Miért szavazok október 2-án úgy, hogy NEM

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A világot válságörvények rázzák, Európának pedig újra önmagára kell találnia.

NEM engedhetjük meg, hogy ilyen zűrzavaros időkben bele-rángassanak minket valami beláthatatlan és gyanús, távolról eldöntött ügybe, mint az idegenek ide irányítása.

NEM adnak rá biztosítékot, hogy egy-kétezer embert nem követnek-e tízezrek, netán százezrek?!

NEM szavahihetőek a brüsszeli bürokraták, NEM tehetünk mást, mint tiltakozni ez ellen, ahogy tudunk.

A népszavazásnak a valós tétje szimbolikus, a NEM szavazat-tal az ellenünkre túlterjeszkedő EU-t utasítjuk el.

Úgy szavazhatunk most NEMmel az EU-ra, hogy közben NEM kell kilépnünk belőle.

 

NEM érdekel a kormánypropaganda.

 

NEM érdekel az ellenzéki propaganda.

Magyar állampolgárként el tudom dönteni magam, hogy propagandától függetlenül Hazánk alapvető érdeke a

NEM

nem

-VB-

4 thoughts on “Miért szavazok október 2-án úgy, hogy NEM

 1. ti tokeletessen vakok vagytok bent akartok maradni a eu-ban de ellene akkarsz szavazni, bravo megis hogyan gondolod, ezenkivul ingazol az igen es nem kozott illetve az elsem kellene menni kozott hogyan akarod megvedeni a hazadat attol amit ugy neveznek betelepites, hangsulyozom igazad van mert a hazad a tied es kotelesseged vigyazni ra hogy az is maradjon.Sajnos boritekolom nektek hogy nem fog sikerulni, hosszu tavon ezt mar valakik eldontotek, vagy elkell hagyni az eu-t talan akkor

  1. Gergely most is valóságod van – írtam egy utolsó kísérletet – hogy az is értse – megértse aki nem végezte el a 8-általános iskolát –
   A TUDATLAN – NEM AZ ELLENSÉGÜNK – EGYETLEN DOLOGRÓL DÖNTHETSZ AZ A TE DÖNTÉSED EL MÉSZ SZAVAZNI VAGY NEM MÉSZ EL SZAVAZNI!
   És most olvasd el ebben a kérdésben az utolsó írásom:
   3. helyzetként itt is közlöm nyilvánosan!

   12 #2 spartakusz
   – 2016. október 01. 09:32:40
   Szerkesztés | Törlés
   ZÖLD ALSÓ GYŐZÖTT!
   Imre minket most akasztanak – a sok tudatlan magyar miatt – hogy mennyi percig haldoklunk az akasztófán amit felállítottak nekünk – holnap – , azt nem tudom megmondani! De írtam egy írást – melyet 2.- ként itt közlök, Valóban :

   · · id Kiss László
   2016 október 1
   4:19 de.
   KI HOZZA MEG A DÖNTÉST?
   Amit lejjebb leírok még mindig nem a végleges döntésem, mert csak arról dönthetek elmegyek vagy nem megyek el és semmi másról!
   Mert a kérdés azt határozza meg, hogy a kérdésben kihozza meg a döntést és ez az országgyűlés ; az az országgyűlés aki nem képviseli az érdekeimet ; eddig határozottan éreztem ; 10 nap múlva elfogy a nyögdijjam, ha beteg súlyos műtétre váró beteg vagyok sorszámot és időt adnak, a gyors és halaszthatatlan műtét végrehajtására ; és gyógyítás helyett! Az oktatást is leépíti butákat gyártva hamis hazugságok oktatásával! Ha jogorvoslati jogos orvosolandó ügyem keletkezik ; elutasít ; nincs jog és igazság szolgáltatás velem szemben! HA CSAK EZEKET FELVETEM A SZEMÉRE ; ELLENSÉGKÉNT KEZEL ÉS PL. A NAV- VAL MEGHURCOLTAT ; OLYAN TARTÓZÁST HITET EL VELEM AMI NEM LÉTEZIK, JELZÁLOGOT TESZ A VAGYONOMRA, ÉS KIFORGAT MINDENEMBŐL ; FÖLDÖNFUTÓVÁ TÉVE , MÉG SZERETTEIM IS!
   Nem folytatom a sérelmeket mert sok- sok oldal megtelne vele ; ha nem a játékukat illusztrálnám ; egy jól ismert kártya játékkal az ULTIVAL!
   Ha beszállok a játékban abból csak nyertesen vagy vesztessen állhatók fel, minden játékban!
   Az ő szavazz-ósdi játékukból is!
   Az első a rebetli ; ha megtudod nyerni a rebetlit akkor szavazz!
   Itt a feladat:
   http://kanadaihir…ent-211620

   A második : Piros tízessel és egy hetessel játssz meg a piros húsz száz ulti dúrit!
   Ha ezt is megtudod oldani ; játszani akkor minden hogyan menj el szavazni, mert tudod, hogy a kevéssel hogyan lehet nyerni nagyot!
   Én csak az egyiket tudom megoldani ; így egy ;egy lett számomra az eredmény, ezért döntés képtelenné váltam!
   Tehát én nem döntök el semmit, akkor amikor átadom másnak döntési jogomat! Hogyan tarthatom fel akkor a túlélésem lehetőségét ; úgy ha nem szállok be a játékba, ha nem a túlélésre összpontosítva készülők ősjogom, jogán önvédelmem olyan fokú megszervezésére amely mindig megvédett a föld története során , azért írok és beszélek most is magyarul a föld első nyelvén hozzátok! Ellenem és mind azok ellen ; megnyilvánuló hamis kérdést, amely ármány, fel kell tudnod ismerni, emlékszel ; üzentem, még azt se hidd el nekik amit kérdeznek!
   A megmaradásunk záloga tehát, a lehetetlen helyzetből való szabadulás, mert a fent ecsetelt kérdésre nem tudod a választ, akkor ne válaszolj, és ezt úgy tudod megtenni, ha nem veszel bent részt! Így se rossz, se jó választ nem tudsz produkálni, amit később javítanod kéne!
   Természetesen ne vedd ellenségeidnek azokat a tudatlanokat akik, ezt képtelenek felismerni, mert abban a hiszem- be vannak, hogy megvédik ezzel magukat! Ha nem tanítsd ; okítsd őket, hogy azok tábora növekedjen, akik valóban ismerik a túlélés fortélyait!
   Ezt a fortélyt ellenünk, csak fortéllyal győzhetjük le, oldhatjuk meg, mert a lapok úgy vannak elosztva, hogy első látásra, úgy értékeljük vesztettünk, de vesztesnek látottként nyerhetünk, mint a fenti kettő ulti kártyajátékban a végjáték eredménye mutassa!
   Sokan szentül megvannak győződve, hogy a nemmel szavazattal, azt fejezik, ki, hogy nem kívánatos az unió gyarmati uralma ; Magyarországon! Már maga ez a fogalom is az sugallja, ha gyarmati uralom felettünk, akkor az jó nem lehet, és ne feledd, trv-ük- azaz játékszabályuk módosításával ; erőszakkal léptetek be bennünk az unióba!
   Mind ezek ismeretek birtokában ; miért is erőltetik a nemmel való szavazást ; az igenel való szavazást és az érvénytelen szavazást ; megdöbbenek rajta? Nem, mert ez a feladatuk!
   De akik nem mennek el szavazni ; azok lesznek többen különben ; azok tudják, hogy ebbe a játékba nem vesznek részt ; mert felismerték természetét a bitorló uralmasoknak ; inkább a háttérben készülnek a túlélésre ;
   Ne hidd el ; de tudd, ez az én szellemi termékem ; semmi akaratom nincs arra, hogy meggyőzzelek a jóra a rosszra ; azt magadnak kell eldöntened ; de azt értsd meg ; hogy tényleg te döntesz eben a kérdésben?
   Végtelen türelemmel ; holnap október 2. ; még van egy napom, hogy végleges döntésem, ami az enyém lesz, elmegyek vagy nem megyek ; mert ez a valóság!
   Id. Kiss László
   Bázakeerttye, 2016-10-01 10:11 ; órakor küldöm az éterbe minden igaz valódi jó embernek!
   Your comment is awaiting moderation.
   Ide írtam legelőször

   http://kanadaihirlap.com/2016/09/30/hazifeladvany-oktober-masodikara/#comment-211620

 2. történelemkönyveink tele vannak olyan állítás Európát (nyugatot) védtükcsak magunkat védtük. Na most azzal foglalkozunk, hogy megmentsük Európát …, miközben önön magunkat kellene !!

  Mo-nak saját érdekeit kellene védenie (elsosorban). Eddig Mo-ra nem kötelezett a menekült-jog megadása, a menekültek befogadása (még nincs a qota (kvóta) érvényben … és mégis, a tudomásom szerint már
  rengeteget befogadott ezekbol. Ez azt jelenti, hogy a qota nélkül is ez így fog menni tovább. Akkor pedig és végül is a qota hasznos lehet MO
  számára. Akkor a csaló, hazudozó ‘kormányzat’ nem léphetné ezen határt túl …

  sajnálom, hogy ellent kell mondjak nektek. De valahogy úgy tunik, hogy
  nem látjátok elég jól a helyzetet (a politikum játszik veletek csak itt) …

  szeretettel, Lajos

  1. A kvóta sem Magyarország, sem más ország számára nem hasznos. Az alapvető bűn Hazánk EU-ba történő erőszakos betuszkolása volt. Ebben valamennyi 2010 előtt az országgyűlésben pöffeszkedő politikai párt bűnös. Ezzel lehetővé tették Magyarország totális kifosztását és teljes gazdasági kiszolgáltatottságba süllyesztését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük