KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Miért nem tudok jószívvel részt venni a CÖF által szervezett „Békemeneten” – Reiner Péter nyílt levele

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kedves Csizmadia László és kedves Fricz Tamás!

Reiner PéterKénytelen vagyok a nyilvánosság igénybevételének eszközével véleményemet megosztani Veletek, mint általam nagyra becsült közéleti emberekkel.

Jó és nemes ügyben hívjátok ismét utcára mindazokat, akik nem értenek egyet a szoborledöntés egyértelmű üzenetével Hazánk és nemzetünk folyamatos támadásával és céljaitokat jól értve én is támogatom

Sajnos alap elvem, hogy nincs hiteles ügy hiteltelen képviselőkkel.

Kimondom sajnos, nem tudok részt venni olyan demonstráción, melyet Bencsik András és Bayer Zsolt neve is képvisel, mert nem tudnék jó szívvel mellettük, mögöttük menetelni még akkor sem, ha támogatandónak tartom a demonstráció céljait.

Még egy dolgot kiemelek a megalapozott távolmaradásom lehetséges indokai közül, ami miatt nem tudok és nem akarok mellétek állni.

2006-ban, átélve a szeptember és októberben történteket a a sok száz rendőr által elkövetett terror-cselekményeket, általuk büntetlenül megverve és megalázva, hogy addig nem nyugszom, ameddig a rendőr és rendőrnek felöltöztetett hazai – és sajnos utólagosan már nem bizonyítható – idegen bűnözőket és politikai felbujtóikat törvény elé nem állítom és nem bűnhődnek tetteikért.

Sajnos azt kell szomorúan látnom és tapasztalnom sok ezer érintett és ártatlanul meghurcolt , börtönbe zárt és elsöprő többségüket azóta minden vád alól fölmentett és részben kárpótolt sorstársam és barátom nevében is szólva, hogy ugyan az ügyészség indított egy – nem tudom másnak nevezni – kirakat pert 15 gyanúsított ellen, akik között arcpirítóan többeket még egyenruhában lehet látni, de ebben a perben eleve bizonyos jogi határok közötti bűntetlenséget garantált a perbe vontaknak

Egyúttal azt kell tapasztalnom, hogy a bűnelkövetők teljessége három évvel a kétharmados felhatalmazás után és annak ellenére nemhogy szabadlábon van, de többségük a közhatalom különböző posztjain dolgozik, sőt politikai mintát és jövőképet ad megtévesztett választóiknak / pl. az úgynevezett demokratikus koalíció vetője, akit már rég rács mögött kellene látnunk!/.

Mindezt úgy teszi,hogy a mai politikai hatalom megígérte felelősségre vonásukat és törvényes megbüntetésüket.

Sorolhatnám indokaimat sajnos, de úgy gondolom ez önmagában is elég indok, amiért nem tudok jó szívvel mellétek, közös ügyünk mellé állni és számomra hiteles barátaimmal egyeztetve fogadjátok el nagyon sokan gondolkodunk így annak ellenére, hogy mi is szeretjük Hazánkat, Nemzetünket és olthatatlan vágyat érzünk és folyamatosan tenni kívánunk felemelkedéséért.

Barátsággal:

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó: Öngyilkos lett 2006 egyik áldozata

14 thoughts on “Miért nem tudok jószívvel részt venni a CÖF által szervezett „Békemeneten” – Reiner Péter nyílt levele

 1. Teljes mértékben egyetértek Reiner Péterrel és gratulálok okos őszinteségéhez. Egy kérdésem lenne, mire jó ez a békemenet? Pontosabban milyen kézzel fogható eredményt értek el vele legutóbb? Mit remélnek elérni ez alkalommal? Nem egészen tudom felfogni a sétálás miértjét.

  Metz Éva

 2. Békemenet? Szoborledöntés???
  Na, vajon ki volt, aki elmulasztotta a felelősségre vonást? Most eszi, amit főzött. Az 5-ös sz. pártkönyv tulajdonosa meg nyalja a seggét.
  Szép komédia az egész! És hú, de meg fognak ijedni tőle a szabadlábon levő bűnözők! Ez már majd’ olyan kemény lesz, mint a Vezénylő Tábornok úr csörgőórás „tüntetése”!
  Nagy Péter

 3. Biztos,hogy ez a jó megoldás Péter? Kinek segítesz szerinted a távolmaradásoddal? Jó érzelmű embereket kétségessé tenni és távolmaradásra buzdítani a Te példáddal ez lenne a nekünk való? Domi

  1. Reiner úrnak tökéletesen igaza van!!!
   Láttam már felvonulásokat, meneteléseket egy kormány ellen, 11 évvel ezeleôtt, … és azóta is az ül a hatalmon.
   Míg a tömeg koptatja cipôjét a másik nevet a markába, és minden folytatódik a régibe.
   Corvinus

 4. BIZONY, BIZONY! VONULÁSSAL, ALÁIRÁS-GYŰJTÉSSEL, PETICIÓKKAL N E M M E G Y Ü N K S E M M I R E ! EMBEREK! ÉBRESZTŐ! EMELJE FEL A FENEKÉT A SOK „FOTELFORRADALMÁR” LEGALÁBB EGYSZER! DE HÁT I G A Z I V E Z É R NÉLKÜL NEM MEGY! FORRADALMAT CSINÁLNI ILYEN MÓDSZEREKKEL N E M L E H E T !

  Charissime d’la Mancha

 5. Naivitás azt hinni, hogy ez a társaság a „másik” oldalról bárkit is el fog számoltatni bármivel. Ez ugyanaz a csapat, ugyanazok a gazdái. Miért bántanák egymást?

  Kerek

   1. Kedves Domi!

    Fel tudnál sorolni néhány MSZP-s politikust, akit a Fidesz elszámoltatott? Vagy néhány Fideszest, akit 2002-után az MSZP elszámoltatott?

    Kerek

 6. Kedves Hozzászólók!

  Ezzel a lemondó nyilatkozatban nem az a baj, hogy Reiner nem vesz részt a felvonuláson, hanem az, hogy miért kell ebből propagandát csinálniuk az efféléknek?

  Mert az, hogy én nem tudok résztvenni rajta (vidékiként), az nem hír. De ha Reiner nem akar velük menetelni, az miért hír értékű
  közlemény? Aki érti, adja tovább. T. István. T. István

  Miféléknek is, kedves T. István? Mi is a baja vele? Nem az a gond, hogy Ön vidéki, hanem az, hogy senki nem követi!(H)

 7. Egyetértek Reiner Úrral.Békemenet…kész röhej.Ki látott már olyat,hogy egy kétharmados kormányt,amely hatalmon van,-békeidőben-a választóinak,_fülkeforradalmárok-kelljen megvédenie?Rezsicsökkentés-hát ki hozta a törvényt?Már a vályú mellett is egyformán kell röfögni.Ez a békemenetes birkamenet,ez a médiaidióta tömeg,meg csak béget.Mert hát békésen hagyd magad kifosztani az eltartottadtól,ne kiabálj rendőrért,főleg,ha már öreg vagy,add oda mindened,mert a Pintér két hét alatt rendet tett.Rezsicsökkentés-akciós eset,kamu,nézzük már meg,mit fizetünk:a negyedét sem adja ki a fizetendő összegnek a tényleges fogyasztás.Főleg,hogy az összes villanyhálózatot velünk vetették meg!Ugyanez a vízvezeték hálózat,a csatorna hálózat esete,azért fizetünk,amit már nem is egyszer megvettünk!Hunvald kint röhög,de ha engem megbüntet a BKK,börtönbe zárnak,inkasszóznak,foglalnak,ha nincs munkám,és nem tudom fizetni a lakást,utcára tesznek.A békemenetesek.Parazitákat tartunk el.élősködőket,illetékes hivatalok rendszeres formában tesznek tönkre embereket,és tesznek tönkre minket busás keresetükkel,a „közbenjárók”,a parkolóőrök,a hivatásos kéregetők erőszakos egyedei,az ellenőrök,adóellenőrök,cégek ellenőrei,a rendőr.Ahogy átlépjük az első közintézmény kapuját,máris szembesülünk a közalkalmazottak élősködő seregével,a hivatásos kifutófiúk,a behajtók,akik szép summát tesznek zsebre hitvány szolgáltatásaikért.Az élősködők előkelő helyén állnak a lakossági jogszolgáltatás gazságai,a bíróságok,és a végrehajtók.Az érintetlen parazitához tartozik a NAV állománya,amely minden kontroll nélkül turkálhat a zsebeinkben családokat tönkre téve,a biztonsági ellenőrző cégek,melyeket szintén az ellenőrzöttek tartanak el.A legnagyobb élősködő lehúzó gépezet az egészségügyi pénztár,melynek térítési szolgáltatása szintén kérdőjeles.A legnagyobb aljasságuk a nyugdíj korhatár emelése,hogy a befizetett pénzeket ne kelljen soha kifizetni a befizetőnek.Tessék csak menni a birkamenetbe.Ezt mind az ugy nevezett „nemzeti kormány tűri” a mai napig.Önző,silány,lefizethető,és alattomos vezetőkkel békemenetelni hazaárulás.

  jjujiki mária

  Kérem, hozzászólását legközelebb írja alá (akár valódi, akár álnéven vagy jeligével, hogy aki arra válaszolni akar vagy véleményt akar mondani beírásával kapcsolatban, az meg tudja szólítani Önt), mert egyébként kénytelen leszek törölni! Most pótoltam.

  Híradmin!

  1. Tisztelt jjujiki mária!
   Bárcsak egyetlen szavát is megcáfolhatnám!!!!DE NEM LEHET!!!Ez a békemenet kész röhej,ilyen nyájra vágyott orbanecu et.rabszolga aki ahelyett hogy lázadna,még a vezírnek hálálkodik??!!Kezdem elhinni Kertész Imrének a magyarságról alkotott képét,persze kivételek vannak de azok kisebbségben vannak/nem a cigókra gondoltam,hanem a tisztességes magyarokra !-és karizmatikus vezér
   aki őket összefogná NINCS!Nyugodtan alhat a Kárpátmedence Géniusza élete végéig a hatalomba maradhat,ill addig míg a háttérhatalom érdeke úgy kívánja.
   Joe szilagyi

 8. Mindenki arra vonul,amerre akar.A békemenet csak arra jó,hogy igazolja a kormányt és a nyilatkozatait,hogy aljas kül- és belföldi baloldaliak támadják az országot és mindig a magyar embereket.Úgy tesz a 2/3-ad mintha Ők nem ebben az országban szívnák a levegőt és a magyar ember vérét.Jobb és bal oldal ( tisztelet a kivételnek) egy fészek aljból keltek ki,csak ki előbb,ki meg később.Mindenki felelős azért,mert ilyen kormányok uralták az országot.Miért hagytuk?Nem kéne mindig Május elsejét játszani egy békemenettel.A nyugati világ úgy is tudja,hogy ez csak színház ebben a mesterségesen kialakított áldemokráciában.Magyarország már nem ország,hanem egy nagy vállalat és ennek a vállalatnak vagyunk Mi a kisemmizettjei.Van még egy kis bibi:–miközben menetelnek a becsapott emberek,közben az olajozásból meggazdagodott senkiháziak röhögnek a markukba.Ezek a veszélyforrások lettek titkosítva és sajnos a titkok mindentudója itt hagyta az árnyékvilágot és magával vitte az ország ellen elkövetett bűnöket.Sam

 9. Vannak itt velős hozzászólások – jujjuki mária azért ne tessék annyira elkeseredni ez nem a mi bulink.

  Pityinger pityut felbérelni egy ‘orbanball© street attack’-ra aztán riogni, h. vikit megverték. megvooduzták és démonizálni a lázadó népet majd békemenetre invitálni, azért ezegy kicsit túlzás. Békemenet békeidőben? ez egy vicc! A hatalomnak megvannak a módszerei a birkák karámba terelésére, csak annak kell hitet tennie aki onnan kapja a zsetont, hát csak menjen. A gárdistákat Hiszek egy.. énekléskor kapcsolták le s állították bíróság elé nem egyszer. Ezek a pityingerféle provokatőrök meg lazán kvaterkáznak. Az állam szabotálja saját tetteit mivel a Nép csendesen sínyli a sorsát. Nincs ügy, hát majd csinálnak. Reiner úr igazat ír – csak egy nyilvános fórumon mi objektív nézőpontot várunk nem szubjektívet, mivel azt mindenki megteszi otthon magamagának.

  orbanball

  1. Te is egy érdekes gondolkodású ember lehetsz! Gondolom a forradalom napján otthon sírsz vagy a negatív balodali demokratákkal érzel mint jó ember,mert ezektől születik ilyen felfogás is mint a Tied! A heti hetesben lenne a helyed. Domi

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: