KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Miért, Viktor?

Amolyan nyílt levélféle a regnáló miniszterelnöknek

Ide figyelj Viktor! Mármint Orbán Viktor miniszterelnök.

Ne lacafaszázzunk. Semmi excellencia, meg naccságos (előző leveleimben ilyenképpen tiszteltelek). Nézd csak meg a ezeket a képeket. Mi gárdisták még mindig Bánrévén dolgozunk, javítjuk a jég által szétvert tetőket. Kaptunk 15 000 db. jó állapotban levő, használható cserepet a Kolping Általános Iskola És Gimnáziumtól, ami Budapesten a Huba utcában működik. Több mint ezret egy magánszemélytől, s több ezret egy Katolikus templom tornyának újjáépítéséről, szintén Budapesten. Ezt a sok-sok tetőcserepet, amit az iskola, és a hívők anyagi segítségével leszállítottunk Bánrévére, most építjük be a megrongálódott tetők javításánál.

Mi gárdisták sok-sok adományt is szállítottunk a rászorulóknak. Több kamion, teherautó ment már Borsodba a segélyszállítmányainkkal, amiket nemzettestvéreinktől gyűjtöttünk össze. A te „új országodnak” rendőrsége mindent elkövetett, hogy akadályozza a segélyszállítmányok célbajuttatását, de igyekezetük kárbaveszett. Szégyellhetitek magatokat. Ha te nem is, de nagyon sokan olvassák ezt a levelet s tudom, velem együtt egyikük sem érti azt, hogy amíg egy valódi nemzeti összefogásban magánszemélyek, egyházi személyek, hívők közössége, gárdisták közössége testvérként fog össze a bajban, adnak, segítenek önzetlenül és elfogadnak szeretettel, addig te miért ellenségeskedsz? Miért duzzogsz, miért görcsölsz? Miért nem vagy képes elfogadni, megbecsülni azt az áldozatkész közösséget, aminek a neve Magyar Nemzeti Gárda?

Miért Viktor?
Van erre a kérdésre egy lehetséges válaszom, de ezt majd legközelebb.
Vass István
gárdista

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó:

A belügyér buta rendőrei vegzálják a segélyszállítmányt célba juttató gárdistákatInfó Orbán Viktornak: Kamionnal támad a Gárda BánrévénOrbán Viktornak (hogy megértse): Akcióban a Magyar Nemzeti GárdaGárdafóbiaNe akarj az ellenségünk lenni Orbán Viktor!

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

12 thoughts on “Miért, Viktor?

 1. Csak annyit – RÖVIDEN !!! Orbán Viktor !!!- Úgy látom(lassan) már TE is oda fogsz jutni,mint a GYURCSÁNY!!! = ORBÁN ; TAKARODJ !!!!!! -EZT AKAROD A NÉPEDTÖL HALLANI !!! ???-Hát megkaphatod azt tudod ugy-e???

 2. Ezt írták nekem a Gárdát dicsérő levelem után:
  1. Egy párt semmi körülmények között ne hozzon létre katonai, vagy ahhoz hasonló alakulatot. – Szerintem a Fidesz és Jobbik bár látszólag egy oldalon áll, mégsem tudna egy kormányban együtt létezni. Vona választási programja kendőzetlen Fidesz elleni kirohanásoktól, jelzőktől nyüzsgött, Orbánt személyesen támadták.
  A Jobbik parlamenti megnyilatkozásai is ellenmondásosak. Szerintem helyes, hogy a kormány, a kormányban lévő két párt megfelelő távolságot tart a Jobbiktól
  2. Én megértem a törekvéseket, azt is tudjuk: a biztonsági őrködésre alakult gazdálkodó szervezetek (pld. In-Call Security és még ezer és egy, amelynek egy jelentős hányada Izraeli tulajdonú, a kisebbeket pedig fiatalon nyugdíjazott (pl. 38-40 évesen) rendőrök alapították.
  Ezek tevékenységét külön jogszabály rendezi; hatósági jogkörrel nem bírnak! És ez a legfontosabb!
  Én azt tudom, hogy gyakran túllépik a biztosításoknál a hatáskörüket ezek a gazdasági társaságok (és itt a gazdasági társaságon van a hangsúly!!!!), igy futball mérkőzéseken motozgatnak, stb., de mégiscsak gazdálkodó szervezetek, vagyis megbízás alapján látják el a feladatukat a szerződő partnernél.
  (Mi nők, akik járunk pld. a Rossmannba, vagy más kozmetikai boltba, ott is jelen van a biztonsági őr, figyeli: nincsenek-e áruházi tolvajok. Az más kérdés, rettenetesen lealacsonyító, hogy a vásárlót már az üzletbe lépéskor potenciális bünüzőként kezelik, de legalábbis jelenlétük azt sugallja, de ha a cégnek joga van a vagyona védelméhez, márpedig ehhez joga van, akkor igénybe vehet ilyen szolgáltatást, amiért persze fizet.)
  Viszont a Magyar Gárda kifejezetten politikai indíttatásból létrejött EGYESÜLET!!!! Nem gazdálkodó szervezet, olyan társadalmi célokat kíván elérni, mint rendfenntartás, ami valóban csak az állami irányítás alatt lévő erőszakszervek jogköre lehet!!!
  Ahogyan a biztonsági,- és vagyonvédelmi cégek nem szoktak akármilyen nemzeti szimbólumokkal felvonulni az utcán, nem szoktak a falvakba bemenni és ott öncélúan rendezgetni a cigány és nemcigány lakosság közötti konfliktusokat, úgy ezt az én hazámba senki, de senki NE TEGYE!
  Egyvalaki teheti, annak pedig kutya kötelessége: a RENDŐRSÉG!!!!!
  Ha minden községben lenne 2-3 fős körzeti megbízotti állomány, fel sem merült volna az ilyesmi!
  A cigánykérdést, a cigány problémát nem egy EGYESÜLET-nek kell megoldania, hanem számtalan egyéb, kormányzati szervnek. Ha bűnözés, akkor rendőrség, ha oktatás, akkor oktatási tárca, a szociális problémát a szociális államtitkárság, önkormányzat, stb.
  Világosak a jogszabályokban a hatáskörök, így a Magyar Gárdára e tekintetben semmi szükség!
  Maradjon Egyesület, viselheti a Magyar Gárda elnevezést, de céljai-törekvései legyenek pld. karitatívak, akár tarthatnak felvilágosító előadásokat a kistelepüléseken, fölléphetnének a cigánylakta településen azért, hogy az önkormányzat szerezzen be fogamzásgátlót a szaporulat megakadályozására, segítsenek önkéntes alapon az árvízeknél, egyéb katasztrófáknál, őrizhetnek mindenféle hagyományt … de erőszakszervezetként – még demonstratíve – se lépjenek föl.
  Mert mit gondolna a Magyar Gárda, ha kitömnék valahonnan a cigányszervezetet és megalakulna a Cigány Gárda????
  És százasával masiroznának nekünk mindenhol.
  Én úgy betojnék tőlük, még ha semmilyen fegyverszerű tárgy sem lenne náluk, hogy amíg lennének, az utcára nem mennék ki.
  És ha a Jobbikos barátaink ezt nem akarják érteni, hát ne értsék!
  Azt viszont nagyon is jól értik, miért van általuk már kb. 2 éve célkeresztben a Fidesz!
  Nem az MSZ(M)P, nem az Szdsz, hanem a FIDESZ!
  Szavazat kellett a fiúknak jobbról, hogy a kényelmes parlamenti hokkedlin ücsöröghessenek.
  De hát ez legyen a Jobbikosok problémája.
  Ez utóbbi egy volt bíró véleménye. Elgondolkoztatott, mert ebből a szempontból nem mérlegeltem. Ti ezt így tudtátok?

  1. Erdekelne hogy a volt biro, biro volt e a kadar rendszer alat.
   A „volt biro” ervelese hazug feltetelezesekre alapul.
   1) A Magyar Garda soha se volt katonai se ahhoz hasonlo egyesulet. Ez egyszeru hazugsag mert ahhoz hogy katonai szervezet legyen fegyverek es fegyveres kikepzes kell. Ez nem volt tehat az egesz katonai duma hazugsag.
   2) Nem lepnek olyan konnye at az In-Kal, izraeli, igazi fel-katonai szervezet megfelemlito jelenleten hazankba. Ezek akar a gyerekei es unokai lehetnek azoknak akiket a harom reszes, AVOSOK filmsorozatba megismertunk. Fegyveresek es idegenek es veszelyt helentenek Magyarorszag fuggetlensegere.
   Hozza tennem hogy a gardauldozeshez hasonlo gyalazatos, szegyenletes dolgot csak a rakosi avo idejen tudtam elkepzelni. Akkor lehetett emberek igy meghurcolni koholt es hazug vadak alapjan ami nekem 50 ev utan hazatero 56-os magyarnak egyszeruen megagyarazhatatlan. Amit az Orban kormany muvel a becsuletes, tiszteseges, hazafias gardistak ellen az Magyarorzag szegyene.
   Azt hiszem Vass Istvan bajtarsam tudja mirol beszelek pedig egy fel evszazad teljesen mas elettapasztalat valaszt el benunket.

 3. Az a „volt biro” valoszinuleg a kadar korszakba lehetett biro es a rakosi/kadar onkenyhatalom szaja ize szerint ervel. Tul sok a mellebeszeles a „volt biro” levelebe es igy eleg nehez kiszedegetni a szemenszdett hazugsagokat a maszlagbol de megprobalok egy ket azonosithato allaitast megvitatni:
  1) A „katonai, vagy ahhoz hasonló alakulat” vad egyszeruen hazugsag. A Garda nem egy fegyveres alakulat es ezt legjobban Balczó Zoltán ellemezte:
  http://www.barikad.hu/node/58403
  Sokkal inkabb alkalmazhato a felkatonai szervezet az izraeli In_Call-ra mert azok allig fel vannak fegyverezve es barmikor fel tudjak oket hasznalni a magyarok ellen, akar olyan verontasal mint 1956-ba. Ezek egy parancsszora atvaltozhatnak avosoknak.
  2) A „volt biro” ervelese a masodik pont alat ertelmetlen zagyvasag. Aki jogi velemenyt probal beadni az ne beszeljen ugy ossze-vissza mint egy sarki kofa aki romlott hust akar eladni. Nincs benne semmi amit jogilag lehetne ertelmezni.
  Nem hiszem hogy a level szerzoje egy „volt biro” vagy ha az akkor meg jobban le kell ertekelni a velemenyemet a magyar birokrol akiknek a nagy resze a kommunista rendszerbol csuszott at a gengsztervaltaskor.
  Sajnos az a velemenyem hogy sokan elvesztik a fejuket es minden tucskot bogarat osszehordanak a megvedhetetlen onkenyes, rakosi buzere emlekezteto gardauldozes vedelmebe. Ezek az emberek eszre se veszik hogy beirasaik mennyire hasonlitanak kadar idok hazug ragalmaira az 56-os szabadsagharcosok ellen. Ezek az emberek eszre se veszik hogy ugy beszelnek mint az „elvtarsak” akik vakon megtapsoltak a part minden borzalmat es egy pillanatra se gondolkoztak el azon hogy mit is csinalnak tiszteseges honfitarsaik ellen es sajat becsuletuk ellen.

 4. Az elozo levelemet csak annyival szeretnem kiegesziteni hogy 56-ba szabadsagharcos voltam es 50 ev kulfoldi tartozkodas 2006 oktoberebe koltoztem haza „magyarveresre”.
  Azok a ragalmak amiket ma a Magyar Garda tiszteseges, hazaszereto es onfeleldozo tagjai ellen ossze hordanak a neo-liberalis es Fidesz mediaba engem nagyon emlekeztetnek azokra a hazug ragalmakra amiket rolunk mondtak kadar pribekjei. Most ugyan ezt latom a „nemzeti egyuttmukodes” kormanytol a gardistak ellen.

 5. A GÁRDÁT A POLITIKAI TEROR ÉS BÜNZÉS HOZTA LÉTRE.ha Az okok megszünnek a gárda is megszünik.EGYÉBKÉNT ÉN ÖRÜLNÉK HA ALAKULNA EGY CIGÁNY GÁRDA AKI ARRA LENNE HIVATOTT,HOGY A BEILESZKEDNI NEM HAJLANDÓ CIGÁNYOKAT MEGFÉKEZNÉ.de ADDIG AMIG NICS ÜTŐKÉPES HADSEREG,NORMÁLIS KÖZBIZTONSÁG,és a természeti katasztrofákat időben elháritani képes államigazgatás addig örültség lenne nem igénybe venni önkéntes tevékenységüket.ORBÁN VIKTOR IGAZMONDÁSÁRÓL”2010.FEBR TV2 TÉNYEK „nem lehet egykulcsos az adórendszer több kategoriára van szükség.A HAZUGSÁG AZ HAZUGSÁG NINCS BAL-JOBB.A HAZUGSÁG AMIT EGY NEMZETTEL SZEMBEN KÖVETNEK EL AZ BŰN.

 6. Az elozo levelel egyet ertek es csak azt szeretnem hozza tenni hogy amikor Orban elment a Jobbik frakcio ullesere Vona javasolta hogy a gardistakat be kene szervezni olyan formaba hogy ezeknek a tiszteseges, hazaszereto embereknek a munkajat es segitseget a nemzet hasznara fel lehesen hasznalni.
  Orban erre nemet mondott es tovabbi uldozest igert es szinte ugyan abba a mondatba azt is mondta hogy szabad teret ad az izraeli befektetoknek.

 7. Először, nézzetek utána, hogy a kicsoda a Fideszben
  2002. évben, Heves megyében a Fidesznek hatalmas előnyt szerző, akkor még MDF-es, majd MIÉP kötődéssel és MSZP-s
  – Stratoszos személy támogatottsággal bíró ember! ( Tanitó, környezetvédő, általános iskolák igazgatója, valamiféle közlekedési felügyelő, valamiféle pszichiátriai nevelő az oktatásban, számtalan könyv publikálója, egy főiskolán tanszékvezető,
  fideszes önkormányzati képviselő több helyen, ott, ahol nem is lakott (több helyen is), a Magyar országgyűlésben
  ORTT-nél titkárságvezető, aztán kb. egy évig beteg, ezután egy budapesti kerület fideszes-környezetvédő vezetőnek személyi titkára – székhelye ekkor az Országháza, \’tudomisén én, hogy hányas számú szoba? 2004-2005 évben, és még ami nem jut eszembe!)
  Mindezeket a varosatya.hu „név” , – amit nem ajánlatos itt leírni – oldalon lehetett olvasni, meg a munkahelyein készült jegyzőkönyvekből! (Most már a városatya.hu oldal nála nagyon rövid, ott hozzá kérdést feltenni nem lehet!
  Most környezetvédelmeben IGAZGATÓ.
  Másodszor, járjatok utána, hogy miben találjátok a Fidesz
  nemzeti mivoltát?!
  Becsapták Magyarországot! Vigyázzatok!

 8. egerszin./hu/?c=cikk&id=4771
  nol.hu/archivum/eltunt_zay_andrea_oneletrajza_-_elvitte-a_
  bubos_banka
  nol.hu/velemeny/201200730_illes_szekere
  Ezekben – a sorok közt olvasva – mindenre választ kaptok!
  Áldás, békesség NEMZETÜNKRE!
  SZEBB JÖVŐT!

 9. Miért?
  Fél, és a hangjával meg a gesztusaival ad nyomatékot
  annak, hogy övé a hatalom!
  Nem volt véletlen – ha még nem is tartozik közvetlenül a témához – ,hogy leírtam egy pár webes elérhetőséget.
  Addig, amíg lehet, mindent a kedvenceinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük