáról beszélgetett Dr. Morvai Krisztina EP képviselő és Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, nemzeti jogvédő, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetője.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Migráció és szankciók – Szerbia és a délvidéki magyarok jogvédelme

 1. Fogadják be a migránsokat azok akik kirabolták az országaikat – mi nem részesültünk a rablott pénzből.
  H.B.

  I ST E N R I M Á N K O D Á S A

  Le nem törölhetem táblámról
  a hatodik napot,
  úgy sokasodnak bűneim,
  ahogy ti sokasodtatok.
  Hát várom remegő reménnyel,
  hogy föloldozzatok:
  hogy kioltsátok már a Földet,
  e satnya csillagot —
  s én nem teremtek többé embert,
  csak növényt, csak állatot!

 2. Nagyon úgy néz ki hogy már a Föld kioltása sem elég a sok gazembernek akik ma a világot feszegetik , arra hivatkozva , hogy ők a megválasztott vezetők , sajnos nem tudni hova vezet ez az út -de hogy rossz az irány az biztos

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: