KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Miért nincs pénze a magyarnak?

Vigyázat! Az elején a szokásos figyelmeztetés! Írásunk felzaklató lehet, mert megkérdőjelez olyan gazdasági alapvetéseket, melyeket belénk ültettek. Szerintünk ezek hamis adatok, nem igaz dolgok, de annyiszor hallottuk már őket, hogy elhisszük. Azoknak meg egyáltalán nem ajánlott a tovább olvasás, akik a magyarokat kommunistákra és fasisztákra osztják be, vakhittel vannak egyes politikusok iránt és építik a saját vezérük (kinek ki) személyi kultuszát.

Miért nincs pénze a magyarnak?   

Miért nagy az államadósság?

Azzal hülyítik a magyart, hogy az államadósság után „nyomoznak”!

Óriási kérdés után nyomoz a kormány. „Szakértők” és talpnyalók hada vizsgálja, hogy ki a felelős az államadósságért. Riogatnak azzal, hogy az államadósság immár a GDP 80%-a. Ez csak annyit bizonyít, hogy megint hülyének nézik a magyart, és mindenféle idegen szavakat és érthetetlen számokat mondogatnak. A valódi cél nem az ország jóléte, hanem a belső politikai ellenféllel való leszámolás. Nevetséges együgyűség! És a magyar elhiszi. Matematika tanárként nagyon fáj,  hogy a magyar nép nem tud elvégezni egy egyszerű százalékszámítást. Nem kell ide bizottságosdi, meg szakértők hada. Megmondom, miért nőtt 2002 és 2010 között a GDP 65%-áról 80%-ára az adósság. Nagyon egyszerű! Két dolog miatt. A 100 napos programban a Medgyessy-kormány az MSZP, az SZDSZ és a Fidesz támogatásával (személyesen Orbán Viktor az adósságűző! szavazatával) megszavazott egy csomó kiadás, melynek nem volt fedezete. Később visszatérünk rá, hogy mi lett volna ennek a lényege és pozitívuma. A 100 napos program tehát az első oka az államadósság jelentős növekedésének…

Orbán Viktor, a nagy adósságleépító ellenzékből is megszavazta Medgyessynek a 100 napos programot! Aztán mikor nem tudtuk fizetni a számlát hátraarcot csinált. A valódi ok azonban más. www.szabadeuropa.com

Amikor viszont nem tudtuk fizetni ennek költségeit, jött Gyurcsány, aki valóban elhazudta a 2006-os kampányt sikeresen(!), és megszorított, hogy ne növekedjen az államadósság tovább. A Fidesz és Orbán, aki persze ugyanakkorát hazudott, vagy még nagyobbat, mint Gyurcsány (rosszabbul élünk, mint 4 éve) elbukta a választást és vérig sértődött. Ezután Gyurcsányt a velejéig romlott és belső koncokért harcoló belső pártellenzéke megbuktatta, az öszödi beszéd kiszivárogtatásával, Orbán lecsapott az alkalomra és mindent megtorpedózott, amit Gyurcsány csinált volna, mint megszorítást, adósságcsökkentést.  Így a 2008-s válság után a magyar GDP (nemzeti össztermék)  két év alatt mintegy 10%-kal csökkent. Nos, általános iskola 5 osztályos anyag, hogyha az alap csökken és a százalékérték nem változik, akkor a százalékláb növekszik. Ez tehát a 2. ok, hogy mitől növekedett az államadósság a GDP 80%-ára.

5. osztályos tananyag a százalékszámítás. Sajnos a magyarok 90%-a nem tud százalékot számolni! Ezt használja ki a kormány és az uzsorások!

A valódi kérdés azonban az, hogy miért hülyítik a magyart azzal, hogy az államadósság mértékét a GDP százalékában fejezik ki. Megmondom! Azért, hogy ne értse. Az emberek 90%-a azt sem tudja mi az a GDP, ha meg tudja fogalma sincs mekkora annak össze. A többség meg persze nem tud százalékot sem számolni, talán csak számológépen.
Miért nem lehet azt mondani, hogy a hazánk adóssága 130 milliárd dollár és ez után évi 8-10 milliárd dollár kamatot fizetünk. Miért nem lehet? Azért, mert ezt megértené a magyar és még fel is lázadna ellene. Ezért marad tehát az unalomig ismert, de érhetetlen téma a GDP-ről és a százalékokról.
2010 elsodorta az MSZP-s vezetést és jött a Fidesz 2/3!
És innen érdekes a téma. A Fidesz is tudja, hogy nem jó dolog uzsorásoknak fizetni évi 8-10 milliárd dollárt. Ki szeret egyébként uzsorát fizetni? Ezért el szerette volna ezt kerülni. De mit tett szegénykém? Elzavarta az IMF-t (nagyon helyesen egyébként!) és hősként ünnepelteti magát. A magyar meg ünnepel. Senki sem kérdezi meg, hogy de Viktor, miből fizetjük ki az adósságot, mert eddig az IMF-től kértünk kölcsön az uzsorakamatok fizetésére. Ha valaki megkérdezné, a válasz az lenne, hogy hazánk már a piacról finanszírozza az államadósságot. Ez mit jelent? Azt, hogy nem az IMF-től veszünk fel uzsorakölcsönt, hanem egy másik uzsorástól, még nagyobb kamatra. Atyaég! Mi ebben nekünk akkor az üzlet? Hát annyit lehetne mondani, hogy az IMF beleszól, hogy mit tegyek, ez a nagyobb uzsorás meg nem. Csak egy a lényeg fizessük vissza a kamatot. De miből, könyörgöm?

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai háború abszolutizálása

Orbán Viktor 2001-ben az Európai központi Bank befolyása alá helyezte a Magyar Nemzeti Bankot. Azóta se a magyar kormány, se a magyar Parlament, se a magyar választópolgárok nem gyakorhatnak felügyletet „saját” Nemzeti Bankjuk felett. Ezzel persze nem nagyon dicsekszenek!

Jelenleg tehát semmi mást nem csináltunk, mint adtunk a sz.rnak egy nagy pofont, és még nagyobb kamatra veszünk fel kölcsönt. És itt a valódi kérdés!!! Miért kell nekünk kölcsönt felvenni egyáltalán?
Most kapaszkodjon meg, mert vagy eldobja a billentyűzetet vagy lehülyéz engem, de mindenképpen megdöbben. Vigyázat!

AZÉRT KELL NEKÜNK KÖLCSÖNT FELVENNI, MERT NEM NYOMTATHATUNK SAJÁT FIZETŐESZKÖZT, AZAZ FORINTOT!

Közgazdasági alaptétel ugyanis, hogy az a pénzmennyiségnek és az árualapnak egyensúlyban kell lennie. Ha ugyanis több a pénz, mint az áru a polcokon, akkor az inflációt okoz! De ugyanilyen fontos az is, ha van áru, de nincs pénz, akkor meg bedöglik a gazdaság, az emberek csak pénz nélkül sóváran állnak az áruval megrakott polcok előtt. Nincs vásárló erő.
Igen ám, de az első Orbán kormány 2001-ben módosította a jegybank törvényt, amellyel lemondott a pénzkibocsátás jogáról, és a Magyar Nemzeti Bankot (MNB) az Európai Központi Bank felügyelete alá helyezte. Ezt persze Orbán azért csinálta, mert akkor ez volt a politikai érdeke, ő akarta bevezetni a Unióba az országot, és ugye a belépés feltétele volt a MNB felügyeletének átjátszása az Európai Központi Banknak. Orbán koppant, mert 2002-ben a szocik győztek és már megbánta, mint a kutya, aki hetet kölykedzett, ezt a (hazaáruló?!) lépést.

A szocik meg mosolyogva fürödtek a dicsfényben, mint azok, akik az országot az Unióba vitték. A magyar meg örült. Igaz, hogy most meg vakargatjuk a fejünket, hogy miként lehet a cukor ára 400 forint, és hogy miért romboltunk le 8 cukorgyárat. Elmélkedhetünk azon, hogy 20 év alatt a 20 milliós sertésállomány miként csökkent 2 millió alá. Morfondírozhatunk azon, hogyan lehet a kanadai bab és lencse olcsóbb, mint a hazai. De aztán azt mondjuk, hogy ez a piac. Az olcsóbbat vesszük meg, meg biztos nagy tételben vásárol a Lidl, ezért tudja olcsóbban adni. Egy nagy frászt kérem! A piac már régen nem szabályoz semmit sem. A „piacot” szabályozzák, meg minket, a mi agyunkat mossák ki hülyeségekkel.
Orbán tehát csapdahelyzetben van, és nem meri megmondani az országnak, hogy neki sincs más terve, mint Gyurcsánynak! Látja, hogy csökkenteni kell az államadósságot, mert belefulladunk az uzsorába, de két dolgot tud csak tenni ő is. Az egyik a megszorítás, igaz ő becsomagolja és Széll Kálmán tervnek hívja. Nézzen mindenki önmagába. A legelvakultabb Fidesz Orbánfan is látja nap, mint nap a példákat saját környezetében, hogy milyen megszorítások vannak és milyenek jönnek még. A másik illúziója, a Matolcsy által vizionált gazdasági növekedés, a gazdaság felpörgetése. Nos,  kérem felejte el! Amíg nincs belső fogyasztás, addig csak 2-3 %-kal növekedhet a gazdaság. Már most lehet tudni (ill. 2008 óta), hogy a még Gyurcsány-Bajnai által intézett Mercedes, AUDI beruházással 2013-tól 4-5% lehet a GDP bővülése. A baj az, hogy ez mindenféle kormány nélkül is meglesz. Ehhez nem kell Orbán, meg Matolcsy.

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai háború abszolutizálása

A kérdés, hogy mikor jön rá a magyar vezetés, hogy a magyar belső pénzkészletet kell bővíteni, de nem kölcsönpénzzel, hanem magyar pénzkibocsátással. Agyvérzés kerülget, amikor Simor András (meg Járai is ezt tette) jegybankelnökök alapkamat emelést helyeznek kilátásba, mert szerintük infláció fenyeget. Ezeket a közgazdászokat, mind el kellene zavarni az IMF-hez dolgozni. A vakok az hiszik, hogy még igaz, amit az iskolában tanultak, hogyha kamatot emel, akkor az emberek jobban megtakarítanak, következésképpen kevesebb pénz lesz a piacon, tehát kevesebbet fogyasztanak, így csökken az vásárlóerő és az infláció. Szegény kis ügyifogyikáim, csak azt nem veszik észre 100 milliós vagyonuk mögül, hogy az inflációnak már semmi köze nincs a pénzkészlet nagyságához. Csökkenthetik a pénzkészletet a felére is akár, az olaj ára akkor is emelkedni fog, a gáz ára akkor is rakétaként emelkedik, a búza és a cukor ára az egeket súrolja. De könyörgöm, nem azért, mert a magyar nép annyi benzint és cukrot vásárol, hogy az felhajtja az árakat, hanem azért, mert szivarfüstös szobákban 20 elnyomó gazember megállapodik ebben.
Amíg a régi közgazdász iskolák emberei vannak vezető helyeken, legyenek Fideszesek, függetlenek, vagy szoci közeliek, esélyünk sincs semmire. Egyszerűen nem értenek hozzá. Csak a „befektetőket” tudják kiszolgálni! www.szabadeuropa.com

Amíg a magyar emberek 80 százaléka becsületes munkáért 80-100 ezer forint nettót visz haza harmadikán, és abból ötödikére befizeti a sárga csekkeket és marad esetleg kajára némi pénze, amíg a magyar nyugdíjas 60-70 forintból kénytelen kihúzni 30 napig, addig itt lehet beszélni gazdaság fellendülésről, meg a munka világáról, Széchenyi tervről. Ez ugyanolyan hazugság csak, mint Kóka pannon pumája. Mindezt úgy, hogy ugyanazért a munkáért 300 kilométerrel nyugatabbra 5-10-szer annyi pénz kapnak az emberek. Ráadásul még hülyének is nézik a többséget, akik csak álmodozhatnak 200-300 ezer forintos bérről, hogy a nagy adócsökkentéssel mindenki jól jár. Ja, igen mindenki, akinek annyi a pénze, és a többi 8 millió? Még a héten folytatjuk!

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai háború abszolutizálása

Ha szeretné tudni, hogyan juthat hetente olyan cikkekhez, amelyeket az agymosó „hivatalos” média elhallgat, akkor kattintson ide! Ráadásul most születésnapi kedvezménnyel! Kattintás!

A szerkesztő is hozzáteszi véleményét! Valami van a háttérben. Olvasd az alábbi anyagot. Ha a képtelenség jut eszedbe a te döntésed. Ne feledd, Pláne ha olvastad a Titok c könyvet. Tudsz, tudunk teremteni, hiszen amid van, a gondolataiddal hoztad létre. Ez csak egy lökés ahhoz, hogy olyat teremtsünk közös erővel, ami nekünk halandóknak jó. Minden a gondolattal kezdődött……

Forrás: ITT

Nemzeti InternetFigyelő

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Miért nincs pénze a magyarnak?

 1. Nehez megszolalni.Hittunk kormanyainkban,a jora,igazra valo szandekaikban,keszsegeikben,kepessegeikben…
  Tudom:A TEREMTO ISTEN nem ilyen sorsot szant a magyarnak.Ideje ujragondolni nemzeti erdekeinket,ideje megnevezni a haza kiarusitoit es ideje a hus-ver magyar gyermekek,nok,idosek eletet menteni.Ez nem az EU,a NATO stb.feladata,hanem a gondolkodni es tenni meg kepes magyar feladata.Most nem az afganisztani gyerekeknek kell iskolat epiteni a magyar ember elomunkajanak hasznabol.Most a magyar gyermek otthonat kell megmenteni…az idos magyar embert kell megmenteni.Szukseges az osszefogas.Csak nem a nemzetgyilkosokkal.
  Meztelen jovunk es meztelen megyunk.A halottas ruhankon NINCS ZSEB.A rablott holmit nem vihetjuk magunkkal a mas-vilagra!Mindegy,hiszel vagy sem:Oda-at el kell szamolni a kapott talentummal.Mire forditottad?Az elet ellen vagy az elet tovabbvitelere?Az ISTENI REND ellen vagy az ISTENI REND fenntartasara?
  „Bele kell-e törődni abba, hogy folyamatosan hazudnak a pártpolitikusok?
  hogy szakértelmükkel, “eltüntettek” kb. 37000 milliárd Ft közvagyont?
  hogy, 220 md $ után fizetünk évi 1830 md Ft kamatot, járadékot?
  hogy, állampolgárból alattvalóvá félemlítenek?
  NEM, NEM és NEM! Szervezd a Nemzeti ÖSSZEFOGÁST!
  Céljaink:
  1. civilek rendszerváltó összefogása az erkölcsös nemzetért
  2. szegénységünk okainak feltárása, és orvoslása
  3. történelmi alkotmányunk és 1956 teljes érvényre juttatása
  4. tisztességes közélet, nemzeti szakértőkből álló kormány
  5. emberjogi- és valódi nemzeti érdek-képviselet
  6. a magyar árúk, munkahelyek támogatása az EU helyett
  7. alkotmányos rend és ökoszociális közjó
  Minden civil szervezetnek és egyénnek itt a lehetőség a társadalom (pártpolitikai) megosztásával szembeszállni. Nem bal és jobboldali vak hitet, hanem a közjóért küzdő alázatos összefogást hirdetett Széchenyi István gondolata: „A pártoskodás megosztja a nemzetet”.
  Vessünk véget a megosztásnak!”
  http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=beneg&cikk=5#cikk
  Part -allastol,vallastol,borszintol fuggetlenul:FENYT, meg tobb FENYT a magyar fejekbe…es okos TETTEKET a magyar kezekbe…
  Igazat mondott Wass Albert.Aki embernek hitvany,az magyarnak is az,vagyis hitvany…
  Ne feledd:A halottas ruhadon nincs zseb!
  ” Hazádnak rendületlenűl
  Légy híve, oh magyar-.
  Bölcsőd az s majdan sírod is,
  Mely ápol s eltakar.
  A nagy világon e kívűl
  Nincsen számodra hely;
  Áldjon vagy verjen sors keze:
  Itt élned, halnod kell.”
  http://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6lcsey_Ferenc

  1. szerző: Elek Attila 2011.06.06.
   Miért nincs pénze a magyarnak? 4. rész
   A nép hülyítése
   http://szabadeuropa.shp.hu/hpc/web.php?a=szabadeuropa&o=heti_tema_2011_06_06__2rVJ&honnan=Nemzeti_Hirhalo
   Ha figyelmesen vegig olvassuk a fenti cikket,erthetove valik,miert celebeskedik a TV2-ben a kormanyfo es Rogan Antal…Erdekes,ez a celeb stilus az EU-s Franciaorszagban es Olaszorszagban is szokas…csakhogy a franciaknak es az olaszoknak meg van mit enniuk,nem fizetnek olyan uzsora kamatokat kormanyzati segitseggel,mint mi,magyarok…
   A celeb-stilus magyarorszagi meghonositasa politikusi es kormanyzati szinten,csakis 1 celt szolgalhat…a kellokepp lebutitott,liberalis oktatassal gagyiszintre kepzett magyarok osszeugratasa a TV2 gagyi musorat elkerulo mas magyarokkal…Kedves kormanytagok es parlamenti kepviselok!A tuzzel nem szabad jatszaniuk!Ne felejtsek:A halottas ruhan nincs zseb.Aki embernek hitvany,az magyarnak is hitvany!A TV2 kulturalis es erkolcsi szinvonalat a HITVANY,elet-ellenes jelzovel lehet illetni.A nephez nem leereszkedni kell,hanem kepezni,muvelni,hogy a legjobbat hozhassa ki magabol.Vagymar ezt is elfelejtettek az „iskolazott vezetoink” ?

 2. Mit kíván a magyar nemzet ? (12 pont)
  …..
  …..
  9. Nemzeti Bank
  ……..
  szegény atyafiaink, 1848-ban a magyarokat segítő, a magyar érdekeket támogató SAJÁT NEMZETI BANK-ot akartak, nem pedig a magyarokat kifosztó, a magyarokat földönfutóvá tévő ál-nemzeti jegybankot.
  A hatalom janicsárjaitól (mindegy, hogy gyurcsótány, vagy orbán) pedig jót ne várjatok MAGYAROK !

 3. Ahhoz nemkellett taltosi tudas az egyszeru embereknek sem,hogy 1989-ben folfogjak,hogy nagyon–de nagyon atlesznek b@sz@rintv@.Mindenki *bizniszelt*-a garazsabol merte a hazait–meg az olcsobban vasarolt sort–stb..Mikozben a cucilista parlament valtoztatas nelkul az MSZMP-babjaival az orszagnak mas nevet adva(Koztarsasag)–a NEP-et kihagyva–mar azon dolgoztak a CION segitsegevel,hogy hogyan raboljak ki az orszagot.Probaltam mar akkor is mondani,hogy vigyazat—DE–odahaza nagyokosok–ujsagirok is>>>Te kint elsz–gyere haza–nem itt fizetsz adot–konnyu neked te elmentel—stb..stb..<<Nos ezeknek az ertelmisegieknek koszonhetoen odahaza az elbutitott tarsadalom az elmult 20-evben megkapta a magaet-Most megy a *begetes*Ugye itt nemhiaba irogatom,hogy olyanok is mint a Stoffan ,es klikkje(T Istvan)mind a mai napig megbiztak olyan haza,es nemzetarulokban is mint az OrR-Ban.
  Most szeretnem itt minden szemelyeskedes nelkul megkerdezni,hogy nem is olyan regen MIRE is hatalmaztatok fol az OrR-Bant?(Birkak!)

 4. „Szerk: Sajnos lesznek még így egy páran, de én csak azt nem értem, hogy miért könnyebb megöngyílkolni’ magunkat ahelyet, hogy számonkérnénk már végre a bankokat, a kormányokat.
  Ez nem mehet így tovább!
  Te akarsz a következő lenni ?”
  http://hunszkita.com/news.php?extend.546
  Nyelv beállítása
  Véletlenszerű termék
  GPR-Zapper
  Ár: 6,000.00Huf
  Keresés Hunszkíta Rádió
  Számláló
  Ma
  Összesen: 87
  Egyedi: 28
  Legtöbb
  Összesen: 66611
  Egyedi: 25449
  Oldal …
  Összesen: 118252
  Egyedi: 36899
  Az oldal indult
  2010. október 24.
  RSS hírforrások
  Hírek átvehetőek.
  rdf
  letölt
  Legfrissebb RSS Feeds
  PJP Egyesület: Feljelentések
  Puzdra oldal: A Földünkért
  Tempo: 154.)Kovács elítélésével összefüggő levelek
  Merész-elek: Kinél esett le a tantusz? 3.rész
  MVH (HRN): Kincs ami nincs…
  Hun Unio: Az amerikai vezetőknek fontos lenne figyelni a fejleményeket.
  Puzdra játék: Nyomdai szerződés
  
  TÖMÖR-HÍRBUNKÓ
  Egy csepp, csak tömören!
  Messze, mint Makó Jeruzsálemtől. És még merje valaki azt mondani, hogy a MAGyar népszokások, mesék, mondák, nem a valóság alapjai! A MAGyar nyelvhez képest a biblia mi? Algyő-Makó-Battonya gázmezők vége már jelenlegi országhatáron kívül, Aradon tart! A Görögöknél két évig erdőtüzet oltottak rengeteg földmunkákkal (vörös szín,talaj munkák, akár Kolontár, bár ott más az ügy), görög-török incidens Cipruson, amerikai hadihajók megjelentek ciprus keleti részénél. A mesterségesen kieszközölt balhék folyamán kész is van a csővezeték. (Egy térképen nézz rá az említett helyekre!) Víz-gáz utazhat! Támogassuk meg az óvodás korúakat. Dolgozzatok egy kicsit többet, mert szegények elpusztulnak, ha nekik kellene dolgozni. Legyél már észnél MAGyar és takarékoskodj! Fizess 70.000 Ft-ot köbméterenként a tescós saját vizedért. Még a végén nem tudják a te vizedet a te költségeden kiküldeni a ‘szomjazóknak’! Húzzál bele!
  Ha gondolkozol megérted így tömören is a leírtakat, ha meg nem, akkor felesleges hosszan írnom. Gondolkodás nélkül nem megy.
  Pitkin
  Csatlakozó hírhez klikkelj ide!
  
  Vicces tárgyak
  Facebook
  Inkább felrobbantotta magát a kilakoltatás helyett
  Ha kicsit visszafogottabb, és olvashatóbb lenne, jobb lenne!
  Kedves Olvasónk!
  Örülünk érdeklődésének, de jó lenne, ha összeszedettebben szólna hozzá.
  Híradmin

 5. Elnezest kerek!Valamiert-talan az ugyetlensegem okan-tobb ment ki,mint szerettem volna.Megegyszer,elnezest kerek!Koszonom.
  A lenyeg csak annyi lett volna,hogy a ketsegbeesett ongyilkossag helyett a kovetkezot kellene tennunk:
  “Szerk: Sajnos lesznek még így egy páran, de én csak azt nem értem, hogy miért könnyebb megöngyílkolni’ magunkat ahelyet, hogy számonkérnénk már végre a bankokat, a kormányokat.
  Ez nem mehet így tovább!
  Te akarsz a következő lenni ?”
  http://hunszkita.com/news.php?extend.546
  Az ongyilkossag azert sem jo,mert az „uj uraink”pontosan azt szeretnek,minel kevesebben legyunk mi,itt Magyarorszagon.Ezert pusztitnak bennunket szuntelen…
  Tartsd magad, nemzetem!
  http://remuralom.blogspot.com/2011/04/tartsd-magad-nemzetem-enekli-majorosi.html

 6. „5. Kérdés. Hová tűnt az 1352 milliárd többlet és miből keletkezett a 969 milliárdos hiány. Ez összesen 2321 milliárd forint, azaz 11,6 milliárd dollár. Hol ez a pénz? Kapaszkodjon meg! Ez a pénz a KAMAT, amit mi MAGYAROK, 2010-ben fizetünk! 2321 milliárd forint, 11,6 milliárd dollár. Hogy érzékeltessük mennyi pénz ez, néhány példa: 2321 milliárd forint az Az öt darab teljes és felépített 4-es METRO, vagy 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20., és 21. havi nyugdíj, vagy a teljes jelenleg már meglévő magyar autópályák felépítésének költsége! vagy mintegy 50-szer annyi pénz, mint amennyit az eltörölt vagyonadóból várt a kormány, vagy 150 darab Grippen vadászgép, vagy 2321 darab Combino villamos vagy 46420 darab Zuschlag és általa ellopott pénz vagy minden magyarnak a csecsemőtől az aggastyánig 232000 forint. Ennyit fizetünk csak kamatra 2010-ben. Mit tehetünk? Előszőr is el kell érni, hogy ez közbeszéd tárgya legyen hazánkban, mert azoknak a kezében van a hivatalos és pártmédia, akik a kamatokat szedik tőlünk. Így soha, sehol nem hangoznak el ezek a számok. Az a politikus aki beszélne róla, holnaptól a süllyesztőben találná magát. Kik ezek a befektetők? Kik szedik a kamatokat? David Rockefeller Nicholas Rockefeller Soros György Kik tolják ki talicskával a pénzt az országból? A hülyítés és porhintás: AZ, HOGY LOPNAK! BKV, Zuschlag, Tocsik, Tribuszerné, autópálya-építés, BAUMAG, Kaya Ibrahim, Josip Tot, Hunvald, Orbán-papa bányái, Velence-tavi kaszinó telek, HAJDÚ-BÉT, stb. Mindenkinek a kedve és pártállása szerint. De, bármennyit is elloptak, ennek az ezerszeresét viszik ki az országból teljesen „legálisan” valakik! Figyelem!Kapaszkodjon meg! Elmondjuk hol a pénz! Ahhoz, hogy pontosan megértsük miről van szó, meg kell néznünk néhány mondatnak a jelentését, amiket nap, mint nap hallunk a híradókban, de nem tudjuk, valójában mit is jelent! ”
  163. Bödön Ödön – hozzaszolasa
  2011-06-08 14:54:0
  http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/hitelbol_halalba.html?hsz=1

 7. „163. Bödön Ödön
  2011-06-08 14:54:03
  159.Üdvözlet mindenkinek! A következő néhány napban részletekben leközlök egy írást, amit a magát „Szabad Európának” nevező társaság állított össze. Az írás figyrelemre méltó tárgyilagossággal követi a középkortól (nem időrendi sorrendben) napjainkig azt a vezérlő elvet, ami magyarországot és a világot idáig juttatta. A mi kirablásunk különösen vérforraló, ki-ki döntse el, mit érdemel az a bűnös…..De lássuk az első részt….. Mi történik ma, Magyarországon: Egy ország fuldoklik egy érthetetlenül nagy adóság szorításában! Beszéljenek a számok: 1945-ben, a németek után az oroszok (szovjetek) szállták meg Magyarországot. 1956-ban a magyar nép megkísérelte visszaszerezni a hatalmat a megszállóktól és a bábkormánytól. 1957 tavaszára, a „van másik” bábkormány megszilárdította rémuralmát. 1973-1989 között egymilliárd dollár érkezett be Magyarországra. 1973-1989 között kifizetett a bábkormány tizenegy milliárd dollár kamatot az egymilliárd dollár után. 1989-ben: csődhelyzet, mert összegyűlt húsz milliárd adóság! Tehát: kölcsön: 1 milliárd dollár! Visszafizetve: 11 milliárd dollár! Maradék adóság: 20 milliárd dollár! Erre, mondta Antal József: „Az adóságot vissza kell fizetni!” „Ez becsületbeli ügy!” Vajon kinek a „becsülete” múlott azon, hogy ezt a szélhámos pénzügyi műveletet elismerjék, amit a megszállók és hű kutyáik a magyar nép nyakába varrtak? 1989-2010 között felvettünk 50 millárd dollárt. 1989-2010 között kifizettünk 150 milliárd dollár kamatot. 2010-ben tartozunk 132 milliárd dollárral plusz kamataival. Antall József, Horn Gyula, Orbán Viktor, Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc is fizette a kamatokat. Mindegyik hazudott erről a magyaroknak! Orbán most megpróbál valamit, de mivel nem őszinte a kommunikációja, kevés az esélye. Csak akkor vehetjük fel eséllyel a harcot a saját pénzkicsbocsájtásért, ha nem azzal a porhintéssel foglalkozunk, hogy mennyi a jegybankelnök fizetése, hanem azzal, hogy minden magyar tudja, hogy miért nem nyomtathatunk forintot, miért kell kölcsönt felvenni kamatra. A rendszerváltás és az államadósság Ki áll a magyar pártok mögött? 2010-ben hazánk 2321 milliárd forint, azaz 11,6 milliárd dollárt fog fizetni csak kamatokra. Sok olvasónk szinte nem tudta felfogni ezt a számot. Hihetetlen volt számukra ez a tény. Pedig az adat igaz! Egyetlen egy cáfolat sem érkezett. Menjünk vissza egy kicsit a rendszerváltás idejére. 1990 elején a magyar államadósság mintegy 22 milliárd dollár. Zárójelben jegyezzük meg, hogy ma 135 milliárd dollár. Szóval 1990-ben Soros György és Andrew Sarlós felajánlja Antall József leendő miniszterelnöknek, hogy megvásárolják Magyarország adósságállományát. Soros György 22 milliárd dollárt. Mit kértek cserébe? „Mindössze” a magyar nemzeti vagyon értékesebb darabjait. Itt gondoljon mindenki, amire akar. (A magyar energetikai szektort, az infrastruktúrát, a kommunikációs cégeket, a stratégiai cégeket, közlekedés, pénzügyi szektor, egészségbiztosítók, stb.) Antall nem vállalta. Elgondolkodott rajta, de nem vállalta. Mint mondta: „…ez kommunikálhatatlan, ezzel ő nem tud kiállni a magyar társadalom színe elé. Nem tudja elmondani, hogy a Nyugat (Soros és Sarlós!), amelytől a felszabadításunkat vártuk, azzal kezdi a felszabadításunkat, hogy az adósságunk fejében elveszi a nemzeti vagyonunkat.” Antall József miniszterelnök Antallal a nyugati pénzemberek, bankárok tudatosították, hogy mi az, amiről sem ő és a kormányzati rendszer egy tagja sem beszélhet sohasem. Ez pedig az államadósság kérdése volt! Amennyiben erről beszéltek volna azonnali hatállyal „forradalmat” robbantottak volna ki Sorosék (lásd: TAXI-s blokád és a néppel elsöpörtették volna az Antall-kormányt.) Tilos volt beszélni a fizetési könnyítésről és az átütemezésről is. Tilos volt, és ma is tilos beszélni az adósságról! Ez a doktrína még ma is érvényes. Az a politikai erő, mely erről beszél, * fia. Ezért nem beszél erről a Fidesz sem. Tudni kell, hogy a nyugat a hiteleket a 70-es években arra használta, hogy a szocializmust gyengítse, és adósságcsapdába hajtsa a kommunista rendszert. Ezért joggal elvárható lett volna, hogy egy rendszerváltáskor ezek az adósságok, melyeknek eredeti célja a rendszer összeomlasztása lett volna, eltörlésre kerüljenek, de legalábbis ütemezési könnyítést kapjunk. De az elnyomó bankárok nem tudták megállni az újabb pénzszerzés lehetőségét és Magyarországot azóta is pénzügyi sarc terepévé tették. Antall Józsefnek azt is megtiltották, hogy a nemzeti vagyon kifejezést használja. A statisztikai évkönyvben 1989-ben szerepelt utoljára a nemzeti vagyon kifejezés. Antall *ával és 4 év elteltével 1994-ben a nép visszaszavazta a volt kádereket. A Kádár rendszer biztonsága sokakat csábított és Horn Gyula elsöprő fölénnyel alakíthatott kormányt. A SZABAD EURÓPA véleménye szerint az IMF és Sorosék a háttérből megzsarolták Hornt. Vagy privatizál és fizeti a kamatokat vagy repül, és jön a választás és a Fidesz. Horn is féltette hatalmát és engedett. Surányi fizette a kamatokat, Bokros megszorított, és Suchmann Tamás privatizált. Mindent. Surányi, Bokros, és Suchmann alatt beindult a nemzeti vagyon kiárusítása. Így az a faramuci helyzet állt elő, hogy a 22 milliárd dollár adósságunk megháromszorozódott, pedig évente 5-10 milliárd dollár kamatot fizettünk és ráadásul az a nemzeti vagyon, amit Antall nem adott oda Sorosnak és Sarlósnak mégis idegen kézbe került. Miután Hornék elvégezték a piszkos munkát a nyugati bankárvilág a Fideszt helyezte hatalomba, mert a mezőgazdaságra és a termőföldre is rá akarta tenni a kezét. Ennek érdekében megzsarolták Orbánt, hogy Torgyánnak adjon szabad kezet és pénzt a mezőgazdaságban. Ha nem veszi be a kormányba a Kisgazdákat, akkor a választást megnyerő és legtöbb mandátummal rendelkező MSZP-re sózták volna Torgyánt, és jött volna az MSZP-SZDSZ-FKGP kormány! Így Orbán engedett. Orbán és Torgyán alatt megkezdődött a mezőgazdaság szétverése. A SZABAD EURÓPA újságnál nekünk meggyőződésünk, hogy ennek az volt a célja, hogy az addig még úgy, ahogy működő magyar mezőgazdaság a padlóra kerüljön, és fillérekért fel lehessen vásárolni. Ekkor születtek a zsebszerződések. Mikor Torgyánnal szétverették a mezőgazdaságot (emlékszünk, működésképtelen családi gazdaságokba döntötték a pénzt) megengedték Orbánnak, hogy eltávolítsa. Orbán megzsarolta Torgyánt – akárcsak Antall – az ügynökmúltjával, Torgyán le is mondott. Jött a 2 éves költségvetés és Szabadi futópórázon. A Fidesz is kihasította a saját sápját. Lásd bábolnai gazdaságok privatizációja stb. De a nagy fölénnyel vezető Fidesz is pofára esett, mert nem lettek újraválasztva. Eddig Antall (Boross), Horn, és Orbán is kiszolgálta a nyugatot és Sorosékat, az IMF-t. De mindegyiket ejtették és mindig az aktuális ellenzéket segítették helyettük. A 2002 választás eredménye fontos volt, mert az Orbán-Torgyán-féle mezőgazdasági ámokfutás után már meg lehetett engedni a csatlakozást az Európai Unióhoz és ráengedni a *os ágyán vergődő magyar mezőgazdaságra a nyugati árukat. Medgyessynek adtak kölcsönt, hogy megcsinálhassa a 100 napos programot és 2004-ben a csatlakozás eufóriájában nem vették észre az emberek, hogy vége lett a magyar mezőgazdaságnak és kereskedelemnek is. Medgyessy a kölcsönkből osztogatott. A kölcsönökből megemelt fizetéseket és nyugdíjakat pár év alatt kiszívattyúzták az országból a multinacionális kereskedelmi egységek segítségével, a PLÁZÁK-kal, és bevásárló központokkal. A pénz elfogyott az adósság maradt, a nemzeti vagyon elveszett. A 100 napos programra adott kölcsönöket egyből visszaszíva
  ttyúzták magukhoz. Az 1990-ben 22 milliárd dolláros adósság időközben 135 milliárd dollárra nőtt, miközben évi 5-10 milliárd dollár kamatot fizettünk. Miután a baloldalt most engedik lejáratni (van is miért), újra a másik bábot Orbánt hozzák vissza a hatalomba. De ne legyenek illúzióink, Orbánt ugyanúgy zsarolják (szintén van is mivel) és irányítják, mint Gyurcsányt. Míg Gyurcsány, Bokros, és Surányi ugye a Rockefellerék és Sorosék által irányított Bildenberg-csoport tagjai, addig ugye Orbán a szintén Rockefeller érdekeltségű Trilateral Commission nevű csoport tagja (bábja). Így már talán jobban érthető a Fidesz hintapolitikája is. És egy kis ráadás „Magyarországon a szocializmusban kilencvennyolc százalék körül volt az állami *don aránya. Felgyülemlett egy hatalmas vagyon, amelyet ha egy olyan típusú privatizációval értékesítettek volna, amely a bevételeket az államháztartásba vezeti be, az adósságokat ebből próbálja meg lefaragni, és senki nem lop el semmit, akkor ma Európa egyik leggazdagabb állama lehetnénk” – mondta Bencze Izabella. A jogász azt mondja, hazánkban a hivatalos kommunikáció szerint a reprivatizációt azért nem lehetett választani, mert annak költségeit a költségvetés és az állam teherbíró képessége nem viselte volna el. Trianon miatt nálunk tilos volt a reprivatizáció! Bogár László kijelentette, hogy a reprivatizáció, amelyet Csehországban megvalósítottak, számunkra tiltva(!) volt. „Trianon miatt volt globális parancs a reprivatizáció megtiltása. A környező országok könnyen reprivatizáltak abból a rabolt vagyonból, amelyet véres koncként Trianon után kaptak, s a magukénak tekintettek. Ezt a Nyugat, a globális hatalmi rendszer is elismeri. Mi lett volna, ha Magyarországon visszavezetjük a történelmi reprivatizációt? A Nyugatnak kényes kérdésben kellett volna állást foglalni: legitim döntésnek ismeri-e el a trianoni békeszerződést. Ezt a Nyugat el akarta kerülni” – mondta Bogár László. Top Secret! Szigorúan bizalmas anyagok! A lenti adatokat erősen őrzik a nyilvánosság elől. A mi célunk viszont az, hogy minél több ember tudja meg őket. Küldje tovább minden megbízható ismerősének! Ha egyetért velünk, segítse munkánkat, azzal, hogy terjeszti anyagainkat. Az elmúlt egy évben már 2 honlapunk „fagyott” le „véletlenül”. E-mail kommunnikációnkban a Szabad Európa szóösszetétel használata sokszor az e-mailküldést megakasztja. Nem csoda, az adatok megdöbbentőek, és még megdöbbentőbb, hogy egyetlen magyar politikus sem beszél róla, még évértéklésben sem. Olvasson a sorok között! Íme két hír, amit az emberek 99,9%-a el sem olvas, és nem is ért. 1. hír Az ország államháztartási és külső finanszírozási helyzete látványosan javult. … A Bank of America-Merrill Lynch (BoA-ML) bankcsoport londoni befektetési részlege átfogó összehasonlító elemzést állított össze a magyar és a lengyel költségvetési helyzetről. A ház számításai szerint a magyar államháztartás strukturális elsődleges egyenlege az idén (2010) a hazai össztermék (GDP) 5,3 százalékának megfelelő többletet mutat majd, … 2. hír Röntgen alatt Magyarország – elégedett Brüsszel az eredménnyel …. Magyarország tartja a gazdasági program megvalósításának irányát, javul külső pénzügyi helyzete – állapította meg az Európai Bizottság, hétfőn közzétett, a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) együttműködésben készített helyzetértékelésében. (…..) Az elfogadott 2010-es költségvetés összhangban van a 3,8 százalékos GDP-arányos hiánycéllal, és jelentős tartalékok vannak benne. Tényadat: A vártnál kevesebb, 918,6 milliárd forint lett a 2009-es államháztartási hiány, azaz a GDP 3,6 százaléka. A Független Szabad Európa kiszámolta. Akkor most nézzük meg mit jelent ez MAGYARUL: 1. A magyar államháztartás 2009 és 2010 között stagnál, azaz nem változik. (Most tekintsünk el a pár tízed százalékos csökkenéstől, vagy esetleges emelkedéstől.) 2. a fenti tényadatból így könnyen kiszámítható, hogy a magyar költségvetés 1% az 255 milliárd forinttal egyenlő. (Sima aránypár: Ha 918,6 milliárd 3,6%, akkor 1% hány milliárd?) Tehát 1% 255 milliárd forint! 3. Idén 2010-ben 5,3% lesz az államháztartás elsődleges többlete. Azaz 5,3-szer 255 milliárd, vagyis 1352 milliárd forint. Ez az elsődleges egyenleg. Vagyis 2010-ben ennyi pluszt termel MAGYARORSZÁG. 1352 millárd forintot. 4. A 2. hír szerint mégis tartható lesz a 3,8%-os hiány!!! Ezek szerint 3,8-szer 255 milliárd, azaz 969 milliárd forint lesz a hiány. 5. Kérdés. Hová tűnt az 1352 milliárd többlet és miből keletkezett a 969 milliárdos hiány. Ez összesen 2321 milliárd forint, azaz 11,6 milliárd dollár. Hol ez a pénz? Kapaszkodjon meg! Ez a pénz a KAMAT, amit mi MAGYAROK, 2010-ben fizetünk! 2321 milliárd forint, 11,6 milliárd dollár. Hogy érzékeltessük mennyi pénz ez, néhány példa: 2321 milliárd forint az Az öt darab teljes és felépített 4-es METRO, vagy 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20., és 21. havi nyugdíj, vagy a teljes jelenleg már meglévő magyar autópályák felépítésének költsége! vagy mintegy 50-szer annyi pénz, mint amennyit az eltörölt vagyonadóból várt a kormány, vagy 150 darab Grippen vadászgép, vagy 2321 darab Combino villamos vagy 46420 darab Zuschlag és általa ellopott pénz vagy minden magyarnak a csecsemőtől az aggastyánig 232000 forint. Ennyit fizetünk csak kamatra 2010-ben. Mit tehetünk? Előszőr is el kell érni, hogy ez közbeszéd tárgya legyen hazánkban, mert azoknak a kezében van a hivatalos és pártmédia, akik a kamatokat szedik tőlünk. Így soha, sehol nem hangoznak el ezek a számok. Az a politikus aki beszélne róla, holnaptól a süllyesztőben találná magát. Kik ezek a befektetők? Kik szedik a kamatokat? David Rockefeller Nicholas Rockefeller Soros György Kik tolják ki talicskával a pénzt az országból? A hülyítés és porhintás: AZ, HOGY LOPNAK! BKV, Zuschlag, Tocsik, Tribuszerné, autópálya-építés, BAUMAG, Kaya Ibrahim, Josip Tot, Hunvald, Orbán-papa bányái, Velence-tavi kaszinó telek, HAJDÚ-BÉT, stb. Mindenkinek a kedve és pártállása szerint. De, bármennyit is elloptak, ennek az ezerszeresét viszik ki az országból teljesen „legálisan” valakik! Figyelem!Kapaszkodjon meg! Elmondjuk hol a pénz! Ahhoz, hogy pontosan megértsük miről van szó, meg kell néznünk néhány mondatnak a jelentését, amiket nap, mint nap hallunk a híradókban, de nem tudjuk, valójában mit is jelent! 1. A monetáris politika. Minden nap 20-szor halljuk. De mi is ez? A monetáris politika egy gazdaságpolitikai tevékenység, melynek során az állam a gazdaságban lévő pénzmennyiség mértékét befolyásolja. A legtöbb országban a központi bank, vagy más néven jegybank a monetáris politikáért felelős állami intézmény. A monetáris politika kivitelezésének legfontosabb eszköze a legtöbb modern jegybank gyakorlatában az irányadó kamatláb szintjének meghatározása. Az irányadó kamatláb emelését, és ezen keresztül a pénzmennyiség szűkítését restriktív monetáris politikának nevezik. A restriktív politika átmenetileg visszafogja a gazdasági növekedést, ugyanakkor segít megfékezni az inflációt. Az irányadó kamatláb csökkentésével a pénzmennyiség növelését célzó intézkedéseket expanzív monetáris politikának hívják. Ez átmeneti élénkülést hoz a gazdaságban, ugyanakkor infláció-növelő hatású lehet. Nos, felteszek egy olyan kérdés, amire 100 magyarból 100 ugyanazt válaszolja, mert gyerekkora óta belenevelték és ha írni, olvasni nem is tanították meg, de arra nagyon ügyeltek, hogy ezt beleégessék belülről a homlokába. De vigyázat! Ez egy hazugság! 1. Adat. A jegybank (a MAGYAR NEMZETI BANK) az ország *donába van. 2. Adat. A jegybank kizárólagos joga, hogy pénz bocsásson ki. Kérdés:
  Mi van, akkor, ha egy ország költségvetése, hiányt mutat? A logikus válasz: A jegybank bocsásson ki pénzt a hiány fedezésére. Most minden olvasó fejében az előre beprogramozott sziréna megszólal és elkezd villogni a vészfény. TILOS!!! NEM SZABAD!!! NEM LEHET PÉNZT KIBOCSÁJTANI, MERT INFLÁCIÓ LESZ! ( ne lepődjön, meg, ha Ön is erre gondolt, mert Ön is rendszer része és Önt is beprogramozták) A programozás része továbbá az is, hogy eddig tudjon a dolgokról. Itt álljon le a gondolkodása, fagyjon le, mint a Windows a számítógépen. És lám, az emberek nem is gondolkodnak tovább. Az előre beprogramozás nem engedi. ITT ÉS MOST MI PROGRAMTÖRLÉST HAJTUNK VÉGRE! 3. Adat. Az elmúlt 80 évben mindig hiány volt a költségvetésben. 4. Adat. Mégis még mindig működünk. Kérdés: Hogy lehet ez? Nos, programozóink azt megtiltják nekünk, hogy pénzt bocsássunk ki, de azt már nem, hogy ők adjanak nekünk pénzt. Magyarul a PLUSZ PÉNZ a hiány fedezésére, mindenképpen bekerül a gazdaságba, mert az különben azonnal összeomlana. Miért nincs sziréna és vészfény? NEM LEHET! PÉNZT KIBOCSÁJTANI TILOS, MERT INFLÁCIÓ LESZ! Pedig ez ugyanannyi mennyiségű pénz, mint, amennyit mi magunk is kinyomhatnánk, és valóban lesz is egy kis infláció 4-5%, de akkor, miért nem mi adjuk ki saját pénzünket. Hiszen látszólag ugyanaz a folyamat. Pénz rakása a gazdaságba a hiány fedezésére. DE CSAK LÁTSZÓLAG AZONOS A KÉT PÉNZ! A mi általunk kibocsájtott pénz okoz némi inflációt és ennyi! A ő általuk kibocsájtott pénz okoz némi inflációt (ugyanannyit) és…. KAMATOT KELL RÁ FIZETNI! Ezért programoztak be minket arra, hogy ne tegyünk fel kérdéseket erről a témáról. És most kapaszkodjon meg, mert rosszul lesz! 5. Adat. Becsüljük meg, mennyit lopnak a mi politikusaink rátartással! Nézzük a 20 év termését Tocsik 800 millió Tribuszérné 2000 millió, azaz 2 milliárd Zuschlag 50 millió BKV 3000 millió, azaz 3 milliárd Autopálya 100000 millió, 100 milliárd Számoljunk minden képviselőre 100 milliót, az 40000 millió, azaz 40 milliárd Adjuk össze 145850 millió, azaz 145 milliárd. Kerekítsünk felfele legyen 150 milliárd. És, hogy biztosak legyünk a dolgunkban szorozzuk be öttel. Az 750 milliárd forint. 20 év alatt ennyit lophattak el, úgy, hogy mi öttel szoroztunk!!!!! Ez 4 milliárd dollár! Ez persze iszonyú sok pénz, ha tud követni. DE MOST JÖN E LÉNYEG! TUDJA ÖN, HOGY 20 ÉV ALATT MENNYI KAMATOT FIZETTÜNK KI? 30.000 MILLIÁRD FORINTOT, 162 MILLIÁRD DOLLÁRT!!! DE LEGALÁBB TÖRLESZTETTÜNK? 20 éve tartoztunk 20 milliárd dollárral, azóta fizettünk 162 millárd dollár kamatot. AZ EREDMÉNY: MA 135 MILLIÁRD DOLLÁRRAL TARTOZUNK NEKIK! De kik ők? Egy idézet a MAGYAR NEMZETI BANK-ról szóló törvényből: I. Fejezet A MAGYAR NEMZETI BANK JOGÁLLÁSA, ELSŐDLEGES CÉLJA ÉS ALAPVETŐ FELADATA 1. § (1) A Magyar Nemzeti Bank (a továbbiakban: MNB) a Magyar Köztársaság központi bankja. Az MNB a Központi Bankok Európai Rendszerének tagja. (2) Az MNB, valamint döntéshozó szerveinek tagjai e törvényben foglalt feladataik végrehajtása és kötelességeik teljesítése során függetlenek, nem kérhetnek, és nem fogadhatnak el utasításokat az Európai Központi Bank kivételével a Kormánytól, az Európai Unió intézményeitől és szerveitől, tagállamainak kormányaitól vagy bármilyen más szervtől! Magyarul, mi magyarok választjuk a PARLAMENTET. A Parlament (országgyűlés) ellenőrzi a Kormányt, a Kormány nem ellenőrzi a jegybankot. Következésképpen mi magyarok nem ellenőrizzük a jegybankot, és a pénzkibocsájtást. A jegybankot, a MAGYAR NEMZETI BANK-ot az Európai Központi Bank ellenőrzi. És mit gondolnak, kik a *donosai az Európai Központi Banknak. Hát a jegybankok, akikre a saját nemzetük semmilyen befolyást nem gyakorolhat. Azok diktálnak, akiket oda vezető pozicíóba helyeznek. És őket, kik rakják oda? David Rockefeller Nicholas Rockefeller Soros György”
  http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/hitelbol_halalba.html?hsz=1

 8. „60. jogkövető
  2011-06-08 14:35:42
  #57.mzsoka@novonet.hu hozzászólásához annyit,hogy elég tájékozatlan a mai jogrendszert illetően,hiszen maga sem hihet abban,hogy a magánúton beadott bankok elleni keresetet meg nyerheti egyáltalán valaki akkor, amikor egy kitűnő budapesti ügyvéd, Dr.Czirmes György úr már 2010.márciusában pert nyert a „devizahitelesek” érdekében indított I.fokon és azóta úgy eltüntették ezt az ítéletet, azaz nem ment II.fokra,hogy azóta is néma csend övezi! Nem is értem,hogy miért nem a kormány pereli a magyarországi leánybankokat tisztességtelen üzleti tevékenység miatt, hiszen ha igaz a hír, hogy a magyarországi önkormányzatok egy igen jelentős része „devizában” van eladósodva,akkor a bankok most az önkormányzatok „épületeit is elárverezi” vagy csak a magán*donú épületek lettek megtisztelve az árverezéssel és a benne lakók kilakoltatásával? Akkor amikor a bankok a 2008 őszétől saját maguk kreálta „devizaválság” következtében képesek voltak 350 milliárd forint tiszta nyereségre szert tenni, akkor ebből nem annak kellene következnie, hogy a magyarországi bankok befejezik a fiskális spekulációt, a multikulturális simlit?! Idézni lehetne Dr.Boros Imre cikkét a Magyar Hírlap 2010.november 26. pénteki számából,továbbá Torba Tamás közgazdász cikkét a Magyar Nemzet 2011.május 28.szombati számából,mely cikke lényege az,hogy közönséges csalást követtek el a magyarországi bankok az ügyfelekkel szemben! Akkor mire is kell az 5 pontos megállapodás, hiszen az az ügyfelek további lenyúlását jelenti,csak időben eltolva és a jelenben is tisztességtelenül magas havi törlesztőrészletet irányoz elő! Vagyis: a bankok jól megvezették a kormányt, akárcsak korábban a Kósa-Rogán kettőst!De jó lenen erre végre rájönni és akkor talán Magyarországon magyar állampolgárok nem lennének tisztességtelen bankoknak kiszolgáltatva,amely bankok egyébként nyereségeiket az anyabankjukhoz továbbítják, mely nyereség nagy összegén még az anyabankok is meglepődtek 2008 ősze után!Hát erről szól itt a történet kérem, a hülyítést kellene végre befejezni!!”
  http://www.magyarhirlap.hu/gazdasag/be_kell_perelni_a__frankhitelt_rank_sozo_bankokat.html?hsz=1

 9. „A svájcifrank-devizahitelesek kölcsönei „hírből sem látták” az alpesi valutát, amelyet az itteni pénzintézetek forintalapon folyósítanak. A bank csak azért találta ki a frankalapú hitelt, hogy annak árfolyamán megduplázhassa a korábban fizetett havi törlesztést – mondta tegnap Boros Imre közgazdász (képünkön). Róna Péter közgazdász kifejtette: ahelyett, hogy a kormány a bankadón keresztül kiveszi a hasznot a pénzintézetek zsebéből, inkább a svájcifrank-hitelesek kártérítését kellene szorgalmazni, akik ezután át tudnának váltani a forintalapú hitelezésre. Összeállításunkból kiderül, a frank árfolyamának elszabadulása óta ötszáz-hatszázezer jelzálogadós került hitelcsapdába, és nem csak azok, akik lakásuk elvesztésétől tartanak. Százezrével vannak olyanok is, akiknek autóikról kell lemondaniuk.
  Kapcsolódó cikkek:
  Hitelből halálba
  Róna: A bankok a felelősek
  Nem mindenki kéri a kedvezményt
  MH-összeállítás
  Hír küldése ismerősnek Hír küldése ismerősnek
  |
  Cikk nyomtatása Cikk nyomtatása
  |
  Hozzászólások Hozzászólások (66)”
  http://www.magyarhirlap.hu/gazdasag/be_kell_perelni_a__frankhitelt_rank_sozo_bankokat.html

 10. Hogyan lophattak a „politikusok” ?Haaat igy !
  Szanjon ra 1 orat es hallgassa vegig!
  A hanganyag egy személyes megbeszélésen készült, amin részt vett:
  Borbély József TEMPO part elnök, Minda Zoltán TEMPO titkár, valamit az Főügyészség részéről Dr. Keresztes Imre Főügyész és Dr. Berki Tímea.
  http://tempohirek.com/news.php
  Vegig olvastam es vegig hallgattam…Mar tudom,kit kell tamogatnom…nem a parlamenti politikusokat es a partjaikat..,sokkal inkabb a bankok kisemmizett aldozatait.Legyenek azok magyar csaladok vagy kis es kozepes vallalkozok.A mult,jelen es a jovonk itt es most ossze ert.

 11. Meg kell ertenie politikusainknak,kozjogi meltosagainknak (?),az elmult 21 ev
  alatt milliardosokka valt naypolgarainkank(?):
  a magyar emberek az ELETBEN MARADASERT kell kuzdjenek.
  Ha ezt nem kepesek belatni es felfogni,annak BELATHATATLAN KOVETKEZMENYEI LEHETNEK.A magyar turelmes volt,de mar eljutott odaig,hogy nincs hova hatralni.
  ” Árulók kormánya…
  Sajátos helyzet alakult ki Magyarországon, bár ahogy Európa népei, Magyarország lakossága sincs tisztában azzal, hogy a magyarnak nevezett kormány indítja el Európa kivégzését. Az Orbán-kormány most végzi el az utolsó „simításokat”, a „nagy műn”! Kis győzelem, kis változás, nagy győzelem, nagy változást ígérték Orbánék. „A győzelem után azonban a játékosok olyan játékot játszanak, hogy a szurkolók nem mehetnek be a nézőtérre, ezért leveleznek velük.”Az össz szavazólétszám 33%-át megszerző FIDESZ-KDNP, feljogosítva érzi magát, hogy azok helyett is döntsön, akik nem rájuk szavaztak (2.483.558), vagy el sem mentek el választani, mert tele van a t…ük a judeo-pártokráciával, és az „ilyen pártrendszerrel” (2.862.172). Vagyis az ország szavazatjogosult állampolgárainak 1/3-ával akarja elnyomni a 2/3-ot, egy olyan választási rendszerrel, amit kialakításakor sem tartottak megfelelőnek!
  Azt mondják, hogy az okosok a más hibájából tanulnak, az átlagos képességekkel rendelkezők a sajátjukból, míg a hülyék, a sajátjukból se. Nagyon úgy tűnik, hogy a kormány által agyonpénzelt, busásan megfizetett alkalmazottak tömkelege, a lakosság megtévesztett részével együtt a harmadik kategóriába tartozik. Orbánék már naponta gondoskodnak a polgárháborús alapról, mert minden nap kell valami az undor felidézésére, kontrasztnak, hogy a jót még inkább értékeljük. Ez akkor is megtörténik, ha félre próbálják informálni a lakosságot!
  Azzal riogatnak, hogy elöregszik a népesség! „Az Eurostat előrejelzése alapján, Magyarországon a jelenlegi 24 százalékról 2030-ra 34 százalékra, míg 2040-re már 40 százalékra emelkedik a 65 éven felüliek aránya. Az egész Európára jellemző demográfiai bomba egyik legsúlyosabb hatása a nyugdíjrendszer működésében mutatkozhat meg a következő évtizedekben.” – Az Eurostat félrebeszél! A „Ratkó-korszak” gyermekei, és az utánuk születettek úgy hullanak, mint a legyek, ami a „céltudatos” tömegmérgezéseknek, az alacsonyan tartott jövedelmek, és az ez miatti olcsó, behozott szemét „élelmiszerek” fogyasztása miatt, az ellehetetlenített és lerombolt egészség-megőrzési lehetőségek okozta károsodások okán jött létre.
  A SZEF szerint a kormány a tőke szolgálatában áll, de ezt a kormányt, és a korábbiakat is, a tőke hozta létre! Sokan még most sem értik, hogy mi a „kormány” stratégiája? Ugyanaz, mint ami a bankoké! Csalással ellopni az ország javait, készleteit, tartalékait, majd uzsorahitelezni, és utána teljesen kifosztani.
  A hitelesek is nehezen fogják fel, hogy az IMF fiktív, csak elektronikusan létező pénze, ugyanolyan, mint a bankok által adott, 90%-ban az állam által kinyomtatott fedezetlen pénz.
  Pedig a módszer egyszerű: Nyomtass pénzt, ad ki hitelbe, a hitelfelvevő vásárol rajta, az eladó is, de a kamat már óriási nyereség, a semmiért, a fedezet nélküli „papírért”, neked, a banknak! Nem kell más hozzá, csak el kell adni az ország aranykészletét, hogy ne legyen fedezet, és el kell adni a pénzkiadási jogot is, hogy a megvesztegetőnek hozzon hasznot, amiért „védelmet kapsz”, hatalmad megtartásához az idegen fosztogatók hadseregeitől!
  A hitelesek saját pénzük bankoknak kifizetett kamatait (10%), és az állam (90%) fiktív pénznyomtatását törlesztik vissza, uzsorakamattal, nem létező svájci-frank alapon, mert ennyi svájci-frank soha nem volt az országban. Csak meg kell nézni a deficites export-import mérleget!
  Lehet, hogy sokan már sejtenek valamit, mert a napokban órákig nem lehetett használni a bankkártyákat. Máris menekítik az emberek a pénzüket, és ettől dermedt le a hálózat? Az orvosok, egészségügyi dolgozók tömegesen menekülnek az országból, de mi lesz az itt maradottakkal? Kevesen lesznek azok, akik valós segítséget kapnak!
  A hétfőn bejelentett csomag igyekszik mindhárom csoport számára mentőövet dobni, de igazán senkit sem karol fel. Az árfolyam rögzítése levegőt biztosít azoknak, akik átmeneti nehézségekkel küzdenek, de ha már kialakult az adósságcsapda, akkor nem segít ez a lehetőség. A következő kormányzati ciklusra áttolják a problémát, ha lesz következő ciklusra! A Policy Agenda szerint a kormány nem azzal követi el a politikai hibát, hogy nem képes valódi és univerzális megoldást találni ezeknek az embereknek, hanem azzal, hogy túlzott várakozásokat teremtett a kérdés kapcsán. Én nem tudok az NWO (New Word Order – új világrend) ilyen törekvéseiről, de Orbán korábban gyakran „reklámozta megbízói” ilyen irányú céljait. Vélhetőleg nem mondott le erről, és eltökélt szándéka, hogy a polgárháborút túlélőket a közmunkaprogram keretében épülő gettókba kényszerítse, külföldi, az EU csendőrség, NATO, és ENSZ erőknek álcázott izraeli katonákkal! Dühítő, hogy a szomszédos Szerbiában könnyedén megoldották 2 évre a hitelkérdést, és egy szava sem volt a bankoknak a kormány rendelkezései ellen, de nem minden európai ország „dicsekedhet” ennyire nyíltan haza -és nemzetellenes kormánnyal, mint Magyarország!!!
  „Szegény” rend-védelmiseknek még most kezd leesni a „tantusz”. Eddig elvégezték a piszkos munkát, de aki magyar, vagy magyar érzelmű, lapátra kerül, esetleg a gettók belső irányításában vehet majd részt, mint „bentlakó kápó”!
  „Az érdekvédők azt kérték Orbántól, hogy tájékoztassa minderről a Parlament előtt várakozó rend-védelmiseket, de a kormányfő felháborodva azt mondta: „majd átadom a bohócügyi államtitkáromnak”. Az már megszokott, hogy Orbán Viktor lekezelően bánik egyes emberekkel, köztük saját minisztereivel, államtitkáraival, hiszen leghűségesebb kollégiumi társát, Kövér Lászlót is megalázó taslikkal üdvözölte parlamenti elnöki kinevezése alkalmával. Azonban ez az atyáskodó, fölényeskedő, mindenkit lekezelő magatartás kezd az ország kárára válni. Ez a „nemzet atyja” hozzáállás diktátorok jellemvonása – mondja az MSZP.”, nem mintha Gyurcsány-vezérük, vagy Horn másként állt volna a kérdéshez!
  Kónya Péter, a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége elnöke: „Bár vártam Orbán Viktort a téren, biztos vagyok benne, hogy a magyar állampolgárok érdekében végzett halaszthatatlan bohóckodása miatt nem jutott ránk ideje.”
  Egy nyílt levél:
  „Tisztelt Miniszterelnök Úr !
  Tisztelt Uram! – hozzászólásomat azzal kezdeném, hogy igazából nem tartom sértőnek a hasonlatot, mint rendvédelmi dolgozó. Azért nem, mert a „bohóc” az egyik legnehezebb foglalkozás és ha hozzájuk hasonlítják a rendvédelmi dolgozókat, legyenek akár aktívak, akár nyugdíjasok, akár rokkantnyugdíjasok, tiszteletteljes dolog a hasonlítás! Van azonban egy kis sántítás a dologban, hiszen az Ön szájából, ha hinni lehet az újságírónak, márpedig miért ne lehetne, GÚNYKÉNT hangzik. Márpedig sem Én, sem más rendvédelmis dolgozó nem GÚNYOLÓDIK Önnel! Akik élve az Önök által is jóváhagyott törvényi háttérrel, nyugdíjba, esetleg rokkantnyugdíjba mentek, nem követtek el törvénysértést, nem úgy mint Önök akik gúnyos kijelentéseikkel sértegetik a dolgozókat, és nem csak a rendvédelmiseket, valamint a nyugdíjasokat, hiszen visszamenőleges hatállyal akarják a változásokat, pedig legjobb tudomásom szerint a jognak visszamenőleges hatálya akkor lehet ha kedvezőbb megítélés alá esik mint az előző. Önöket ez nem érdekli! Azt senki nem vitatja, hogy igen nehéz helyzetben van az Ország és tenni kell valamit, hogy ebből a helyzetből kilábaljunk. Mi lenne, ha az egykulcsos szja bevezetése óta azok az állampolgárok, akik előtte is a tehetősek közé tartoztak az egykulcsos adó még kedvezőbb anyagi lehetőséget teremtett számukra, a keletkezett jövedelem különbséget legalább ÖT ÉVIG befizetnék az államkasszába! Az az érzésem, hogy egymást túlkiabálva mennének a Nemzetközi Bíróságra, hogy micsoda gyalázatos törvénysértés van Önökkel szemben. Mi lenne ha végre nem egymásra mutogatnának, hogy ki mit rontott, szúrt el, hanem összefognának és az ország érdekeit végre próbálnák megoldani. Visszatérve az eredeti témához, nehezen tudom elképzelni azt, hogy a rokkantnyugdíjas visszamegy önként és dalolva dolgozni, mert Önök úgy akarják. Valószínűleg hirtelen egészségesek lesznek, mind fizikailag, mind pszichikailag! Így lesz ugye Orbán Úr!? Aztán ha visszamegy dolgozni, mint hivatásos akkor ezeknek a kritériumoknak nyilván nem kell megfelelni!?- vagy mégis? Aki az állománytábla szerint betölti a „visszamenők” helyét azzal mi lesz Orbán Úr!?
  Ennyit szerettem volna hozzáfűzni és csak annyit mondok még, hogy az lenne az igazi ha mindenki annak a dolognak csak a felét normálisan elvégezné ami rá van bízva nem itt tartanánk.”
  De még mindig akadnak kitartó hülyék, és ébredezők is:
  „Lehet,hogy a rendszer rossz, de Te ,és a hozzád hasonlók még rosszabbak!
  Tudod…”ott fogsz majd sírni ahol senki sem lát…”
  Ugyanis a Nagymamádra, Nagypapádra, Édesanyádra, Édesapádra, és végül Rád is sor kerül…
  De nyugi, addigra egy begyepesedett, megfásult vén hülye leszel.
  Persze majd rajtad is röhögni fog egy hozzád hasonló félhülye idióta.”
  Parázs vita folyik a nyugdíjakról, de naivitásra vall, ha valaki azt hiszi, 5-10-15-20 év múlva lesz nyugdíja. A nyugdíjalapot kifosztották, és elköltötték már előre is. Orbánéknak esze ágában sincs a nyugdíjakat rendezni! Cél, az összes pénzügyi forrás benyelése, majd üres tenyér mutogatása, de ezt a „színdarabot” már az IMF és a Világbank eljátszotta Dél-Koreában is 1998-1999-ben.
  Állampárti diktatúra, személyi kultusz, létbizonytalanság, jogbizonytalanság! Ez jellemzi ma az országot!
  A lakosság megkezdte az elvándorlást, ahogy ez 1920-1922 között is történt, és ehhez csak a szomorú realitás miatt érdemes elolvasni Fekete István 1946-ban betiltott regényét, a „Zselléreket”. Abban az időszakban is „kivándorló irodákat állítottak fel állami segédlettel, újságokat pénzeltek adókból, megölték a kisipart és a céheket, pedig ezekből kellett volna egy új középosztályt kinevelni.
  Apropó, középosztály! Orbán „a középosztályba akarja emelni a cigányságot”, és ha ez úgy fog végbe menni, mint Vítézy Dávid karrierének kialakítása, még rosszabb eredményre számíthatunk a romákkal, mert Vitézy legalább a Lauderben végzett, és ha sokat nem is, de talán írni-olvasni megtanult. A jelenlegi középosztálybeli romák vagy állami pozíciókban, vagy maszekon, mint szerény kétkezi, vagy néhány embert foglalkoztató maffiákban végzik „áldásos munkájukat”. Csak az érthető nehezen, hogyha kiirtják és elüldözik a magyart, kit fog fosztogatni a cigány? A zsidót? És, ha kiirtják a cigányt is, ki fosztogat a zsidó, mert egymást fogják! Ez már társadalomfejlődés a társadalomfejlődésben, evolúciós fejlődésnek álcázott etnikai tisztogatással, de július 1-től megtapasztalhatjuk, miért kellett a nemzetközi felháborodást is „kiharcoló médiatörvény”.
  Forródróton lehet majd bejelenteni a káros tartalmakat! A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa és a szervezetek közötti közigazgatási szerződés megkötése által ad lehetőséget a média és a civil szféra szereplőinek arra, hogy maguk bírálják el a jogsértésekre vonatkozó panaszokat. Július 1-jén lép hatályba a médiatörvény sajtótermékekre és bizonyos internetes tartalmakra vonatkozó része, de a helyzet nem csak nálunk válságos!
  POKOLBA AZ UNIÓVAL! NÉMET ELLENÁLLÓK TILTAKOZNAK AZ EU-DIKTATÚRA ELLEN! A Hágai feljelentés nekik is megküldjük (Hiába küldte vissza Hága, hogy nincs illetékessége megítélni, hogy már a FIDESZ által is hatályon kívül helyezett 1949-es és jogutódjaként létrejött 1989-es bolsevik alkottákolmányok alapján hatalomra került, kétszeresen is csaló, és érvénytelenül megválasztott Gyurcsánynak, és kócos barátnőjének nem volt joga aláírni a Lisszaboni -és Velseni Szerződéseket)! Nem érvényes a Lisszaboni Szerződés, sem a Velseni, ezért csak egyesített EU terror-diktatúrákról lehetne beszélni! A görög, spanyol, ír, és német tüntetők jobb, ha tudják, hogy törvényesen, egy érvénytelen szerződésre hivatkozva – mely önmagáról is kimondja, hogy csak akkor léphet életbe, ha mind a 27 tagállam törvényes képviselői írták alá – nem támadhat rájuk az EU csendőrség! Persze a megszállás az más, de a görög megszállást a török, iráni, kínai, a német megszállást az orosz sem fogja kiállni „röhögés” nélkül! Hamarosan senki sem fog röhögni Európában, de a világon sem!
  Persze rózsaszín képet mindenről lehet festeni, de meg kell nézni a modellt is! Ezért hazudozhatnak Magyarországról külföldön, ahogy a Daily Telegraphban tette legutóbb Navracsics is: Link
  „Húsz éve mi is megleltük a bátorságot ahhoz, hogy levessük magunkról az elnyomó zsarnokságot, és hogy igényt támasszunk a szabadságra és az önrendelkezésre. Különös büszkeség forrása, hogy közép-európai kollégáinkkal együtt megoszthattuk tapasztalatainkat Észak-Afrika új demokratáival, és tanácsot adhattunk az átmenet nehéz kérdéseiben” -akinél ez nem veri ki a biztosítékot, az…
  „Magyarország arra kívánja ösztönözni vonakodóbb EU-partnereit, hogy terjesszék ki a Nyugat-Balkán minden népére a biztonságosabb, virágzóbb jövő ígéretét. Navracsics Tibor hozzátette: csakúgy, ahogy húsz éve Magyarország álmodott az Európa által kínált biztonságos, virágzó jövőről, ma szomszédai tesznek ugyanígy.” – azt hiszem, nem kell tovább folytatni, mert ezt az álszent EU-ba csalogató „reklámot” a minden eresztékében recsegő EU esetében már kár elsütni! Ezt a rizsát már senki sem eszi meg! A „virágzó jövő”, egekbe szökő politikusi korrupciót, pénzügyi destabilizációt, gazdasági leépítést, katonai megszállást, kifosztást, és az önrendelkezési jog megszűnését eredményezte Európa szerte! Ez az EU, benne legrosszabb helyzetben a megszállt Magyarországgal, mert az IRM vezetője olyan, úgy cselekszik, és úgy beszél, mint a „beosztottjai”. Ma ezért nincs jogérvényesítési lehetőség Magyarországon, de az EU-ban sem!
  A külföld, Magyarországgal kapcsoltban továbbra is a történelem által meghaladott sztereotípiák, történelemhamisítások, és előítéletek foglya. Mire észbe kapnak, csizma tapos az arcukba!
  bullet.gif Tulok – 2011.06.07. 04:33 · 16 hozzászólás · 447 megnyitás ·Nyomtatás
  sideb-left.png sideb-right.png
  Hozzászólások
  Oldal: 2 / 2: 12
  #11 | Giovanni – 2011.06.07. 20:35:45
  Tulok
  „Mellesleg az MNB-ről jobb nem is beszélni, mert 2001-ben a pénzkibocsátási joggal, Orbán az MNB-t is eladta!”
  Ha jól olvastam nem adta el (nem is tudná) csak alkotmányban rögzítette a „függetlenségét” az aktuális kormányoktól. Persze ez egyenértékű azzal mintha el adta volna de jogilag attól még a magyar állam tulajdona. Egy nemzeti kormány bármikor visszavonhatná ezt a „függetlenséget”. Mint kiderült ez a valaki természetesen nem viktor király leszSmile. Hozzáteszem, ezt csak egy legalább 2/3 os támogatottságú (vagy mégtöbCool Jobbik merné meglépni. Ellenkező esetben csak rábasznánk vele a kezdeményezőt meg kiiktatnák a pártjával együtt.
  A Tempo-val az a baj többek között hogy bármit mondanak olyan mintha én mondanám, vagyis nem jut el senkihez. A másik meg hogy rengeteg baromságot is beszélnek és ez sem tesz jót a megítélésüknek. De ha mondták akkor igazuk voltSmile
  Azt gondoltam hogy orbánék nem akarják kiengedni a gyeplőt a kezükből, de szerintem lesznek választások 2014ben. Lassú folyamat az amíg komolyabb balhét össze hozhatnának , egyenlőre inkább terjeszkedni akarnak az EUs fejesek ahogy látom (Szerbia, Török, Horvát) mivel szerintem ezek tarthatják még egyben egy ideig az uniót.. Nincs még kellő erő ahhoz hogy diktatúrát meg statáriumot csináljanak, ráadásul az kinyírná a gazdaságot minden téren amit szintén nem tehetnek egyenlőre. Ha most csinálnának balhét valószínű szét esne az EU. Addig kell a nemzeti oldalnak felépítenie magát. Ha nem sikerül akkor már késő lesz minden. A belebuzulás a ruszkikba sem jó semmire. Ha a ruszkinak kell ide jönnie rendet tenni(már ha jönnének egyáltalán) akkor ugyanúgy szopnánk mint az eu-val, legfeljebb a ruszki még el se játszaná a demokráciát nekünk hanem lehetne csinálni amit mondanak oszt csá.
  Szerintem Vonáék e tekintetben is helyesen állnak hozzá, partnerségre törekednek a kelettel és nem becsicskulnak.
  #12 | Tulok – 2011.06.07. 22:15:44
  Giovanni! Az MNB közvetlen felügyelete az EKB. Az MNB egyetlen feladata a pénzkibocsátás kezelése, mely jogot Orbán eladott, szinte semmiért 2001-ben, mert 2004-ig csak a Siótour-ból szórtak nekik 105 offshore Kft.-n keresztül egy „kis aprópénzt”.
  A jog visszavétele sem lenne egyszerű, mert hasonló terveket a Kaczinski-kormány is elkezdett végrehajtani, de a fogazatukba került, legalábbis otthagyták a fogukat valahol, de nem biztos, hogy a lezuhanáskor, és nem biztos, hogy az oroszoknál.
  Amíg Európában, és az USA-ban zsidó irányítás van, addig nemzeti kormányról ne is álmodj, de a Jobbik sem teszi ezt.
  A TEMPO már odáig kinőtte magát, hogy közvetlenül az IRM-mel és a legfelső ügyészséggel tárgyal, mert a bíróságokat, írd és mond, megették! Csak bele kellene hallgatnod a Tempohirek.com-on, az IRM-ben, és Keresztes főügyésszel folytatott tárgyalások hanganyagaiba!
  Ami Orbánékat illeti, soha nem volt a kezükben gyeplő! A zsidó betelepítés előkészítése és végrehajtása a feladatuk, „akadálymentesítéssel”, ami most van folyamatban.
  A „kellő erőhöz” itt van 11 NATO logisztikai központ, az ellenünk felszerelt, és Izrael által kiképzett román hadsereg, az izraeli atomfegyverzet, és katonaság biztosítékként, ha netán valaki nagyon firtatná ittlétük okát. Persze az In-kal is beöltöztethető ENSZ békefentartónak!
  Európa gazdaságát pedig már kinyírták, ahogy a magyart is. Igazából a Bilderbergnek nincs szüksége erős Európára, mert csak veszélyt jelentene rá!
  Itt is érvényes a szállóige, csak Európa jelentős részére adaptálva: „Csak a halott indián jó indián”! A franciák és britek ezért alakítottak „véd és dacszövetséget”, és lám, ők is rabolhatnak!
  És valóban, mivel különb a GAZPROM főrészvényes Putyin, mint a többi olajért gyilkoló? De az „ellentáborhoz” is kellenek támogatók, mintahogy a sok vízfejű amerikai polgár támogatása nélkül sem fenekedhetnének elnökeik ellenük!”
  http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=107

 12. „Tulok – 2011.06.08. 14:45:56
  Giovanni! Sajnos igazat kell adjak Aranynak! Gondolod, hogy Orbánnak és mozgatóinak „dísznek” kellett az általad emlegetett 2/3, ami ténylegesen, csalás nélkül az 1/4-et sem éri el?
  Diktatúrához kellett! Az „uniós fejesek” kifejezés is kicsit „elnagyolt”. Az évszázadokra visszanyúló szefard tradíciókkal harcol a hatalomért a feltörekvő askenázi-kazár, és ez határozza meg az európai felállást. 30 éves diktatúrák dőlnek, meg és közben az USA.ban is létrejött egy zsidó, de a két térfél miatt megosztott diktatúra. Tudom, hogy nehezen érted meg, mert nincs elegendő háttérinformációd, de a világon már sehol sincs demokratikus rendszer, erendendően, nem is volt, ezért a politikai felépítmények csak mímelik a demokráciát, miközben nem tudsz választani, csak „felhozatalból”, ami mindenütt ugyanazokat az érdekcsoportok irányítanak. A pártrendszer halott! Mindig is az volt, mert már holtan született! A NWO nem arról szól, hogy hatalmat, vagy lehetőséget adjon a kezedbe! Lehet, hogy demokratikus rendszernek tűnik a 300 ezres Izland, vagy a 4 milliós Finnország felépítménye, de mindkettő olyan mértékben irányított, mert nem képesek megvédeni magukat, és mert nem tudják irányítani a nagyhatalmakat, hogy látszatintézkedések meghozatalára képesek csak. Ez nem csak világszinten, de még európai szinten is elenyésző részt képvisel. Ezek miatt még nem érdemes beindítani a „népdarálót”!
  Ami a TEMPO munkáját ismeri, tudja, hogy nem tényezővé akarja kinőni magát, hanem egy független ellenőrző csoportá, de ez is csak álom az évek óta FIDESZ uralta jogalkotási, és jogérvényesítési gépezettel szemben. De annyit tudni illik, hogy egy társadalom, a törvények minőségén és érvényesíthetőségén alapul!
  Azt, hogy nem hiszed, mi Orbán feladata a betelepítéssel kapcsoltban, az egy dolog, de majd másfél éves tevékenységük következetesen ezt mutatja, és a terveik is, azon kívül, hogy nem ritkán be is vallják!
  Ha itt olvasgattál volna az oldalon, azt is tudnád, hogy miért akar ide betelepülni az askenázi, és miért nem kell utána Izrael.
  A NATO, In-kall és a többit, eddig is etetnünk kellett, és erről nem kérdeztek meg senkit, hogy szeretné-e? Nincs beleszólási lehetőséged, csak el kell olvasni az 1989-es alkottákolmányt, de ezzel az erővel elolvashatod a mostani FIDESZ-est is! Egyik sem kérdezi meg, hogy bele akarsz-e szólni, csak azt, hogy nem szólhatsz bele!
  A 2012. január 1-től hatályba léptetni szándékozott, illegitim alkottákolmány alapján bármikor leminősíthetnek rabszolgává, és ha elolvasod, azt is észre veheted, hogy sokkal többet foglalkozik a diktatórikus állapotok bejelenthetőségével, „a még el sem készült sarkalatos törvényekkel” együtt! A közel-keleti háború kialakítása most van folyamatban, de ez egyúttal világháborút is jelent, csak lehet, hogy nem nevezik majd nevén a gyereket.
  Az unió felépítésével és működésével kapcsolatban nem ártana, ha utána néznél, mit hagytak meg belőle, és amit tönkre tettek, miért. Ha megfelelő mennyiségű háttérinformációt ismersz, már arra sem lesz szükséged, hogy vitázzunk, mert magad is értni fogod, mi, miért van úgy ahogy van, és mi az ami várható.
  Abban igazad van, hogy az emberek nem fognak hirtelen megvilágosodni, mert még akkor is hinni fog egy részük a bérenc politikusoknak, amikor ízekre szedik, de a felsorolt csoportok, ha a legjobb szándék is vezérli őket, akkor sem lesznek elegek, mert ezeket a folyamatokat nemzetközi összefogással lehet csak megállítani, felszámolni, nem beszélve arról, hogy a jelzett csoportok is „lelkes amatőrök”, és a többit ne is idézzem!
  Ettől függetlenül szükség van rájuk, de létszámban, fegyverzetben, kiképzettségben, eszközökben, és erőforrások vonatkozásában balgaság abban hinni, hogy akár csak helyileg is, meg tudják oldani a problémát!”
  http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=107

  1. Tisztelt kommentelő Társ!
   Azt hiszem nem vagyok egyedüli, aki nagyon unja az Ön kissé összefüggéstelen, zagyva és kilométeres hozzászólásait.
   Ha Bödön Ödön és társai nyilatkozni akarnak tegyék azt a saját nevükben!!!
   Ne idézgessen itt!
   Ha valakinek, valakiknek az oldalára fel kívánja hívni a figyelmet egyszerűen linkelje be pár ajánló szó kíséretében.
   Ha mindenáron közölni kívánja ezeket az idézeteket, szíveskedjen egy saját oldalt vagy blogot létrehozni!!!
   Elég volt!!!
   Maximálisan egyetértek! El is küldtem egy figyelmeztetést az illetékesnek, hogy fogja vissza magát, és ha van saját hozzászólása, azt tegye meg, de ezek a vég nélküli idézetek senkit nem érdekelnek, illetve idegesítőek. Amennyiben nem teszi meg, kénytelen leszek segíteni.
   Híradmin

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük